aslına bakarsan yasal omayan bişeyleri vermek zorunda degilller ama yerli platformların haricinde yazılım verseler cok iyi olcakbenim fikrim böyle
Printable View
aslına bakarsan yasal omayan bişeyleri vermek zorunda degilller ama yerli platformların haricinde yazılım verseler cok iyi olcakbenim fikrim böyle
bence yazılım vermek zorunda değil ama cihazlarını satmak için belirli bir süre yazılım veriyorlar
cihaz alırken her zaman yazılım güncelleyen tek firma hyundai teknik hyd11000 neotion acık ara lider adamlar bazen günlük yazılım yayınlar tebrik ediyorum her modelinin güncel emusu mevcut elinde hyundai olanlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden indirip yazlım yükleye bilirler
bencede vermeli
iyide arkadaşlar ya yayıncı kuruluşlar emu ile izlenemeyecek sisteme geçerlerse ne olacak?
onun için heralde cihaz üreticileri emu yazılımı vermeğe zorunlu olamaz
evet bencede verilmei
bencede yazılım vermeleri lazım:)
Bende yazılım verilmesinden yanayım. Firmaların bunları aslında değerlendirmesi gerekir.
evet doğru cihazı satmak için ne fırıldaklar çevirerek satmak için çaba sarf ederler
2 gün sonra cihazda bi
r sorun var deyin bakın yüz şekli tam bir maça papazı suratı malesev durum böyle bildiğin cihazı alacaksın oraya giderkende hiç anlamıyorsun imajını yaratın bak yukaruda belirtiğim şeyler nasıl start veriyor
slm arkadaşlar tabiiki yazılım illegal normalde verilmemesi lazım firmalarda destek vermezse kimse cihaz satamaz bu tamamen satış olayı ticaret yapılıyor arz olmasa talep olmaz herşey karşılklı tabiiki benim fikrim bu herkese saygı duyarım fikirleri için herkese saygılar
bence vermeliler.
ustacım eline sağlık cok güzel konuya deginmişsin
bence firmaların cihazlara emu yazılımı verme zorunluluğu yok.ama ben bir satıcı ve kullanıcı olarak yazılım desteği vermeyen bir firmanın cihazını ne satar nede kullanırım.aslında bu yazılım konusu firmaların cihaz satabilmesi için şart olan bir şey.
ortalama 20 yıldır uydu alıcısı satıyorum hiç bir zaman yazılım garantisi vermediler.son zamanlarda promosyon olarak sunuldu vermek zorunda değiller ama vermeleri satış açısından iyi oluyor tabi haklı olarakda hemen akla reklamı bol mk.lar geliyor ama şunu kabullenmek lazımherzaman ismi çok duyulan ürünler kalite anlamına gelmez biz burada kaybediyoruz işin kısacası hiç bir firma adına yakışır bir şekilde davranmıyor satana kadar...?
bencede yazılım vermek zorundadır vermezse ne olur o cihaz biter
benimki next 2000cx ben bir sorun yaşamıyorum ileriki günlerdede yaşamıyacağımızı ümit ediyorum firmamıza teşekkür ediyorum
slm öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim bence cihazların bilgisayar güncellemesi gibi güncellenmesi firmaların güvenirliliğini tastikler saygılarımla...
bazı markalara beş veya 10 yıl garanti veriyorlar günümüzde teknoloji hergün deyişiyor yirmi senede versen en fazla kullanacagın iki üç yıl sonra modası geçiyor şimdi cihazlar uydudan kendi güncelliyormuş elimizdekileri çöpemi atıcaz tabiki firmaların yazılım vermesinden yanayım saygılar
ta2ey kardeşime katılıyorum
yeni çıkan cihazları insanlar yüksek fiyata yazılım ve emüleri için alıyorlar. yazılım ve emü olmasa bir cihazı 20 yıl kulanırım. ne olsa hepsi fta kanalları çekiyor neden değiştireyimki.
Piyasada tutunabilmek için cihazlara her türlü yazılım desteği verilmek zorunda olduğunu düşünüyorum.
Verilmezse kişi başka bir cihaza yönelir.Umarım böyle bir durumda kalınmaz.Saygılar
:( bencede vermeli ama nerdeeeeeeeeee
satıcı firma yazılım vermek zorunda yoksa cihazları satılmaz.
ustalar uyduları güzel satıyolar ve bir süre sonra yazılım yapmıyolar sonra bizler müşterilerle karşı karşıya geliyoruz saygılarım sunar kolay gelsin burak danışman
benim göruüş neden eski cihazlara yazılım desteyi versinkı satarken siz bu cihazı alın bensize sürekli yazılım desteyi verecem diye kimse taahut vermiyor bizlerbile buciazları satarken al kardeşim bucıhaza sürekli yazılım desteyi vereceyiz diye bilirmiyiz tabiki hayır ohalde kendin için istemediyini üretici firmaicinde istemehakkın yok sanırım saygılar
sayin dostlar egerki bir firma gereken her destegi verecem diye insanlara søz vererek satis yaparsa o firma mecbur søzünün ardinda durmasi gerekmektedir malum yinede af edersiniz bazi firmalar sanki o søzü onlar degilmis veren elindeki malini satar satmaz kiviriyor ben yeni cihazimi alali bir sene bile olmadi oma servis durdu veya durduruldu ama reklam hala hic birsey olmamis gibi devam ediyor ama bir gercek var bu da tür milleti gereken cevabi her zaman oldugu gibi bu durumlarda da verecegini kimse unutmasin ne mutlu türküm diyene saygilar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. reklamlari dinleye bilirsiniz karari kendiniz verin
alırken nasıl bir düşünceyle aldığına bağlı bencede meçbur değiller ama hata v.b. şeyler kaynaklanan yazılımlar için olabilir.. cihazı satarken söz vermiyorlar ki.. yazılım çıkacak diye..
bence verilmeli satış sonrası hizmettir.satarken bu cihazın yazılımı yoktur deseler.ozaman tamam.
eğer bu cihazlar yazılım desteğiyle,bu rekabet ortamında satılıyorsa o halde cihaz kullanımda kaldığı sürece yazılım desteğini sunmak zorundadırlar. unutmayalımki tüketici hakları denen bir kurumumuzda var. ya yazılım desteği yoktur diyecekler, yada yazılımı sonuna kadar desteklemeliler. bunu yapmıyan firmalarda bu ticaret ortanmında kaybolmaya mahkumdurlar.
vermeli
Biz cihazı alırken ambalajında bile 5 yıl (xxxx) kanallarını acar yazıyordu ama daha 2 yıl geçmeden açmaz oldu 1 yıl daha emu yazılımı verildi ondan sonra destekde çekildi, Hepimiz bunun yasal olmadığını biliyoruz ama ürünü satarken sürekli yazılım desteği olduğunu söylüyorlar ve yeni modelin yazılım desteğini veren firma eski modelinden bu desteği esirgiyor, her 3 senede yeni cihaz alalım diye yapıyorlarsa yanılıyorlar ben şahsen bir daha bu şekilde davranan firmanın ürününü almam. Saygılar
Bencede tüm yazılım desteği vermesi lazım diyen arkadaşlara katılıyorum ayrıca şunuda söylemek istiyorum kimse alınmasın kimi arkadaşlar hiç bir firma cihazını satarken veya sattırırken yazılım desteği ni verecek diye vaat etmiyor işte buna katılmıyorum firmanın pazarlamacısı böyle söylemiyor yanlış anlaşılmasın ben goldmasterciyim sattığım tek marka ama işte böyle sorun olunca işin içinden çıkamıyorsun ve hem ben hem de müşteri üzülüyoruz olanda bize oluyor müşterinin güvenini kaybediyoruz her konuda
Tamamiyle sana katılıyorum dostum tebrikler. Doğru söze ne demeli???
Evet yazılım vermek zorunda
Elleri mahkum.. Malını satmak isteyen firma yazılım desteğinide sonuna kadar verecek. Mesala ben satarken bile müşteriye hep bu yüzden tavsiyelerde bulunup ona göre marka satıyorum.
Valla firmaların ***fi bilir isterse yazılım desteği versin isterse vermesin destek verdiği sürece cihazı satılır destek vermedimi cihazı satılmaz yani paraya giden yolda yazılım desteği şart ülkemizde insanlar buna çok hevesli
evet cihazı satıyorlarsa desteği de vermek zorundalar
Ben kullanıcıyım.Yazılım desteği vermeli.Ama hani analogdan digital e geçtik bundan değişik bir formata geçersek gene yazılım desteği vermeliler.Güveni ve desteği artırması açısından
Veren firmanın kazandığı bir ortamdayız. Bu yüzden firmalar yazılım desteği veriyorlar. Veren firmada kazanıyor. Satan memnun, alan memnun....
Yazılım mutlaka verilmeli hatta emusuz geliştirme yazılımı
Ayrıca emulu güncel yazılım herkes hangini istiyorsa onu yükletmeli.
