Karşılaşmada 2 dakika uzatma oynanacak.
Karşılaşmada 2 dakika uzatma oynanacak.
bakalım uzatmalar hangi takıma gülecek
ben dedim size uzatmalara gidecek diye. ölü gibi top oynuyorlar. çekine çekine maçmı olur yaa.
uzatmanın ilk yarısı başladı
dk92'Sol taraftan ceza sahasına giren Cangele Addo'dan sıyrıldı ancak rakibinin müdahelesi ile penaltı itirazında bulunmak için duraklayan Cangele pozisyonunu kaybetti. Hakem oyunu devam ettirdi...
dk94'Mehmet Çakır'ın aşırtma vuruş denemesi kaleci Ivankov'da kaldı...
dk95'Hakan Aslantaş(Girdi) - Erkan Özbey(Çıktı) (Gençlerbirliği)
dk96'Kayserispor yarı alanından savunmanın arkasına doğru hareketlenen Cangele'ye doğru çıkan topu arkadan yetişen Addo kornere çeliyor...
net gol kaçırdı gençler dk99
dk100'Mehmet Nas'ın savunmanın arkasına hareketlenen Mehmet Çakır'a gönderdiği mükemmel uzun topu genç oyuncu sağ ayağıyla kontrol etti. Sol çaprazdan ceza sahasına giren oyuncu sol ayakla vurmamak için sağ ayağıyla etkisiz bir şut çekti ve açısını daraltan Iglesias topa sahip oldu...
dk101'Ceza sahasının sağ köşesine atılan arapasına hareketlenen Kahe'nin gelişine sert şutu defanstan sekerek kornere çıktı.
dk103'Kamber Arslan(Girdi) - Ragıp Başdağ(Çıktı) (Kayserispor)
dk104'Kahe'nin kullandığı frikik üstten auta çıktı...
dk105'Ve Kayserispor gole çok yaklaştı. Saidou'nun kafayla aşırttığı topa El Saka dokunamayınca araya sızan Cangele topa hareketlendi. Açısını daraltmak için açılan Periç'in üzerinden topu aşırtan Cangele'nin şutu az farkla auta çıkınca maçın en net pozisyonunu Kayserispor değerlendirememiş oldu...
uzatmanın ilk yarısı bitti
ve son uzatma başladı
dk106'2. uzatma devresi Kayserisporlu oyuncuların vuruuyla başladı. 15 dakika içinde eşitlik bozulmazsa Fortis Türkiye Kupası sahibini penaltı atışları sonunda bulacak...
dk107'Kayserispor savunmasının arkasına doldurulan topa hareketlenen Mehmet Çakır, top yerden sekip havalanınca Aydın'ın yetişmesiyle pozisyonunu kaybetti ve Aydın kafayla geri pası ile kalecisi Ivankov'u görerek tehli***i önledi...
dk110'El Saka'nın rakip ceza sahası içinde pozisyon almaya çalışan Kahe'ye gönderdiği topu Aydın kafayla uzaklaştırdı...
dk113'Sağ taraftan kullanlan uzun taç atışı Gençlerbirliği savunmasında karambole neden oldu. Boşta kalan topu son anda Ergün uzaklaştırdı. Dönen top içeri ortalandı ve kafalardan sekip dışarı açılan topa Kamber gelişine vurdu ancak top üstten auta gitti...
dk116'Gençlerbirliği Mehmet Çakır ile bir kez daha gole yaklaştı. Engin'in ceza sahası içine havalandırdığı topa Mehmet Çakır ayağının dışıyla vurmak istedi. Genç oyuncu topu ıskalayınca top kaleci Ivankov'da kaldı...
ve penaltılara gidiyor maç
Gençlerbirliği Takım Kadrosu
- 00. Periç
- . Addo
- 06. Erkan Özbey (95') Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 12. Abdelzher El Saka
- 35. Ayhan Tuna Üzümcü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 07. Mehmet Nas
- 38. Engin Baytar
- 61. Kerem Şeras
- 14. İsaac Promise (82') Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 00. Carlos Floresta Kahe
- 00. Ergün Teber
- OYUNA GİRENLER
- 10. Mehmet Çakır (82') Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 25. Hakan Aslantaş (95') Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kayserispor Takım Kadrosu
- 27. Dimitar Ivankov
- 05. Ali Turan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 12. Delio Cesar Toledo
- 25. Aydın Toscalı
- 51. Koray Çölgeçen
- 08. Ragıp Başdağ (103') Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 20. Alioum Saidou
- 26. Mehmet Eren Boyraz (90') Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 66. Mehmet Topuz
- 07. Leonardo Iglesias
- 19. Franco Dario Cangele (105') Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- OYUNA GİRENLER
- 22. Kemal Okyay (105') Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 22. Turgay Bahadır (90') Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 38. Kamber Arslan (103') Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ilk penaltı ivancov dan ve gol
harika bir penaltı
penaltı kahe kaçırdı
saito ve gol
mehmet çakır ve gol
koray ve kaçırdı
mehmet naz ve gol 2-2 oldu
aydın ve gol
engin ve gol 3-3 oldu
her iki takımda 4 te 3 attı
kemal ve gol
ergun ve gol 4-4 oldu
toledo ve gol
hakan ve gol 5-5 oldu
turgay ve kaçırdı
el saka atarsa kupa gençlerin ve oda kaçırdı
ve 9- 9 oldu penaltılarda durum 11 birer penaltıdan
10-10 oldu kötü maçın güzelliği 20 gol gördük maçta
kupa KAYSERİNİN
ve kupa kayseriye gidiyor
helal kayseri
kayseri kupayı kaldırdı
hayatimda boyle penaltı görmedim yaaw
Polemik yaratmak içilen atılan mesajlar kaldırılmıştır..!
Lütfen konuyu saptırmadan yorumlarımızı ilave edelim..!
Kayserisporu canı gönülden tebrik ediyorum. Uefa kupasındada başarılar dilerim.
kayserıspor a uefa yolunda basarılar dılerım.:present:
yaw yok böle bir maç
nasıl oldu öyle 21 penaltımı atıldı ne
gençler çok fırsat kaçırdı
hayırlı olsun
kayserispora
selametle
F47fenerli üstad maçı öye bir anlatmışsınki izlemeye gerek kalmamış, emeğine sağlık. :clap2::
futbol olarak kötü bir maçtı ama sonu inanılmaz oldu bunca senedirAlıntı:
maç izleyicisiyim böyle penaltılar yaşamadım ha bu arada senide
kayserimizide tebrik ederim buna çok inanıyorum ülkemizi çok iyi
temsil edecek uefada final yarı finale kadar gider diyorum kayserimiz
abartmıyorum önümüzdeki yıl kayseri çok iddalı girecek futbola
düşüncem bu ve selam
Düşüncelerin için teşekkürlerAlıntı:
bu sene yeni stad ve yeni takviyeler yapılarak takımımız güçlendirilecek umarım Sivassporun yaptığını önümüzdeki sezon bizde yaparız. bende buradan Sivassporu tebrik ediyorum, Hani hersenenin gönüllerin şampiyonu olan takımı varya bu sene bence gönüllerin şampiyonu Sivasspor :45: