Yazılım desteğine direk olarak söz vermeselerde satıcılar ve pazarlamacılar aracılığı ile söz veriyorlar.Bizim ülkemizde dün dündü, bugün bugündür diyenleri unutmayalım.
Printable View
Yazılım desteğine direk olarak söz vermeselerde satıcılar ve pazarlamacılar aracılığı ile söz veriyorlar.Bizim ülkemizde dün dündü, bugün bugündür diyenleri unutmayalım.
Arkadaşlar yazdıklarınızın tümünü okudum tepki göstermekte haklısınız ama hakaret dolu sözler de ne oluyor < ruhsuzlar > gibi sözler bu işi daha adabına uygun yapalım burası onurlu bir forumdur olur olmaz sözler yazmayalım bu sözler buraya yakışmıyor böyle devam edecekse yetkililerden bu konunun kilitlenmesini istiyorum saygılarımla
arkadaşlar memleket üç kagıtcı kaynıyor
ne olaçak bu sunny lerin hali sunny yetkililerine sorarım çözum varmı?
satılık sunny uydu alıcısı hemde bedava artık utanç verici marka
buraya konu açtık haklı tepkimizi duyurmak için.ama görüyorum ki tepkiler yeterli değil.biz toplum olarak hep hazırı seçtik. o yüzdende hep mağdur olmayı hakettik.duyarlı bir toplum olamadığımız sürece birileri bizi hep kullanır.kullanmaya devam eder.tabi diyecek başka birşey bulamıyorum......
Evet Bende de AT-7010 Dcı 12.01.A5 var nerdeyse 1 yıldır düzgün bir yazılım vermediler. doğru düzgün bişey izleyemiyorum.
bunlara ne desen anlamazlar çünki hani bir örnek var arsız yağmur meselesi.
yıllardır bunlarla mücadele ettik ama adamlar o kadar pişmişlerki verdiğim örnek misali.
bakın ekipleri tüm forumları geziyorum piyasada yoklar çünki milletin tepkisinden kaçıyorlar bir tane yeni eleman bulup onu halkın karşısına çıkarıp yazılım vermeye mecburlarmı dedirtiyorlar sonrada aylar sonra lütfedip yazılım verdilermi başımıza ahkam kesiyorlar.
onun için bunlar laftan anlamazlar evet tepkimizi verelim hemde fazlasıyla ama esas hakettikleri tepki artık bunların cihazlarını almamakla gösterelim.
zamanın birinde aynı hatayı goldmaster yaptı bakın piyasaya kaçtane cihazı satılıyor sıra bunlarda.
evet hem yazalım hemde cihazlarını artık almayalım.
sevgilerimle.
Boşverin Bunları NExt 2000 süperlerden Alın ***finize Bakın....................
selam arkadaşlar öcelikle konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim farklı farklı tepkilerimizi dile getirmişiz bende bu yazılan tepkilere kendimçe katılmamak elde değil tüm tepkisini dile getiren arkadaşlara teşekkür ederim bende bir sunny kullanıcısı olarak ATMACA elektronik firmasını esefle kınıyorum diyorumki tüm arkadaşlarımın tepkilerine katılıyorum gereken her şey yazılmış
ayrıca sayın sunny kullanıcıları bu güzide formumuzda bukadarmı sunny kullanan var neden birlik olupta tepki veren arkadaşlarımıza destek olmuyoruz iki satır tepki mesajınız yazmak bukadar zormu sayın arkadaşlar birlikten güç doğar misali birbirimize destek olup tek yumruk kafalarına inmemiz gerek bu adı geçen firmanın
umarım en kısa zamanda yapılan yanlıştan dönerler hepinize sayğılar arkadaşlar
Arkadaşlar next alın diyorsunuz alalım peki şuana kadar nexte cihaz üreten kim sunny atmaca ikincisi botex firması şimdi kendi fabrikasını kurdu inşallah başarılı olur atı alan üsküdarı gecti misali sunny artık ihracat peşinde gidin fabrikasını görün burda ne yazsanız onlar için fark etmez artık burda neden sunny ve goldmaster firmasını sorguluyorsunuz bir ara bir sürü firma vardı piyasada cihazlarını tamir ettiremiyenleride gördük en azından bunlar cihazlarına tamir desteğini veriyorlar saygılarımla
nederseniz haklısınız
suuny almayalım arkadaşlar
ah be bugünleride gördük yıllardır kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim ne söyleyeceğimi bilemiyorum nerden nereye hey gidi koca kaon tepeden aşığa düşmek gereçekten çok ama çok kötü oldu arkadaşlar tüm söylenenlerin mutlaka bir anlamı var tüm düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler umarım beklenen gelişme geç ama çok güzel olur ...
