ya ARKADAŞ kusura bakma ben bu dosyaları çıkarttım ama içinde nrg uzantılı bir dosya göremedim başka bir klasörün içindemi yoksa hemen çıkartır çıkartmaz geliyormu
teşekkürler
Printable View
ya ARKADAŞ kusura bakma ben bu dosyaları çıkarttım ama içinde nrg uzantılı bir dosya göremedim başka bir klasörün içindemi yoksa hemen çıkartır çıkartmaz geliyormu
teşekkürler
arkadaşlar dosyayı göremiyorum?
yardımcı olurmusunuz?
gerçekten güzel bir anlatım.
eğer kotam kalırsa indireceğim ay sonu:D
emeğine sağlık arkadaşım çok güzel bi çalışma
teşekkürler ...emeği geçenlerin ellerine sağlık...
OLDSMAN Raid desteğinden bahsedilmemiş.2007 versiyonu var elimde ama bilgisayarımda çift 80 gb hddyi raid olarak kullandığım için ben bu ultimate 2007 işletim sistemini bilgisayarıma kuramıyorum.Peki 2008 de nasıl?Kuramadıktan sonra indirmeninde anlamı kalmıyor bu konuda bilgi verebilirmisin.
2 adet 80 gb hddyi raid ile tek 160 gb gösteriyorum.Sistem kurulumunda F6 ile raid sürücüleri göstersemde windows dosyalarının kopyalamasına baslamadan önce raid dosyaları bulunamadı şeklinde hata veriyor ve dolayısı ile kurulum tamamlanmıyor..
2007 yi veren kişi ile görüştüm.HDD lerin firmware lerini yenile dedi.Suan hdd firmware lerim yeni ama hala XP Ultimate 2007 'yi bilgisayarıma bahsettiğim nedenlerden dolayı kuramıyorum...
teşekürler paylaşımın için
arkadaşlar acaba içinde office varmı yoksa bizim ayrıyetenmi kurmamız gerekiyor.tşkler ultra süper bir çalışma..tebrikler..
oldsman disket olusturulması gerektiğini biliyorum ve olusturduğum disketle kurulumda F6 ile dosyalarıda gösteriyorum.Fakat format atıp windows dosyalarını kopyalamadan önce raid sürücüleri yukleyemediğine dair hata veriyor..
Disketi yeniden oluştur yapmadan önce diski biçimlendir
bios ayarlarında sata operation mode raid mode olarak ayarlanmış mı ?
wındows cd sini indişrdim ve kurdum gayet güzel emeği geçenlere teşekkürler.
Alıntı:
valla arkadaş bende göremiyorum ama yerini belki gösterirler bekle
herkes kurdum çok güzel diyor
ben delirecem yaw göremiyorum bu dosyayı nrg midir nedir sadece imaj setup bıyla 2008 ultımate zipini görüyorum başkada bir şey yok..... sendede aynımı?:mad2: :mad2: :mad2:
üstad emegine saglık ellerin dert görmesin..
şöyle bir sorunum var: pc de xp kurulu ona format çekip bunu kurabilirmiyim?şimdiden yardımlarınız tşkler.
arkadaşım bende bu img burn kurarken hata veriyor
birde ultimate 2008.iso dosyası yok
arkadasım dosyaları rar'dan çıkarıyorsun.ayrıyeten başka bir yazma programı kullanıyrosan onunla çakışabilir!çünkü bende nero vardı kurdugumda neroyu kaldırdı dosyanın içinde cd yazma var programı dikkat et lütfen!!!:45: :rtfm:
Açıklamaları okuyorsunuz ama nasıl her şey gün gibi
ortada yazdırma programı dahi içerisinde uygulamayı
yaparken biraz dikkat edin yeter
:bangin:
saygı deger üstadım benim 75.mesajda bir sorunum vardı ona bakabilirmisiniz?iyi çalışmalar.
