lımıtsız ve sanırım sızler ınt.den bıseyler ındırmıyosunuz gecen aykı kullanımım 14gb kusurude var hatta :)
Printable View
lımıtsız ve sanırım sızler ınt.den bıseyler ındırmıyosunuz gecen aykı kullanımım 14gb kusurude var hatta :)
limitsize döndüm 29 yerine 49 veriyorum ama kota diye bir sorun yok
6 gb limitli kullanıyoyrum.iki sefermn limit aşımı oldu.nasıl oldıüuğunu öğrenemedim.ilkinde 39 ytl yerine 90 ytl diğerinde 70ytl verdim.
limitli kullanıyorum ama limitsize geçecegim mecburen
en güzeli limitsiz bence 5 senedir kullaniyorum sorun yok
yahu kardeşim bırakın limitli limitsiz olayını ben şuna kızıyorum dünyada hiç bir ülkede adsl bu kadar pahalı değildir...bende limitli kullanıyorum fakat 29 ytl tlf faturasıyla 40.ytl yi buluyor limitz lede 60 ytl oluyor çok be yahu insafff şu telekoma çok vicdansızlar çokkk
bencede limitsiz yapacan sonra bi kaç arkadaş ortak bulacan ve istediğin filmi istediğin oyunu indirecen ..gerçi bizim insanımız akıllıdır 3 ortak yap limitsiz kullan istersen 4 yap kullan madem onlar acımıyor biz ne yapalım arkadaşlar
limitli kullanıyorum.çok yükleme yaparsam limite yaklaşıyor.
şuan limitli kullanıcıyım 3 gb iken kotayı aştığım oluyordu ama 4 gb iken aşmadım
kolaygelsin
3 yıldır limitli kullanıyorum daha çizmeyi aşmadık
Ben belirli bir süre (5-6 ay kadar) sınırlı kullandım. Nerdeyse her ay geçtim. Youtubeden 3 video izle, e-posta mesajlarını oku ve başka da bir şey yapma. Kota hemen doluyordu. Şimdi hem sınırsız hem de smile adsl kullanıyorum. oğan gurubundan nefret etmeme rağmen doğanın smile adslsini kullanıyorum. Telekomdan daha kararlı görünüyor. Her ne kadar teknik altyapı telekoma ait de olsa.
1 yıl boyunca 39,99 ytl olan tarifeden kullanıyorum.
Sınırsız kullanıyorum hiç kota derdim yok
80+250 gb hdd ve rapid premium olunca ister istemez download kaçınılmaz oluyor 5 günde 25 gb download yaptığımı bilirim dolayısı ile 1024 limitsiz kullanıyorum...
limtli kullanıyorum. şimdilik limit aşımı olmadı. saygılar
Arkadaşlar Limitsiz kullanacaksın kafan rahat edecek. Ben Film aşığı olduğum için ayda 45 Gb dan fazla dowload yapıyorum. O nedenle sınırsız da batmamam işten bile değil.Bildiğiniz gibi sınırlının hızı 4 kat arttı. Artmasının nedeni telekomun sınırlı kullanıcılara bir tuzağıdır. Arkadaşlar telekomun tuzağına düşmeyin. Ayda 20 ytl az ödeme yapacağım derken sıkıntı çekmeyin. Sevgiyle kalın.
ben her ay 4gblık kotayı açtığım için limitsiz yaptırdım şimdi rahatım
slm arkadaşlar limitli adsl kullanıyorum ama ückağıtcı türk telekoma giittim 29 luk paketi 15 yapıyım gibisiene ama olmaz diyorlar bu ülke öyle bir ülke olduki eşkiyalar şehre indi ve bu yollarla milleti resmen soyuyorlar benden aldıkları paralar az gelen ve şuan grevde olan türktelekoma zehir zıkım olsun helal olmasın iyi günler
Limitli kullanıyorum (4 gb sınırlı). Şu ana kadar hiç kotayı aşmadım.
