-
Numara taşıma
Evet numaramı kendimce uygun bulduğum başka bir operatöre taşırım
-
-
Uygun bulduğum başka bir operatöre numaramı taşırım..
-
-
hayır bende taşımama tüm çevrem aynı hattda.
-
Ben avea hattı kullanıyorum. ama hiç memnun değilim. çoğu yerde çekmiyor...
Bu yüzden de değiştirmenin iyi olacağı düşüncesindeyim.
Saygılarımla MURTAZ
-
aynı hatlı iki numamaramın tek telefonda iki hattı birden kullanmak iyi olur
-
Taşımayı düşünüyorum. Bu yasa tam manasıyla yürürlüğe girdiği zaman özellikle bir operatörün işine gelmiyeceğini tahmin ediyorum. Yeni bir kampanya yapabilir.O zaman tekrar düşünebilirim.
-
taşımaktan ziyade numaramı taşıma özgürlüğüm olmalı tabiki burda güclü olan operatör istemiyo ama yasal olarak yapılmalı taşımasak dahi
-
en uygun tarifeliye taşırdım şuanda telsim daha çok kullanıyorum türkcell biraz fazla kıllık yapıyor. :mad2: :D
-
Evet bende düşünmeden hemen değiştiririm.
-
Abi tarife değiştirmekten yoruldum.İnsanları telefon kullandığına pişman ediyorlar.Elimden gelse hiç telefon kullanmazdım.
-
cep telefonu kullanmıyorum o nedenle ilgi alanıma girmiyor.
-
ben tasirim tabi ucreti ve cekim alanlari daha iyiyse niye olmasin.
-
şirket hatti kullandiğimiz için Başka OPERATÖRE Taşımam
-
hayır taşımam hepside aynı çok hesaplı olursa belki
-
ne bileyim ya koşullar uygun olursa ama zaten 2 tane ayrı servis numarası var yani değişmiyebilirim herkes biliyor zaten numaralarımı.Biraz tuhaf olur :?
-
-
hayır taşımam bir tane numaram var hattımdan ve tarifemden memnunum
-
10 senedir türkcell kullanıyorum deyiştirmem
-
Ben değiştirmem çünkü memnun edici bir hizmet yok. Kçük bir sorunla karşılaşınca saatlerce uğraştırıyorlar, birde geçiş yapmaya kalkışırsak içinden çıkamayız.
-
Eger bu uygulama gerçekleşirse rekabet artaçaktır ve buda bize yansıl........
-
kesinlikle düşünmem hala ilk opertoru kullanıyorum:45:
-
bende de 3 operatörvar eğer fiyat uygun olursa taşırım sonuçda herşey maddiyat değilmi siz önce fiyatlardan haberverin
-
-
-
taşımam cünkü türksell bir numara
-
-
Ben turkcell hattımı vodafona taşırım. çünkü turkcell faturaları çok kabarık geliyor. ve kampanya çok az.
-
hangi operatör kazançlıysa oraya geçerim hiç düşünmem. bu özellik bir an önce hayata geçse diye bekliyorum...
-
ben taşırım çünkü herkes beni bu numaradan buluyor işim icabı yine aynı numarayı isterim
-
arkadaşlar şirket hattı dediler ucuz tarife bana göre hikaye kazık cıktı hangisine güvenelim taşımam.
-
evet arkadaşlar benimde 4 hattım var ve buna rağmeen taşirim neden olmasın bence güsell fikirr
-
Şuan vadafon kullanıyorum memnunum ileride cazip tarifeler olursa neden olmasın.
-
ben hemen taşırım türkcelle geçmek istiyorum
-
ankette dengeler değişiyor yavaş yavaş taşırım diyenler taşımam diyenlerin sayısına çok yaklaşmış durumda bakalım sonuç ne olacak??
-
-
benimde iki hattım var hiç gerek yok.
-
benimde iki hattım var ama çok cazip tarifeler olursa düşünürüm.
-
kesinlikle taşımam farklı birşey olacağını düşünmüyorum
-
bence taşımak gereksis ben taşımam oparatörümden memnunum
-
-
bende katılmıyorum tasımazdım yanı :)
-
-
Anketimiz kapanmıştır oy veren ve yorum yapan arkadaşlarımıza teşekkurler.