Gerekli tedbirler alınmaz ise işimiz zor gibi. İnşallah yaşamayız.
Printable View
Gerekli tedbirler alınmaz ise işimiz zor gibi. İnşallah yaşamayız.
bencede kriz yaşanır.mesela ekonomik kriz insanlara vuruyor oto yollar örneğin.bir de parti kapatma için kriz yaşanır.baksananıza parti yanlıları bazen olaylar yapıyor.
selam zten ıs guc yok para yok olan kesımde bellı ne olcaksa olsun ya hep batsın yada cıksın derım bence kırız olmaz once dıs guclerı ıcımızden temızleyıp kendı kendımıze kalırsak bu sorun kalkacak derım bu ulke ne kırızler gordukı bunuda atlatır sayet kırız olursa
Kriz zaten eksik olmadı bundan fazlası yaşanmaz.Sahte istatistiklerle enfelasyonu düşük gösterip emekliye /işçiye /memura para senelerdir verdikleri yok şükür edebiyatı ile milleti kandırıyorlar.Tüm devlet kadrolarına yerleşip avrupa birliği adı altında istedikleri kanunları çıkarıp siyasi özlemlerine kavuşmak için çalışıyorlar.İşin gerçeği kanun yolu ile gitmezlerse Askeri ihtilal kaçınılmaz olur.Herkes çıkarlarını bırakıp biraz memleketi düşünmelidir.Bu Cumhuriyetin kurulması o kadar kolay olmadı. Bu Cumhuriyeti yıktırmayız.Onlar kurnaz bu Millet aptalmı.
arkadaslar türkiyenin ilerlemesini istemeyen cok düsaman var bence
Yaşanmazmı
Türkiyede böyle siyasi partiler olduğu müddetçe bizler krizlerden kurtulamayız.
Yapıcı bir yönde öneride bulunmaktan aciz, Laiklik elden gidiyor şeriat geliyor tereneleriyle Toplumu, Yargıyı, Yökü, Orduyu kışkırtan böyle muhalefet olduktan sonra
evel allah krizden kurtulamayız.
Bence türkiye bir süreçten geçiyor, Ekonomik bir kriz olduğu doğru Küçük esnafın işlerinin durma noktasına geldiğide bir gerçek. Piyasadaki nakit sıkıntısının çözülmesi lazım bence.
Ekonomist değilim ama bankaların sağlamış olduğu kolay kredi çekmenin bedelini ödüyoruz bence, önüne gelen araba, ev, beyaz eşya, kredileri alınca toplumun büyük bir kesimi borç ödemekle meşgul. Bizler Eski köhnemiş politikacıların sorumsuz ülke yönetiminin bedelini ödüyoruz. oy ve iktidar uğruna popilist politikalarının bedeli bu. Ben türkiyenin bunuda aşacağı ve düzlüğe çıkacağı kanısındayım. Sayın ak parti yöneticileri o kadar geri zekalılarmı Bu kadar oy kaybına sebep olacak Emeklilik yasası yök yasası Evrensel bir anayasa değişikliği için uğraşıyorlar. Hiç sanmam Türkiyenin geleceğini kurtarmak için uğraşıyorlar. Yoksa geçmişteki siyasiler gibi 43 yaşında emekli et ürüne bolca fiyat ver 20 sene iktidarda kal. devlet emelisinin memurunun maaşını ödeyemez duruma gelsin umurundamı. Bence olaylara daha gerçekçi bir açıdan bakmalıyız.
Hiç hayatınızda iktidara gelmemek için uğraşan, toplumu geri zekalılıkla suçlayan Bütün felsefesi yapılanları tenkit üzerine kurulan bir siyasi parti gördünüzmü... Görün işte. Milletvekili seçil işin gücün hep tenkit yapıcı bir öneri yok. Salla başını al maaşını buna derler. İktidarı teslim etseniz (Bu gidişle ömür boyu göremezler ya) inanın kaçar bu insanlar çünki siyasetin en kolay yolu tenkit yolunu seçmişler.
Ben yinede Türkiye nin bunları aşıp selamete çıkacağı iyimserliğimi hiç yitirmedim.
