forumumuzda gayet memnunuz. herkese tesekurler.
Printable View
forumumuzda gayet memnunuz. herkese tesekurler.
serkan yılmaz arkadaş değişiklikler yerinde fakat belirli tarihlerde üye alımı bana biraz yanlış gelse de siz öyle uygun görmüşseniz fazlaca söylenecek bir şey yok. ben kendim uydu işi yapıyorum. daha çok yazılım ve onunla ilgili konulara bakıyorum. bi de formda çıkan değişik bilgisayar programlarına bakıyorum.benim için fazlaca değişen bişi yok. umarım yapılan değişiklikler bizim daha kaliteli bir hizmet almamıza yarar. herkese kolay gelsin...
tşkler bilgi içinn
tesekürler vermis oldugunuz bigiler icin her sey tikirinda hersey cok güzel super sat tave yönetimine ayri ayri tesekür ederim basarilar dilerim
konu okunmuş ve anlaşılmıştır.teşekkürler ederim.
Şikayetci olan yokmu yaw :D
iyi bir uygulama büyük resimler gercekten forumu kirletiyordu
Güzel vede açıklayıcı olmuş forum için hayırlı olsun
teşekürler herkesinde bu kurallara uyması lazım bence
uyarı içi teşekkürler
uygulama güzel hayırlı olsun
Aydinlatma İÇİn TeŞekkÜrlar Tabİ Bunlara Uymak Çok GÜzel Ama .İÇİmİzde Uymayanlar Var İse Bulalim
tamam konu anlaşılmıştır.tsk
bilgilendirme için teşekkürler...
Tesekkürler
anlasildi uyariniz icin tesekürler
ok hayırlı olsun
uyarı için teşekkürler inşallah herkes gerekeni yapar
bilgi için teşekkürler sözkonusu paylaşımsa gerisi teferruattır
tasarruflarınıza katılıyorum ..forumun sağlıklı olması için gerekli her türlü girişimi destekliyorum...elinize sağlık arkadaşlar
uyarı için tşk ler . okunmuştur .
konu anlaşılmıştır teşekkür ederiz.
Forum'a emeği geçen herkese teşekkür ederim gerçekten çok güzel ve faydali bilgiler veriyorsunuz.
konu anlasilmistir.. tesekkürler
tşkler........
bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederim
mesaj alınmıştır ok.......
teşkürler hocam
Arkadaşım bilgin için tşk ancak şunu anlamak istiyorum sakıncası yoksa tabi yani şu 5 mesaj olayını sizler biz üyelerden foruma bilgi amaçlı mesaj yazmamızı istemişsiniz bunu bize biraz açıklarmısınız mesala ne gibi mesajlar olabilir ben kendim elektronikçiyim tamir atölyem var aynı zamanda goldmaster cihazlarının satış ve kurulumunu yapmaktayım bu hususta verebileceğim bilgi varsa hay hay memnuniyetle ayrıca tv ve her türlü elektronik cihazları tamir ve bakımını yapmaktayım tamir konusunda yardımcı olabilirim bu şekilde bilgi paylaşımım olabilir eğer geçerli ise @ mail lernizi bekliyorum siz sayın adminlere teşekürler
Konu anlaşılmıştır,Teşekkürler. :)
evet katılıyorum
konu okunmuş anlaşılmıştır
konu anlasılmıstır admin
5 mesaj forumda yazdıgınız herhangi 5 mesaj olabilir.Neden mi 5 mesaj bu foruma sadece işinmi görüp giden uyelerimiz var bu forum veya diger forumlardada bu durum böyledir.Alıntı:
Biz komple aynı anda mail atarsak uyelerimize fayda saglarken zarar saglarız forum onlinesi cok oldugu için sunucumuz kaldırmayabilir.
Buradaki amaç foruma öyle veya bölyle 5 mesaj yazmış arkadaşlarımızı hiç katılım yapmayanlardan ayırmaktır..
Konu okunmuştur.
Forumun selameti için herşeye eyvallah bu forumu yaptığınız için sonsuz teşekkürler.
anlaşılmıştır
teşekkürler değerli adminimiz...
bilgilendirme için teşekkürler unarım herkez bu kurallara uyar tüm çalışan arkadaşlara başarılar dilerim
tamam üstad
bilğilendirme anlaşılmıştır tşk.
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için forumda paylasım çok üst düzeyde buda forumun nekadar üst düzeyde paylasıma açık olduğunun bi göstergesi olsa gerek her bilgiye anında ulasabiliyoz forum yönetimine ve biz üyelere saygı ve sevgi çerçevesi içinde kurallara uymak en basta görevimiz bu göstergeyle forumu daha üst seviyelere tasımak bizim elimizde saygılar..
anlaşıldı
bilgi ve paylaşım bizim için açıklamalar için teşekkürler
paylaşım için teşekkekürler elimizden geldiği kadar kurallara uymaya özen ve gayret göstereceğiz...
ßilgilendirme İçin Saol...
konu anlaşılmıştır.Süpersatforum ailesine saygılarımı sunuyorum
anlasıldı arkadaşlar saolun
emeği geçenlere teşekkürler,iyi çalışmalar.
bilgilendirme için teşekkürler. emeği geçen herkese saygılar.
bilgi için teşekkürler.
konu anlaşılmıştır.
kolay gelsin
bilgi için teşekkürler
Yeni uygulama hayırlı olsun
teşekkürler
forumu yöneten ve esas sahibi olan Serkan Yılmaz ve forumun ağası CABBARİ hakikaten son derece pozitif insanlar...en azından onları üzmemek adına kurallara riayet etmek hepimizin boynunun borcudur.... :wave:
Konu anlaşılmıştır,Teşekkürler.
Forumumuzun ciddiliği daha da belli oluyor.Emeği geçen herkese teşekkürler
Üstadlarım.
Sizler gerektiğinden fazla bizler için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Hepinize çok teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla;
MURTAZ.
Bilgilendirme için teşekkür edrim