arkadşlar internet neyse hizmet alıyoruz (ya telefon sabit ücreti düpe düz soygunculuk
Printable View
arkadşlar internet neyse hizmet alıyoruz (ya telefon sabit ücreti düpe düz soygunculuk
ben evi taşıdım ve yeni eve eski adsl nakil yaptırmaktansa yenisni bağlatmak daha mantıklı geldi ve bağlattım 18,90 ytl olarak 4 ay boyunca en azından böyle zamanlarda eski abonelerine de indirim veya kota hediyesi yapsalar bari bi işe yarar diğer türlü enayi durumunda kalıyoruz
arkadaşlar merak ediyorum adsl yerine başka bir şey kullansak daha ucuz olmaz mı?
kuzu kuzu bu parayı veriyoruz baş kaldıralım bence belki eski abonelere de ucuzluk yaparlar.
internete özendirme, tezgahtar politikası izliyorlar.
eskileri düşünen yok
bana sorarsanız milleti soyuyorlar
Alıntı:Alıntı:
mesela ne kullanacağız??yok ki başka alternatifi olsa zaten millet hemen geçer öyle bir sisteme şu an ki tüm adsl hizmeti verenlerin altyapısı yine telekoma ait o yüzden kök aynı sadece dallar değişik ama serbest bırakılsa ve rekabet artsa o zaman hem kalite yükselir hem de fiyatlar aşağı çekilir cep dünyasında olduğu gibi!!
kampanyadan eski abonelerinin yararlanması gerekmez mi? bu konuda ne yapmalı
gelişmeleri göreceyiz arkadaşlar
arkadaşlar adsl abonesi olmak için telefon aboneliği şartmı acaba geçen günlerde netten bir haber okumuştum tüketicilerden bir kişinin mahkemeye başvurduğu ve mahkemece adsl bağlantısı için telefon abonelik şartının olamayacağı hakkında karar verdiği
beyler gün doğmadan neler doğar belki yakında uydu güncellemesi gibi bağımsız şirketler uydudan internet aboneliği başlar daha ucuz daha çabuk ozaman ptt de ayakkabı boyacılığı yapar saygılarla:8[1]:
yalnız çoğu modemler problemli çıkıyor bu kampanyada
yav kampanyadan manpanyadan vazgeçtik te allah rızası için şu yaptığımız sözleşmedki hızın karşılığını verin yav bukadar büyük kazıkmı olur yav yeri gelince sözleşmeyi okumuyorsunuz itiraz ediyorsunuz demeyi biliyorlar ..tek kelime ile rezillik
Kotayı 6 ya çıkarsalar oda yetçek sıkıp duruyoz
arkadaşlar banada aylık 10 lira ters geliyor acaba avrupada sabit hat parası varmı
fiyatlardan kazığı yiyoruz ama bari hakkını verip hızımız gerçek hızına getirseler onada şükredeceğim .nerde o günler sabırla bekliyorum
eski aboneleri düşünen yok ki?
onlar nasıl olsa garantide !!!!!:yell:
İletişim sisteminde fiyat olarak tüm kapılar aynı yola çıkar. Hiç birisi karından ödün vermez.
Kimisi zamandan, kimisi para'dan çalar aynı paraya çıkar. Hep üç kağıt.
ŞİMDİYE KADAR BACANAKLA ORTAK KABLOSUZ KULLANIYORDUK. BU KAMPANYA ÇIKTI DİYE BENDE ABONE OLAYIM DEDİM. SINIRSIZ İNTERNETE ABONE OLDUM 1024 kbps HIZINDA VE KABLOSUZ MODEM DE HEDİYE VERDİLER. BAĞLANTI ÜCRETİNİ DE TAKSİT YAPTIRDIM 12 AY. ONLARIN DEDİĞKLERİNE GÖRE 2 AY 32 YTL + 3 YTL BAĞLANTI ÜCRETİNİN TAKSİTİ = 35 YTL ÖDEMEM LAZIM. İLK FATURA 3 GÜN ÖNCE GELDİ 43 YTL. NE OLDU BENDE ŞAŞIRDIM. AZ SONRA DA TTNET YETKİLİLERİNE MAİL YOLLAYIP DURUMU SORACAĞIM. NEDİR NEYİN NESİDİR. GÖNÜL İSTER Kİ HERKESE İNDİRİM YAPSINLAR AMA HESAPLAR TUTMUYOR. DÜŞÜNECEK OLURSANIZ ŞUNU ALIRSANIZ AYDA ŞUKADAR ÖDEYECEKSİNİZ VERGİLER DAHİL AMA FATURA ÖYLE DEMİYOR. SAYGILAR HERKESE...
