elline saglık...
elline saglık...
ya okadar yazıldı okadarda eleştirildi snopyy üstad neymiş çalıntıymış tşk etmemiş
bu yazılım çıkaran arkdaşa
peki okadar kişi kpoyala yapıştır yapıyo neden onlara kimse bişey demiyorda iş snopyy gelince kıyamet kopuyor
bukadarda insafsızlık olmaz
bizler snopyy faydalarını ne çabuk unumuşuz yazık derim
onu eleştirenlere
Arkadaslar bu dönüsüm yazimlarin elimdeki kaon 570 hw 12.c1.a5 yükleye bilirmiyim evet ise hangisini ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkür ederim
saol snopy çok makbule geçti
en kısa zamanda deniyecegim şindiden eline saglık
900xx Ci İÇİn Deneyen Varsa LÜtfen Sonucu Bİldİrsİn. Şİmdİden TeŞekkÜrler
Ben denedim ve mükemmel çalışıyor. Yapacağın işlemAlıntı:
1. KUP 90XX AÇIYORUZ
2. Convert boot(9030) DOSYASINI YÜKLÜYORUZ
3. Fresh SUNNY AT9030FTA DOSYASINI YÜKLÜYORUZ
İŞLEM YAPTIKDAN SONRA CİHAZA RESET ATIYORUZ
Bunları yaptıktan sonra aşağıdaki linkten Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
cihazına uygun yazılımı atmUp113 user ile cihazına yükle. Dönüşüm yazılımlarının FTA olduğuna bakma, Kartlı cihazlara da uyuyor. Dönüşüm için verilen yazılımların H/W numarasına bakarsan FFFF yazıyor yani FTA-CI ayrımı yok. Ben yükledim süper çalışıyor. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
hocam hw 12.00.a1 yükleye bilirmiyiz sunny 7010 bilgi verilmesi rica olunur
Arkadaslar ben bu yazilimlari kaon 570 hw 12.c1.a5 yükleye bilirmiyim
sayın ustalar ben bu yazılımı yükledim fakat ne kke+ nede softcam atamıyorum nedendir daha önce bi sorun yoktu bu yazılımla alakalı olabilirmi .teşkler..
dostum ben yazılım yüklüyemedim demiyorum yazılımı yükledim!!!ve gihaz 9030 oldu.. dahasonra kke+ veya softcam yüklenmiyor cihaz kabul etmiyor fail hatası veriyor.bunun nedenini soruyorum teşkler..
:clap2:: :clap2::
Bendede aynı sorun var yeni yazılım yükledim yinede kke atılmıyor fail hatası veriyor her yolu denedim kabloları ter çevirdim bort ayarların değiştirdim ne yaptıysam kke ve softcam yüklenmiyor, aynı kabloyla yazılım yükleniyor kanallar yükleniyor ama kke yüklenmiyor bir çare şimdiden teşekkürler...
benim derdimden olan bir kişi çıktı nihayet.demekki bu yazılımdan sonra kke veya softcam atan olmamış.bende hertürlü denedim hiç bir şekilde ne kke nede softcam atılmıyor..ustaların dikkatine teşkler..
ustalar bence şimdilik soruna çözüm bulana kadar şifreleme sistemi irdeto2 olmadan önceki eski tarihli bir yazılımı yüklerseniz kke ve softcam dosyasını yüklerken FAİL hatasını vermiyor,şifreleri degiştirebiliyorsunuz
kesinmi temelturkel arkadaşım sen denedinmi gerçekten çok büyük dert oldu bu kke dosyası bilgisayarıda formatladım ne yaptıysam kke dosyası atamadım...
leventgaat arkadaşım Daha kimse farkında değil herhalde kaondan sunny dönüş yapanlar kke dosyası atmaya kalksınlar bizimle aynı sorunu yaşayacaklar o zaman farkına varacaklar bizede ancak o zaman çözüm bulunur...Bende ne yaptıysam kke dosyası atamadım yazılım yüklüyorum kanal editörüyle kanalları yüklüyorum ama kke dosyasına gelince nafile Faill hatası veriyor aynı kabloyla aynı bilgisayarla gerçi sende biliyorsun derdimizden anlayacak ustalara duyurulur ve şimdiden teşekkürlerimizi sunarız...
temelturkel teşekkürler akşam deneyeceğim eski bir yazılım yükleyipte sonra deneyeceğim kke dosyasını tekrar tşk...
temelturkel arkadaşım çok teşekkürler aynen dediğini yaptım eski bir yazılım mayıs 2007 yazılımı buldum yükledim loder defult yaptım kke dosyasını almaya başladı, ondan sonrada bu günkü aralık ayında çıkan yeni yazılım yükledim ve sonuç kke dosyasını almaya başladı çok teşekkürler...
leventgaat arkadaşada duyurulur yukarıda yazdıklarımı uygula kke sorunsuz yükleniyor...
araştırmanız için teşekkürler hemen deniyecem...
evet denedim olay tamamdır.şimdi hepsini alıyor.problem kalmadı.demekki herşeyi devletten beklememek gerekiyor.birazda kendimizden bieşeyler katmak gerekiyor. araştırmacı olmak lazım.zamanın olmadığı için uğraşamamıştım.yardımların dan dolayı yukarıdaki arkadaşlara teşekkürler...
teşekkürler ustad
tesk. usta bomba yazilim 1.5 sene sonra geldi sonunda !
benim cihazım kaon 13 42 65 bende SUNNY yazılımına döne bilirmiyim artık bizim cihazlara yazılım çıkmıyorda belki bu sayede kurtulurum.çalışmalarınızda başarılar dilerim.
HCakir arkadaşım alakana teşekkür ederim heralde bizim cihazlar artık çöpe gidecek keşke
Next marka cihaz alaydım.
teşekkürler.
kaon a dönen 9030fta var elimde. Dönüşüm yazılımını attım. Bazı block retry ler verdi. flash yazdı ve bitirdi. Ekranda L102 çıkıyor. Cihaz Fresh yazılım atarken dowload yapıyor ama burada da block retry ler veriyor. Ama flash a yazmıyor. en son Err stb > pc diyor. Ekran tabiyatıyla fail diyor. Kablom sağlam. Başka cihazlara yazılım atıyor. Yardım lütfen. Saygılar......
tşekkkkkkür
azılım yükledim okk.yanlız yukarıda verilen biraz eski yazılım yükledikten sonra.atmUP113usr ile Sunny 26.12.2007 tarihli yeni yazılımı yüklemenız gerekiyor. bilgini