slm 2000x lere yokmu yazılım
Printable View
slm 2000x lere yokmu yazılım
emeği geçenlere teşekkürler......
Cihazım next ye 2000 super x plus bu yazılımı yükledim kanal geçişlerinde problem yaşanmaya başladı
next 2000cx e yukledim yazılımı freex ok ama tps leri güncellemiyor :S
Arkadaşlar emu yu açamıyorum yardım edermisiniz
2000dpcıs superplus eklendi arkadaşlar
Arkadaşlar bazı arkadaşlar next'e gelen son yazılımı atan cihazlarda S..View'lerin üzerinde bir müddet beklediğinizde auto yaptıklarını belirtiyorlar.
ellerinize sagli cok tesekurler paylasim icin bende s..viewleri acmadi hollanda canel+ leri acmazmi simdi bir bilgi sega 2 sagilar
bpaylasim icin tesekurler salikli kalin butun kolayliklar sizin olsun ununuze engel cikmasil sagolun saygilar
yazılımda emeği geçenlerin eline sağlık
şaştım kaldım nasıl netsiz oluyor bu iş diye ama next yapar abi
tşekkürler arkadaşlar
yazılımlar için çok teşekkürler next dedinmi öyle olmalı zaten varolsun next.
ustat ellerine saglık harika olmuş
ben yazılımı yüklemedim hala aktif cvp bekliyorum ona göre yüklicem. Bu arada TPS Auto çöktü bende başarısız diyo sizdede aynı mı? Yazılım yükleyince kanalların silinmesini nasıl önleriz? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk.
Ben 2 saat önce yükledim kanallar silinmedi
merhaba kosovalı üstad.
bu verdiğiniz yazılımlarda düz 2000 süper pluslara hangisini yükleyeceğiz acaba
yani ne usb ne kart girişi yok sadece rs 232 çıkışlı ye 2000 superplus
teşekkürler arkadaş.
fakat biz bu cihazları çöpe mi atmalıyız sence?
Hayır arkadaşım next firması önce bu USB'li seriye yazılımları çıkardı diğer seriyede çıkaracaktır.Yüksel elektronik Next'in 2000 serisini yazılımsız bırakmaz.
zaten usb li usb siz 2000 den başkasına bişe çıkmıyoki sizde burda nexti methediyosunuz diğerleri sanki next marka değil .zihniyete bak!!!
Arkadaşım next'in 2000 serisini atmaca grubu diğer serilerini botech çıkarmıştır.Marka aynı olmasına rağmen board'ları ve tabanları farklıdır.Next benim babamın malı değil fakat şu anda sağlam gitmekte yükselen trend'tir.Eğer next'in diğer modelleri ile bir şikayetiniz veya isteğiniz varsa buraya bildirin.Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hocam sağolun hayırlı işler
merhaba arkadaşlar bende next ye 2000 cıs super plus var tps oto başarısız diyor 9 nisan yazılımını henüz yüklemedim çünkü cihazı yeni aldım ve açıkçası pek te kurcalamadım. usb den flsh bellekle yukleyebilirmiyim ve aşamaları yazzarsanız sevinirim.teşekürler
usb siz nrec yazılımı buldum eski 02122008 yazılımı atamıyorum err yazıyor ekranda
kablolarda sorun yok cihaz stby de yardımcı olursanız müteşekkir olacağım
arkadaşlar ben kaç gündür uğraşıyorum makinem next 200 cıs super plus ama hiçbirşey çözdürmedim aynı makineden arkadaşda da var onu yükledim hepsini açıyor benim uydu açmadı neden acaba
evet arkadaşlar emuyu aktif ettim ***leri resetledim olmadı yazılımı boot olarak bilgisayardada yükledim faydası olmadı işe yaramıyor
Sagol Dostum Ama Next Ye-2000fta Usb Diye Bir Yazilim Diye Gecmiyor Hangi Yazilimi Yukleyecegimi Bilmiyorum Yazdigim Gibi Yazlimin Aynisi Yokbu Cihaza Hangi Yazilim Uyar Onu Soruyorum
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar bende next ye 2000 cıs super plus var tps oto başarısız diyor 9 nisan yazılımını henüz yüklemedim çünkü cihazı yeni aldım ve açıkçası pek te kurcalamadım. usb den flsh bellekle yukleyebilirmiyim ve aşamaları yazzarsanız sevinirim.teşekürler
slm kosovalı bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim
tesekkurler
bu yazılım "next 2000X cıs plus" cihazına uyarmı...
teşekürler kosovalı
gmt ayarına bak 00 yazacak
arkadaşlar lütfen yardım edin bende next 2000 cx super plus var akşam yeni yazılım attım kanal geçişleri çook yavaşladı acaba nedendir lütfen
üstadım kosovalı yardım edermisin lütfen
2000 Cı Pluslara olmuyor galiba yazılımlar...?
Üsatadim Kosovali Bİr Sorun Oldu Yardimci Ol Ltf Next 2000 SÜper X Cİhaza Yenİ Yazilimi Attim Ama AÇmmiyor Nedendİr?
arkadaşlar view paketini çözüyormu 12 nisan yazılımları?
16.04.2008 itibari ile wiev,freex,free delight kanalları bende gitti sizdde öylemi arkadaşlar cx super plus benim cihazım yeni yazılımla tabiki
Next 2000 Super Plus Cx 18.4.2008 Yazılımı
Next 2000Super HDTV 18.4.2008 Yazılımı
S-e-x View Auto 18.4.2008
@doktor'dan alıntıdır.
S-e-x View Auto.
Yarına kadar gitmezse diğer serilere de eklenecek.
İyi seyirler
Yazılımlar çalışıyor.
denendi ok...emeği geçenlerin emeğine sağlık...