Felekcan arkadaş teşekkürler şuan yeni 1.62 yazılım çıkmış onu indiriyorum.
Daha sonra deneyeceğim. ilgine tşk.
Printable View
Felekcan arkadaş teşekkürler şuan yeni 1.62 yazılım çıkmış onu indiriyorum.
Daha sonra deneyeceğim. ilgine tşk.
--------------------------------------------------------------------------------
Redline cs-100x son 1.62 yazılım indirince PG leri çözdü bilginize
Yav destek vermek güzel hoşta, arkadaşlar ben pek memnun kalmadım bu rl-10csx den. Sıkıntılarımı sizinle paylaşayımda sizdede aynı sorunlar var mı lütfen söyleyin. Eğer yoksa gidip değişim sürecinde yenisiyle değiştireyim.
1) Kanal geçişleri sırasında titreme yapıyor (sanki gücü yetmiyormuşta zor açıyormuş gibi)
2) Gene kanal geçişlerinde çok çirkin bir ses çıkarıyor . ( Hoparlör yırtılması gibi)
3) Kanalları toplu halde bir yerden bir yere taşıyamıyorum. Tek tek taşımam gerekiyor.
4) Cihaz grafikleri görsel olarak çok kaba görünüyor çoğu zaman okumakta güçlük çekiyorum.
Bu ve bunun gibi bir çok sorun var. Ancak canımı en çok sıkanları yazdım. Eğer sizinkilerdede aynı durum varsa sorun yok ama bana özel bir durumsa anlaşmam var 15 gün içinde yenisiyle değiştirecem.
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bir çok redline kullanıcısı var, soruma cevap verebilecek biri yok mu?
Merhaba arkadaşlar Redline cs-100x 1.62 yeni yazılım uydu'da sorun yok
sayın arkadaşlar
öncelikle forumunuz ve paylaşımınız için çok teşekkürlerimi sunarım.ben ilk defa uydu alıcısı kullanmak zorunda kaldım çünki yeni taşındığım yerde yani sultanbeylide ne anten işe yarıyor ne de kablolu var dolayısı ile uydu alıcı önerdiler (redline cs-10x)nasıldır bilmem ama uydu açısından tam bir fransızım sizin yazdıklarınızı sadece okuyorum ama mesela ben discovery ve natıonal geography hastasıyım ama uyduda şifreli olduğu için seyredemiyorum bir çok kanalıda çaresi varsa bana cevap yazarsanız çok memnun olurum sevgiler.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1.94 yazılımı ile cabo ve d+ auto.
usta yukarida yazdiklarin suan icin gecerlimi ben10 saat bekledim olmadi selamlar
demekki auto olayı foss cıktı
bırak 10 saniye beklemeyi 00-0 veya 00-1 keyleri elle bile girdiğimde D+ lar artık yok ancak predator cam ile keyleri güncellemem geekiyor, yani zulüm devam ediyor. Başka bir pratik yolu bilen varsa yardımm lütfen
açılan konu gibi anlatıldığı gibi aktif d+ auto henüz yapılmamıştır
Dayland kardeş
dün akşam yine denedim, olmadı, *** listesine baktığımda yeni keyi yazınca eskisinin yerini alıyor, sanırım başka bir hata yapıyorum. <bir süre önce yaklaşık 15 gün falan aynı yöntemle çözülüyordu aslında
yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar, Redline csx100 bugün TPS'leri güncelleme yapmıyor bigisi olan varmı.
hiç sorun yok tps ok
şuan ok
arkadaşlar redline 1.66 yazılımı uyduda bilginize
Bilgilendirme için teşekkürler.
selam arkadaşlar REDLINE cihazlar için POLSAT ve D+ kanallarını açan yeni *** dosyası uyduya gönderilmiştir uydudan *** güncellemesi yaparak bu kanalları izleyebilirsiniz.
Selam arkadaşlar REDLINE CS-100X cihazlar için 1.67 RL-10CSX cihazlar içinde 1.95 yazılımını uydudan alarak D+ ve POLSAT kanallarını AUTO olarak izleyebilirsiniz.
arkadaşlar,ben redline csx100 cihazıma yeni yazılım olan 1.67 dün indirdim ama D+ ların oto olarak açtıgını malesef görmedim şuanda oto varmı yokmu yetkili arkadaşlar net bir yanıt verirse sevinirim yoksa benden kaynaklanan bir hatamı var.ilgilenen herkeze şimdiden teşekürler.saygılar.:bangin:
Redlien temsilcisi ve satısıcı kadir bey bu sorunuza yarın cevap verebilir Siz d+ larda bekledikten sonra cihazı fişten cekin tekrar takın ozaman acar cunki tpslerde o sekilde çözuyor
ilginize teşekürler.ama dediğiniz işlemi bende biliyorum ve denedim sonuç aynı.Alıntı:
*** günceleme yaptırıyorum oda bulunamadı olarak çıkıyor. yarın inşallah sorunumu ilgili arkadaş ile çözeriz.iyi çalışmalar.
bende daha önce eurosport turkler gösteriyordu yeni yazılım yükledikten sonra göstermemeye başladı 5-6 gündür de göstermiyor sorun benden mi yoksa cihazdan mı(CSX 100) kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim. şuan itibari ile astra daki d+ ve polsatlar da açmıyor.sadece tps ler kaldı.
sayın serkan yılmaz.dün sormuş oldugum sorunuma hala bir cevap alamadım.kadir bey acaba bakmadımı veya görmemiş olabilirmi?Alıntı:
tekrar yazmamın sebebi budur inşallah enkısa zamanda ilgilenen olur.
diger redline kullanıcısı arkadaşlardan da yardım bekliyorum.saygılar.