Kalın sağlıcakla
Turhan Conker.
egemenlik kayıtsız şartsız milletin ne zaman olcak halk ne zaman saygı duyulcak ve türkiyede kaçtane sol parti kapatıldı ve bunlar bir zaman kominizmi getirmeye çalışmadılarmı suç bireye aitir genele değil ve öğretmenler ne zaman irfanı hür vicdanı hürnesiller yetiştirecek kesinlikle parti kapatmaya karşıyım
cumhuriyet halkın kendini yönetmesi değilmi ?kardeşim bırakın bu ül***i halk yönetsin milletin vekilleri yönetsin atanmışlar yönetmesin o zaman neden sandığa gidiyoruz ? o zaman elitçi jakoben kendini milleten üstün gören yönetsin biz millet olarak sandıkla falaln uğraşmayalım ve demokratikleşme ne zaman olcak
kriz yaşanmaz,bazı işine gelenler tarafından yaratılır.
Bu ülkede kendi gibi düşünmeyenleri yok sayan bütün muhaliflerine tahammülsüzlük örneği gösteren başka hiç bir hükümet görmedim ama tarih kitaplarını okuduğumda Almanyada Hitler döneminde bu uygulamaların çok yapıldığını yazıyor.Bir de bu sabah sayın milli eğitim bakanımızın verdiği beyanat beni oldukça üzdü.ilkokullarda sabahleyin çocukların söylediği; andımızın içinde bulunan Türküm lafından niye bu kadar rahatsız oluyorlar? Burası Türkiye ve halkın çoğu da bu andı söylemiştir.yani Alman çocuğu niye yalan söylesinmiş. doğruyum filan diye ya allah aşkına demokrasi azınlığın çoğunluğa tahammülü değilmidirki işine geldikleri şekilde söylemesinler.unutmayalımki biz çocuklarımızı bu ruh hali ile yetiştiriyoruz vatan sevgisi ile yoksa bazıları bunlardan rahatsızmı oluyor.TÜRKÜM DOĞRUYUM ÇALIŞKANIM diye başlayıp yurdunu milletini sevmek varlığını TÜRK varlığına armağan etmek çok mu zorlarına gidiyor acaba merak ettim krizi küçük esnaf veya halk değil siyasilerin verdiği saçma sapan beyanlar tetikliyor... Saygılarımla...
bir başkasının yaptığı başarıyı yok etmek aslında o başarıya ulaşan kişi yada kuruma değil o başarının sevincini yaşayan huzura kavuşan bu halka eziyet olur bence son 40 yılın en iyi ekibine en iyi siyasetçisine sahibiz bu gün onları yok etmeye çalışan kör ama yetkili zihniyet fildişi kulesinden çıksın halkın arasına girsin bu adamlar nasıl olurda bu başarıya ulaşmış bir baksın kime sorarsan sor akp küfür ediyor iyide neden bu adamlar her seferinde güçlenerek geliyor demekki medyaya demeç verenlerle gerçek hayatı yaşayanlar farklı kişiler ve şuda bir gerçek
ilk parti kapanmıyor bügüne kadar 26 ya yakın parti kapatılmışdır. 2001 krizi dahaden gecmedi etkisi hala var böyle bir kriz daha olursa memleket patar...allah göstermesin. akıllarını başına çeksinler bu adamlar 100/47 oy almiş halkın iradesi gecerli olsun diyorum ben bir oylama daha olursa 100/80 nin üzerinde oy alır buadamlar..ne diyeyim allah sonumuzu hayır etsin....amin.......saygılarımla......