Genel olarak emusuz yazılımlar daha hızlı çalışıyor!
yazılım vermek zorunda degiller ama piyasayı markasını ilk defa duydugum recevırlara kaptırıyorlar bunun farkında olsunlar yeter
eğer malı satarken yazılım desteği yapılacaktır gibi açıklamalar yapılıyorsa yazılım vermek zorundalar..ama yok kardeşim biz yaazılınm desteği vermeyeceğiz böyle alacaksan al diyip satacaklarsa vermelerinde bir zorunluluk olmaz..sadece onların isteğine kalır.!
hocam yazılımı olmayan bir recever yağ tenekesinden farksızdır zaten üzerinde bir trofo var birde anakart.eskiden recever aldığımız zaman çeşitli modüllerimiz vardı :ranger: bunlarla çözmeğe çalışıyorduk ama şimdi doktorlarımız bu işleri çözüyorlar maşallah .iyi bir recever sürekli cihazı ile ilgilenen firmadır hep bir numaradır.yazılım sitelerinde zaten bellidir söylemeğe gerek yok.............işlerinizde başarılar hayırlı işler..........
hizmeti veren düdüğü çalar bu iş böyle yürüyor
çok büyük bir pasta bu usta hizmet verdiğin sürece
varsın malumunuz ismini vermede sakınca görmüyorum
ne oldu gm tamamen şiştiler bilinçli bir kişi bile almıyor
artık cihazlarını sistemi böyle lanse ettiler bize vermezlerse
piyasadan silinirler 2+2=4
yazılım cihazı güncellemek içindir eğer adamlar sana cihazı sattıysa seninle işi bitmiştir zaten sen cihazı aldıktan sonra o cihazın yeni çıkarır ve bir süre sonrada onun yeni versiyonunu çıkarır bu devam eder gider. bu yüzden cihazı satan firmalar sana cihazı sattıktan sonra yazılım desteğini verip vermemek o firmanın inisiyatifine kalmış olur ama bana kalırsa yazılım desteğini eğer firma üretime devam ediyorsa sürekli vermesi gerekmektedir.
vermek zorundalar tabi. yazilim garantisi var diye markali cihazlar aliniyor. normal cihazlardan daha fazla para ödeniyor. öyle ise eski yeni bütün cihazlarına yazılım verecekler tabi ki.. saygilar..
firmalar yazılım destegi veriyor.fakat sifre cözecek yazilımı ister destekler..ister desteklemez..kendi insiyatifine..kalmıstır...burada bazı arkadaslar..fikirlerini belirtmekte..böyle bir konu acılmıs...bazı arkadasların..marka belirterek destekledikleri firmanın fabrikası..bile yok.fason olarak yaptırıyorlar. firmalar..devamlı ..modellerin büyük bir kısmını desteklerse..yasamaya devam eder. satısı artar güven saglar..cihazlarının arkasında oldugunu gösterir.sessiz kaldıkca kaldıgı sürede müsteri diger firmalara hemen kayar..öylede oluyor...karar fimaların...benim fikirlerimde böyle...anket icinde supersatforum yöneticilerinede tesekkür ederim..her zaman yerinde anket yapıyorlar...selamlar..
acıklama için tesekkurler bende hayır oyu kullandım fakat cihazlar için yazılım verilmeli sebebine gelince tp update için verilmeli emu için değil bizim chazlarımızda (starsat) yazılımları devamlı güncel tutarız o yüzden yazılım desteği verilmeli
ben bir çok cihaz kullandım bana göre sırası ile next/sunny/redline/yumatu ben bu cihazlardan başka sürekli destek olan başka cihaz görmedim şuan ise redline 100xve yumatu diamond var ikisindede problem yok
görüşüme gelince egerki yazılım verilmeyecek ise firmalar müşteriyi bilinçlendirmeli yada şu zamana kadar verilecek denmeliki insanlarda ona göre alsın veya almasın okadar farklı cihaz markası varki aslında tabanları aynı ama isimleri farklı olan insan(bilmeyen)kafası karışıyor
yani kısaca destegini ya şu zamana kadar verilir yada hiç verilmez diye söylemeleri lazım
düşüncesindeyim
Belki vermek zorunda değiller fakat birde yazılım garantisi verip de bir yere kadar tamam bundan sonra yazılım verilmeyecek diyen firmalara da bir şekilde dur denmeli.
satıcı yazılım veriliyo dedimi vermeli ama yasal olarak bakarsak vermesi sakıncalı
bence vermeli ama zorunda da değil.
Ben Goldmaster 9400Vcı kullanıcısıyım,sağlamlık ve görüntü kalitesi açısından cihazdan çok memnunum.cihazı aldığım yerde bana piyasada en hızlı yazılım desteği olan cihaz diye sattılar.ilk başlarda iyiydi ama sonradan yazılım yazılım desteği çok kötü,hiç adı sanı duyulmamış cihazlara bile yazılım desteği süper.ama bizim 9400Vcı lara halen yazılım çıkmadı.
Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı? sorusuna ise bence vermek zorundalar çünkü cihaz satarken bize süreki yazlım desteği olduğunu söyleyen onlar.
Bir fark yaratmak için yazılım verilmesi gerekli bence...
bu sefer sunny kendını kurtardı yazılım vermekle.ama bıdahakı sefere aynı seyı yaparsa bence musterısı kalmaz sahsen ben bu fıkırdeyım
iş satmakla bitmiyor satış sonrası hizmet neolacak vermiyorsa kendi kaybeder.balon gibi sönüverirler sonra.