sulh&saygı
mevcut ve gelecek sunny cihazların hepsi çöpe
sunny ne halin varsa gör
arkaadslar belkı konu baska cıhazla alakalı ama next cıhazlarına da cıktımı auto.bılgı verebılırmısınız.saygılar.
hay ağzına sağlık arkadaşım ben bu işten ekmek yiyen biri olarak ben bile karşıyım yani iki gün yazılım olamyınca güzelim cihazları yerden yere vurmaya başlıyoruz ne diyeyim arkadaşım yayaşsın next diyor bazıları nextinde artık bir çok modeline yazılım çıkmıyor yarında onumu kötüleyeceğiz...
delta 4 arkadaşım biz burada şunu bunu kötülemek değil.sadece haklı davamızı savunmak. birçok modele yazılım çıkmışken para veripte hemde birçok markadan daha fazla para vererek aldığımız sunny bizi şuan mağdur etti?
Zamanında insanlar en iyisi diye ne paralar döktü bizzat şahidim,şu an bu insanlar mağdur durumdular,ama bu durum yetkililerinin umrunda değil tabi onlar sattıktan sonra bağlantıyı kopardılar..
arkadaşlar bende katılıyorum benimde 7010 cihazım var banada at gitsin diyorlar.Yeni bir cihaz alacağım ama Sunny asla.
kardeş sunny'e atılan bi kelek falan yok....burada yazılımları bize sağlayan 2 usta gladyatörvari söz düellosuna girdiğinde de aynı şeyi söylemiştim,şimdide aynı şeyi söylüyorum...yazılım yapma olayı fabrikaların tekelindedir...fabrika veya onun taşeronu olan firma yazılımı ham olarak verir,ustalarda radiac tools üzerinde çalışarak biz son kullanıcılara ulaştırırlar...bu kadar basit...e fabrika yazılım yapmayınca hiç kimsede bişey yapamıyor şekil 1A'da görüldüğü üzere...:D :D ...dolayısıylada sunny'e atılan bi kelek falan yok...bu durum tamamen sunny firmasının tasarrufudur...selametle
valla artık ben sunny satmıyorum satmayıda düşünmüyorum yarı yolda bıraktılar kullanıcıları
next takır takır yazılım çıkarıyor artı her yazılımdada makinayı dahada güzelleştiriyor önce ******* yazılımları derken şimdi usbli modellerde hem kayıt imkanı var hemde yazılım atmak için pc ye ihtiyacında yok hermangi bir flash bellekle istediğini yapıyosun yiğidi öldür hakkını yeme
TÜm Uydu Markalarina Duyrulur!!!
Cazİp Bİr DeĞİŞtİrme Kampanyasi Yapan Fİrma Kazanir!!!
Nedİr Bu Sunny Den ÇektİĞİmİz!!!
ben bu hafta cıhazımı degıstrırıyorum arkadaslar duyurulur sunny bıttı benım ıcın...
sunny firması tps yazlımlarını niye vermiyor
doymuşlarda ondan
sunny öyle bir yazılım getirecekki herkes küçük dilini yutacak çok büyük hazırlandıgının duyumunu alıyoruz.çok geçkalmadan verseler iyi olur sunny tutkunlarını kaybediyorlar. pazar bir kere elden kaymasın birdaha toplamak çok zordur sunny dostlara duyurulur.herzaman öncü olan sunny şimdi niye yavaş hareket ediyor anlamış degiliz. tps ler nerrde hani?
