Bundan sonra vermeyecek tr dısında dil secenegi istemeyin.Yok bulgarca yok suca yok buca ne bu ya
Printable View
İlgine teşekkür ederim kingofsat
Ohhhhhhhhhhhh Beeeeeee Sonunda
edit...
sevgili habib tekrar ellerine sağlık sağol serkanın dediği gibi biz türküz bize türkçesi yeter iyiki türkçeye çevirdin yoksa bizim gibi yabancı dili olmayanlar uğraşır dururdu:).
tekrar elelrine sağlık sağol
sevgili habib tekrar ellerine sağlık sağol serkanın dediği gibi biz türküz bize türkçesi yeter iyiki türkçeye çevirdin yoksa bizim gibi yabancı dili olmayanlar uğraşır dururdu:).
tekrar elelrine sağlık sağol
sevgili@Serkan YılmazAlıntı:
Yukarıda tike@arkadasımızında dediği gibi uluslar arası forum,ve bu durumda mutlaka yabancı diller gerekir...
emeği geçenlere teşekkürler, iyi çalışmalar.
emeği geçenlere teşekkürler, iyi çalışmalar.
Paylaşım için çok teşekkürler,kurukafayı yükleyip atınca AT7010 dci stream menu tps açtı.
emegi gecenlere tsk
:45: Teşekkürler ...
Elleriniz dert gormesin, çok tesekkurler
foruma koyan arkadaşın ellerine sağlık...............
paylasim icin tesekkurler
eyvallah ellerin dert görmesin
teşekürler ustat paylşımın için
arkadaşlar teşekkür ederim
hele sukur en sonunda sabahleyın alınan en guzel haberlerden bırı..
Showtime auto mu ?
teşekürler elinize sağlık...
Teşekkürler ...
teşekkürler
tühhh bea...bende diyodum niye olmuyo...ben hep güncel şeş yüklüyodum,demekki güncel yek yüklemek gerekiyomuş...gerçi güncel penç yüklersende iş görür dediler ama inanmamıştım...sağolasın ağa....:D :D :D :puah: :puah:
9xxx serileri nerde bulabiliriz
Çok Teşekkürler Harikasız
sayın hcakır sunny 10050 serilerinde varmı
elıne saglık sabreden derviş muradına ermiş
teşekkürler emeğinize sağlık:45:
Hala 9xxx serileri hakkında bir bilgi alamıyorum 9070 fta cihazlarına bir açıklama gelecekmi acaba ??????? tşk......
Hcakir tşk ederim en azından siz bir açıklama yaptınız...
paylaşım için tşk.saygılar.
değerli dostum çok teşekkürler. emeğinize sağlık saygılar.
Hepinize iyi seyirler dilerim. :):)
teşekkürler arkadaşlar yalnız ben kanal listesini atamıyorum 8200 12 01 a5 hemco kanal editör ve sunny 2 mb almıyor (dn 1d ön panelde) deyip kalıyor
HW 16.00.01 i.in gereken yazılım artık çıkmıyor dimi :(
1. kalemdeki strem yazılımın eski modelini yüklerken cihaz hait hatası vermişti bu yazılımdada aynı hatayı verir dimi :(
Verir arkadaşım
usta emeğine ve eline sağlık teşekkür ederim
Arkadaşım stream kanal editöründe ilk önce ortada model yazan yere tıkla fta seçeneğini seç daha sonra dosya seç ve transferden yükle yükleyecektir.Bu işleri yaparken cihazı arkadan kapat transferden pc'den rc'ye tıklarken cihazı arkadan aç.
emeğine sağlık usta yazılımlar biraz gecikmeli geldi ama en azından bu hafta sonuna yetişmesine sevindik emeği geçen herkese teskler.
slm yazılımlar için tşk.12.01a5 iki tane var hangisini atmalıyız.cihazım 1030dci skydan dönüştürme.yazılımı attığım zaman veri kaybı oluyor hazır kanal listesi attığım zamn ise frekans kayması oluyor ve elle düzeltmek zorunda kalıyorum yardımlarınız için şimdiden tşk