Ev sahibiyim.
Printable View
Ev sahibiyim.
evsahibiyim kıracılık nedir biliyorum ay cabuk gelir ev sahibi huysuzluk yapar istediğin tadilatı yapamasın ev sahibiysen evine her caktığın yaptığın gelir olarak sana artı yazılır hasılı allah evsizlere ev alma yapma nasip etsin herkesin gönlüne göre versin herkese selamlar.....
Ev sahibiyim... ALLAH , kirada oturanlarıda en kısa zamanda ev sahibi olmasını nasip etsin...
EV sahibi olsan bir dert, kiracı olsan başka bir dert en iyisi kendi evinde oturup başka evin varsa satmak yoksa başın dertden kurtulmaz.
kiracıyım ev sahibi de tam üstümüzde oturuyo :(
Ev sahibiyim.Allah cc'lü hiçbir kiracıyı ev sahibinin vicdanına mahkum etmesin.
ev sahibiyim ama ALLAHIM herkeze bir ev nasip eylesin fazla ev insana sıkıntı yapar insanı ü,ç kuruş kira için kırmaya ne gerek var .
çok şükür ev sahibiyim ALLAH herkesın gönlüne göre versim
kiracıyım bu günki şartlarda ev sahibi olmak tam bir hayal ev sahibi olmak için vekil maaşı almak lazım:praying:
ev sahibiyim allah herkesede nasip etsin.
Allaha sukur ev almak sonunda nasi oldu...
ne demisler dunyada mekan ahirette iman
Dünyada mekan ahirette iman diyorlar
şükür bende ev sahibiyim
Allah(c.c.)kiracılara sabır ev sahiplerine insaf versin
ev sahibiyim.Allah olmayanlarada versin işallah.
Allah bütün kiracıları hayırlısıyla ev sahibi eylesin [Amin]
Arkadaşlara katılıyor ve bende dua ediyorum. Allah herkesi ev sahibi etsin
Hem düzenli bir işim yok hemde malesef kiracıyım
allah herkezin kendine oturacak güzel bir ev versin cünkü dünyada mekan ahirette iman arkadaş.
Ev sahibiyim,Allah herkese nasip etsin
Ahirette İman dünyada mekan ALLAH herkese nasip eylesin ev sahipi olmayı
Allah a şükür 2 ay önce kendi evime taşındım. ev sahibiyim Yüce Mevla en kısa sürede olmayanlarada nasip etsin herkese saygılar.
ev sahibiyim allah ev sahibi olmayanlarada ev nasip etsin
allah kiracı olan insanlara yardımcı olsun. yıllarca kirada oturdum emekli olduktan sonra kendi evim olan yalova çınarcığa taşındım başka türlü emekli maaşıyla geçinmek mümkün değil
allah kimseyi kiracı etmesin allah herkese hayırlısıyla ev sahibi yapsın allah kiracılara yardım etsin :) :sad:
allah herkezi ew sahibi yapsın
en azından başlarını sokacak ama kendi evleri olsun tüm insanların
kiracıyım bu şartlarda ev sahibi olmakta çok zor hayırlısı neyse o olsun
Hiç kiracılık yapmadım,ama yakın zamanda ev sahibi oldum.O zamana kadar lojmanda oturdum.Emekli olunca ev yaptım.Allah her kardeşimize güzel bir ev nasip etsin.
Allah'a çok şükür ev sahibi oldum Allah herkese nasip etsin
ne soyleyim hepimiz kiracı deyilmiyiz şu yalan dünyada yınede allah kimseyı evsiz etmesın kiracılara allah sabir ve yardim eylesin inşallah onlarada bir güzel ve hayirlı yuva nasip etsın. karadenızlı
çok şükür ev sahibiyim ALLAH herkesi de ev sahibi yapsın
slm bend kiraciyim aslinda yalan dünyada hepimiz kiraciyiz eee ne demisler dünyada mekan ahirette iman diye bosuna denmemis.allh hekein gönlüne göre versin arkadaslar
kayseili38.
ne diyelim bende kiracıyım
kiracıyım ALLAH herkese evinde oturmayı nasip etsin inşaallah...
alaha şükürler olsun oturacak evimiz var .......
kiracıyım nalet olsun bu kiracılıga allah kurtarır inşalla
benimde evim var ama şu ana kiracıdan farklı değilim. kredi ile aldığım için aylık 762 ytl kredi ödüorum. Ama ALLAHA şükürler olsun ki ödeme gücünü veriyor. Allah herkesieev sahibi olmayı nasip etsin inşallah.
ev sahibiyim bütün insanların ev sahibi olmasını diliyorum
Kiracıyım. kiracılık çok zor allah bütün kiracılara kolaylık versin.
Kiracıyım
Rabbim ;herkese bir ev sahibi olmasını nasib eder inşallah
ev sahıbıyım.allah evı olmayanlara ev sahıbı olmak nasıp etsın.saygılar...
kiracıyım ALLAH herkese nasip eylesin
Ev sahibiyim.Alllah herkezi ev sahibi yapsın.
Allah herkese gönlüne göre bir ev versin
ev sahibiyim isteyen herkese allah nasip etsin herkese selam
benim durumum ilginç sayın arkadaşlar hem ev sahibi hemde kiracıyım
kiracıyım :(
Babam sağolsun bizi kiralarda gezdirmedi bir ev verdi. Allah evi olmayanlara yardımcı olsun!
kiracıyım ama çok zor hele birde evsahibi aynı binada ise alah yardım etsin insanı küçümsüyorlarinşallah evsiz insan kalmasın.
kiracı geldik kiracı gidecez galiba.
Allaha şükür ev sahibiyim. diğer dairemide kiraya vericem ama tereddütteyim. kiracı olmakta zor.
Hamdolsun evim var.Yaradan Müslüman kardeşlerimden evi olmayanlarına daha iyisini nasip etsin. Dünyada mekan Ahirette İman. Eyvallah... Atalarımız hiçbir sözü haybeye söylememiş!
Allah'a şükür ev sahibiyim. Zamanında hanımın sözüne uyup elimdeki düldülü satarak böyle bir deliliği iyiki de yapmışım diyorum. Aklımı sevim di mi arkadaşlar? Allah olmayan kardeşlerime de nasip etsin. Diyorum ama bu şartlarda da ev sahibi olmak, neredeyse yıldızlara sahip olmak gibi birşey. Ne deyim Allah yardımcıları olsun.
Saygılar.
Allah ev sahibine iyi kiracı,kiracıya da iyi ev sahibi ile karşılaştırmak nasip etsin.
Ankete son 1 gun arkadaşlar yorumları ve oyları bekliyoruz..
kiracıyım birtürlüde kurtulamadım
allah herkeze nasip etsin.bu devirde kiracılık zor
allah herkese başını sokacak bir ev nasip etsin.