güle güle git güle güle gel kardeşim
Printable View
güle güle git güle güle gel kardeşim
Selametlen git ustam hayırlı teskereler
Özgür sen ne zaman büyüdün ya:) Hayırlı teskereler Cenabı Allah(cc) inşallah gittiğin gibi dönmeyi nasip eder.Ara sıra uğra foruma özletme:)
Özgür kardeşim yolun da, bahtın da,şansın da açık olsun.Yüce Rabbim seni korusun.İyi teskereler dilerim.Bizleri unutma.
özgür kardaşim belki sana vızıltı gibi gelir ama asıl askerlik teskereden sonra başlıyacaktır. inşallah hayırlısıyla gidip sağsalim dönüp hayat kavgasına atıldığın zaman bu dediğimi daha iyi anlarsın
Allah yolunu açık etsin.En kısa zamanda bitirip gelmeni dilerim.
Hayırlı tezkereler
hayırlı teskereler dostum.Sonunda allah sevdiklerine buluştursun
1986 da o yoldan geçmiştim.Hayırlı tezkereler kardeşim.
özgür kardeş çok soğuk yere gidiyorsun,bence sağlam git :) çok soğukoluyor orası..Biz Gökberk kışlşasındaydık sıhhiye taburunda.Kulaklarımdaki su toplama ile olusan izler hala duruyor :) Söylemedi deme..Çiftlik caddesi meşhurdur tabiki kızları daha meşhur :) güzel yer yaa fena değil..Sana hayırlı tezkereler,güle güle git güle güle gel..
hayırlı tezkereler
Allah yardımcın olsun Hayırlı teskereler güle güle git gel inşaallah
hayırlı teskereler kardesim ben askerden geleleli 12 yıl omus daha dün gibi :wave: en büyük asker bizim asker sevgilerle
sevgili özgür ege kardeşim;sana şimdiden hayırlı teskereler diler cenabı allah tüm askerlerimize güle güle gidip gelmeyi nasip eylesin.(amin)
kolaygelsin
hayırlı teskereler dilerim..
Hayırlı teskereler kardeşim sağlıcakla git sağlıcakla gel biz hep buradayız vede burada seni bekliyoruz kendine iyi bak saygılar....
hayırlı bir şekilde askerlik yapman dileğiyle şimdiden hayırlı teskereler
Hepinize çok çok Teşekkürler Bi Bakayım Dedim Ne Var Ne Yok Az Zaman Kaldı Valla Gerçek Ismim ünlü Oldu Askerdede çıkar Uyducu Oldugum Nasipimiz Neyse O Olsun
fenerlı kardes yolun acık olsun sımdıden hayırlı tezkereler
Hayırlı teskereler kardeş bir an önce seni aramızda görmek isteriz.
hayırlısı ile git hayırlısı ile gel seni tekrar aramızda görürüz inşallah
en büyük asker bizim asker
hayırlı teskereler
:clap2:: :45:
Yeni gördüm gerçi suan yoldasın şimdiden hayırlı teskereler dilerim sevgili co-adminim :)
Kardeş yolacıkalı 5 saat olmussun ben biraz geckaldım....
saglıcakla gıtgel ALLAH sag salım aylene kovusturma nasıbeylesın
hayırlı teskereler ama safak karanlık................:wave:
Hayırlı Teskereler kardeşim VATAN sana emanet...
Özgür artık askerde arkadaşlar kendisini özlyecez :(
kazasız belasız.hayırlı teskereler.
hayırlı teskereler kardeş ALLAH yolunuzu açık etsin vatan sizlere emanet :wave:
en büyük asker bizim asker
hayırlı teskereler
O ŞİMDİ ASKER
Yolun açık olsun güle güle git güle güle gel bu memleketin askere ihtiyacı var her yanımız düşmanla çevrili
Adam askere gitti ses soluk yok :) umarım saglık durumu keyifleri iyidir:)
eee serkan 3 aylık acemi birliğine gitti ise bilionki acemi birliğinde çarşı izni yok anca dağıtım izninde nete bakabilir. hayırlısı ile inşallah gelir.
hayırlı teskereler.
Kardeşim aşkımız, sevincimiz, yapmak istediklerimiz, SUPERSATFORUM üyelernin yüreği senin elinde, seninle atıyor seninle yaşıyor. Şen ola; şen ola yurdumuz.....
Arkadaşlar yemin törenine kadar dostumuzdan haber alamazsınız. Bakın ben alabiliyormuyum. Oğlum Manisa'dan getti Amasya'ya ve sadece oraya vardıklarına dair herkese tel görüşme izni vermişler. Ondan sonra da ses seda kesildi. Şimdilik nagra 3 sistemine geçmiş durumdalar. İnşallah 3 ay sonra onlarda kırılırda sağlıklı haberlerini alırız inşallah. Hepsine hayırlı gidip gelmeler ve tezkereler diliyorum.
Saygılar.
Esentepe kıslası ha sımdı buz gıbıdır orası daha acemılıgı bıtmedı onun yemın torenı yapacak sımdıden hayırlıs teskereler kardesım:45:
güney doğu anadoluda oluşan olağan üstü şartlar neticesinde şu an için Edirne'den kars'a kadar tüm askeri birimler Güvenlikte en üst seviye sayılan Kırmızı Alarm durumdadır.
O yüzdendirki oğlunuzdan haber alamamanız neticende kendinizi üzüntüye boğmayınız.
Enkısa süre içinde hayırlı haberleri gelir inşallah merak etmeyiniz.
hayırlı teskereler dilerim
allah hayırlısıyla ailesine eşine dostuna sevdiklerine kavuştursun
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR.
TOPRAK UĞRUNA ÖLEN VARSA VATTAN'DIR.
BU SEVDA BİTMEZ.UĞURLAR OLSUN.SELAMETLE GİT ASLANLAR GİBİ GEL
:present: :present: :present:
mevzu vatan ise gerisi teferruattır.Aslanlar gibi git ve gel kardes allah yar ve yardımcın olsun
hayırlı teskereler kardeş
iti teskereler
hayırlı teskereler.
ÖZGÜR ERGE hayırlısı ile git sağlıcakla dön sizlere hakkımız herzaman helaldir.Vatan borcunuzdan sonra burada inşaallah buluşmak umuduyla yolunuz açık olsun Hayırlı teskereler şimdiden
Şafak Kaç Özgür Abi?
hayırlı teskereler
hayırlı teskereler.
hayirli teskereler
:rockon:
herkese selamlar taburda internet cafe var ordan girebiliyorum ama yarım saat anca cuma günü çarşıya çıkınca bol bol görüşürüz :wave:
hayırlı teskereler
--------------------------------------------------------------------------------
Allah yar ve yardımcınız olsun sabırlar versin selametle gidin gelin
Hayırlı teskereler...
işte geldim burdayım herkese selamlar
kaçtım geldim:D çarşıdayım nete girdim bi bakayım dedim samsun soguk geçen gün kar yagdı mıntıka kar temizlemeyle geçti ayaklarımız dondu tabiki bayramlaşmada yapıldı
özgür hoşgeldin kardeş foruma :):) aydında hava güzel merak etme :puah:
hayırlı teskereler her turk asker dogar.