teşekkürler en sonunda bitti ellerine klollarına sağlık usta
evet arkadaşlar sonunda becerdimAlıntı:
bu mereti kurmayı ama bir şeyi açıklamak iistiyorum çıkarttığımız dosyaların biri
bende zipli gözüküyor oda ultimate 2008 dosyası imajda bir de onu deniyeyim dedim oldu . kimse demiyorki imaja o zipli olan ultimate dosyasını yazdıracaksınız diye ben de (nrg) / (iso) dosyası arayıp duruyorum. ...... meğer hepsi onda bitiyormuş .....emeğiniz için çok teşekkür ederim sağolun:clap2:: :clap2::
bütün ilgilenen ve usanmadan bana cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür:present: :present: :present: :present: :present: :present: :present:
Sayın ustam
Emeğine ve bilgine sağlık
saygılar
driverlerde hata verebiliyo vista driverlerimi yüklicez
orjinal xpsp2 veya vista ultimate kurduğum kasmayan pcde xp ultimate2008 kastı. anlayamadım acaba neden. p4 3.0 ghz - 2gb RAM tekrar kurdum yine kastı. sata ve ıde disk denedim iki ayı. ramleri çıkarttım ettim. yinede kastı. şimdilik tekrar vista ultimate dönüş yapıcam.
tekrar kurdum oldu. şimdilik çalışıyor ama pekte beyenmedim aslında.
xp ultimate boyutu cd ye göre büyük hatası veriyor(giriş çıkış hatası vs..) neroda dvd ye yazdırmaya kalktım kabul etmedi?ne yapabiliriz?
realtek hıgh definition onboard ses kartımı tanımadı kendi sürücü cd sini yüklememe rağmen internetten enson xp driveri yüklememe rağmen bi de ati radeon 7000 vga kartım var onunda driverini kabul etmedi standart ekran kartına dönüştü iğrenç bi görüntü var ama başka bi bilgisayara kurdum bahsettiğim kartlar onda yok daha basit sistem onda sorun yaşamadım bi arkadaşa verdim oda hiç bi sorun yaşamamış bazı sürücülerde sıkıntı çıkarıyo anladığım kadarı ile
Dosya içerisinde yazdırmanız için program var zaten onu kullanınAlıntı:
WINDOWS UP-DATE sitesine bağlanın bakalım ne eksikAlıntı:
göreceksiniz
:sunglasses2:
neyi kastettiğinizi anlamadım hocam legalleştirdim güncelleştirmeler yaptım hatta önceki mesajlarıma bakarsanız .netframework ve bazı proğramları entegre ettim özelden açıkça söylermisiniz
Özel olmasına gerek yok dediğim gibi diğer PC kurdum şimdiyeAlıntı:
kadar hiçbir sorun olmadı.Hiç kasmadanda çalışıyor.Yaptığım tek
şey direk formatladım ve yeni çıkan güncellemeride yükledim
Siz en iyisi baştan başlayın yazdıklarımıda direk olarak uygulayın
bunun dışına çıkmayın ve CD birşeyler entegre etmeyin eksik
varsa güncellemeleri yaparsınız.
2 numaralı bilgisayardaki özellikler
XP PRO SERVICE PACK 2
AMD ATHLON 3000+ 1.8 GHZ
512 MB RAM
hocam yanlış anlaşılma var galiba ben entegre ettikten sonraki haliyle yükleyince problem olmuyo orjinal halini cd ye yazdırdım onda problemler oluştu problem çıkarmayan makinemde kendi yaptığım cd yi de denedim yine problem yok benim anlatmak istediğim acemi veya anlamayan biri değilim onu anlatmaya çalışmıştım
Bende diyorum ki hiçbir entegre işlemi yapmadan Verdiğim bu
CD ile direk kurdum
:ranger:
hocam ben sizinle polemiğe girmiycem çünkü ben de size diyorumki ben bi kaç makineye kurdum problem yok bi makineye kurdum realtek ses kartı ve ati radeon 7000 vga kartında problem yaşadım kuramadım bu yüzden normal xp kurdum hatam varsa affola başka bişey yazmak istemiyorum
Sorun polemik olayı değil bu cd birçok arkadaşımada verdimAlıntı:
bazılarınada ben kurdum o zaman tek sorun kalıyor kurduğunuz
pc ile alakalı özel bir durum var.Anlatmak istediğim sadece
verdiğim CD sorun yok
hocam yine yanlış anlaşılma var ben cd de problem var demedim
galiba bazı driverlerle uyumsuzluk sözkonusu dedim kendi pc m de p3800 256 sdram 80gb hdd soundmax audio nvidia 32mb sorun yok bi müşterinin dualcore 1,8 1024 ram ati radeon 7000 realtek audio vga ve audio da problem oldu kendi driver cd lerinden ble tanıtamadım problem sistem kaynaklı olabileceği gibi cd içeriği ile alakalı da olabilir ama kesinlikle kaynak budur diye bişey demedim yanlış anlaşılma var sürekli
arkadaşım bu cd ile kurulan bir bilgisayardan buraya yazıyorum. senin yapman gereken bu cd ile verilen bazı drıverları kaldırmakve senin donanımındaki aygıtların drıverlarını bu cd deki sürümlerden eski bile olsa kurman lazım ben bir oyunda ekran kartını orjinal drıveri olmadığı için oyun açılmamıştı. bunlara bir bak .
