yunanistanın kalecisi ise bizden çok garip goller yemişti.şuan ismi aklıma gelmedi.her kaleci bazen kötü goller yiyebilir.neyse knuyu uzatmayalım:wave:
Printable View
çok gülünecek bir sıkorlan ayrıldık tarihi tarih yaptık malesef
Türk olarak utandım
acaba demirören ne diyecek takımı uefa dan da çekerim
dicekmi yoksa türkiyeden özür dileyip bir daha inönüye
bile gelmeden burakacakmı beşiktaşın yakasını
olsun üstad...önemli olan karşılıklı olarak fikirlerimizi beyan edebilmemiz...sonuçta futbol tuhaflıklar oyunu...bana doğru gelen size tuhaf gelebilir...bunlar doğaldır..iyi akşamlar.... :wave: :wave:
umulmadık bir sonuç.:(
Bu arada grubumuzdaki diğer maçta Porto evinde Marsilya'yı 2-1 mağlup etti.
yaa böyle bişey olabilirmi ya suna bak ben maçı 3-0 da bırakmıstım hakanın hatasından mı neden oldu 8-0 kaleci olmasa bile yenmez bu kadar gol
aynen yenmez bu kadar gol defans kötü kaleci kötü zor beşiktaşın hali
tek kelime ile REZİL OLDUK!!!!
evet sayın demirören şimdi ne yapacaksın?ertugrul hocayı mı kovacaksın??
yoksa bırakmayacak mısın hala???
Bu konuda kaleci hakandan korkulmuş ve beklenen olmuş hakan malesef 0
TARİHE GEÇTİK...
Şampiyonlar Ligi'nde Ledds United'a 6-0 mağlup olan Beşiktaş bu kez de İngiltere'nin başka bir temsilcisini Liverpool'a 8-0 mağlup oldu. Bu skor aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı skoru oldu. Hatırlanacağı üzere iki hafta önce Arsenal, Slavia Prag'ı 7-0 yenmişti.
bu oyuncuların lisansını yırtacan ayıp utanın
ben bu maçı izlerken futbolcuların maça hiç candan asılıp oyun performansını gösterecek hareketlerini göremedim
Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 4. maçında Anfield Road'da Liverpool ile karşı karşıya geldi. İnönü Stadı'nda muhteşem taraftarının da desteğiyle Liverpool'u 2-1 deviren Beşiktaş, İngiltere'de Liverpool'a 8-0 mağlup oldu. Liverpool'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 19. ve 89 dakikasında Crouch, 32., 52. ve 56. dakikalarda Benayoun, 69. dakikada Gerrard, 78. ve 82. dakikalarda Babel'den geldi.
olan oldu inşallah bundan ders alınmıştır tr liginde atıp tutanlar şapkasını
önüne koyup biz nerede yalnış yaptık beşıktaşa niye bu kadar zarar veriyoruz
demelerini bekliyor bu ülke bu da lafla değil başkanın çıkıp olaya sahip çıkması lazım
yoksa camıa bu yalnışı kaldıracak durumda değil ben bu işi yapamadım
tükkiyeden özür dilerim deyip derhal burakmalı
baskan takimi oyle bir gerdiki, takim tersine patladi..birde kucuk takimda basarili olan buyuk takimda basarili olamiyor.fb de ridvan, oguz ornegi gibi bjk de ertugrul hoca erken geldi.cunku bjk sadece ligde top kosturmuyor.bu mactan sonra aklima celal kolot geldi adam haklimiymis ne alinan oyunculari elestirmisti,galiba hakli..
dediklerinde haklısın ancak celal kolotun haklı bi tarafı yok bence...çünkü alınan yabancıların hepsi onun transferi....eğer dirayetli bi yönetici olsaydı,ertuğrul sağlamın dayatmalarına boyun eğmez,beşiktaşa katkı sağlayacak adamları ısrarla alır getirirdi...yok eğer ertuğrul sağlamın ağzının içine bakıp 'ben teknik konulardan anlamam ' diyorsa da transfer komitesinin başına geçmeyecek...çocuk oyuncağı değil bu iş...futbolcular çakıl taşıylada alınmıyor...dünyanın parası veriliyor....
haklisin cok para harcandi yazik oldu giden para yurt disina cikti .aldirmasi lazimdi istedigi oyunculari bu diatta , higuan kim turk oyunculardan fark goremedim.yalniz ertugrul hoca cok erken geldi onun kayseride yapacagi cok is vardi bjk agir geldi ona
o başkan olduğu sürece normal bu sonuçlar babasının çiftliğimi beşiktaş allah sabır versin BJK lilere
yöneticiler nicola legrotagglie ile anlaşmışken gitti diattayı transfer ettirdi...niye???juventus patentli bi futbolcunun isminin altında ezilmekten korktu...korkarak hiç bir yere gelinemez..demekki sayın sağlam hakkaten büyük takım yönetecek meziyetlere haiz değil...yazık valla...özünde iyi bi adam ama maalesef olmuyor....
