bilgi icin tesekkürler..daha nasip olmadi tcell in nimetlerinden faydalanmak ama. insallah bundan sonra olur....
Printable View
bilgi icin tesekkürler..daha nasip olmadi tcell in nimetlerinden faydalanmak ama. insallah bundan sonra olur....
teşekurler bu güzel haber için.
Hazır kart kullanıcılarına hayırlı olsun.Benim ki faturalı şansımız yokki,hepsi şaka da turkcell hakikaten bayağı atağa kalktı,
sağolasın yaaa bu kampanyalar çok iyi geliyor ama bir gün önce yükleme yaptım teşke önceden haberim olsaydı
teşekkürler.
bılgı için tesekrler
teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler.
paylaşım için teşekkürler
abi saol yaa sizlerde olmasanız nerden bulucaz kontörleri :))))
ilk işim hemen denemek olacak gerçekse tanıdığım her turkcell'iye söylemek olacaktır.
tüm turkcell'ilere hayırlı olsun
bu olay üç aydır var arkadaşlar ben kayıt oldum ve 100 kontüre 1 saat heryöne kampanyası 6 ay boyunca veriliyor bu hediye türkcele teşekkür tabii sizlerede emeği geçenlerede
,
bilgi için teşekkürler arkadaşlar
forumumuzdan 6 ay boyunca heryere 60 dakika kampanyasını duymuş ve abone olmuştum.şimdi bunada abone oldum.tamda yarın kontör yükleyecektim.cuk oturdu yerine :)
supersatforuma ve haber veren arkadaşlara teşekkürler.:clap2::
hayallah sagolun yahu.tesekkürler,ne iyi oldu bu simdi
o senin bahsettiğin başka ! bu başka. dikkatli okursan öğrenirsin yeni kapmanyanın faydalarını. senin bahsettiğin 6 kere 60 diye bir kampanyaydı. 6 ay boyunca her ay 60 dk bedavaydı. bu ise her kontur yuklemende kazanacağın hediye konturlerden bahsedilior. kısacası bu olay 3 aydır YOK ;)
kardeş çok sağol,ama ben bişey merak ediyom,kart benim adıma değil kendi ismimi mi yazcam
kart sahibininmi?
bilgi için teşekkürler
süper bir haber
faturalı hatlara bişey yokmu?
sağol kardeş tşk paylaşım için
bilgi için teşekkürler
:tsk:
paylaşım için thanks
kızım ve eşimin telefonları için yaptım turkcell'den (30 gün boyunca Turkcell lilerle konuşurken kullanabileceğiniz 100 kontor kazandınız.kontorleriniz bugün yüklenecek ve size kısa mesajla bildirilecektir.18/02/2008 19:04 ) şekinde mesaj gelmesine rağmen yüklendi mesajı gelmedi. Kontor yüklenen arkadaşlar varmı merak ediyorum.
Bana yuklendi
Turkcell yönetimi faturalı hat kullananı zengin sanıyor herhalde oysa biz kontür sıkıntısı çekmemek için faturalı hat kullanıyoruz şimdiye kadar faturalı hat kullanana hiçbir şey yapmadı kazık atmaktan başka deprem zede olduğumuz halde deprem vergisi falan filan derken bizden iyi götürdü alternatif olarak avea hat aldım o daha kötü hiç kullanmadığım halde ayda 20 ytl gibi geliyordu geçen yıl kontürlü yapmak için avcılar şubesine gittim 25 ytl ödeyerek kontürlüye geçtim bir müddet sonra beni aradılar kontürlü hatta geçmişsiniz 25 ytl masrafını ödememişsiniz diye baii ye ödediğimi söyledim tamam dediler hatalarını öğrendiler konu kapandı diye düşündüm aylar sonra avukatları aradı tarife değişikliğinden dolayı 25 ytl borcunuz var ödememişsiniz avukatlık ücretiyle 183 ytl ödemeniz gerekiyor dedi hak etmedikleri o parayı ödedim. Turkcell i tek başına kullandığımda 100 ytl gibi fatura geliyor bir vodafon hat aldım Turkcell kullanmamaya çalışıyorum 12.5 ytl olmayınca 3 ayda bir fatura geliyor şimdilik rahatım çözümü buldum sayılır avea ya ne oldu diyeceksiniz halen duruyor 3 ayda bir kontür yüklüyorum el değişir ümidiyle bekletiyorum kampanyalar ilgimi hiç çekmiyor bence halkı nasıl konuşturabiliriz nasıl para koparabiliriz hesabıyla yapılıyor birkaç aylık kampanya yapaçaklarına kontür fiyatını aşağı çeksinler tüm oparetörle konuşma üçretini bir yapsınlar buda onların işine gelmez
Bu güzel işte çok teşekkürler..
tşk...ler kardeş güzel haber türkcellilere hayırlı olsun
*123*4# tuşlayarak gelen konturlerinize bakabilirsiniz.
bılgı için tesekkurler
bılgı için tesekkurler
turkcell bu aralar fena değil. bu arada turkcelgold ve turkcelplatinum diye 2 ayrı kampanya başlatmış..
100 kaontur hediye geldi bana 10 dakikada bitti
ben yükledim yüz kontör gelen bişeyyok:smiles22:
teşekürler bilgi paylaşımın için :wave:
öyle yada böyle mutlaka geliyor bedavalarınız.
Farkettinizmi bilmiyorum tum şirketler turkcelle anlaşmalı bu hediye puanlar benzin istasyonları boya firmaları içecekler vs seyler hep turkcell ile avea ve telsimde ben hiç böyle sey göremiyorum demek sistemleri iyi degil
ben yükledim gelmedi
arkadaşlar ben denedim hediye kontürler 1 gün sonra geldi bana bilginize
:present: Hocam bilgi için tşk
TÜrkselİn YalakaliĞini YapaÇaĞina Cİhazlara Bİrza Daha Yazilim Bulmaya ÇaliŞsaniz
kardeşim burda olan bilgi paylaşılıyor
senin cihazının yazılımı kimi ilgilendirirki otur kendin yap yazılımını
teşekkurler
bu kampanya mayıs aynıa kadar ama sanırım bunu uzatırlar. ;)
çünkü şuan kontor satışları çok fena..
Kardeşlerim, sağolun bunu forumdan öğrendim.. Paylaşım için sağolun.. Bir sorum olacak Genç Turkcelli olanlarda bundan yararlanabiliyormu yani ben buna abone olursam bedava konturdan yararlanabiliyormuyum? :new_icon9: