fenerbahçeliler kayıp galiba
fenerbahçeliler kayıp galiba
mantıklı düşününce SERVET galatasarayı bu duruma getirdi. ve %99.0001 gs ŞAMPİYON
bence servete oy verenler yanliş kişi oy verdiklerin farkına varmamişlar zamanla anlayacaklar yanliş kişiye oyverdiklerini
kesinlikle servet adam sanki biyonik .sakatlanmadık yeri kalmadığı halde bazı çıtkırıldımlara nazire yaparcasına sakat sakat özveriyle oynuyor.
hiç futbolla ilgilenmem
300 kişi oy kullanmış 65 kişi yorum yapmış???
yav bu ardayla servete oy verenlere sadece guluyorum birak sampiyonlar ligini uefa kupasinda gelenden 3 gidenden 5 yiyen galatasarayda bu iki futbolcu oynamamismiydi avrupada oynayamadiktan sonra turkiyede son 3-5 hafta super oynasan ne olur oynamasan ne olur oy veren arkadaslar avrupada oynanan maclari esas alarak oy verirlerse daha mantikli olur bu anket
bu seaonun en iyi futbolcusu bence servet bu kadar özveirili futbolcu az bulunur istikrarlı ve her geçen hafta performansını artırdı.
yilin futbolcusu kejman
:D :D :D :D :D :D
Alıntı:
bırak bu işleri. SERVET BU lsezonun en iyi futbolcusudur.. Futboldan mı anlıyorsun yoksa bize futboldan anlıyor izlenimimi yaratmaya çalışıyorsun. Herkes kabul etmiş serveti çıktı gene bi fenerli yorum yapıcakya. yok servet yok arda deyip duruyor. bugun alexide gördük semihide gördük. hepsi bi sarımsak etmedi.. daha neyin mahkemesini yapıyorsunuz anlamıyorum..bu tarz düşünenlere cevap verdiğim için bile utanıyorum..
Servet Olabİlİr Kesİnlİkle
bugunki maça bile sakat çıktı servet. ve sakatlanarak çıktı sahadan. maç sonundada şampiyon luk gösterisinde servetin ismi okunurken bütün futbolcular onu kucaklayarak piste aldılar. kısacası sezon boyunca galatasarayıda servet taşıdı şampiyonluktada galatasaray serveti taşıdı.
tabiiki servet aslanyürek varmı ötesiii......
BÖyle Bİr Ankette Nasil Hakan ŞÜkÜr Olmaz Bu Anket Sayilmaz
tabiki geleceğinde yıldızı ARDA
tabiki SEMİH AMA SERVET'DE UNUTMAMAK LAZIM BİR FENERLİ OLARAK
ben oyumu semihe verdim fakat bence yılın futbolcusu gökhan gönül servete gelince ondan çok var.
kendi şahsi görüşümü değiştirdim...
1 servet
2 arda
3 YATTARA
VE DİĞERLERİ..
bir fenerli olarak bizden birine oy vermek isterdim ama hak ettiklerini düşünmüyorum.oyum servet çetin indir.bu sıralamayı kim yaptıysa gökhan gönül ü unutmuş...tartışmasız GÖKHAN GÖNÜL.....................................
servet derim GS şampiyon olmasında en büyük pay onun........
Bence Sivas'ın yıldızı mehmet yıldız çünkü Sivas'ın ligdeki durumu belli tek forvetle bu ligde buraya kadar takımını taşıdı. Bu yılın süprizi Mehmet Yıldız diyorum.
bence servet şampiyonlukta büyük payı var
böyle canı gönülden takımı için oynayan futbolcu zor bulunur banko servet diyorum
Ardaaa
servet ve arda turan
tabiiki servet
asrkadaşlar servet bir hayli önde...
bu adamın sakatlıgı ne durumda sizce?
halen servet sakat. milli takım aday kadrosunada çağırıldı fakat onun yerine yedek bir futbolcu daha çağırıldı. sanırım durmu ciddi. kaynak : kanald spor haber
TAbiki Servet...Aslan Yürek...
Galatasaray SERVET
:45:
benim oyum servetten yana
Arda bence gayet başarılı bir futbolcu
servet servet
Anketimiz 7 günü aştıgı için kapanmıştır.