akp bu davadanda kurtulursa ozaman devreye asker girer bütün vatan hainlerinide kodese atar başta tayyip ve gül ve %47 size sölüyorum ne kadar salaksınız artık anlatyın bu hükümetin neler yaptığını anlayın artık koyun olmaktan çıkın anlayın artık bunlar bölücü başını bile hapisten çıkarır ve ozaman hepinizin yüzüne teker teker tükürüm akp ortadan kaldırılmadıkça bu ülkede büyük krizler çıkar
benim anlamadığım olay her 2 kişiden biri bu iktadara oy verdi inanılmaz tepki var şimdi anlamıyorum soruyorum siz sectiniz diyorum yok ben vermedim diyolar ya o vermedi bu vermedi kim verdi allah askına kim iktadar yaptı sonumuz hiç hayra alamet gözükmüyor
kriz kriz diyerek kriz çıgırtkanlıgı yapmak boşuna çünkü ortalama her iki kişiden birinin oy verdigi partiyi neden bügün karalıyoruz oy verirken bunun 5 yıl oldugunu bilmiyormuyduk(şunuda belirteyim ben AKP li degilim)ülkenin sorunlarına genel olarak bakalım millet hem genel seçimleri hemde yerel seçimlerde oyları akp ye verecek sonrada dert yanacak kriz ülkenin her ferdini vuruyor kime sorsanız dert yanıyor ama öncelikle şu soruyu kendimize soralım acaba bizler çokmu dürüstüz. türban konusuna gelince referanduma gitmeyi tavsiye ederim işte o zaman herkes alır cevabını hiç kimse çıkıpta medyada palavra atmaz.Partilerin kapatılmasına bende karşıyım ama ülkenin birligini ve bütünlügünü bölmeye çalışıyorsa o başka tabiki bu partinin birisi şu an mecliste kapatacaklarsa başta o partiyi kapatsınlar. AKP yi oyla yıkamadılar şimdi kalleşce arkadan vuruyorlar ve ençok üzüldügüm konu buna yargıyı alet ediyorlar inşallah herkes hak ettigini bulur.
Parti kapatmakla neyi halledeceksinizki 1961 den beri 18 .19 parti kapatıldı sonuç! ne oldu partiyi kapatanların dediğimi oldu yoksa vatandaşın beklediğimi oldu .tabiki halk ındediği oldu .bu da tabidir .1948 den beri nezaman ülke kalkınmaya başlasa içe4rideki DIŞ mihrakçıların kalkjınmayı istemeyen ler ce bastırılmak istenmiştir.çünkü çıkarcıların işine gelmiyor.bu ülkenin insanları neyazıkki karnını doyurduğun İNSAN LAR BİRGÜN GELİYOR SANA DÜŞMAN OLUYOR .60 yıldır ıkdidara gelemeninŞ geldiklerindede hiç birşey yapamadıklarını vatandaşlara sanki birşey yapmışlargibi kürsülerde yapanları kötülerler.velhasıl bunlar kendi çıkarlarını ülke çıkarlarından daha önce düşünenlerdir.
sizler alışmıssınız azınlıkla çogunlugu yönetmeye oturunda kendinize bakın hiç kimse %47 nin yüzüne tüküremez sen tükürsen anca rüzgara karşı tükürürsün oda senin yüzüne gelir saygısız olma :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
sevgili arkadaşlarım türkiyede zaten uzun zamandan beri kriz yaşanıyor bir eksik bir fazla fark etmez bundan beter olabileceğimizi düşünemiyorum
Sayin başbakan Osmanli tarihini çok okumuş olmaliki kendini 4.murat zannediyor
geçmişte demokrat parti başkanida aynen böyle davraniyordu, kesinlikle kiriz olmaz
akp kapatılsın
biz krizle yaşmayı seven bir milletiz herhalde çünkü kriz yaratmaya bayılıyoruz kriz yaratacagımıza alternatif yaratsak daha iyi olmazmı? merak etmeyin ülkemiz bu durumları da aşar menfehat ler çakışmadımı indir hükümeti aşagı kur yenisini nasılsa bu millet alışık yüksek enflasyona sefilliğe açlığa hadi olmadı yine sandıga
deniz baykal olduğu müttetce kıriz herzaman olur
çok fazla değil,merkez bankası tarafından piyasaya 200-300 milyon $'a tekabül edecek miktarda Türk Lirası basılıp kademeli olarak piyasaya sürülsün,adını isterseniz maaşlara zam olarak koyun,isterseniz ekonomik refah zammı diyin,ne derseniz diyin, seyreyleyin o zaman krizi....dolar 2 ytl,euro 3,5 ytl ye fırlar...faiz oranları 1500 leri falan bulur...niyemi?? çünkü bu iş arz talep işidir...şu an insanların cebinde para olmadığı için talep yok...e dolayısıylada arz da azalıyor ve değerini bulamıyor....gırtlağı sıkılmış bi ekonomi ile anca bu kadar stabil gidilir...insanların cebine para ver bakalım....aynen başta yazdığım tablo oluşur...çünkü üretim,istihdam ve yatırım da sıfırız...herşeyimiz dışa bağımlı...yediğimiz ekmeğin buğdayını bile amerikadan alıyoruz...işte o sebeple bahsettiğim tablo oluşur....bundan daha rezil bi durum varmı???...selametle
olaylar bana göre baştan sona kriz daha nasıl olsun
kriz içerisinde olduğumuzu niye göremiyoruz?