hemde 29.99YTL 30 ytl bile değil valla çok hesaplı tebrikler telecom vatandaşın cebini fefkalade düşünüyorsun.
ewet kablolu modemlerde ilk üç ay kablosuz modemlerde ilk 2 ay 18.99 sonra 29.99
bende eski aboneyim 2008 yılına kadar 15.00 ytl idi. ocak 2008 de aralık ayının faturasını ödemeye vardığımda 29.00 ytl tahsil ettiler. oradaki memura bir türlü derdimi anlatamadım. her ne kadar ocak 2008 e kadar imdirimli ücret uygulanması gerekir dediysemde bu tahsil ettiğimiz ocak ayının faturası ondan 29.00 alıyoruz dedi. 15 ocak ta ödediğim fatura nasıl ocak ayına ait oluyor anlamadım doğrusu.
ben eski aboneyim aylık 25 ytl ödüyorum
yok arkadasım fazladan fazladan geciriyorlar benımde ınternetim sınırlı dediğim gibi acayip geciriyor turk telekom
türkiyede net kulanımı kazık ben ev telefonu kullanmak zorundamıyım internet hizmeti almak için yabancı ülkelerde adsl hizmeti almak çok basit ve ev telefonu kulanma zoruluğu yok bence
:mad2: ne dersek diyelim vark etmez bursı türkiye beyler 1 tekel hep vardı ve hep var olacak malesef rekabet ne kadar kızışırsa kızışsın bütün devlein gizli bir ortaklığı vardır :mad2:
kkampanya kimler için geöerli acaba?
inşallah bu sorunu yukardakiler çözerler umarım...
bu kampnaylar fasa fiso 1 mbite tonlarda para ödüyoruz.
ttnet e kim pretosto maili attı burada yazmakla olmuyor arkadaşlar .herkes günde 1 mail atsa bu aynı mail olsa daha iyi olur tekrar tekrar yazmaya gerek kalmaz. herkes böyle pretosto etsin ttnet vıcık vıcık ediyormu etmiyormu. milletin tepkisiyle karşı karşıya kaldığını anlarsa belki bir geri adım atmak zorunda kalabilir
yetkilerle konuştum her eve internet kampanya sı ile yapılan 2-3 aylık geçici indirim.
arkadaşım adsl aldığım ilk ay banada fatura bayağı bir tuzlu gelmişti.faturayı iyice kontrol edersen eğer kesin kotayı aşmışsındır.bana da aynısı olmuştu telekom itirazda bulundum meğer kotayı aşmışım ondanmiş....
kuzu kuzu ödemeyin arkadaşlar smile adsl de modemin varsa aylık 19 ytl sabit
Bu smile olayını onaylıyor musunuz?Alt yapı yine Telekom,ben Kablo İnternet kullanıcısıyım.Smile ADSL yi tavsiye eden arkadaşım var mı varsa deneyimlerini almak isterim....
eski abone öder nasıl olsa vurun abalıya
:nono: yeni abone olacaklara nisan ayına kadar,internet aboneliği almamalarını öneriyorum.illaki almak istiyorlarsa sözleşme yapmadan alsınlar yoksa nisan ayında telekom alt yapısı diğer servis sağlayıcılarına açıldığı zaman çok pişman olurlar.isterseniz araştırın arkadaşlar.:45:
bende smıle aldım bakalım ne olacak.2 ay kablosuz 1499
uydunet diye bişey varmış 512 bağlantı hızı ve sınırsız üstelik 20 ytl imiş bence çok uygun
ne yapacan arkadaşlar mecbur limitsiz kullanıyor uz ve her ay 49 bayılıyoruz mecbur
Uydunet, 20 Mbps’e varan gerçek hızlarda güvenli interneti çok ekonomik koşullarla kullanıcıların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.
