hayır inanmıyıyorum .ALLAH ne derse o olur.onlar sadece atıp zast gelirse tutturan insanlar.
Printable View
hayır inanmıyıyorum .ALLAH ne derse o olur.onlar sadece atıp zast gelirse tutturan insanlar.
inanmıyorum
Saçmalık olarak görüyorum.Tabiki inanmıyorum...
Kesinlikle böyle saçmalıklara inanmıyorum
hayır inanmıyorum
hayır asla inanmam şarlatanlarla işim olmaz.
inanmıyorum
ben böyle şeylerre inanmam.çünkü kimse geleceği göremez
cinlerle işbirliği yapanlar var.binde bir tanesi gerisi boş
%9o ımız inanmıyor ama herifler televizyon kurmuşlar fal sallıyorlar atıyorlar gitsin
acayip sinir oluyorum tip tip insanlar
geleceği ve gaybı ancak Allah bilir
ya allah aşkına böyle saçmalıkları konu yapmayalım Allah'tan başka kimse bilemez!!!!
sallama sanatı geyik masalı
İnanmıyorum lakin etkilendiğim için o tür zemine fırsat yaratmıyorum.
büyü ve fal antik çağlardan günümüze kadar süre gelen bir durum fal ve büyü var araştırmak isterseniz yahudilerin kabala sını araştırın (israil)devlet ve din işlerini bu kitap doğrultusunda yapıyorlar
arkadaşım ben asla inanmıyorum ama %90 inanıyor gibi geldi bana yoksa keto,memiş gibileri nası oluyorda ünlü oluyorlar birzamanlar gündemde en çok onlar vardı hatta her seçim öncesinde onlara akıl danışıldığını unutmayalım
Allah (C.C.) ın kesinlikle yasaklmış olduğu ve bu tür şeylerle amel edenlerin dinden dahi çıktığı kesin olarak bildirilen,küfre sürükleyen işlere kamil hiçbir müslüman asla inanamaz. Bu tür şeyler şeytanın pislikleri olarak bildirilmiştir.
hayir inanmiyorum
Hayır inanmıyorum.
Asla inanmıyorum insanların duygularının istismar ediyorlar vede günah işliyorlar.
fala ve buna benzer şeylere inanmıyorum
Fazilet ve üstünlük bilim adamlarınındır;onlar,doğru yolu bulanlardır ve doğru yolda yürümek isteyenlerin yol göstericileridir ( HAZRETİ ALİ )
ülkemizde bu tür işleri yapanlar zengin oluyorsa demekki hala cehalet var demektir ama inanılması gereken bir tek mercih vardır oda yüce yaratandır
Bendeniz inanmam, dinlemem ve baktırmam.... ayrıca gazetelerdeki burçlarla ilgili yazılarında havadan şeyler olduğunu düşünüyorum.
Asla inanmıyorum
Geleceği sadece Allah(c.c.)bilir
Falcılar geleceği bilebilse önce kendilerini kurtarırlardı
:rockon: HZ MUHAMMET S.A.V hadisişerifinde ne diyor dogruda soleseler yalancidirlar :mad2:
Kesinlikle hayır. Yarını ancak ve ancak Allah (cc.) bilir. Gerisi hikaye.
kesinlikle inanmıyorum
İnsanların kutsal dini inançlarını sömürmek için söylenen hiçbir şeye inanman.
malesef çok inanan bir toplumuz adamları zengin etmek için ne gerekiyosa yapıyoruz.en kolayını bulmuşlar sende büyü var olay bitti eyvah kız bende büyü varmış kim yapmış acaba diyoruz ve malesef inanıyoruz.inanan insanları görünce hayret ediyorum?
inanmıyorum
hayır inanmıyorum
gaybı yanlız ALLAH c.c bilir gerisi şarlatanlıktır.
gaybı yanlızca tek olan allah bilir
Hayır inanmıyorum,insanların duygularını sömürüp kendileri köşeyi dönüyorlar.
Bu İşten Para kazannan çok insanların zayıf noktalarını yakalayıp onların paraları ile ne hayat yaşıyolar. Ama bunu göremeyevec kadar gözleri kapalı.Allah yardımcıları olsun.Artık uyanın çok yakında size Toplu bi para gelmeyeceğini bilin bu fasfatalara inanmayınn.
Kesinlikle inanmayın.
Eğitim seviyesi düşük cahil insanların inanacağı bir konu.
İnanmiyorummmmm
ya böyle insanlar hiç utanmayıda bilmezler bende bunlara inanmıyorum
işe bak yaw 27 kişi evet demiiş tövbe tövbe
arkadaşlar inanırım derseniz imanınız tehli***e girer benden demesi
selametle
gaybı yalnız ve yalnız ALLAH(c.c) bilir
hayır inanmıyorum(kelin ilacı olsa kafasına sürermiş).
fala inanma falsızda kaalma demişler.
bir zamanlar medmalesef inanan çok saf insanlarımız var.yum memişler vardı.çok gülerdim onlarla ilğili haberlere.Biz inanmasakda
inanmiyorum inananlar dinden çikar dünya mukabelinde cehendemi satin alırlar
malesef inanmıyorum
bende bunlara inanmıyorum ALLAH tan başka kimse bilemez
geleceği ALLAHTAN başka kimse bilemez
Allah sadece onlaramı özel yetenek vermiş bunlara inanmadığım gibi inananlarada şaşıyorum.