arkadaşım yazımı dikketlice okursan donanımların kendi driver sürücüleri ile bile kuramadım demişim yani bu cd ile yükleme yaptıktan sonra windowsun bahsettiğim sürücüleri bulduğu falan yok kendi cd lerinden yüklemeye çalışıyorum olmuyo neyse bu konuyu bu kadar uzatmaya gerek yok diğer makinelerde sorun yok
Linkleri Düzeltirmisiniz SAdece cd1 den part1 i indirebildim ondan başka diğerleri gidik bi bakarsanız sevinirim çok hoşuma gitti indirecemde
Bu Dosyaları Rapid'in dışında başka bir şekilde alma durumumuz yok mu? malesef bizim işyerimizde Rapid'ten dosya İNDİRMEK YASAK ve kapalı.!!!!!!!!!!!!!
UP-LOAD işlemi sandığınız gibi kolay değil ama bir site varAlıntı:
benim hız 1024 UP-LOAD zor oluyor.İndiren arkadaşlardan
HIZ durumu daha iyi olan arkadaş UP-LOAD ederse daha
çabuk olur vereceğim site çok iyi MAX dosya boyutu 400 MB
:45:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Linkler silinmez PREMIUM LINKAlıntı:
:sunglasses2:
Windows XP Ultimate Blue Edition Türkçe - 2008
Windows XP Ultimate Blue Edition Türkçe - 2008 Vistanın Bazı Özelliklerinin XP'ye entegre edilmiş halidir. Vista gibi ***** derdi yoktur.Kurulum ekranında ****** derdide yoktur . Sizler için Bilgisayar adı es geçilmistir.
İçinden çıkan iso dosyasını nero ile cd ye yazdırın.
usta oldsman buda benden olsun :)
Bunu arşive alayım paylaşımın için tsk ederim
öncelikle emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.bende söylediklerinizi aynen uygulayarak sorunsuz Windows XP Ultimateyi kurdum.programlarıda kurdum.bilgisayarım xp servis pack2 nazaran aşağı yukarı %20 yavaşladı.o nedenle kaldırıp tekrar servis pack2 yi kurdum.
zannedersem Windows XP Ultimate güçlü bir sisteme gereksinim duyuyor.en azından benim bilgisayarımdan.
bilgisayarımın özellikleri
gıgabyte sımlh-p sis 651 anakart
p4 2.0 işlemci
512 ddr ram
onboard ekran kartı
birde şunu farkettim.bu Windows XP Ultimate tam olarak hazır değil.bazı özellikleri sorunlu.
bazı ekran kartlarını driverlarını kabul etmiyor...
ekran kartının driverlerini bulup yüklemeye çalıştığımda... sorun çıkartıyor...driverini yükledin bu seferde..görüntü çok bozuluyor ayar olmuyor....
en sonunda ekrankartının driverini yükledim ... tabii biraz uğraştırdı... ama başardım... bir bilgi daha öğrenmiş oldum...ekran kartlarının driverleri yükleniyor... ben yüklemeyi başardım...
:clap2:: :clap2:: oldsman usta windows XP Ultimateyi kurdum, bence şahane pc gerçekten çok hızlandı hiçbir problemde yok ellerine sağlık teşekkürler,kurmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim şu an onu kullanıyorum
bende dün kurdum hiçte fena gibi gözükmüyor arkadaşlar
kurmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim bayağı güzel görsel efektler sunuyor
teşekkürler usta......:rockon:
şu bende onu kullanıyorum..
evet buguzel indirmek biraz zaman alır ama olsun tşk ler
106 numaralı msg işletim sistemi ( XP BLUE EDITION )
tarafımdan bizzat test edilmiştir.Linkler ile ilgili sorun olursa yeniden UP-LOAD
edebilirim
:45:
oldsman usta bunlar 32 bit mi? 64 bit mi?
yaw arkadaşlar az önce mikrosofttan uyarı aldım (sahte yazılım kurbanı olabilirsiniz diye)
hani cracleyince lisanslı aluyordu adam bana uyarı gönderiyor be ya...
söylenenleri aynen yaptım 1 2 gün güncelledi sonrasında az önce uyarı geldi
nasıl olacak şimdi napicez
ustalar....:nitro: