:bangin: 6 yıldır çalışıyorum ..çok şükür işsizlik sorunum olmadı. saygılarımla
Printable View
:bangin: 6 yıldır çalışıyorum ..çok şükür işsizlik sorunum olmadı. saygılarımla
ALLAH' a şükür çalışıyorum. Bu devirde çalışanın durumu belli zaten; ne uzuyor ne de kısalıyor. Bir de işsizler var ki onlara ALLAH sabır ve kolaylık versin.
15 yaşından beri çalışıyorum allah sağlık sihat verdiği sürecede calışacağım calışmak kadar güzel birşey yok ALLAH herkese hayırlı işler nasip etsin saygılarımla
çalışıyorum kendi işimde
çalışmak güzeldir iş bulabildikçe ....................
Hem öğrenciyim hem de okuldan sonra babamın yanında çalışıyorum en azından para sıkıntım olmuyor
bide saglık güvencesi hakkında ölcüm yapın .cogu kimse calısıyor ama saglık güvencesi yok
misal olarak ben calısıyorum ama saglık güvencem malisef yok
kendi işimi yapıyordum ama 9 senedir ama işlerim bozuldu ve ne iş yapabilirim diye düşünüyorum mobilyacıydım diyarbakıra tam 120.000 ytl batak verdim ve işlerim alt üst oldu 32 işcim vardı şü anda onların maaşlarını dahi ödeyemedim ne yapcam bilmiyorum kendime yoksa elemanlara mı üzüleyim bilmiyorum insanın işi bozulmaya kalsın çok zor allah düşmanımın bile işini bozmayakalsın işin içine giren bilir
Allah kimseyi işsiz bırakmasın şu devirde çok zor.
çalışmıyorum öss hazırlanıyorum
30 sene çalıştım şimdi de emeklilik tadını çıkartıyorum anketde emekliler içinde yer olsaydı işaretleyecektim ne kadar emekli olduğuda bu sitede belli olurdu
Allah herkesin gönlüne göre iş versin
ogrenciyim bos zamanlarimda peder bey e yardim ediyorum sirkette ama gene de calisiyor denilemez ;]
çalışıyorum hiç işsiz kalmadım insanlar bugün ve yarınlar için hesap yapmalı ve işsizlikle biraz kendilerindeki adrenalini harekete geçirmeli
cenabı allah işsizlere sabır ve sadakat allah kolaylık versin çok zor bunu yaşayan bilir :( :49: :tea:
herkese selam
bu anket için teşekkürler inşallah katılım iyi olurda herkes durumu görür.
ALLAH kimseyi işsiz bırakmasın
1 ay 10 gün önce işten çıkardılar daha bulamadım.
Ben bir emekliyim benim herhangi bir şekilde calışmam söz konusu değil ama tanıdıklarım ünüversiteli arkadaşların dahi işsiz olduğunu biliyorum saygılar.................
gerçekten önemli bir anket eğer bir kişiye bile yardımcı olabilirse bu anketin değeri bir o kadar artar.emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
Slm arkadaşlar ben kendimi bildim bileli çalışıyorum ve kendi işim olmasına rağmen hala bir işçiden fazla çalıştığım halde işim konumunda gece çalışıyorum ve çalışıyoruz? Şu memlekette işsizlik varmış deniyor aslında öyle diyenlerin ben anlını karışlarım be kardeşim sekiz saat iş olacak ağır iş olmayacak cumartesi pazar olacak parası çok olacak laf olmayacak yerim öyle ben işi öyle bir iş varsa bende gelirim'de ben işçi bulamıyorum sebebi işim gece cumartesi pazar yok bayram seyran yok maaş çok ama çalışacak adam yok??? nasıl kardeşim bu memlekette işsizlik varmış onları ben yerim be bırakın ne halleri varsa görsünler zıbarsınlar...???????
anketiniz çok güzel ve yerinde olmuş
ama bizim sitemizde zaten çalışan arkadaşarımız var gerçeği ne kadar yansıtır. bilmiyorum
işsizlik çok zor
Kamu emeklisiyim çalışıyorum bu yaşta çatılarda anten kuruyorum.
Bu yaşta neden çalıştığımı siz düşünün?
iş bulabildik çe çalışıyoruz tabi adına iş denirse
Bızım buralarda cok ıssız arkadasımız var .
ALLAHA sukur ben calısıyorum ama
ıssızlık cokzor üç kurusa yanı askarı ücrete talım
eden ınsanlar var.
Ben aksamakadar sıtından 30 ton yuk gecen
arkadasları bılıyorum.He sunuda soyleyeyım bende
asgarı ucrete calısan bırıyım.
ALLAH herkezın yardımcısı olsun.
Tebe aga yazcadık sana bişilerde işini anlayamadık fırıncımısın.sabahcı kahvesimi işletiyon.corbacımısın.gece eglencelerindemi calışıyon.te anlayamadık beya sen işin içabı sabaha kadar yatmadıgına yatanları kıskanırsın gibi gelir bana ha ne dersin.insan calışmak istesin iş bulur de de de zıbarsınlar deme beya adam herkez dersten kaytarırken ders calışacak ünüversite bitirecek hanballık yapmasını nasıl beklersin o zaman niye okudu kafa patlattı dirsek cürüttü direk hanballıga gecse annesinin babasının paralarını boşa harcamış olmazmı bir bina düşün usta ben yaptım diyor mühendis ben yaptım diyor hangisi dogru kafanı yorma ikiside ikisininde kendi bilgileri mesleki tecrübeleri olmasa bina ortaya cıkarmıydı insan azimli olacak kendi mesleginde yaptıgının yapabileceginin en iyisini yapmaya calışacak bizce calışkanlık bu ve calışana her zaman iş var.