serdar bilgiliyi taraftar armaya baslar yakinda.adamin ahimi tuttu ne
noldu sana beşiktaş ya bi fenere yenildin bi ingilizlerden fark yedin bu hallere düşecek takımmıydın ya:(
Biran önce bjk kendini toparlamalı ama benim burda üzüldügüm tek insan var erturul saglam gercekten efendi bilgili saygılı bir insan bence bu yenilgiler olabilir biraz sabıretmeli arkasında durmalı fatih terimin ilk yıları hatırlanırsa bunları neden yazıdıgım anlaşılır ben erturula inanıyorum başaracak bazı şeyleri ama tek sorun sinan engindir sinan engin neden getirildi hala anlamış degilim takımda bir ikilem yaratıgı acık bence görevine son verilmeli sinan enginin
sayim kardesim bunlar trilyon kazanan insanlar duygusal olmamak lazim.isini yapamayan gider .ertugrul saglam efendi evet ama basari yoksa gitsin .o parayi kim kazaniyor bu ulkede .turkiye bir ilke imza atti bu aksam bu fark sampiyonlar liginin rekoru
evet maalesef şampiyonlar liğinin rekorunu kırdık bu rekor artık asırlarca kırılmaz ertuğrul efendinin biraz haysiyeti varsa hemen istifa eder takımı rezil etti hiç bir hamle yapamadı:bangin: :mad2:
bu ne yaw sabah sabah şok oldum!!!
maçı izlememiştim şimdi buradan ögrendim pöhhh dogrusu
liv beşiktaşı şampiyonlar liginden çekti
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yazık oldu kötü bi sonuç
bu hakanın yine kalede ne işi var adamlare cözmüş biri vuruyor hakan sektiriyor gelen vuruyor fenerbahce macındada aynı hatadan gol yedi
çok kötü bir skor ben galatasaraylı oldugum halde beşiktaş ve fenerbahçe'nin avrupada iyi işler yapmasını istiyom ama biz böyle skorlarla yenirdikçe avrupanın gözünde küçük düşüyoruz............
arkadaşlar öncelikle Bir TÜRK olarak akşamki maçtan sonra çok utandım, tarihi bir hezimet yaşadık , eski yıllarda milli takımımızın ingilizlere ye 8-0 yenildiği gibi sahada beşiktaş takımı diye bi şey yoktu futbolcular ruhsuz ruhsuz sahada dolaşıyordu belkide Paf takımı çıksa bu kadar fark olmazdı maalsef takımımız 3 pas yapamadı, maçı kafalarında bitirmişler yani leverpol un kendilerini yeneceklerini kafalarına işlemişler, inanç diye bir şey kalmamış tabi çoğu kişi diyecekki derbi maçında alınan haksız yenilgiden dolayı diyecek, hayır efendim hiç alakası yok zaten takımda 2 tane yabancı var kıl oluyorum cisse ve diaata , adamların her maç için söylüyorum takıma hiç bir katkıları yok , ama maalesf biz ne yorum yaparsak yapalım tarihi hezimetle yenildik, Avrupa arenasında umarım bir daha böyle hezimetler yaşamayız,
saygılarımla
Ya Bir BEŞİKTAŞLI olarak utanıyorum nedir bu skor ...Bunun sorumlusu kimse bu milyonlarca taraftara hesap vermeli !
bu takımı bu hallere düşüren tek kişi ve tek suçlu var oda kendini yönetici sanan içi kin ve nefretle dolu yıldırım demirören
kimse başka suçlu aramasın
takımla oynayan
takımı istersem paf çıkarırım istersem ligden çekerim diyen
geçen sene haluk ulusoyla kucak kucaga otururken iyi diyen şimdi kendisi hariç herkesi istifaya çagıran yıldırım demirörern
bu kara leke beşiktaş tarihinde ve senın alnında sonsuza kadar yaşayacaktır
işte zarefin bu
bu zaferle umarım mutlu olmuşsundur
artık bu takımı daha fazla küçük düşürmeye hakkın yok
sadece çekgit birazcık beşiktaşı seviyorsan elini bu temiz takımdan çek
çünkü biz bunları haketmiyoruzzz
her zaman şu geçerlidir...liverpoola yenilebilirsin....çünkü adamlar dünya devi...5 tanede yiyebilirsin...çatır çatır oynarsın ama adam daha iyi oynar ve sana 5 atar....bu da kabul...ancak sahada teknik,taktik,fiziki performans vb. hiç bir varlık göstermezsen ve kaleci hakan tam 7 golde % 100 hatalı olup,üstüne üstlük şampiyonlar liginde hiç golü olmayan jossip benayoun'a kendi elleriyle 3 asist yapıp adama hat-trick yaptırırsa kimse kusura bakmasın darağaçları kurulur...bu dünyanın her yerinde böyledir....selametle