Dönersin arkadaşım önce kuru kafa atacaksın daha sonra yeni yazılımını atacaksın o kadar.
Printable View
teşekkürler kucer ustam saygılar
arkadaslar bende kaon 12.01.a5 cihaz var.daha once yazilim yuklemeden
sinyal kesildi.simdilik yazilim yukluyorum flasha gelince fail hatasi veriyor.
acaba ne yapmaliyim.tesekurler
Önce cihaza reset atın(yazılıma reset)..Alıntı:
Kurukafa dosyasını cihazınıza yükleyin,sonra atmak istediniz yazılımı kup230 ile engineer modda yükleyiniz..!
Tekrar hata verirse buraya yazın çözüm yollarına bakalım..!
H.cakir. dediklrini yaptim.almadi falsha gelince ERR::Unzip hatasi verdi
makinada da fail yazdi.stream yazilim yukledim aldi fakat makinada yine
sinyal yoktu.tekrar kaon orizinal yazilimina dondum tekrar ayni hatayi verip
yazilimi almiyor.
kanal listesinide yukledim.lnb ayarlarinida yaptim fakat sinyal yok.orizinal yazilimda da
don sinyal giti.onun icin yeni yazilim yuklemek istedim.yukledim fakat gine sinyal yok.
üstat yazılımlar çöktümü:49:
O halde kullandığınız ekipmanları kontrol edin cihazı başka bi sistemde deneyin ,yada kendi sisteminizde başka bi cihazla deneyin..Alıntı:
Sorun devam ederse servis yolu gözükmüş demektir..!
Alıntı:
Şimdi denedim tps au zımba gibi çalışıyor..!
Yayın görüntüsü donuyor,Sinyal seviyesi 85-90 lnb değiştirdim yeni yazılım yükledim fakat bir çözüm bulamadım. Son olarak bir kabloları değiştirme kaldı
H.cakir.kardesim baska sistemdede denedim hep ayni.degisen birsey
yok.servisin disinde bir yolu yokmu .kendim onarabilme yolu yokmu
acaba.cihaza sunny yazilim yukledim.problem lnb.den kaynaklaniyor
zanedersem.sinyal gucu:10 ila 15 arasinda.sinyal kalitesi 0 gosteriyor.
yinede tesekur ederim.cok sagol.
Başka sistemde derken uydu alıcınızı çalışan sistemde denediniz yine aynı sinyal sorunu varsa cihaza servis yolu gözüktü demektir..!Alıntı:
Lnb den kaynaklanıyorsa,yeni bi lnb alın yönünü ve nasıl takıldığını bi yere çizin eskisini çıkartıp yenisini çizdiğiniz şekilde monte edin daha sonra tekrar deneyin kanal arama işlemini..!
slm..
model KSC-511Z
INFO:10.05.21-D313
S/W:V02.00.01
H/W:V12C1.A5
Loader:v2.19
C.A:2.2.8
acaba bu cihaz icin tps ve premiere AU yazilimi varmi...forumda kafam karisti hangi yuklemek icin cihaza...yardimlarinizi bekliyorum ..tsk..
Cihazınız için hem sunny hemde stream yazılım bulunmaktadır..!
Stream yazılımda şebeke arama özelliği yoktur,sunny yazılımda ise bu özellik aktifdir sanırsam aralarındaki en büyük farklılık bu..!
Sunny Yazıımı ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile yüklenecek )
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sunny Yazılımı atmadan önce bu dönüşüm yazılımını Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile engineer modda atın..!
Dönüşüm Yazılımı için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
eksik olmayin hocam..yazilimi basari ile yukledim sizin sayenizde ...premiere e gidince (premiere start) yukarida *** updateing yaziyor ama kanalli bir turlu acmadi acaba bir yerde hatami yapiyorum..cok tsk..
Premiere au değildir,elle güncel ***leri girersen açar ama malesef premiereler daha bugün çöktü..:frown:
Tps au olarak izleyebilirsiniz..! Emu tablosunu açıp load default yapın daha sonra sistem kurmadan gmt : 0 ı ayarlayın,yine sistem kurmadan kanal kilidini kaldırın France 5 kanalı üzerinde 10 sn. bekleyin açılacaktır..!
tsk.hocam *** menusunu actim nagra yerindeyim hangi satira girmem lazim guncel ***leri...tsk..