En çok gürültü yapan maglup olmuş takımın taraftarı ve oyuncuları masa sandalyeyi kırıp gürüldü yapan bir türlü hatayı kendinde aramadan karşısındakileri suclayan banaz dar bir görüş biz bu hale neden düştük bizi millet niye adam yerine koymuyor diyecegine saga sola saldırmanın akıllılık oldugunu savunmak yok %90 la gelseler hava alırlar falan %20 oy alan hukuka devlete hükmedecek o ala %47 oy alan millete hizmet götürmeye ugraşanın elini kolunu hukuk baglıyacak oh ne ala memleket bu krizlerde milletin cebinden calınan paralar nereye gidiyor bir türk vatandaşı olarak bunu düşündünmü senin vatanını sevdigini bir vatan sever oldugunu anlıyalım.
beyler kırız yaşanmaz da .fakat o kadar gerilmeye çalışılıyoki .toplumu sanki yetmiş milyonu yedi miliyon kişiden başkası yokmuş gibi yönledir meye çalışıyolar,bunun mansını ben şahsen anlayamadım anlayan varsa yazsın.sanki şu andaki gündemi belirleyenlerden başksı hiç fikri yok,
Sayin BaŞsavcimizin AÇtiĞi Kapatma Davasini Onayliyorum.dedemİn Babasinin Dedemİn Babamin Ve Benİm Daha İyİ Bİr TÜrkİyr İÇİn ÇektİĞİmİz Sikintilarin Ve Acilarin Bİr KarŞiliĞi Olsun İstİyorum Artik.Çocuklarimiz İÇİn Sonuna Kadar Varim.
kış kış la ancak tavuk kovulur bu sizin dedikleriniz kış kışa benziyor 6 yıldır olmuyor bu gayret niye olursa sevinecekmisiniz milyon dolarlarınızmı var siz bu gemide hep filikadamı oturuyorsunuz ya gemi batarsa ben kurtulayım diye.hırs insanı ahmak yapar kaybetmenin sucunu kendinde arıyacaksın ben bu millete bunu niye anlatamadım diye yoksa başkasına camur atmak kolay.sizede selametle hemde milli selametle
Yukarıdaki yazılan bazı yorumlara bakın, bazıları nasıl tehditkar ifadelerle dolu.
demokrasiden yoksun kendi düşüncesinden başka bir düşünceye tahammül göstermiyen aynı muhalefet gibi tehditler savunan kişilerle anlaşıp ülke yönetmek gerçekten zor. Bu gibi insanlar krizlerden beslenirler çünkü mantıklı bir çözüm üretemezler yavuz hırsız gibi ortalığı velveleye verip kendi düşüncelerinin doğruluğunu kabül ettirmeye çalışırlar. Aşırı sağ uçlarda kendisinde başka bir düşünceye tahammül gösteremiyen yobazlar varya bunlarda sol geçinen kesimin yobazları bence, ne yapalım onlarıda olduğu gibi kabül etmekten başka çaremiz yok.
bu memleket nelerini gördü, bunuda atlatır hiç merak etmeyin.
