valla bikiniyide giydirir fener başka şeyleride
adam sözünün arkasında olandır laf ağızdan 1kez çıkar....
Printable View
valla bikiniyide giydirir fener başka şeyleride
adam sözünün arkasında olandır laf ağızdan 1kez çıkar....
arkadaşlar bir BEŞİKTAŞ taraftarı olarak fenerbahçemizin başarısını canı gönülden kutluyorum,çok bilmiş zavallı ahmet çakarı konuşarak,adamı hala gündemde tutmamanızı öneririm,bakın şu anda bile programı yokken reyting alıyor ,o tip kişilerinde istediği bu değilmi????
Aslında bikiniyi ahmet çakar la beraber onu destekleyenlerde giysin yakışır :D ortalık şenlensin biraz.
Ya aslında fazla üzerine gitmemek lazım ahmet çakarın içinde varmış bikini giymek. Fenerbahçe ahmet çaktırır ın yarışma programına katılan ve azarlanan bazı yarışmacıları çok sevindirmiştir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ahmet Çakar abicim büyük lokma ye büyük söz söyleme...
Ahmet Çakar sözünde durmazsa izlediğim yarışma programını bir daha izlemeyceğim.
yakışırbe ahmet abime ne giyse
bu kadar uzaması anlamsız boş gere gündemde kalmak isteyen zamanı geçmiş tozlanmış eski bir hakem
ahmet Çakarlar İŞte BÖyle Adama
ahmet Çakarlar İŞte BÖyle Adama
adamın macı belli erman toroglu gibi gündemde kalmak fazla söze gerek yok bu sözleride bile bile sarfetti amaç gündem oluşturmak
selametle
canlı bi şhow programına çıksın:wave:
bu kıvırmayla zati bikini giyecek izlenimi bırakıyor :):8[1]:
yaşı geçmiş.ona haşama yakışır
:devilprv: hadi bay çakar içindekini dışarı vurma zamanı..artık ne renk giyersin bilmem ama tavsiye vermek gerekirse pembe giyin çünkü seni açar ;)
zaten içinde varmış senin ...... (anladın sen onu ) sen giyinmesen bile giydirirler jartiyerinde aynı renk olsun sen zevksiz olduğun için sana birinin yol göstermesi lazım hadi anam hadiii bekliyolar seni :))))))) :common001:
eğer bikini giymese giydirirler her türlü yöntemle
örnek:başta Karikatörlerde sağlık olsun...:D
bu gidişle asene işinden olacak valla adam ne kıvırmış ağzından jartier kelimeside çıkıyor ama fenerbahçe bu bu formayla dalga geçilmez. rahmetli islam çupinin sözü nur içinde yatsın...
edit......
yorumlarında diyordu arkadaş adam gibi penaltı ..diye eger adamsa bikiniyi giyer..ama giyecegini zannetmiyorum ..türkiyede bir sürü dansöz var...
konular birleştirilmiştir.
ilk programda bikinisini giyecekmiş az önce haberlede açıklandı.
sözünü tut çakar bekliyoruz
Arkadaşlar aynı açılmış konu ile ilgili mesajları tek başlık altında bulunan konulara yazalım ,tekrardan konu açıp forum kirliliği yaratmayalım.
konular tekrardan birleştirilmiştir.:45:
giymeyecek arkadaşlar şaka yapmış adamcagız ama bu şaka ona bir daha fenerbahçe üzerine şaka yapılmayacagını iyi ögretmiştir bir daha böyle bir şaka yaparsa artık Türkiyede duramaz utancından kaçar...
Arkadaşlar iyiki bikini giyerim demiş.Ya onsuz çıkarım deseydi,n:puah: e olurdu bu Çakarın haline.
Eh Ahmet Çakar Hoca Bu FenerbahÇe Adama Bİkİnİ DeĞİl Neler Dİgdİrİr GÖe İŞte Demekkİ Herkes TÜrk Hakemlerİ Gİbİ DeĞİl En BÜyÜk FenerbahÇe
Arkadaşlar ahmet çakar gerçekleri ifade etti azda olsa yanılma payı oldu diye olayı bukadarda çarpıtmamak lazım biz yarı finale çıktık bu kadar büyütmedik olayları bakıyorum çeyrek final sevinci ahmet çakarın bir kelimesine kalmış böyle giderse çeyrek finali sevincini bile sevincini bilemeyeceksiniz
çetindeniz kardeşim sen hangi zamanda yaşıyorsun senin desteklediğin takım şampiyonlar liginde çeyrek final yüzü gördü.Bizde tebrik ettik saygı duyalım lütfen .:present:
sayın çakar erkek tükrdüğünü yutmamalı kadın isen sen bilirsin
şampiyon kulupler kupasında(şuan şampiyonlar ligi oldu adı) steau bükreş ile yaptığımız maç yarı final maçıydı hatırlamıyorsan hatırlatmayı borc bilirim yada hatırlamak istemiyorsan onu bilemem. Ben fenerbahçenin galibiyetiyle gurur duydum ama bu tür polemikler ortaya cıkararak başka takımlardan olup size destek verenleri tiksindirme istersen türkiyede rakibiz ama avrupada kardesiz ben böyle bilirim