501 satırına gireceksin arkadaşım.Eğer güncel kod'lar 0 olarak gelmişse ilk iki satıra 01 gelmişse üçüncü ve dördüncü satıra gireceksin.
arkadaşlar benim com1 port arızalı ve ben usbconvert aldım ama usbden atamıyorum yazılım.neden olabilir:bangin: r
comitech usb com8 yazıyo aygıt yöneticisinde(ek bilgi)
Arkadaşım keşke iyice araştırıp ve deneyen arkadaşlara sorup öyle alsaydın bu usb çeviricilerin %70'inde sorun çıkıyor veya çıkarıyorlar maalesef.
ya alalıda 1 hafta oldu çözmeye çalışdım olmadı almazda herif şimdi
acaba bu konu hakkında yardım decek başka kimse yokmu
stream yazılım yüklü şu an peki bu yazılımdan nasıl kurtulabilirim.
kucer06 dediğin programı yükledim deiklerini yaptım receiverın arkasındaki kilti açıyorum hiç bi hareket olmuyo kup230da
Loader'de yazılımı seçtikten sonra boşluk tuşuna basıyormusun
evet basıyorum
arkadaşlar benim cihaz gece 01 :00 olunca tpsler de kırılmalar oluyor diger zamanları o kırılmalar yok sanki çanak ayarı bozuk gib ama çekim güçü güçlü nedendir bileniniz varmı?
--------------------------------------------------------------------------------
ustadlar sorunum şu elimdeki sunny 9060 animasyonlu cihaza kaon animasyonlu yazılım atmak istedim ikisininde H/W si AYNI OLDUĞU İÇİN FORUMDA DA BELİRTİLDİĞİ GİBİ DÖNÜŞÜM YAZILIMI YÜKLEDİM AMA CİHAZ AÇILIRKEN SADECE İLK AÇILIŞ OLARAK EKRANDA L.102 LEODER YAZISI ÇIKIYOR sanki cihaz donmuş gibi sadece ve sadece cihaz ikl şeklinde yani arka anahtardan açarken veya pirize fişi takıp açmak istersen bile ekranda bu yazı beliriyor eğer yardım edebilecek bir usta varsa çok makule geçer sorum 8888 sorunu veya dört çizgi sorunu değil sorun cihaz hiç açılmıyor başka deyişle açılış olarak ekranda leoder yazısın dan başka bir işlem yok saygılar
selamlar
benim kaon 200mx var son verilen stream menulu 16.co.91 yuklecim ama bazi kanallari acmior su an hotbirdde sadece 200 kanalim var ne yapmaliyim lutfen yardim edin
hocam dediginiz isi yapmisimdir ama sorun cozulmedi baska bir is yapa bilirmiyim?
arkadaşlar çok sıkıştım kaon dsc 911 az ve amstrad 8055 dcı cihazlarım var ama atv seyredemitorum atv devamlı kapalı lütfen acil yardım
sunny 9030ftayı kaona çevirdim kk+ yüklemeye çalıştım
kullanma klavuzu olarak verilen isa ustanın (emeğine sağlık) hazırladığı klavuzu uyguladım
L10 olarak makinanın ekranı donuyor kk+ kapanınca resetleme yapıyor ama +++++ lerde bir değişme yok nasıl bir çözüm önerirsiniz
teşekkürler
mrb. cihazım kaon ksf511z 16.c0.a1
atv de seyredemiyorum.hangi yazılımı atmam gerekir acaba
arkadaşlar ben 6 aydır yazılımlara takip etmiyorum benim cihazımda stram yazılımı yüklü onu kaon team yazılımı ile değiştirmek istiyorum hangi yazılımı ve yolu takip edyim cihazım hw 12.01.A5 versiyonu ustalara saygılar
arkadaşlar kaon dsc 911 az cihazım atv ***lerden sonra ses devam ettiği halde görüntü 1-2 saniye kadar donup düzeliyor bunu her kanalda yapıyor lütfen acil yardım şimdiden teşekkürler
arkadaşım bu com çevırıcılerle çok uğraştığım için sana tavsiyem manhattan marka çevirci alman lap top kullananlar için pcmsı com çevırıcı kart kullanmaları daha mantıklı ve en doğru seçim bence.