(Her düşünceye ve fikre saygı göstermek her insanın en büyük görevidir)
Tabi kendi düşüncesini başkasına zorla kabül ettirmek dışında.
ülkemizde kriz yok ama kriz yaşamak için bazı kimseler ellerinden gelen gayreti göstermekten kaçınmıyor.burası TÜRKİYE başka TÜRKİYE yok.
ülkemizin kıymeti bilelim.yurtdışı piyasalar ekonomik yönden sallantıda,buna ragmen bizim piyasalar dimdik ayakta ama bunu değiştirmek isteyenler var,bunlara fırsat vermeyelim.ülkem,ze sahip çıkalım:rockon:
insanların suratına bakın ca bir şeyler yazıyor okuyanınız olmadımı ben okudum
ne olacak bizim halimiz her şey pahalı iş yok patlamaya hazır birer bomba gibi dolaşıyorlar
bunun anlamı nedir kirizzzzzzz işte bu
ESNAFIM !
kıriz var yaşanıyor ve yaşıyoruz birtek resmen açıklanmadı.ihşallah açıklanmaz bir yolunu bulurıar geçiştirmenin.Giren ödemelerdende belli geçikmeler ödememe hat safhada çebe bakmak yeterli............. izahata bile gerk yok
kapanmaz diyenlere DUYURULUR örnekler çok 367 nin bir dayanagı varmıdı...?
LEYLA ŞAHİNLER ne oldu ..?
ECEVİT bir geçe önce herşey yolunda demedimi.....?
YETERKİ İSTESİNLER KAPANIR tabiki onaylamıyorum .adalette demokraside hepsi fasarya inanmıyorum SAYGILARIMLA hayırlı akşamlar
Eskisi gibi büyük çaplı bir kriz yaşanacağını tahmin etmiyorum.Siyasi kriz derseniz o bence her dönem vardı 30- 35 senedir siyasetin içinde olan kişiler bu gibi durumlarda ne yaptılar bu memleket için?
bey kardeşim,sen yanlış yerdesin heralde...burası çiftlik değil...burası supersat forum...ikincisi ben hiç kimseyi ne suçladım,nede siyasi bi eğilim gösterdim...ben sadece olan durumun analizini yaptım...ha memleketin bugünkü durumunda kimin yanlışlığı varsa sözüm hepsinedir...sen burayı abuk subuk forumlara benzettin heralde...önce forumu bi tanı...tavsiye ederim...:nono:
ne olursa olsun turkiye krizden çıkamaz bu biraz sert olucak hangi parti başa gelirse gelsin iyi yada kötü illa bir krize giriyoruz biz dış tarafa dayamışık sırtımızı onların dediğinden dışarı çıkamıyoruz onlara uyulduğu sürece her zaman kriz olacaktır ben bunu bilir bunu söylerim esnafımız ağladığını duymayan bir parti ekonomimiz düzeliyor derse kendi esnafını duymazdan gelipte conilere sırtını donerse krizden kurtulmamız bence hayal :nono: :nono: :nono:
Olayları kişiselleştirirsek bir çıkmaza girer anlaşmayız sonra.
Bende esnafım ve Ekonomik krizin olduğu doğru, bu bir (Hükümetin bunu çözmesi lazım)
Siyasi kriz varmı bence yok bunu çıkması için elinden geleni yapan ve uğraşanlarında var, bu iki (Kimsenin ül***i bir kaosa sürükleme hakkı yoktur)
ülkemizde bazı köşeleri tutanlarla elindeki imtiyazları kaybetme telaşına düşenlerin kavgası olduğu doğru, bu üç (Kımse gayrımeşru yoldan para kazanamaz.)
milliyetçilik adına mafyaların kol gezdiği bir ülke olduğumuz doğru bu dört (Sonları zaten belli)
Bence bu tür gerçekleri seslendirirsek biribirimizi kırmadan doğruyu hep beraber buluruz.
Saygılar
yılbaşından beri kriz var kriz gün geçtikçe büyüyor vebunun sonu develasyonbütün esnaf kan aglıyor her gün dünü arar oluyoruz allah hepimizin sonunu hayır etsin bu günleride aratmasın hepimize bol kazançlar.
