Başarılarınızın devamı dileğiyle, mutlu yıllar, emeği geçen herkese selamlar!!
Printable View
Başarılarınızın devamı dileğiyle, mutlu yıllar, emeği geçen herkese selamlar!!
nice yıllara
başarılarının devamı dileğiyle nice yıllara
Forumumuzun başarılarının devamını diler tüm aileye hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Nice nice başarılı yıllar temenni ve dileklerimle sizleri kutlarım.
Nice Kırk Yıllara Elleriniz Dertlenmeye
nice dolu dolu konularla yeni yıllara hep beraber girmek dileğiyle
nice yıllar hep beraber
nice yıllara
:clap2:: nice nice yıllara başarılarının devamını dilerim iyiyiki varsınız
nıce yıllara sağlikla
nice ve uzun yıllara başarıların devamını dilerim..........
Hep Beraber Nice Mutlu Yıllara...
Hep beraber,daha nice yıllara.İyiki varsın,SUPERSATFORUM.
nice yıllara sağlıkla ve mutlulukla başarıyla nice uzun yıllara
Ilginize Alakanıza Dostluğunuza çok Teşekkür Ederim Nice Güzel Yıllara Hep Birlikte Allah Yolunuzu Açık Etsin
İyiki varsın Supersatforum
Nice yıllara
Doğum Günün Kutlu Olsun Süpersatforum Nice Yıllara Hep Beraber...
Süper Forum, Süper Paylaşım, Süper Kardeşlik
Teşekkürler SUPERSATFORUM Kardeşliğine
iyiki varsın supersatforum :)
En güzel Dostluklar Bir salamla başlar bizlere bir selaminiz yeter
nice mutlu yillara..
hep beraber nice başarılı senelere kardaşlar
uzun yıllar birlikte olmak dilegiyle.Nice yıllara
iyiki varsın sizler olmasanız bizler nasıl hizmet vereceğiz. nice nice yıllara iyiki varsın
tebrikler nice yıllara
Nice Yıllara, sizlere güveniyor ve sizlerle olmaktan mutluyuz.
teşekkürler
Tebrik ederiz, uzun yıllar devam etmesini dilerim.
nice yıllara
nice yıllara hep beraber her zaman 1 numarasınız saygılar sevgiler
Hani hep derler ya, Ya Seni Tanımasaydım Halim Nice Olur du? diye...
İşte Bende İYİ Kİ SİZLERİ TANIMIŞIM diyorum.
Hep Birlikte Mutluluğa, Sağlıklı Yarınlar
nice yıllara başarınızın devami dileğimle...
türk halkına yapmlşolduğunuz hizmet tabiiki bir teşekkürden çok daha fazlasını hak ediyor nice yıllara hepberaber elele gönül gönüle >>>>süpersatforum<<<<...:wave:
nice yıllara supersatforum......
supersatforum yöneticileri ve üyeleriyle nice daha mutlu senelere temenni ediyorum saygılarımla
:present: Nİce Yillara En İyİ Dİleklerİmle :present:
:clap2::
Arkadaşlar ben hastanede tek ambulans şoförüyüm işim gereği sitemize fazla katkıda bulunamıyorum ama sitemizi derken gerçekten içimden gelerek sitemizi aile gibi düşünerek söylüyorum.Bugüne kadar sitemiz sayesinde çok şeyler öğrendim.Daha nice yıllar SUPERSATFORUM çatısı altında hep beraber geçirmek dileğiyle,SUPERSATFORUM'A teşekkürler...
Tum arkadaşlarımıza teşekkur ediyorum.Ne forumlar var konu açılıpta yazılmayan bizi sevdiginiz için ve cevap yazdıgınız için hepinize tekrar teşekkur ederim arkadaşlar..
Nice yıllara, başarılı ve sağlıklı çalışmalar diliyorum.sevgilerimle.
Özellikle uydu iletişim ve uydu alıcıları ile ilgili konularda 1 numara olan Supersat Forum'un 3.yılını kutluyorum.iyiki varsın Supersat Forum.
Dostlar, hep birlikte daha nice üç yıllar kutlamamız dileğimle. En iyiye, en güzeline ve daha da ileriye gitmektir amacımız. Katkılarından dolayı başta Sekan kardeşim olmak üzere herkese gönül dolusu sevgilerimle. Kaliteli ve doğruı bilgi paylaşımının adresi SUPERSATFORUM'da buluşmak üzere.
Saygılar.
daha nice yıllar beraber olmak kaydıyla devamını bekliyoruz saygılar
Forumda Eski Olmama Rağmen Fazla Katılımcı Olamadım. Ama Ne Zaman Ihtiyacım Olsa Her Zaman Yanımda Oldunuz Tüm Sorunlarımı çözmeye çalıştınız.iyiki Varsınız...herzaman Sizi Görmek Dileğiyle.tüm Katılımcılara çok Teşekkürler...............................
yeni üye olarak yeni tanıştım sizinle ama kampanya duyuru hızında kendini kanıtlamış bir site haline gelmiş supersatforum ailesi bu nedenden dolayı tüm adminlere bize sunduğu bu güzel siteden sonsuz teşekkür ediyorum hepinize daha yürünecek çok yol var başarılarınızın devamını diliyorum
nice mutlu yıllara hep birlikte:clap2::
uzun yıllar birlikte olmak umuduğuyla,nice yıllara
nice yıllara
Sitemizin 3.yılını kutlarım..
Daha nice 3 yıllara forum ailesi olarak.( Hep birlikte ve yeniliklerin öncüsü olarak)
Nice yıllara....İsmi güzel seçilmiş.
Forumda aktif değilim ama sürekli forumu takip ediyorum...Fazlasıyla aktif bir forum.
Bir eleştiri;Atatürk köşesinde fazlasıyla siyaset yapılıyor,yöneticiler buna göz yumuyor. Takiii ipin uçu kopana kadar.
tavsiyem;Atatürk köşesinde dolaylıda olsa siyaset yapılması kesinlikle önlenmeli!!!
nice yıllara hep bareber
nice yıllara:wave:
nice yıllara diyor ve forum yöneticileri,tüm destek veren üye arkadaşlara teşekkür ediyorum
nice yıllara...
Saygılı,seviyeli,dostça nice yıllara....
nice yıllara hepberaber gireriz inşallah!
ömrümüz uzun olsun
foruma üye olduğum günden beri açılış sayfam olarak kullanıyorum. pc ye format attıdığım halde ilk işim forumu açılış sayfası yapmak. bu yüzden hiç şüphem yok bütünüyle nice daha uzun yıllar hep birlikte paylaşımın adresi olan Suprsatforumda birlikte olacağız. herkese saygılar.