sunny marka cıhazları cevreme sevdıren ben oldum menu secenegı ve yazılımın ılk olarak bu cıhaza gelmesı etkendı tabıkı,ama sımdı sunny cıhazı elımden cıkarmak ıcın fırsat kolluyorum yazıklar olsun dıyorum baska bıseyıde dıger sunny kullanıcıları yazsın
yakında tps yazılımları gelir arkadaşlar biraz sabır
12 03 a5...1030sky severek almıştım.Şimdi pişmanım.Yazılımı verilemeyen makina.Çok yakında -yazılım çıkmaz ise-cihazımı parçalıyacağım............
ne sabırı kardeşim yazılım çıkmayan cihaz kalmadı markasını duymadığım cihazlaraı bile destek yazılıkları çıktı sunny artık bence kelepir marka cihaz oldu bundan sonra çıksa nolur ben cihazı sattım bile arkadaşıma katlılyorum doydular bunlarda müşteri veli nimeti duygusu yok olsaydı formlarda sitemlerini dile getirenlere yaslda olmasa bir kaç cümle yazabilirler yazıklar olsun size atmaca daha geçen hafta tavsiyemle arkadaşıma 8012 aldırdım şimdi bin pişmanım
Sunny Neden Yazılım Vermiyor? Olarak konu başlıgı degişmiştir.Lütfen bu konuda tartışalım herşeyi..
SlmAlıntı:
Üstadım yazılım Türkiye'de yapılmıyor ,koreden getirtiliyor yani kimse ham olarak alıp işlemesi gibi bi olay söz konusu değildir,Radiac çok mühim bi program gibi algılanıyor radiac sadece buz dağının görünen yüzüdür,yazılım veren şahıslar mesela @snopy yazılım ona hazır olarak gelir oda bizlerle paylaşır,mesela siz next yazılımlarını mach1 mi yapıyor diyorsunuz??
Bu düşünceniz tamamen yanlıştır,radiacta sistem ekleyemezsiniz,sadece var olan sistem üzerinde k£y editlersiniz,yazılıma dil eklersiniz..Radicla yazılım asla ve asla yapılmaz...
Yazılımı gerçekten editlemek varolan locları ve s criptleri değiştirmek IDAPro yazılımı ile mümkündür,sgs thomson sti5518 cihazlar için bi set bölümü vardır,yazılımı programla açtıktan sonra asm kodları meydana çıkar ve st20 programming bilmeniz lazım burayla oynayabilmeniz için..
Lafın kısası yazılımı hiçbir görevli yapmaz yapamaz,yazılımı yazmak için C++ bilmek lazım ve cihazların source kodlarını tabi ki..
Bu source kodlar korenin ve İspanyanın elindedir bizim işimiz verilen dosyayla oynamaktır o kadar,Türkiye'de gerçekten asm ile c++ ilgilenen Eski KaonTeam vardır irdetofun ,powervu,yxsdf bu şahıslar gerçekten de asm ile uğraşmışlar ve fabrikadan gerekli özeni görmedikleri için,bu işleri bırakmışlardır..
Umarım açıklayıcı olmuştur,bizlere ve kaon'a gösterdiğiniz ilgi için teşekkurler.. :)
kosovalı doğru söylüyor birazda bu uydu işi hobi bence bende bir kaç cihaz değiştirdim yazılım desteği olanlara yönelirseniz rahat edersiniz:nono: birazda seçici olalım bunlardan yazılım desteği falan beklemiyoruz çükü böyle bir çalışmalarıda görünmüyor selamlar
sunny firmasını kınıyoruz.bu sunnylerden kurtulmanın bir yolunu bulsak cihazları h/w i uygun başka bir modele dönüştüremez miyiz...
ya da bir değiştirme kampanyası olsa...
merci
All dreambox yazılım bekleme :)
evet bencede bir firma ile değiştirilmesi iyi olur ama nasıl bir bağlantı kurulur bilen varmı acaba firmalarla ben burdur dan en az 20-30 reciver bulurum
arkadaşlar duyduğum kadarıyla kaon sunny'e yazılım desteğini kesmiş.bundaki amaç insanları diğer markalara yönlendirmek.sunny devri bitiyor galiba...