Kurtlar vadisini takip ettiği kadar bu millet ülke gündemini takip etse zaten bir krizi yaşıdığımızın farkına varırdı,evet illa tvlerde kriz patladı haberlerinimi bekliyoruz osmann arkadaş 2001 krizindeki hortumlamalardan bahsedip,şimdi yok demişsin,o hortumu ölesine geliştirip büyüttülerki sen farkında değilsin sanırım,bu işin adı bile değişti ALİ DİBO oldu bunu gözden kaçırmışsın hortumun kralı bu dönemde yapılıyor yeni bir dindar burjuvazinin ortaya çıkarıldığını görelim.
niye yaşansın zaten ekonomi şu anda pert yani açıga vurulmayanlar neler herkes görür kaç parti kapatıldı ne oldu hiç bundada bişey olmaz ama altında ne sular çıkar hemde ne sular....
arkadaşlar şunu sakın unutmayın bütün dünya krizde artık kolay para kazanma devri bitti çalışan kazınır arkadaş malı mülkü olan yan gelip yatıyordu banka parası olan para üzerine para katıyordu yok öyle çalışacan kazanacan arkadaş bakın çin e adamlar bütün dünya ekonomisini eline geçiriyor aklımızı başımıza alalım artık
kriz yalniz turkiyede yo kavrupadada basladi ben esnafim yurt disinda gidis iyi gidis degil buradada
Kriz uzun zamandır var.Türkiye 3 yıl iyi gitse 3 yıl sonu mutlaka krizle cebelleşiyor küçük esnaf kan ağlıyor kimse farkında değil.antalyada hergün yeni bir iş yeri kapanıyor ve icra arabaları kol geziyor.devlet yollarla parklarla milletin gözünü boyuyor.cebinde 3 lirası olmayan bile ak parti iyi çalışıyor diyor.kimin parası ile yapılıyor bizlerin ama halkımız halen koyun gibi açta kalsa adamlar iyi çalışıyor diyor.ekonomiyi düzeltmek için ne yapıyor bakmıyor.allah sonumuzu hayır ede.
Bu HÜkÜmet Bunun Farkinda Krİz Olursa 50 Sene Gerİye Gİderİz Onun İÇİn Ab Ye Dogru Krİzİ YaŞatmazlar Abd Arkasinda Oluyo Bu HÜkÜmetİn Çok Yanli Davraniyo
parti kapatmakla olmaz bu işler meclisi kapatsınlar milleti kapatsınlar robot gibi gidip onların istediği partiye oy verelim demokratikiz ya hani....
zaten yaşanıyor belli değilmi ben sadece bu vatanım üzerinde oynanan oyunlara yanıyorum vatanıma yanıyorum atalarımızın verdiği emeğe yanıyorum
Selamlar.
Eğer, "Adalet Mülkün ( Devletin ) Temelidir" sözüne inanıyorsak ki doğru bir sözdür, Adalete güvenmemiz gerekir. Adaletin, hukukun olmadığı ülkeler de yıkılır gider tarih sayıfalarına yazılır. Onun için adalete güvenmemiz gerekir. yasaların eksikliği veya zamana göre cevap vermediğini tartışabilirsin, neticede ihtityaca göre yasalar belirlenir ve kanunlar çıkarılır.
Ben bazı arakadaşların yazdığı yorumlarda şunu gördüm, % 47 oy alan bir partiye nasıl dava açılıyor diye, bu çok yanlış bir düşünce bence çok oy alan bir parti kanunlar üstü, hukuk üstü mü oluyor? öyle ise halk kendi eli ile diktatörler çıkarmış olur bu da demokrasinin özüne aykırı bir şeydir.
Zaten Kim olursa olsun yasal yetkisi dışına çıktığı zaman suç işlemiş olur, eğer hukuk devletlerinde hukuk çok iyi işlerse o zama da herkes yetkisi kadar hareket eder ve kendisi de yanlış işlere girmez. O zaman o ülke her yönü ile kalkınır ve kendini kanunlar üstü gören bir takım çeteler ve rant ve çıkar gurupları oluşmaz.