limitli kullanıyorum 3gb son zamanlarda geçtim 4gb olduktan sonra 1 kere geçtim
Babam Sağolsun.. Limitsiz yaptırdı:45:
2048 kullanıyorum 5 dakka da 5 gb indirebiliyorum
çok hız iyi perponmans
limiti bazen aşıyorum. şu işin püf noktası nedir acaba pencere77?
kota programıda kullanmıyorum 2 senedir nerdeyse.şuan pcmde kurulu kota programı yok zaten.bilemem.nette çok dolaşırım.gerektiğinde program indiriim.ama dolmuyor.Alıntı:
püf noktaları net üzeirnden müzik dinlmeyin.msn de web kamera izlemeyin.(karşınızdakinin.fazla you tube takılmayın.
3 Gb Iken şiyordum
4 Gb Iyi Geldi
3gb limitli kullanırum 2 senedir daha aşamadım
şu an kafam rahat
işyerinde limitsiz var evde yok almayı düşünüyorum ama karar veremedim limitlimi olsun limitsizmi olsundiyet
limitli kullanıyorum geçen ay aştım maalesef
ben üç gündür şifremi yeniliyorum ama benden her girişimde şifre soruyor bana neden sorun yaşatıyorsunuz beni yaşlı diyemi kabul etmiyorsunuz ben teknik adamlardanım şu an kendimi 40 yaşlarında hissediyorum
arkadaşlar kotayı aştıgın zaman size uyarı gönderen bir program varmı varsa ve bunlara benzer kota aşmanızı önleyen program link birikte verilseniz sevinirim şimdiden tşk..:praying:
ads ekim ayını fazla doldurduğum halde yine aynı ücreti ödedim
ben sınrsız ADSL kullanmaktayım ve telekoma verdiğim parayıda hiç bir zaman helal etmedim resmen vatandaşı soyuyor kravatlı eşkiyadan farkları kesinlikle hiç bir farkları yoktur.......sadece düşündükleri bizi nasıl çarpabilirler yuh bea...
bazı aylar 4gb'tı geçtiğim oluyor
3gb'tı bir kez gectim. aklıma geldi bu indirdiğimiz ve ya kullandığımız kısmın kaç GB. oldugunu belirten proğram varmı varsa linki. şimdiden tşk.
Ben Limitsiz Kullaniyorum Acaba Geçmiş Olablirirmiyim.:d
şimdilik climitsiz
AMA limitliye geçecem
benim limiti aşmadığım görülmedi 4 senedir
limitsiz kullanıyorum herkeze tafsiye ediyorum
Limitsiz kullanıyorum,kafam rahat :)
1024 limitsiz tarifedeyim vede adslemden 4 kişi kullanıyor hiç bir sorunda yaşamadım..
Söylemesi Ayıp 6 kişi Limitsiz ortak kulanıyoruz. Gecen ylarda bir aylık rapid aldım download 75gb oldu. şimdi 35 lerde
4gb limitli kullanıyorum.limit sorunum yok
ben 6 gb limitli kullanırken her ay 11-12 gb geliyodu bıktım ve limitsiz kullanıyom rahatım koya sorunum yok nod:
ben ilk öğrenci kampanyası cıktığında aldık 5 sene oldu galiba arada gidip geliyor ama çok sorun olmadı
Maalesf limitli 3 gb
adsl yi 2 arkadaş kullanıyordum her ay 3 katı ödedik bu ay sınırsız yaptım düzensiz kullanıcılara sınırsız tafsiyemdir
Ben Limitsiz Kullaniyorum ...
her ay aştıgımdan ,limitliyi limitsiz yaptım:D
limitli daha ekonomiik
3-4 senedir limitsiz kullanıyom sorunyok
şu an için 4 gb kullanıyoruz. Ancak iki sefer limiti aştık o zaman bayağı tuzlu geliyor
limitsiz kullanıyorum rahatım
4096 adsl limitsiz kulanıyorum ve 35 bilgisayar bağlı ama gende ağır memnun değilim fişek gibi olması lazım
Ankette ve yorumlarda son 1 gun arkadaşlar yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyoruz
Anketimiz kapanmıştır.Oy veren arkadaşlarımıza teşekkur ederiz