Arkadaşlar;fal,falcılık Yaradanın yasakladığı,insanlar için zararlı olan bir iştir.İnanmayınız...İnançlarla ilgili araştırma yapmanızı da tavsiye ederim.
Bu işle iştikal eden insanların sonunda nasıl helak olduklarını da hatırlatayım.
Sevgilerimle...
Alıntı:
ustam bence bu yazdığını bir büyüğümüz olarak senden ummazdım :) şöyle ki bu bir anket sonuçta.insanların kişisel görüşleri düşünceleri soruluyor.Nasıl olduda sen 28 kişinin evet oyu vermesine şaşırabildin ki :D sonuçta o şıkkın çıkması istenmeseydi yada kimler inanıyor kimler inanmıyor gibisinden bir araştırma içine girilmeseydi anket olmazdı sanırım değilmi.Bence kişisel görüşlere saygı duymak lazım.inanan var inanmayan var inanan kendine inanmayan kendine.sonuçta bende falcılara inanmam ama medyum konusunda gerçekten medyum olan kişiler var.bunların çoğu sahtekar ama medyum kavramı tam anlamıyla şöyledir;her insanda bulunan allah tarafından bize verilen özel güçlerin(beyin gücü diyelim.çünkü insan beynine soktuğu bir şeyi gerçekten çok isterse gerçekleştirebilir) o kişilerde daha çok olması yada o güçlerin geliştirilerek çok şeşitli ayrıcalıklar elde edilmesinden ortaya çıkan bir karaktere sahiptirler.mesela insan beyin gücüyle bir kaşığı eğebilir uzaktaki nesneleri hareket ettirebilir kasarsa uçurabilir,suya ateşe elektriğe havaya hükmedebilir :D evet yalnış duymadınız.medyumluğu gerçekten medyum olarak yapabilen insanlar bunları yapabilir.Geriye kalan medyum adı altında geçinen sahtekarlar ise büyüyü bozabilirim ben peygamberim ben gelecekten geldim gibi şeylerle insanı aladatır ama lütfen gerçekten medyum olan insanlara saygı duymamız lazım.ben medyum olarak birisini tanımıyorum ama araştırılırsa türkiyede bu işi gerçekten adam gibi yapan çok az kişi vardır.Hala medyumlara inanmıyorsanız psişik,paranormal,telekinesis,parapsişik gibi kavramların anlamlarını araştırmanız size çok daha kapsamlı bilgi verecektir.
sonuçta ben tam anlamıyla medyum olan kişilere inanıyorum ve bu benim kişisel düşüncem.bu işi gerçekten yapan insanlar ne dinimize ters düşer nede insanları yanlış yönlendirir.Sadece allah tarafından bazı insanlar bizlere oranla daha özel güçlere sahiptirler o yüzden bu kişilerde o güçleri farkedip geliştirirler ve medyum sıfatını taşırlar.Yoksa dediğim gibi sahtekar olanlar falan apayrı bir olay.
özetlersek ustam bence şahsi düşüncelere saygı duyalım lütfen.bu özgür bir anketse eğer insanların düşüncelerine saygı duymamız gerekiyor diye düşünüyorum.yoksa anket adı altında olmazdı :)
kesinlikle inanmıyorum.
arkadaşlar geleceği ancak ve ancak ALLAH bilebilir.buyüzden şu arap atasözünü yazmak istedim:'küllü müneccimün kezzab.'(bütün müneccimler yalancıdır.)
bir iki tane söyledikleri tutarsa gerisi hikaye inanılcak bi pozisyonları yok
Hayir İnanmiyorum
bizim ülkemizde yıllardır bu tarz insanlar çok türemekte ve medyanında sayesinde ekranlarda boy göstermeye başlamışlardır
bir zamanlar medyum memiş ve ketonun sahnede tokatlaşmaları bu insanları meşhur ettiği gibi türk insanının bu tarz insalara olan bakış açısınıda değğiştirmiştir
lütfen bu tarz konulara itibar etmeyin etmeyelim
sakatya gelmeyelim
selametle
inanmıyorum.gaybı allah'tan başkası bilemez.
ne zamanki benim saf halkimin egitim duzeyi yukselir o zaman bu saklabanlarda ac kalir diye dusunuyorum..
Medyum. büyücü,falcı gibi şarlatanlara asla inanmam. dediğiniz gibi önce onlar kendilerine yardım edip şu sayısalı bir tuttursunlar bakalım :) Fakat telekinezi,zihin gücüyle etkileme,hipnoz... yani şu anki bilimin açıklayamadığı fakat bir çok deneyle ispatlanmış(veya ispatlanmaya çalışılan) şeyleri de elimizin tersiyle itmemek gerek diye düşünüyorum.