çalışıyorum ama iş olursa (kendi iş yerim de)malesef işde yok.....
Allah'a şükür şuan çalışıyorum.allah kimseyi işsiz etmesin çok zor:49:
allah kimseyi işşiz güçsüz bırakmasın.işi olmayanlara tez elden iş ihsan eylesin.
arkadasım çok guzel bır konu bırde aldıgı maası sorarmısınız kaç para maas alıyorlar evlı mı bekarlarmı evı kıramı kendınınmı saygılarımla
valla şu an boşum çalışmıyorum allah"a şükür durumumuz iyidir ama bi işimde olsa daha iyi olacak.
14 yıldır çalışıyorum çok şükür iş olmayana hayırlı işler nasip etsin .
herkese kolay gelsin allah hamd olsun mesleğim var ama işyok müşteriler yaptırmı yo ne olacak
Allaha şükür çalışıyorum. Allah işi olmayanlarada iş versin inşallah. temennim bu
biz zamanında iş bulduk calışıyoruz ALLAHaşükürde bundan sonrası ALLAH kerim
allaha şükür çalışıyorum
iş buldukça çalışıyorum.
Ben 12 yıldır muayene de sekreterlik yapmaktaydım.Ancak yanında çalıştığım doktor muayenehaneyi kapatınca işsiz kaldım.Belfıtığından iki kez ameliyat olduğum için ağır iş yapamıyorum.Kırk yaşımdayım ve iş te bulamıyorum.
1.5 yıldır çalışıyorum işsizlik zordur işsiz olanlar umarım en kısa zamanda iş bulurlar istedikleri işi
Kamu'dan emekli olmama rağmen, şükür Rab'bime hala çalışıyorum.
Yaratanım kimseyi işsiz, aşsız bırakmasın.
Aydın ili yakınlarında işsiz olan üye arkadaşımız olursa, yardımcı olmak boynumuzun borcudur.( Özellikle elektrik veya elektronik konusunda )
Hepinize saygılar.
Çalışıyorum
Çalışmıyorum
BEN EMEKLİYİM HANGİ SEÇENEĞİ İŞARETLEYECEĞİM...
Herkese merhabalar başından buraya kadar okudum ve bazı okuduklarıma gerçekten inanamadım. Ben şuan çalışmıyorum yaklaşık olarak 2 senedirde çalışmıyor durumdayım işte bazı arkadaşlarımız çalışıyorum tabi işsiz kalmakmı ha ha ha gibi garip bir tavır takınmışlarki ben hayatta işsiz kalmam falan filan diye giden bir sürü mesaj var bana da bunlar çok tuhaf geldi belirtmeden geçemedim.
Ben ben kimim beni tanıyanlar beni şöyle tanımlarlar yapamıyacağı şey yoktur herşeyden anlar elinden herşey gelir filan filan diye devam eder lakin bu kadar yetenekleri olan biri işsiz kalırmı bende kalmam ne olacak elimden bir uçan kurtulur kaçan bile kurtulamaz çok zekiyim çokta kabiliyetliyim derdim ama gelin görünki bugün tam iki senedir işsizim ve çok tuhaftır ki düşenin dostu olmuyormuş ne tanıdıklar var ne akrabalarım insan aslında anlamakta güçlük çekiyor olanı biteni. Ama bu sürece girince çıkmaz bir sokağa girmişsiniz gibi ne kar ilerlemeye birşeyler yapmaya çabalasanızda bir yere varamıyorsunuz çünkü artık çıkmaz sokakta ilerliyorsunuz.
Neyse sonuç olarak herşey bizler için yaşanan ve yaşanabilecek olan herşey bizler içindir. Kimse benim başıma gelmez diye düşünmemeli çünkü başına gelen insanlar başka tür varlıklar değiller onlar bizleriz bizler de onlar olabiliriz.
Saygılarımla.
Soner Alp Korkmazlar
Herşey saygıyla başlar ve saygının bittiği yerde herşey biter.
bugünümüze şükürler olsun.memurum.YÜCE ALLAH herkese iş,ekmek nasip etsin
emekliyim iş arıyorum
yaşım 35 hiç çalışmadım çalışmayı isterim ama bana iş yok. nedenmi?
kadınım evliyim çalışma yaşım geçti
işletme mezunuyum pedegojik formasyonum var eta luka programlarını biliyorum ama tecrübem yok sakaryada oturuyorum yardımcı olabilirim diyen varsa mutlu olurum teşekkürler
Arkadaşlar çok şükür çalışıyoruz ama şu bir gerçek hiçte memnun değiliz işlerimizden son 3 senedir yeterince işlermizden memnun değilim ancak aç değilim açıkta değilim ve tok değilim çalıştığımız ve yaptığımız işler ne aç bırakır nede tok ancak devlet sağolsun malesef kazancımızın % 80 nini alıyor fatura matura derken elde kalan %20 ile gel geçin geçinebilirsen
saygılar iyi akşamlar
Ülkemizin durumu malum, Dünya bankası ve İMF'nin direktifleri doğrultusunda yönetiliyor. Daha geçen gün Dünya Bankası yöneticileri, öğretmen maaşları yüksek dedi ve sayın bakanda bunu onaylayan laflar etti. Şansınızı birde bizim ilçede deneyin bakalım sonuç ne olacak.çünkü sizin dalınızda öğretmen açığı var. Ama yok gösterirseler bilemem.Alıntı:
Saygılar.:49:
Anketimiz Kapanmıştır.Oy veren arkadaşlarımıza teşekkurler