Sistem, Türkiye’de 21 ilde gerçek internet hızını, mesafe ve doğa koşullarından etkilenmeden 20 Mbps’ye kadar çıkardı. Uydunet, abonelerine 512 Kbps’den 20 Mbps’ye kadar on farklı hız seçeneği sunuyor. Türksat kablo platformunun dijital sisteme geçişiyle birlikte internet hizmetlerinde arıza oranları en aza ineceği gibi, aboneler tercih ettikleri hızdan tam olarak yararlanabilecekler.
Ekonomik İnternet
Uydunet hizmetlerini alan aboneler, ihtiyaçları oranında kullandıkları kadar fatura ödeyecekler ve böylece kendileri için en ekonomik interneti tercih edebilecekler. 6 saatte bir, güncel kota kullanım bilgilerini uydunet "gerçek internet" sitesinden takip edebilecekler.
Uydunet aboneleri, 512 Kbps kotalı internet hizmetini 10 YTL’ye alabilecekler. Hız tarifelerine göre limitsiz internet ücretleri ise şu şekilde:
512 Kbps (19 YTL),
1024 Kbps (39 YTL),
2048 Kbps (59 YTL),
4 Mbps (79 YTL),
6 Mbps (119 YTL)
Uydunet, kurumsal abonelerine yönelik olarak 8 Mbps, 10 Mbps, 12 Mbps, 16 Mbps ve 20 Mbps hızlarda da ekonomik kurumsal çözüm fırsatları sunacak.
Güvenlik seviyesini kendiniz belirleyin
Abonelere internette isteğe bağlı olarak üç farklı güvenli hizmeti de sunuluyor. Düşük, Orta ve Yüksek düzeydeki güvenlik ve filtreleme seçeneklerini aboneler yine kendileri belirleyebilecekler. Aboneler tercih edilen güvenlik sistemini, kendilerine tahsis edilmiş olan kullanıcı adı ve şifre ile uydunet "gerçek internet" internet adresinden istedikleri anda devre dışı bırakabilecek ya da devreye alabilecekler.
Temiz internet hizmetinden faydalanmak isteyen aboneler bilgisayarlarına bir yazılım yüklemelerine gerek kalmadan, antivirüs, e-posta filtreleme ve zararlı içerik filtreleme imkanlarından da faydalanabilecekler. Uydunet için 444 0 126 numaralı çağrı merkezine, Türksat ve anlaşmalı PTT merkezlerine başvurulabilecek.
Uydunet ile son sürat internet adresinden alıntıdır.
Ayrıca, aylık 10 YTL'den başlayan UYDUNET tarifeleri arasından bütçenize en uygun olanını seçerek, kullandığınız kadar ödemenin güvenini ve rahatlığını yaşayabilirsiniz.
UYDUNET'in kotalı tarifelerinde 1GB'ye kadar olan internet aboneliklerde, bu limitin aşılması halinde her GB için ödeyeceğiniz ücret sadece 3 YTL'dir."
limit aşımında her gb için 3 lira valla kota sorunu olanlara iyi haber.
İşim olmaz TTNet'te.Bu hafta içinde geçmeyi planlıyordum.Ancak 1-2 aya kadar UyduNet güzel bir bomba patlatacak arkadaşlar bekleyin.
CeBIT'e gidenler öğrenmiştir.UyduNet Modemleri farklı olduğu için güzel bir fırsatla bedava modem kampanyası hazırda bekliyor.Herşey hazır şu an.Devlet büyüklerinin imzası bekleniyor.Ertesi gün kampanya hazır.