:tongue: arkadaşlar REDLINE cihazlar için yeni yazılım uyduya gönderilmiştir CS-100X için 1.68 RL-10CSX içinde 1.96 yazılımı
REDLINE CS-100X için 1.70 RL-10CSX için ise 1.97 versiyonlu D+ AUTO yazılımlar uyduya gönderilmiştir bu yazılımları indirerek ASTRA ve HISPASAT uydularındaki D+ kanallarını AUTO olarak izleyebilirsiniz.
İYİ SEYİRLER
denendi ok. teşekkürler
REDLINE CS-100X için 1.71 ve RL-10CSX için ise 1.98 versiyonlu D+ AUTO yazılımlar uyduya gönderilmiştir bu yazılımları indirerek ASTRA ve HISPASAT uydularındaki D+ kanallarını AUTO olarak izleyebilirsiniz.
Ayrıca Eurosport kanallarını ve POLSAT kanallarını AUTO olarak izlemeye devam edebilirsiniz
İYİ SEYİRLER
Bilgi için teşekkurler
teşekkürler
redline csx100 cihazım var mct ve wiev paketlerini nasıl izliyebilirim tesekurler:49:
cihazın kartlarını al izlersin
tesekkurler
paylaşım için sağol
CS-100X için yeni yazılım olan 1.71 i şu anda indiriyorum. Makinalarınızı güncellemeyi unutmayın !!!:smiles24: :clap2:: :rockon: :tongue:
bu yazılımdaki yenilikler nelerdir?bilgilendirirseniz sevinirim.
bu yazılım çıkalı nerdeyse 1 hafta oldu....d+ ve polsat autodur
arkadaşlar elimde neotıon nb 401 nc bir cihaz var uydudan güncelleyen *** vievleri açıyor buna emu atmak istiyorum içinde emu var ama çok eski sanırım çünki multiler üstünde bekleyice bir kaç saniede olsa açıyor bu cihaza uyan yazılım nedir yada hangi cihazınki atılıyor araştırmalarımda redleainler çıktı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
yazılım sürümü 4.5
meteryal sürümü 0.0
loder sürümü ise 3.0
buna uyacak yazılım vede yükleme loderini için beni yönlendiriseniz memnun olurum
Arkadaşlar Redline csx100 yeni yaz.v1.73 uydudaşuan indiriyorum bilgilerinize.
bu yazılımda showtime ve art auto
arkadaslar bende redlıne cx-100 dıgıtal alıcısı var polsat grubu bazen acık bazen kapalı oluyo yazılım yukledıkce devamlı acık oluyomu bu paket bırde alıcının actıgı tum paketlerın ısımlerını alabılırmıyım zahmet olmazsa sımdıden tesekurler:warn:
şuan polsatlar nagra3 e geçti sanırım.yani izleyemezsiniz sanırım
evet polsatlar bir modül harici hiç bir cihaz ve modulde izlenmiyo çöktüler
polsatlar sistem değiştirdi şimdilik yok
şu an aktif olan absat tps sf ts hotbirde
d+ artılar da hispa da astrada da premiere ve D+
ları sirusta da privategold paketlerini izlersin
çanağın motorluysa söyle öteki uyduların bilgisini
verelim
tesekurler
Kardeşlerim hepinize saygılar benim sizden ricam 1.73 yazılım tamam fakat bir sorun var D+ların keyleri yarısına kadar doğru yarısı ise yanlış böyle olunca auto acmıyor bilen kardeşlerim lütfen beni aydınlatırmı saygılarımla
Redline csx100 Yeni keyler 158.77 uyduda şuan yüklüyorum
neleri kapsıyor bilemiyorum.
saygılar.
Bu cihazlara her gun yazılım cıkıyormu.Otamatik uydudan guncelliyor diyorlardı surekli yazılım mı atmak lazım uydudan yazılım neredeyse 15 dk falan sürüyor ben bir kere bu cihazı kurdumda
bilgisayar la uğraşmak int.*** ve yazılım aramaya gerek kalmıyor 15 dk okadar uzun süre değil.bence iyi bir yöntem.
kosavalı merhaba yazılım devamlı çıkmıyor keyler 2-3 günde çıkıyor
Redline csx100 Yeni keyler 159.25 uyduda
Tv ayarlarından en alt sırada bekleme modu var
5 adet seçenek var
*güncelleme hepsi
*elektronik posta
**** güncelleme
*mesaj+***
*güncelleme pc
güncelleme hepsi olan okeyledim deneyeceğim
aslında bu seçenekte hepsini güncellemesi gerekir saygılar.
:present: BRAVOO HELAAL OLSUN :common001:
yeni yazılım çıkmış değişiklik varmı bilmiyorum şu anda yüklüyorum.Bilginize
Selam arkadaşlar REDLINE CS-100X için 1.75 ve RL-10CSX için 2.03 yazılımlarını uydudan indirerek 7 derece batı NILESAT uydusundaki ART ve SHOWTIME paketindeki kanalları AUTO olarak izleyebilirsiniz.
tesekkürler arkadasım bilgi için.
Yüklediysen haber ver ne oldu. Bende CS 100 X almak itiyorum. Acaba TPSlerden başka D+ ve Polatlarda AUto oluyormu. Bilgi veririsen sevinirim.
Selam arkadaşlar Yine ilklerin öncüsü REDLINE bir ilk daha yapıp POLSAT kanallarını AUTO olarak izlemenize olanak sağlamıştır. POLSAT kanallarını AUTO olarak izleyebilmeniz için şuan uyduda bulunan CS-100X modelleri için 1.76 ve RL-10CSX modelleri için 2.04 yazılımlarını uydudan cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.
GreenSAT
Olmuyor sadece tps ler auto
rl 10 csx e versiyon kumandayla nasıl yükleniyor