Sanada bi çay çekeyim de usta kendine gel. :puah:Alıntı:
Sana tolerans gösteriyorum usta çaktırmadan al bunları. :8[1]:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Çaylar geldi var mı isteyen , Herkese selam. :)
bugün işler kötü galiba gelen giden yok:loco:
milletin canı çay istemiyor mu nedir yoksa buranın açıldığından kimsenin haberimi yok reklam falan yapsak olmaz mı acaba :8[1]:
ne zaman acildi hic goremedim.Yoksa sabah aksam ben burdan cikmazdim.Hayirli ugurlu olsun(simdi dusununce 100 .000 den fazla uye olsa.Cayida 500 kurus desek ooo abi cirak lazimmi size
Usta bana bi orta kayfe :)
HCakir çayları olsdman ustanın verdiği programa göre demle.
öbür tarafta bayagı bir yemek tarifi verdim e hadi çayı söyleyin haketmedimmi yoksa?
ya cemo ustaya bir çay verin adam bağıra bağıra bir hal oldu :puah:
çayın içine az tomurcuk atın iyi gelir
Saol usta estafurullah ne demek senden öğrendiq :D (Boynuz kulağı geçtimi ne ? ) :D:D:D:D
Çaylar nerde kaldı çırak olm biraz acele et ohooooo. :D
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ya usta bırakıyonuz orda burda bardakları sonra bana kızıyon nerde bardaklar ..Yapmayın Lütfen forum sakinleri ...Gördüm CABBARİ,GACVOKEM,OLDSMAN içiodunuz 3nüz Lütfen caylar bitince haber verin ..Hemen gelip alayım yoksa HCakir usta fırca kayıyo bana :D:D:D
Sağol koçum hadi bugünlük bu kadar yeter sen gidebilirsin ; Evdekiler meraklanır şimdi. :D
çocuklar çok yoruluyorsanız CABBARİ'ye söyleyin yeni bi semaver,ocak vs alsın size...yetiştirmekte zorlanıyosunuz gibime geliyo...CABBARİ ağa adamdır kırmaz sizi..(Serkan Yılmaz biraz pintidir,onun için CABBARİ'ye söyleyin)... :puah: :puah: :puah:
Aferin oğlum iyi yapmışsın 6 ay taksit iyi iyi eferin.
Hadi çayları dağıt. :)
semaver işini yarın halledelim
aslında dün deseydiniz cuma namazı çıkışında para toplardım ama neyse haydi hayırlısı:)
para toplamaya gerek yok usta aramızda hallederiz
ben valla simdi cay yapicam canim istedi:ranger:
Yeğenim ordan demli leymonlu bi çek emicene. Emicen aslında leymonlu çayı sevmez emme bildiğin gibi degil, çoh hasde. Grip mi ne olmuş. Sermiş gendini yatak, döşek yatıyo valla. Şu semaver işini bir yerlerden aşırarak halletsek diyom. Bu işi Cabbari usta eyi biliyor gibime geliyor. Cabbari usda şu işi bi ayarlayı ver be dostum.Goçum çaylar nirde galdı yav. Adamı hasde etmen be.
Saygılar.
bende içiyorum.
Afiyet olsun arkadaşlar....