Saygılarımla.
% 47 oy alan bir partiye bal gibi dava açılır % 90 oy alan partiyde açılır amma...
İddanamenin ciddi olması lazım gezete küpürlerine bakarak saçma sapan iddalarla açılmaz
insana şiir okudu diye dava açılırmı. malesef türkiyemizde ki demokrasi anlayışı bu
yanlış olan bu. Tayyip beyin beynamaz olduğu ve hanımının başı örtülü diye neler söylediler. dönüp kendinize bir bakın ak parti 6 senedir iktidarda kimin yaşantısına karıştılar
Bu memlekette yobazı da var ateistide münferit olayları ak partiye yamamaya çalışan bir muhalefette var.
Hepimiz türküz, atatürkçüyüz, müslümanız.
Bundan gayrısı safsata
Bizim türk vatandaşları olarak birbirimize 4 elle sarılmamız lazım, birbirimizi yemeye değil.
onların istedikleride bu zaten bu oyuna gelmeyelim.
herkese selamlarolsun ülkemde kriz yok demiyorum ama hepimiz balık hafızalı olmayalım mantık çerçevesi içinde düşünelim şu andakinden iyisini getirin onu destekliyelim 2001 de sarılık ilacı içn ben tam 24 sat istanbulu taradım ve kara borsadan 330$ atemin edebildim şu anki fiyatı 80 ytl ben bunları asla unutman takım tutarcasına partı tutmayın hizmet edeni seçelim parti kapanırsa %90 kriz olur.
kriz var mı diyenlere.
zaten kriz ve develüasyon yaşamıyormuyuz. TL kullanırken en büyük paramız 20.000.000 tl değil miydi.ytl ye geçişte 100 oldu. şimdi tekrar tl ye döneceğiz ve en büyük paramız 200 tl olacak bu develuasyon değil mi. enflasyon yok tek hane deniyor. duyda inan 1 ekmeğe yüzde 20 zam geliyor kiralar yüzde elli artıyor el altında bunlar enflasyonu etkilemiyor. ayrıca parti kapatılsın kapatılmasın hikayesi dokunulmazlığı kaldırsınlar. temiz toplum ortaya çıksın.dokunulmazlık zırhına sığınıp işlerine geldikleri gibi yapmasınlar.
okuma zahmetinde bulunanlara teşekkür ediyorum. ALLAH vatanımızı ve milletimizi korusun.
hayatımız zaten kriz olmuş yaşansa ne olur yaşanmsa ne olur alıştık kimseyi bozmaz
arkadaşlar konuyu yanlış acmışsınız ben düzelteyim ülkemizde kriz zaten var kriz sona erermi diye soracak olursanız ülkemizde kriz bitmez tek bir şansımız var akpyi ve dtp yi kapatıp tamamen siyaset yasağı getirilecek baykalıda aynen bahceliyide partının basında atacaksın yeni nesilin önünü acacaksın bunların tamamı amerikan uşağıdır israil desteklidir onlardan kurtulmamız ülkemizin kurtuluşu demektir ne mutlu türküm diyebilene dedirtirlerse tabi
İşçi Emeklileri ile ilgili.
2004 yıında başbakanlık genelgesinle 50 yaşını dolduranları zorunlu emekli yaptılar.Şİmdi emeklilik yaşını 65 yaşına çıkartmak için uğraşıyorlar. 34 sene çalıştım tavandan prim ödedim Şimdi daha az günle ve tavandan prim ödemeden emekli olanlar benden fazla maaş alıyor.Adalet bu işin neresinde adaletsizlikler maalesef devam ediyor.Memurlar katsayıya göre mağdur olmuyorlar fakat SSk lı işçiler her zaman mağduriyetleri her yönden devam ediyor.Adalet arıyoruz.Saygılarımla.
