çok sevindim bilgi için teşekürler
Printable View
çok sevindim bilgi için teşekürler
bilgi için teşekkür ederim
teşekkürler bilgi için
oo iyimiş
merhaba arkadaşlar ya ben maçı evde izlemek istersem ve çanağım çömleğim yok ise ne yapmalıyım?
çanağı olan bir arkadaşın yokmu orada izlersin
eğer internetten maç izlenebiliyorsa diye düşünmüştüm de.bağlantı hızı 4096/1024
teşekkürler. izlemek iyi olur
bilgi için sağolun
çok teşekkürler mersi
yani diyosunuz ki polsat mac basliyanda kanal sifrelenmiyecekimi? lutfen cevab yazin
Arkadaşım bildigim kadarıyla direkt 8de naklen degil (23-15 de)Polsat sport ve Premierede naklen yayınlanacak
ya arkadaşlar bana kesin bir cevap yazın maça az kaldı nasıl izleyecegim ben bu kanalı amatör bir kullanıcıyım help help help
Teşekkürler kardeşim:common001:
Galatasaray FK Austria Wien
direckt 8 kanalında şifresiz olarak 23-15 itibari ile banttan yayın verecek 12539 27500 H
iyi seyirler
arkadaşlar bende 19.09.2007 yazılımı yüklü ama açmıyor cihaz gm 9700 acil cevap bekliyorum
direckt 8 kanalının frekansı nedir
POLSAT SPORT güncel keylerini bilen varmı acaba ?
internet tende seyredebilicek bir kanal var mı?
GS-AUSTRIA VIENNA MACI Direct 8 de NAKLEN
evet arkadaşlar maçi direct 8 kanalı veriyor,
üstelik ilginç olan kanal w3 uydusundanda yayın yapıyor yani digitürkün bulundugu uydudan
12539 H 27500 HOTBIRD ŞİFRESİZ -
12728 H 30000 W3 EUTELSAT ŞİFRESİZ
d-smart uydu alıcısı olmayan arkadaşlar
hotbirt uydusu uzerinden güncel keylerle
polsatsport kanalından da izleyebilirler macı
POLSAT SPORT 11.158 V
teşekürler eminim bütün galatasaray lılar sizlere minnettar bir de turu atlarsak değmeğin keyfimize
Hayret birşey yahu millet bas bas bağırıyor DIRECT 8 maci banttan verecek diye bazılarıda sırfforumda yazı yazmış olmak için sallıyor, Emin olmadan lütfen bu türbilgiler yazmayın. Maçı verecek kanalın nasıl seyredileceği konusunda bilgisi olan varsa söylesin.
cımboma basarılar..
teşekürler kardeş
direct 8 BU KANAL IN MACI VERDİĞİNE EMİNMİSİN ARKADAŞLAR MACI VERECEKMİŞ GİBİ BİR HAVA YOK KANLADA SAYGILARLA ...
Teşekkürler arkadaşlar .
arkadaşlar maç polsat extra da keyler aktif iyi seyirler
teşekkürler
arkadaşlar benim külüstür cihaz açarmı bunu?
goldmaster 11200 bana *** verin gireyim
arkadaşlar goldmaster 9400 de hangi keyleri girmem lazım...
gs vien maaçı stream yazılım yuklu sunny de(1201a5hw) nagra da
7101 id
key00: 19 CE 60 70 52 55 2A F5
key01:91 DA 64 D6 00 78 C1 31 ile şu an açık izleniyo gs ya başarılar.....slm
Polsat güncel keyle açmıyor.
Makinem Yumatu IQ
gs. maçı polsat spor extra kanalında
hotbird 13 uydusu
frekans-- 11158 v 27500
slm
sunnyde açık ama stream yazlımı yuklu sunnyde ve izliyoruz slm lar
19 CE 60 70 52 55 2A F5 91 DA 64 D6 00 78 C1 31
Arkadaşım bu keyleri goldmaster'da 9400'de şöyle gireceksin.Menü-121 tuşla çıkan tablonun en üstünde code edit var onu seç çıkan *** tablosundan en altta bulunan kırmızı tuşa basarak nagra2'ye gel orada polsatı göreceksin bu keylerin ilk 16 tanesini üst satıra ikinci 16 tanesini ikinci satıra yaz çık böylece seyredebilirsin
mac nasıl acba
kucer06 çok teşekkürler..
19 CE 60 70 52 55 2A F5
91 DA 64 D6 00 78 C1 31 keyler aktif maç yayında
Ellerine sağlık maçı seyretme imkanı verdiğiniz için
arkadaşlar bende next 8000 xcam var ben nasıl seyredebilirim bana yardım lütfen aktif keyleride girdim olmadı veya sıraları karıştırdım bana yardımcı olursanız sevinirim
yumatu mx cihaz reader ile seyredilebilirmi?
arklar bende sunny at-8020D receiver var polsat sports açmıyor keyleri nasıl girerim bir yardımcı olursanız sevinirim..
galatasaray maçını hangi kanal veriyor teşekkürler
beni sordugum yarınki