Zalim Ustaya Teşekkurler
:nod:
Printable View
Zalim Ustaya Teşekkurler
:nod:
Teşekkürler @ Kosavalı
:45: Elinize Sağlık TEŞEKKÜRLER...:45:
Büyüksün z@lim baba....Senin de ellerine sağlık Kosavalı.....:D
teşekkürler zalim usta, teşekürler kosavalı usta.....
teşekürler
tşkler usta
teşekkürler ustam eline sağlık
teşekkürler üstad ellerin dert görmesin
57000SFTA ya yüklemeye çalıştığımda neden E-03 hatası alıyorum bilen varmı?
bilgisayarindan uymluluk ayarlarini vindovs 98 yap o***
Bu yazılımları atmak için kullandığımız programda seri port bulunmakta,
yeni notebook'larda bilindiği gibi seri port bulunmamaktadır,
usbto****** çeviriciler ile her türlü seri port device'a bağlanıp işlemler yapabiliyorum ancak bu receiver yazılım yükleme programı çalışmıor yazılım yüklemek istediğimde error 3 alıyorum, seri port'u olan bilgisayardan sorunsuz yazılım yükleyebiliyorum,
Bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek kişi varmı ?
payşaım için teşekkürler ilklerin arasında olmak ayrıcalığıda ayrı bir şey ustalarım beee emeğinize sağlık
helal olsun sizlere çok teşekkürler:)
teşekkür ederim emeği geçen herkesin beynine ve yüreğine sağlık elleriniz dert görmesin sağolun varolun:wave: :wave:
Ellerin dert görmesin:clap2::
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
teşekkürler elinize sağlık
teşekkürler ustacım
arkadaşlar ben programı attım bayağı bekledikten sonra açtı. inxtc açmadı set default yaptım ***leri tekrar girdim gene açmadı ne yapmam lazım. şimdiden yardımcı olacaklara tşk ederim
usta valla bır numarasın supersın hep ılkları senden ogrenıyoruz ellıne ve emegıne saglık elımızden ancak sana sagolasın demek gelıyo var ol:clap2::
teşekkürler emeği geçenlerin emeğine sağlık
bu site bambaşka bi site aksini ispat eden varsa cıksın teşekkürler:clap2:: :clap2:: :clap2::
Emeklere teşekkürler...
teşekkür
arkadaşlar emegı gecenlerın elıne dağlık:clap2::
tesekkurler
kolay gelsin...
teşekkürler ellerinize sağlık
teşekkürler ustalar ellerinize sağlık..
teşekurler zalım zalım usta
her kese kolay gelsin millet
emeğe sonsuz teşekkürler..
teşekkür ederim.
14-03-2008 Tarihli 80800CI modelinde Uydu Alıcınız kapalı konumda iken elektrik kesilip gelmelerinde otomatik açılma sorunu düzeltilmiştir..
arkadaslar yukledim cihaza ancak tps ve multiler acılmadı. 9400VCI .yukleyen ve sonuc alan var mı? herkese iyi gunler
TPS Au >>> 10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak karşınıza çıkan ekrandan Evet seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız Complete uyarısı çıktığında exit tuşu ile çıkarak k eyleri güncelleyebilirsiniz...
zalim ustaya yazılım için teşekkür ederim. yalnız bende 55000 cı cihaz var yazılımı yükledim fabrika ayarlarına döndüm, pozisyon bilgilerini sildim, akabinde set defult yaptım, ilgili frekansın üzerine gelmeme ve bu işlemi birçok kez yapmama rağmen tps paketi çalışmadı ne yapmam gerekiyor, neden olabilir, şu anda işte paydos saati acil cevap yazabilirseniz tşk.ederim iyi günler
9700 cım ne zaman gelecek hocam
teşekür ederim bekliyorduk üstad
arkacaslar yazılımı attım 4450 ama nasıl bı ıslem sonrası faydası olucak
zalim usta sen bitanesin.süpersatforuma rakip forum da zaten yok.sayenizde bir adım öndeyiz.:wave:
:clap2:: :present: :common001: :present: :clap2:: sonsuz tesekkurler
emegı gecenlere tsk.
emeği geçen herkese teşekkürler.9400cı(381)juno serisi b.i.s.s bölümü hala 6 adet,birde polsatlar auto olursa çok güzel olur.şimdiden teşekkür ederim.
polsatlar auto değil mi
ilk defa gm 9400 vcı yazılım yükledim sonuç mükemmel emeği geçenlere teşekkür ederim:wave:
zalim usta ben programı attım bayağı bekledikten sonra açtı. inxtc açmadı set default yaptım ***leri tekrar girdim gene açmadı ne yapmam lazım. şimdiden :wave: tşk ederim
arkadaşlar ellerinize sağlık
ustalarım bi sorum olacaktı 9400 cı indirdim makinamda 9400 cı yalnız inen programda 9400 cı(j)olduğunda E-06 hatası vermekte yardımcı olursanız sevinirim
yokmu bana yardım edecek acaba?:( :praying: :(
saolasın ustam oldu galiba ilgi ve alakan için de ayrıca teşekkürler:ty: :yahoo:
thank you very very much :ty:
çok teşekkürler emeğinize sağlık sağolun
tesekkurler emeyi gecenlere.
çalışmalarınız ve paylaşımlarınz için teşekkürler