kiriz var zaten bu parti kapatma davasıda kirizi iyiden ateşledi halkı yok sayanlar kirizden medet umar hale geldi geçmişe bir bakın niçe krallıklar nice imparotorlukler yıkılmıştır niye halktan uzak oldukları için halk kı yok saydıkları için halktan mededini kesenler partti kapatarak medent umar hale geldi ama unutulan bir şey var halk zamanı geldimi gereken cevabı verir bu amaçlar halkın için degil kendi cıkar ve cepleri için halkı düşünen yok kaçgündür siftahsız kaptıyoruz işler berbat halkı soran yok elektirik tlf faturamızı yatıramaz hale geldik ama onların ugraştıklarına bakın parti kapatmayla ugraşıyorlar kiriz yaratmakla ugraşıyorlar halkı düşündüklerinden yapdıklarını sananlar bence yanılyor
uamrım fazla zararla atlatmayız kırizi yoksa yanarız valla gene bize olur olan
Te be aga partileri kapatacaksında ne olacak insanların tek tek beyinlerinede aşımı yapacaksın bir insana yaptıgının yanlış oldugunu anlatmanın tek yolu var sen dürüst olacaksın söylediginle yaptıgın birbirini tutacak senin baykalın üst düzey bürokratın kendileri 70 in üzerinde 65 yaşında emeklilige karşı fakat maşallah halen dedigin gibi genclerin olması gereken yerleri işgale devam nasıl önünü acacaksın memleketin nasıl yeni dinamik fikirler üreteceksin kızdın kapa partiyi fikirler hep aynı kafadan cıksın başka seslere tıka kulaklarını ee bu millette nankör canım bizim kıymetimizi bilmiyor de bu amerikan israil traşınıda bırakın onlar cok yetenekli olsalar halen bir avuc bıraktıkları filistinle bile baş edemiyorlar ırak işgalini yüzüne gözüne bulaştıran amerikaya ne demeli dünyanın en huzurlu ülkelerinden biri türkiye gelin el ele verelim bizi tanklar tüfekler yıkamaz daha evvelde yıkamadı yeterki biz sadece vatanımızı düşünelim.vatanımızı sevelim
Bu cevap benim sorduklarımın cevabı degil gercide olay tartışma konusu olmasın sadece konuya baglı kalmak adına bu kriz var kereviz var manavlıgı satıcılıgı yapanlara sormak isterdim kriz sizin tenbelliginizdenmi kaynaklanıyor herkez aga olmak sevdasında herkez aga olursa kim kime calışacak ha bir konu daha var kendi ac olan dünyayı ac sanar kendi tok olan oda dünyayı tok sanar bunları bir birine baglarsak ortada bir sorun varsa el birlik olalım oturacagımız yeri birlikte süpürelim temiz temiz oturalım yok burası ciflikmi sen sütmü almaya geldin yumurtamı size göre ciflik krizde bizde yok diyorsunuz olmıyandan ne istenirki form konusuna gelince form abuk subuk degil (abuk sabuk) olmaz üyeler olur sizde dogru konuşana alarji varsa söyleyin sizin begenmediginiz yorumları bandalasın forum
Krİz Cikmaz Cok Guclu Bir Hukumet Var Kolay Degil Oyle Parti Kapatmak, Eger Kapanirsa Iste Ozaman Kriz Ve Olaylar Cikar Tek Sorumlusu Da Baykal Salagi Olur
temennimiz ülkemizin zarar görmemesi ne zaman ülkemiz dünya ülkelerine karşı ilerleme kaydetse mutlaka bi şekilde ortalık karışıyor sağ duyulu olmak lazım tahriklere kapılmamak gerek ülkemiz üzerine çok tehlikeli oyunlar oynanıyor dikkat etmesek kaybeden biz oluruz oyunlara uymazsak kazanan biz oluruz.
bence kriz olur.rüzgar esse ,yağmur yağsa(örnek abartı ama görünen o) piyasanın dengeleri bozuluyor ekonomi içeri gidiyor.olan vatandaşa oluyor esnafa oluyor.kimin umurunda ? dünyada,dışardaki olaylardan ve içerdeki olaylardan v.s. v.s. söylemlerden ekonomisi enfazla etkilenen tek ülke vardır bence o da bizim ülkemizdir herhalde.