telofondan aldıkları sabit para az geldi şimdide görüntülü telefondan alacaklar.millet zaten sabit telofonları kapatıyor.
Printable View
telofondan aldıkları sabit para az geldi şimdide görüntülü telefondan alacaklar.millet zaten sabit telofonları kapatıyor.
kazık + teknoloji denince türklerden başka kim gelir severiz bazı kazık lüksleri hadi hayırlı olsun herkese
tabi kullanacağım babam annam gurbetda onları hersaat görürüm
:46: bence şimdilik lüx gibi görünüyo ve zaten msn denen şeyde var
ilerde herkeste olursa ve adsl gibi her yere dağılırsa neden olmasın ???
selam dostlar taminim herkes bu telefonlarla gørüsecek cünkü karsidaki güzel yüzleri gørmek icin yalniz zaman gerek??
biraz zaman gecsin iyice rayına otursun hele bi.ama herkesde olursa işe yarar bu alet. onun içinde bi hayli zaman gecmesi gerekmezmi arkadaşlar... saygılar...
yahu millet ev tlf.nasıl kapatırırm onun peşinde bide işi yokda görüntülü konuşma yapacak.msn faazlasıyla yetiyor zaten.bu telekom normal telefonda soyup soğana çeviriyor artık onda ne yapar meçhul sabit fiyat 20-30 ytl civarı olur herhalde
yemezler telekomun bu numarasını
Msn varken ne gereği var ki msn olmasa bile ayda 39 ytl görüntü için vermem veremem.Zaten bu görüntülü telefonu talep edenleri de pek anlayamıyorum ne gereği var ki bu görüntülü telefonun pek tutacağını zannetmiyorum ha ne olurdu adsl şart olmasaydı adsl bağlantısı olmayan msn kullanamayan evler den talep olurdu ama bu şekilde fazla talep olacağını sanmıyorum.
tabiki kullanmak istiyorum ancak sistemin oturması için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor yoksa teknolojiyi sonuna kadar değerlendirmek isteyen bir yapım var
bana göre gerek yok ben kullanmam
hiç bir zaman düşünmüyorum.saçma sapan bişey!
turk telekomun uyguladığı fiyat politikasından dolayı ben telefonu kapatmayı düşünüyorum birde görüntülümü uzak dursun onada ekstra iletişim vergi filan almaya kalkarlar neme lazım :)
Hiç gerek yok msn ve skype den görüntülü konuşuyorum
kullanırım çunku elektironik cihaz lara hobim var
+39 daha kazıklanmanın kendi payıma anlamı yok:nono::
Artık telefon ***fi kalmadı görüntülüsü olsada pek fark etmeyecek internet nasılsa hepsini sağlıyor masrafsız
50ytl internete veriyorum kesinlikle kullanmam
keseme uyarsa tabii ki :sunglasses2: kullanırım
evet bende su an nokı N99İ var cıfts sım cıft kamera ve dokunamatık ekran harika
internetsiz kullanılmıyor internet te olduktan sonra msn yi kullanırım telefonun fiyatı 700 ila 800 ytl arası birde internet faturası galiba bunlar milleti hani AZİZ NESİN in bir sözü vardıya ona benzediyorlar
tamamen yaygınlaşmadan bir anlamı yok
birden sen ben alacazki yaygınlaşsın herkes beklerse bişey olmaz
o kadar param yok ayda 50 nete vereioz zaten e telefon kont. falan bide ona ne gerek varki msn var işte
bunca zaman çıkan bütün yeniliklerden hemen faydalandım şimdi herkes tarafından kullanılıp yaygınlaşsın ondan sonra... çünkü kazığını çok yedim?????.
teknoloji olarak iyi bişey olabilir ama sabit hatlar da bi sürü kazıklanma olduğundan kullanmayı düşünmüyorum internet olmasa tlf kapatmayı istiyorum
şu an hiç düşünmüyorum ilerde belki olabilir.
bencede çok iyi olur yaygınlaşırsa kullanırız
aslında güzel bir sistem ama bana olmaz gerektirmez yani
internette soyulduğumuz yetmiyor gibi birde görüntülü telefonda kazık mı yiyelim ben düşünmüyorum düşünmemde düşünen arkadaşlara saygı göstyeririm onlara kolay gelsin
normal sabit hatlardan aldıkları ücret malümünüz biliyorsunuz arkadaşlar, konuşmadan para tahsili yapıyorlar birde görüntülü konuşursanız, sabit ücret ne olur kimbilir, birde bu sistemi kullanmak için evde internet oması gerekiyor galiba internet olduktan sora msn den görüşürüm bana göre gerek yok herkesin tercihine saygı duyarım saygılar.
hayır kullanmaya gerek yok ki zaten kullanmak için interneti şart koşacaklar zaten interneti olan görüntülü konuşuyor bu bir çığır yada mükembel bir buluş değildir bence
msn ve diğerleri varken ne gerek var.telekom kazıklarından bitanesi.yemeyin arkadaşalar.pehhhhhhhhh
hiç gerek görmüyorum cünkü bazı yerlerde uygunsuz hallerde yakalana bilirsin
şuan düşünmüyorum negibi şartları var getirisi ne götürüsü ne onu görmeliyiz dedikleri internet olacak tamam internet olacakta görüşmelerde kac bayt gidecek internetteki filmlerdeki gibi atacaksa kalsın bizler sınırlı kulanıcıyız kota bitti al sana fatura 60 ytl 70 ytl olmasın ozaman görüntü internet olursa nasıl olsa görüntülü konuşuyoruz teşekürler
Elbetteki görüntülü görüşmek güzel olur Ancak ödenmesi gereken ek ücret benim için çok önemli
gereksiz süs şimdilik pc yeterli
sabit ücreti (haraç) kaldırsınlar o zaman olabilir
şayet fiyatı makulse almak isterim...
ev telefonumu kapattırdım zaten ama fiatlarda ayarlama olursa tekrar kullanabilirim niye olmasınki.
ben kullanmayacagım
Ben yıllardır kullanıyorum saolsun Msn
bundan daha iyi Görüntülü Telefonmu var aynı anda dosya yolluyorsun
sabit ücret 10 ytl + 1024 adsl 49 ytl +görüntülü telefon 39 ytl= 98 ytl siz buna 100 ytl olarak görün sadece bunlar sabit ücret yılda 1200 ytl karar sizin
hayır,internet kesilmese ev telefonunu bile iptal ettiririm!
selam, zamanı geldiğinde elbette ...
İleride belki , ama şimdilik kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum..
esat 77 kardeşime aynen katılıyorum
msn gibi sabit ücret tarifesi olursa neden olmasın, zaman ne gösterir bilinmez değilmi.
yenilikler yenilik getirir talep mükemeliği
Goldmaster 76000 Yenİ Yazilimi
telekom üstüne para verse bana kullanayım diye yine kullanmam
Anketimiz kapanmıştır oy veren ve yorum yapana herkese teşekkurler..