Bak şimdi değerli ustam benim çihazım 9000 fta tamamı şimdi ben ona ksf 620e kaon tabanlı proğram yükledim şimdi absat falan seyredebilmem için hangi proğramı yüklemem lazım tşk.
değerli ustam ben şimdi +kk dosyasını bir türlü yükleyemiyorum ksf 620e olan yazılıma nedeni nedir
merhabalar.cihazım kaon ksf 511 ( 16.co.A1 ). uzun zamandır yazılımları takıp edemedım. acaba suan yükleyebileceğim en güncel yazılım hangisi? bir de şu kke+ denen seylerle hiç işim olmadı. bunların görevi nedir ve mutlaka yuklenmesi gerekiyosa bunu hangi aşamada yapmalıyım? teşekürler
Şu an için herhangi bir firma tarafından verilen yazılım yok,3 günlük absat yazılımları var..
KKE+ ye gelince ; güncel ***ler fixlenmiş bir dosya olarak kabul edebiliriz..bu *** dosyası yükleyerek polsat,digi tv ,pw ,fixed cw vs. de açılma imkanı olan bazı kanalları izleyebilirsiniz..
Selam arkadaşlar
16.co.a1 bordlu kaon cihazı kullanıyorum. Cİhazıma orjinal emusuz yazılımı yüklediğim zaman cihaz sorunsuz çalışıyor. Cihazıma ait emu yazılımı yüklediğim zaman cihazı açtığımda tekrar kapanıyor . ekranda 1 veya F şeklinde yazılar çıkıyor. Cİhaz bu şekilde kendini sürekli açıp kapatıyor. Tekrar orjinal emusuz yazılımı yüklediğimde sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Acaba sıkıntı ne olabilir bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
emulu yazılım yüklediğim zaman cihaz hiç bir yayını göstermiyor. Cihaz hiç açılmıyor vwe açılıp açılıp kapanıyor. Orjinal yazılımı yüklediğim zaman cihaz normal çalışıyor. Cihaza kke veya softcam atmadım. Atmayı deneyeyim mi? İlginize teşekkürler. Yargıç:)
Merhaba:
Kaon tabanlı g. master cihazım var şu anada cihazda dcz911 yazılımı var.
h/w: 12 03 a5
yeni yazılım atmaya çalışıyorum malesef cihaz yazılımı almıyor ve ekranında sadece l2 .19 yazısı çıkıyor.kurukafa atmaya çalıştım olmadı.sunny yazılmı yüklemeye çalıştım olmadı.yükleme kablosu uçlarını degiştirdim yine olmadı.Ne yapacagımı şaşırdım.Şu anda cihazda bütün kanallar gösteriyor ama radyo kanalları hafızaya geçmiyor.
Yardım lütfen...................
:49:
Ustalar Bana Yardım Ediniz Lütfen.!!!
Benim Hemco Marka (kaon Tabanlı) Uydu Cihazım Var Ve Ben Buna Yaklaşık 3 Ay önce Yazılım Yükledim. şimdi Yazılım Değiştirmek Istiyorum Ama Olmuyor. Hatta önce Kurukafayı Yüklemek Istiyorum Ama (kablom Sağlam) Cihazda L219 Gösterip Orada Kalıyor Ne Kuru Kafa Neden Yazılım Yüklemiyor Ne Yapmam Gerek.
şimdiden Teşekkürler (acil Cevap Verirseniz Sevinirim.9
arkadaşım bana cihazın bilglerini yaz hw ve sw si lazım
sunny 1030 yazılımı yüklü 12.03.a5 bu k.k. ların hazırladığı bir yazılımdı. bin uzantılı
Arkadaslar ! Lutfen yardim.
Cihazim SUNNY (AT - 8012 DCI) cihaza yanlis yazilim attigimi saniyorum, cihaz surekli acilip kapaniyor. Ustalardan ricam sudur, orjinal bir yazilim atmam mi gerekiyor, sayet orjinal yazilim atmam gerekiyorsa bu yazilimi nereden bulabilirim. Yardimlariniz icin simdiden TSK-ler
Arkadaşım cihazın hw'si nedir