şimdi mehmet yıldız lazım al hoca oyuna al mehmedi al artık
topu ileride tutacak biri
Printable View
şimdi mehmet yıldız lazım al hoca oyuna al mehmedi al artık
topu ileride tutacak biri
yusuf girdi semih çıktı başarılar yusuf allah yanında olsun
yusuf girdi...semih çıktı...4-5-1 e döndü...bizim gördüğümüzü terimde görüyo demekki...ama ben olsam nihatı çıkarırdım...neyse önemli değil...
yusufun çıkması iyi oldu
yüreğimiz ağzımıza geldi bir an
topu biz yere indirmemiz lazım başka türlü olmuyor yerden tek pas
hayatımın en uzun 17dk sı olacak bunlar
eevt ya 14 dakika kaldı
işallah gene son dakikalarda yemeyiz kahr oluruz 14 dk daldı hadi çocuklar
ah yusuf ah atsa nihata 3 yapardık
hamit oyundan düştü iyice çok acil tuncay lazım hadi hoca
yaho neredesin serkan baba yorumunu alalım valla biz öldük
tuncay hazırlanıyor
yusuf müthiş işler yapıyo...topun bizde kalmasını sağlayarak dakikaları yavaş yavaş eritiyor....ardanın yerine tuncay girdi...dk.88
tuncay girdi arda çıktı allah seninle olsun tuncay dk87
çok tehlike gol yiyordun az kala
uzatma 3 dakiika
allahım bittsin artık 90+3 verdi hakem
az kaldı arkadaşlar olacak bu iş haydi türkiyem
bitti maçççççççççççççç
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bitti.2-1
TEBRİKLER
bittiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bana göre maçın kahramanı gökhan gönül....süper oynadı...ibrahim kaşın sakatlanıp çıkmasından sonra oyuna girmesi bizim için büyük şanstı....tebrikler...
ve ve ve ve ve bitttttttttttttttttttttttttttttttttti aldık allahım şükürlre olsun sana
Bu galibiyetle Milli Takımımız puanını 21'e yükseltti, Norveç ise 20 puanda kaldı...
Son dakikalarda biraz zorlansakda sonunda maçı aldık.Şükürler olsun.
Helal olsun Aslanlarımıza TÜRKİYE herzaman heryerde Kazanmalı Süper Maç Oldu Alkışlar Orada olan herkese
(A) Milli takımımız, Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek için Norveç karşısında mutlak galibiyet parolası ile sahada...
İLK YARI
• 1. dakika Karşılaşmaya (A) Milli Takımımız başladı...
• 3. dakika Norveç savunmasının bir anlık hatasında araya giren Hamit, çok sert vurdu ama top az farkla auta gitti.
• 8. dakika Norveç'te Haestad sarı kart gördü.
• 11. dakika Norveç milli takımı, Hagen'in golüyle 1-0 öne geçti.
• 16. dakika Milli Takımımızda, İbrahim Kaş sakatlanarak oyundan çıktı, yerine Gökhan Gönül girdi.
• 22. dakika Milli takımımız, yediği golün ardından yeniden oyunda dengeyi kurdu.
• 27. dakika Hamit sağ kanattan ortaladı, Nihat'tan önce son anda Norveç defansı araya girdi.
• 31. dakika Millilerimiz, Emre'nin muhteşem golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı.
• 36. dakika Millilerimiz, eşitliği yakaladıktan sonra Norveç kalesini abluka altına almaya başladı.
• 42. dakika Şu anda oyunda orta alanda topa sahip olma mücadelesi var.
• 45. dakika Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı.
İKİNCİ YARI
• 46. dakika Karşılaşmanın ikinci yarısına Norveç milli takımı başladı.
• 48. dakika Nihat'ın ceza sahasının dışından vuruşunda Norveç kalecisi Opdal topa hakim oldu.
• 60. dakika Milli takımımız Nihat'ın muhteşem golüyle 2-1 öne geçti.
• 68. dakika Milli takımımızda Semih oyundan çıktı, yerine Yusuf girdi.
• 81. dakika Hamit, ceza sahasına girer girmez yerden vurdu ama top az farkla auta çıktı.
• 85. dakika Norveç milli takımında Iversen oyundan çıktı, yerine Helmstad girdi.
• 86. dakika (A) Milli takımımızda Arda oyundan çıktı, yerine Tuncay girdi.
• 88. dakika Norveç'te, Storbaek çıktı, yerine Rushfelth girdi.
• 90. dakika Milli takımımızda Yusuf sarı kart gördü.