Kaynak: CeBIT UyduNet Standı
tabii bölgenizde kablolu yayın varsa:49:
arkadaşlar suc bizlerde eski abüneleri hic düşünmüyorlar bizlerde gerhangi bir tepki varmı sadece yazı yazarak tepkimizi dile getirmiye calışıyoruz eski abünelere sesleniyorum gelin hep beraber tt neti kapatalım haha cazip ve uygun yerden internet alalım onlar bize yalvarsın koz bizim elimizde ama biz kiymetini bilmiyoruz bizler böyle hareket etmeye devam edersek biz eski abüneler daha indirim olacak diye cok bekleriz
arkadaşlar suc bizlerde eski abüneleri hic düşünmüyorlar bizlerde gerhangi bir tepki varmı sadece yazı yazarak tepkimizi dile getirmiye calışıyoruz eski abünelere sesleniyorum gelin hep beraber tt neti kapatalım haha cazip ve uygun yerden internet alalım onlar bize yalvarsın koz bizim elimizde ama biz kiymetini bilmiyoruz bizler böyle hareket etmeye devam edersek biz eski abüneler daha indirim olacak diye cok bekleriz saygılar
ttnet indirim yapacak diye beklersek çok bekleriz
hikayeden kampanya 3 ay ode 24 ay kole ol....::İ)İ)
Diğer adsl sunucularıda telekomun verdiği pastayı dagıtıyorlar.Türk telekom araya rekabet girmesin diye dagıtmın bir kısmını onlara veriyor.hizmet aynı.rakip olmasınlar diye kazancının bir kısmını dur payı olarak dagıtıyor.Kampanyalara dikkat ederseniz fiyat bakımından hepside aynı paraya çıkıyor.sonuçta rekabet diye bir şey yok Kazık yine kazık.şeklin önemi yok.
Uydunet için boşuna heveslenmeyin.Ankaranın merkezi ilçesi Keçiörende birbirine sınır bir mahallde var diğerinde yok.Türksat kablonun adını değiştirdiler ama kalitesini değiştiremediler.Galiba adı yaldızlı olunca herkes yutacak sanıyorlar.Kablo tv Türksata geçeli kaç metre kablo döşediler.Bu milletin parasınıda reklam adı altında savuruyorlar Olmayan hizmetin reklamını yapmakla Türksat bir ilke imza atmış bulnuyor.
Smile ADSL'den O KADAR BUYUK BIR MAGDURIYET yasadim ki benim cektiklerimi baskalari da cekmesin diye bir yazi hazirladim.
1. Abone degilseniz basiniza hangi sorunlarin gelebilecegini
2. Aboneyseniz Smile ADSL'le SORUNLARINIZI nasil cozebileceginizi
asagidaki yazidan ogrenebilirsiniz:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Not: Siteye bu linkten girerken sorun olursa, su sekilde girebilirsiniz: Google'da tirnak icinde "smile adsl magduriyetinden" yazip arama yapin. Bulunan sonucun en altinda, sitenin adresinin sag tarafinda "Onbellek" (ya da "Cached") yazan yere tiklayin. (Turkce Google'dan girince reklamlar cikarsa, kurtulmak icin Ingilizce Google'i kullanabilirsiniz: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )
S m i l e A D S L 'den O KADAR BUYUK BIR MAGDURIYET yasadim ki benim cektiklerimi baskalari da cekmesin diye bir yazi hazirladim.
1. Abone degilseniz basiniza hangi sorunlarin gelebilecegini
2. Aboneyseniz Smile ADSL'le SORUNLARINIZI nasil cozebileceginizi
asagidaki yazidan ogrenebilirsiniz:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Not: Siteye bu linkten girerken sorun olursa, su sekilde girebilirsiniz: Google'da tirnak icinde "smile adsl magduriyetinden" yazip arama yapin. Bulunan sonucun en altinda, sitenin adresinin sag tarafinda "Onbellek" (ya da "Cached") yazan yere tiklayin. (Turkce Google'dan girince reklamlar cikarsa, kurtulmak icin Ingilizce Google'i kullanabilirsiniz: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )
Evet doğrudur. Sözleşmeyi fesedildiğinde baya bir para istiyorlar. O nedenle taahhüt altına girmemek gerekiyor. Hangi kampanya olursa olsun taahhüt altına girildiğinde daha sonra yeni kampanyalar çıkardıklarında eski kullanıcıları mağdur ediyorlar.