turbu_ingilizce.part4.rar:Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı uyarısı veriyor
Printable View
turbu_ingilizce.part4.rar:Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı uyarısı veriyor
teşekkürler muhteşem arkadaşım. kaliteli bir ingilizce seti arıyordum zaten :)
tesekkurler deneyelim bakalım...
süpersin
emeğine sağlık
teşekkürler ellerine sağlık
dostum defalarca indirmeyi denedim rapid indirmeye basliyor ve bir zaman sonra baglanti kopuyor rapidden baska siteye yukleyemezmisiniz mesela FASTLOAD var saniyede 400 kb la indiriyor.yardimci olursaniz sevinirim iyi calismalar
Proğram için teşekkür ederim.eline sağlık başarılarının devamını dilerim ,sevgilerimle
Bir bakarmısınız..............
arkadaşlarben indirdim kurdum sizde nasıl hata veriyor??
2 cdilik iki dosya indirdim hatta yani partların hepsini açtım
usta ıso dosyası olmalı bu set ben bir ara ındırmıstım alchol programıyla calıstıracan vede cd yazdıracan yanılmıyorsam
arkadaşlar son part ile ilgili bir sorun yaşamadım fakat görevli arkadaş sanırsam resim falan eklemiş ama linkler saglam zaten bakın indirenler ve yazanlar olmuş
sağol makbul geçti bilinmesi gereken bir lisan..
cok teşekkurler tam aradıgımız program
güle güle kullanın arkadaşlar
Usta çok teşekkürler biraz kurmak:ty: zor oldu ama başardım.Çok güzel bir program, emegei geçenlere sonsuz teşekkürler.............:ty:
bazı uye arkadaşlar partlarda sorun avr diyorlardı sorun yok demi kurabildiniz?
elinize sağlık paylaşım ve emeğiniz için teşekürler:present:
harika çok sağol arkadaşım
güzel program emeğine sağlık...
Indirdiğim Partları Nasıl Açacam Yardım
part 1 in üzerine sag tıkla klasöre çıkart de indir
selametle
indiriyorum teşekkürler
varmı arkadaşlar başka indiremeyen
linkleri yeniledim bakın
indirip kurmak yeterlimi hemen masa üstünden çalıştırabiliyormuyuz.Yoksa c d ye mi çekeceğiz burayı pek anlamadım ve sadece 1 . part ımı açacağız yoksa hepsinimi açacağız direk kurup çalışabilirmiyiz emeği geçen herkese teşekkürler.
Çok teşekkür ederim
sağolasın çok güzel
indiremedim ben biyadımcı olsamız lınk kı tıklıyorum inıyor amacılmıyor hasarlı arşiv diyor ve
paylaşım için teşekkürler
eyvallah dostum sağol
teşekkürler
çok çok sağol
arkadaşlar ben bi şey göremiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim
Linkler ölü arkadaşım
Ben uzun zamandır kullanıyorum, sadece kelime ve cümle kullnamk için pratik cümleler var.
Yeni başlayanlar için iyi bir seçenek tavsiye ediyorum
Linkde sorun var arkadaşlar.Lütfen bi el atarmısınız...
Arkadaşlar lütfen bi el atarmısınız acaba
Error
Due to a violation of our terms of use, the file has been removed from the server.
diyip duruyor ancak
Malesef Linkler Çalışmıyor Eklenme Tarihide Eski Elinde Yeni Çalışan Link Olan Arkadaşlar Ekleyebilirmi
linkler Ölmüş diye bi Allahın kulu da söylemiyoo helal olsun:)))
linkler çalışmıyor sebebi
telif hakları sebebiyle rapid den kaldırılmıştır. Telif hakları sebebiyle bizim forumumuzda yeniden yayınlanması sakıncalıdır saygılar....
konu kapatılmıştır.....