Teşekkurler radakoglu
Teşekkurler radakoglu
Alıntı:
lidersozer Nickli Üyeden Alıntı
sirius uydusundaki hustler tv ve hustler blue var + özellik olarak:45:Alıntı:
Cartoon newworks-jstv var siriusta kingston 1-2 ***** kanal var astradaki müzik kanalları vs var sinyal olmayanlara bakamadık tabii easy tv orf vslere
ustadlar yukledim ama degisen hic bir sey olmadı
Srg swiss açmıyorsa keyler bölümünde keyler var manuel girebilirsiniz Yada hazır sofcam dosyasını atarsınız.Cryptoworks şifreleme sistemini kullananan DT haricindeki açılabilen sistemlerin keylerini girebileceğiniz menu eklenmiş ve varolan keyleriniz *** dosyasına yazılmış.Yazılımı atarsınız arkasındanda *** dosyasını yüklersinizAlıntı:
seyitcan Nickli Üyeden Alıntı
Mesela 5 derece doğuda Kingston paketi içindeki yayınlar Cryptoworkstur.Paket içinde Private gold kanalıda vardır.Bunun yanında hotbirddeki MTV ler de aynı sistemdedir ve keylerine sahipseniz seyredersiniz
10949 v 27500 cartoon network hotbird,12597 v 27500 jstv1-2 hotbird, arquiva paketi 12111 h 27500 sirius uydusu. bunlar açıktır.
Bunlara ilaveten Telstar12 15W Uydusundaki 11123 H 18386 ve 11150 H 18386 Paket yayınlar açıktır....(National Georafic-Reality-Extreme-*******)
Ye8000xcam0605 Yaziliminda Cw BolumÜ Nİye Yok Aydinlatrsaniz Sevİnİrİz İyİ ÇaliŞmalar
:pepper:Alıntı:
harun63 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben yazılımı attım .cihazda sürekli kilitlenmeler olmaya başladı epey hatalar var .elektriği kesmeden düzelmiyor.saygılar
slam ustalar next 8000-xcam *** boto yuklyorum makina ön ışığı sabaha brağtım dha yanıor neypapmam gergır usalar sayglar
[email protected]
:(Eski yazılıma geri dönün ozaman.malesef nextlerde o sorun var kilitlenme vs gibi.yıllardır birçözümünü bulamadılar bunun :(Alıntı:
ERDEMORMAN Nickli Üyeden Alıntı
ellerine sağlık
Yeni yazılımlar 9 haziran tarihli birinci mesaja eklenmiştir..:45:
Teşekkürler eline saglık.
tşk...sayın vip
elinize saglık. ya serkan dostum, seni epeydir goremiyorum. supersatforum a girdiginden beri irtibatı kopardık. musait olursan bana ozelden msn adresini yollada hasret giderelim. ok. hadi bye.
YE 2000X plus
Inf 412 a
MO 0035
Ao 05
I1.1B
bu cihaza ben hangi yazılımı nasıl yüklemem gerekir...
yardımcı olursanız sevinirim
Yazılımı stanby,saat konumunda kalemden yükleyizi.yükleme programını açınız çom ayarlarını yapınız.Kalemden yazılımı seçerek yükleyiniz.Alıntı:
alif33 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler radakoğlu
teşekkürler ellerinize sağlık
teşekkürler bir bakalım neler eklenmiş
teşekurler radakoglu hocam
teşekkürler radakoğlu
teşekkürler ellerinize sağlık
thanks
tps auto mmu
Teşekkurler özgür .
Teşekkürler
5518_VE_Boot_YKME_YE-2000X CIS PLUS INF610b062206 MO12.00.zip
benden next 2000 x cis var benim yükleyeceğim yazılım yukarda yazdığımmı ?
yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşkler ellrineze sağlık
tşkler üstad
ÖZGÜR1984 yazılım için teşekkürler kolay gelsin
tessekürler
özgür arkadasım verdiğin yazılım için teşekkür ederim bu yazılımı yuklemeden önce boot atmak gerekiyor mu artı p+ ya basılı iken 030 yazdığında elimiz p+ da kalacak mı
Next x serisi cihazların boot dosyası yoktur.Diger serilerle karıştırmayınız.İsterseniz cihazınızın cihaz bilgisini yazın hangi yazılımı yükleyeceginiz konusunda yardımcı olabiliriz.Alıntı:
bayseko Nickli Üyeden Alıntı
Yazılımları Çihazınızın P+ tuşuna basılı bir şekilde elektirik fişini takın. 030 yazısı gelince Ampulden yazılımı yükleyiniz.Alıntı:
bayseko Nickli Üyeden Alıntı
elinize sağlik
bır oncekı yazılımlarda yanı ınf 609 c yazılımlarında yazılım ampuldsen atılmıyordu cekıcin yanındakı uptan atılıyordu şimdi elimde 2000 cıhaz olmadıği icin deneyemıyorum yazılımları bu yazılımda ampuldenmı atılcak
pc de sorun yok ama farklı versıyon dıyor
yanımda aynı modelde bırdaha var ona oyle demıyor o normal
pc de sorun yok ama farklı versıyon dıyor
yanımda aynı modelde bırdaha var ona oyle demıyor o normal
hangı paketler bunlar bılgı verımısınız saygılar sevgıler............................
hangı paketler bunlar bılgı verımısınız saygılar sevgıler............................
next 2000 cı plus fme den fmbye dönunuşum yaptım yazılım attıgım zaman fta yazılımını alıyor cı yazılımını almıyor fta yazılımında ise kanalları bulmuyor sorunu ne olabilir lutfen yardım*artı cihaz 8888 hatası veriyor
sirüs uydusundaki kingstone paketi izlenebiliyor
evet arkadaşım 11. mesajda radakoğlu belirtmiş ampülden atılacak
tesekkurler dostum SAYGILAR VE SEVGİLER.............................................
saygilar hojam. fmb ler icin ne zaman gelejek?
Pulus Serİlerİnİn Yenİ Yazilimlari Na TeŞekÜr
nextcx super plus yeni softcam keyler siliniyor 22 06 2006 yazılımı
Nasıl siliniyor?Alıntı:
sabri66 Nickli Üyeden Alıntı
bu hatada büyük ihtimalle flash uçmuştur. Servise gitmesi gerekir.Alıntı:
hasanuzun Nickli Üyeden Alıntı
Kanal yukarı düğmesine basılıö olarak açın cihazı 0300 veya 0030 çıkmıyorsa uçmuş demektir.
hayırlı işler kolay gelsin sirus paketindeki pg bg kanallarını next2000xcıpulus açmıyor suuny 7011 açıyor crpworks şifresini next yazılımda yok nerden bulabilirim hayırlı çalışmalar
:49: lütfen cevap
güncel softcam yüklemeyi deneyin
kolay gelsin
nex 2000x cıs cihaza 610 b yazılım attık yasal dijitürk kartını bazen tanımıyor
next 2000x cis plus cihazım var yeni yazılım ve tps ve absatları nasıl izleye bilirim yardımcı olursanız sevinirim
Cihazına güncel TPS eas keyleri girerek izleyebilirsin.Alıntı:
metameta Nickli Üyeden Alıntı
Cihazına güncel softçam yükleyiniz açar.Alıntı:
uyducuhasan Nickli Üyeden Alıntı
next 7500 en son emü ve yazılımları