• 90+3. dakika Karşılaşmanın son düdüğü çaldı ve Millilerimiz sahadan 2-1 galip ayrılarak Avrupa Şampiyonası'na katılmak için büyük avantaj yakaladı.
EXCELENT TURCIA:yahoo:
Çarşamba akşamı Bosna Hersek'i yenip EURO 2008'e gideceğiz...
hala inanamıyorum biri doğru desin sabah
üzülmüştüm demeki ardından allahım bana
bu sevinci yaşatacaktı şükür sana ya rabbim
sabah serefxxxxn biri dükkandan n73 çaldı üzülmüştüm
doğrusu ama canım sağolsun kazandık ya feda olsun
sağol dostum düşüncen için bu arada maçı tekrar verecekAlıntı:
kanal D doya doya seyredecem 8-10 maçtır kahır olmuştuk
doğrusu heyecandan bu maç nasıl oldu anlayamadım
gidip evde rahatça bi seyredeyim hepinize allah rahatlık versin
selamlar:wave:
:present: :clap2:: :clap2:: Allaha şükürler olsun, yüzdük yüzdük kuyruğuna getirdik, maç öncesinde yeneceğimize pek inanmıyordum ama helal olsun, Avrupa şampiynası için dev adım attık:present:
:present:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
"BENİ MAHÇUP ETMEDİLER"
Milli Takımımızın Norveç karşında aldığı tarihi galibiyetin ardından açıklama yapan teknik direktör Fatih Terim, iyi oynarak kazandıklarını belirtirken, finallere gitmeye bir adım kaldığını ifade etti. Oyuncularının hepsini alınlarından öptüğünü söyleyen Terim, "Beni Mahçup etmediler" dedi
Terim: "Bir adımımız kaldı. Burada önemli olan şey 2-1 kazanmak ve iyi oynarak kazanmak, Bu kadar kötü şartlara rağmen. Oyuncularımın hepsini alınlarından öpüyorum. Beni mahçup etmediler. Ben onları sevdiğimi söyledim. Şimdi Bosna maçının bir anlamı var.. Benim buradan Türk seyircilerine bir çağrım var. Biz Bosna maçına taraftar istiyoruz. Çarşamba akşamı taraftar bekliyorum. Taraftar istiyorum. Bu çocuklar hak etti bunu"
volkanı unutmayalım karevin bir topunu çıkardı ki inanılmaz
volkanın anlından öperim
serkan yılmaz yok bu gecemizde nerede acaba
dostum nerdesin yap bakalım bir yorum
helal olsun tüm futbolculara ve Fatih Terim e yolumuz açıldı
arkadaşlar bence kanal d bize ugurlu geliyo çünkü macaristan maçıda o kanaldadı ve yenmiştik hatırlasanız.....
BU ŞANSIMIZ BİZİ ALDATMASIN
milli takımda büyük bir revizyon
lazım unutmayalım geçmişi biz
çabuk unutan bir toplumuz buna
dikkatinizi çekerim arkadaşlar selamlar
Ve söz Gökhan Gönül'de
İbrahim Kaş'ın sakaklanmasının ardından oyuna giren ve çok iyi bir maç çıkaran Gökhan Gönül, karşılaşmanın ardından Fatih Hocamı mutlu ettiysem gurur duyarım dedi.
Gönül sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kadroda yer alan herkes iyi futbolcular. ibrahim'in sakatlanması şanssız bir andı, Fatih Hocam bu dakikada beni görevlendirdi, bana inandığını ve elinden gelen herşeyi yap dedi. Ben de Fatih Hocamızı bir bakımı mutlu ettiysem gurur duyarım" dedi.
sizleri tebrik ediyorum kahramanlarım hepinizi öpüyorum bu arada karikatürün acısını çıkarttık norveçten
norveçle ilgili bi karikatür sıkıntısımı vardı???açıkçası bilmiyorum...havaalanında bizim futbolculara kötü muamele yaptılar onu biliyoruz...milletimize ve islam dinine hakaret yağdıran karikatürler danimarkadan çıkmıştı...farklı bir bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum...
nasıl oldu hala anlamadım ama nihat faktörü süper oldu paylaşım için sağol
çok güzel oldu yaa özlediğimiz galibiyete kavustuk.
maçı izleyemedim ama sonuç güzel artık özetlerine bakıcaz
Arkadaşlar fazla heyecanlanmayalım. Önümüzde daha zor bir maç var. Bir zamanlar çok küsümsediğimiz hırvatistan perişan etmişti bizi milli takımı. Onları yendikten sonra sokaklara dökülmenin zamanıdır. Yinede milli takımımızı bu başarısından dolayı kutluyorum.
Saygılar.