Arkadaşlar bu markaların hepsi firma destekli o yüzden bence boş yere para harcamayın eger makina almak istiyorsanız alın dreambox ömür boyu kullanın neden mi çünkü öyle emu çıkacak diye beklemiyorsunuzzz lunix işletim sistemli olduğu için herkes tarafından yeni yeni proğramlar çıkıyor her zaman keintisiz izleyebilirsininzzz bu benim fikrim kara da sizin
arkadaşlar size katılıoyrum bunlar bu işin ticari boyutunu çok iyi hesaplıyorlar ve yakında eminim yeni bir cihaz daha piyasya sürecekler nasıl olsa bu insanlar tuzu alıp koşarlar mantık bu
Saygılar................
iyide bu sunny in yazılım verip yayınlattığı arkadaşlarımız nerdeler çıksınlarda bir açıklama yapsınlar millete 2 kelime söylesinler bu kadar insan sabırla bekliyor fabrikanın yazılım verip yayınlattığı insan fabrikayla irtibattadır diyalogta olan biriside gerçekleri bilir.
özellikle snopy ve ilgili diğer arkadaşlarımızdan bir açıklama bekliyoruz.
evet bu gidişin sonu aynı goldmastera dönecek belli oldu ama sunny in böyle bir hata yapmacağını tahmin ediyorum yada umuyorum evet cihazları değişme zamanı gelmiş olabilir ama bir açıklama sadece onu bekliyoruz.
sanırım yazılım çıkmayacak çıksa bile faydası az olacak.............
Umutsuz olmayada gerek yok yazılımın geleceğine eminim ama er veya geç
kardeş aynı şeyleri sözlüyoruzda,sen bana muhalefet içinmi yazdın bunu ,desteklemek içinmi??:D :D .. radiac misalen söylenmiş bir örnek..radiac vs. hangi zıkkımın dibi program olursa olsun...ben ne dedim? 'fabrika desteği olmadAN hiç kimse bişey yapamaz şekil 1A'da görüldüğü üzere' (yani şu andaki durumdan bahsediyorum) dedim...sende diyosunki fabrika desteği olmadaN hiç bişey olmaz...ee şimdi tekrar soruyorum kardeş sen bana destekmi çıkıyosun ,muhalefet mi ediyosun??:D :D :D ...sağlıcakla kal kardeş...:wave: :wave:
yazılım belki gelecektir ama ne zaman .... zaman hızla akıp geçiyor....dijital dünyanın rekabet dünyası çok çetin.. her zaman ilk ve hızlı olan kazanacaktır...............
benim düşüncem yazılımlar biraz geç gelecek.. bunun nedeni yeni cihazlar cıktı piyasaya vede dahasıda piyasaya sürülmedi şimdi firma yeni cıkan cihazlara yazılım yapıyor bunun nedeni ise eskileri es gecip yenilere yoğunlaşmak yani satış yapabilmek acısında kısacası bu bir döngüdür yeni cihaz cıkar eski cihaz yazılım desteğini kaybeder kısa ve öz olarak umarım yanılmamışımdır..... saygılar...
Arkadaşlar ben bu konuda daha önce yazmıştım. Suny cihazları eşineize dostunuza hiç tavsiye etmeyin sattığı ürünün arkasında durmayan firma lara tepki en iyi böyle gösterilir.
tps ler için çalışmalar varmı sunny lerin bazı modellerine var bil diğim kadar kaon tabanlılara niye yok fabrika destek vermiyor arge team veya kaon team bu kulublerdemi çalışmaya yok saygılar
arkadaşlar sizlere katıkmamak mümkün degil ben uydu montaj yapıyorum 2 sene evveline kadar sunny tavsiye ediyordum ve hiç yoksa 70.80 adat sunny sattırdım 7010 serisi özellikle şimdi sunny 10000 serisi cıkmış aman allahım o da ne cihaz demeye bin şahit ister kanal sıralaması bir rezalet kanal editörüyle bi kanal atalım dedik cihaz elim de kaldı yani bundan sonra yumatu ,digilindan şaşmıyorum
sunny böyle yaparak pazar payını kaybeceginin ya farkında degil yada artık doyuma ulaştılar?