kyoto 8550 dap+cı ile başladım halençalışıyor Gm 9600 ve 4450 fta ile devam gönül istiyor imkanlar elverse olabilir mesela uydudan güncelleme alabilen yazılım desteği seri şekilde devam edem hızlı makina olabilir
Printable View
kyoto 8550 dap+cı ile başladım halençalışıyor Gm 9600 ve 4450 fta ile devam gönül istiyor imkanlar elverse olabilir mesela uydudan güncelleme alabilen yazılım desteği seri şekilde devam edem hızlı makina olabilir
ben hiç düşünmüyorum çünkü benim FİNEST PLUSUM VAR VE birçok uydu yayınlarını firma desteği ile internet bağlantılı olduğu için şifresiz izliyebiliyorum..örneğin showtime pkt. orbit pkt.bulsat ve cyfra pkt. vb..
artı yazılımı kendisi adsl den alıyor 9906 ya basınca yazılım geldiyse kendi kendine yazılımı yüklüyor.... çok memnunum ve adsl si olan herkese tavsiye ederim....
bende finest 7000 ve redline rl 100 csx var memnunum
aslında memnunum next ye 2000 cı plus ama degiştime aklımdan ara sıra geçmiyor degil next star olmak şartıyla........
evet değiştirmek istiyorum. Dreambox almak istiyorum :)
evet ama önce para kunuşur çünkü benim param olsa dreambox alırdım nedeni ise kart paylaşımı vede şifre bakımında internete bağlı yorsun işlem biter ama malesef bir emekli işçi için çok para malesef onuda biz alamiyoruz kusura bakmayın sadece fikrimi söyledim herkese selam ....
uydum sunny 8020 dcı 12.c1.a5 yazılım ve *** desteği usta arkadaşlar tarafından karşılansada (ne kadar kendilerine teşekkür etsek azdır) ben artık card sharing özeliği olan
bir uydu almayı düşünüyorum buda bütçemi sarsmıyacak yumatu ıq olacak.
9000 ultra almak istiyorum ne diyorsunuz cihaz hakkında
çok valla hangini kullanam sıkıldım artık...
suny1030 emektar var şimdilik hiç gerek duymuyorum gayette güzel idare ediyor
valla card sharing yapan bi cihaz örenğin dreambox almak isterdim fakata evde sabit telefon olmayınca internet için başıma birde o çıkacak olması sebebi ile şimdidlik uzak duruyoeum çünkü card sharing li cihaz internet olmadıktan sonra pek işe yaramaycaktır bende yılların sunny kullanıcısı olarak gecen kış yumatu IQ ya gectim şu an için memnunum zamnala neler olur bilemem....sulh&saygı
hayır hiç düşünmüyorum zaten tv bile seyretmiyom artık
hep kadın programı
usb li bir çihaz düşünüyorum .çünkü çıhazı söküp bilgisayarın yanına götürmek sorun olmaya başladı
snuyy at 1030 sky cihazım var kullanım kolaylığı açısından memnunum ama yazılım problemleri yaşadığımızdan değiştirip değiştirmemekte kararsızım
arkadaşlar ben düşünüyorum çünki benimki hiç bir işe yaramıyor.sunny 1030 dcı sky.hatta çöpe bile atmayı düşünüyordum şu ara parasal sıkıntı var .bu yüzden idare ediyorum şimdilik.:mad2:
humax hdi 2000/plips digiturk/redlinecs100x.simdilik yeter.rustu
selam ben değiştirmem.pden izliyorum .skystar tv kartım var.izleyemediğim yayın yok.pcden tvye ekran kartından bağlantı yaptım öyle izliyorum.diğer cihazım next 8000xcam ondanda memnunum.....
bende korax 24600cı var yumatı cihazla değişirim.ilgilenenlere duyurulur.
ben şuan düşünmüyom inpaxs 700 sunny 12 c1 A5 birde digibox bunlar var hepsinden memnunum
Ben değiştirmeyi düşünüyorum...çünkü artık yazılımları geç çıkıyor hatta hiç çıkmıyor
3 adet var redline kaon yumatu.Nasıl bir cihaz isterdim derseniz butun acılmayan kanalları açan kendiliğinden güncelleyebilen bi cihaz.
bende seoul var gs1180 süper ve çok memnunum
NEXT YE 2000X CIS PLUS model cihazım var ve çok memnunum, yanlız geçen OSMANLI UYDU GEREÇLERİ ndeki arkadaşlarım DREAM BOX 642 modelini öve öve bitiremediler,neymiş geleceğin sistemi bunlar olacak diye.Bende düşünmeye başladım,belki değiştirirsem DREAM BOX alırım..haa birde şimdi artık TEK ÇANAKLA 5 tane uydu seyredebiliyorsunuz buda güzel bir haber,kirliliğe bir nebze çözüm oluyor... saygılarımla.... Burnubuyuk/Alzeyy
DM 500 S diyorum başkada birşey demiyorum:) dm 500 e geçin
bn deyiştirecegimde ilerde sıkıntıları atalım bende ilk cıktıgında aldıgım next8000xcamplus var nasip olursa dm in iyi bir mödeli ile deyiştirmek istiyorum :8[1]: :8[1]: :45: :45:
düşünüyorum fakat henüz hangi receıver olduguna karar vermedim
uydustore den bir adet dreambox 500 s sipariş verdim.
HD ALMAK ISTIYORUM AMA..:puah: :puah:
arkadaşlar bu konudaki tüm yorumlarınızı okudum.değiştirmek isteyenlerin çoğunluğu linux tabanlı cihaz olan dreambox 500 almak istediklerini yazmışlar.eğer evimde adsl bağlantım olsaydı bende ya dreambox 500s yada inpax 5100 alırdım.bende cihaz olarak 5 yıldır kullanmış olduğum premier 101000 fta uydu alıcısı var.hem memnunum hem değilim.durumum elverirse cihazımı değiştirmeyi düşünebilirim.yanlız dreambox 500s almak isteyen arkadaşlar dikkat etsinler bu cihaz klon cihazdır.bu cihazın nerede üretildiğini anlamak isterseniz MAC nosu denilen bir ser*a*l* var cihaz üzerinde.birde bu ser*a*l cihazın kutusundada yer alıyor.karşılaştırın anlarsınız.ben bir ara bu cihazı aldım ama evimde adsl bağlantım olmadığından cihazı geri iade etmek durumunda kaldım.(bu cihazı almak isteyenlerin adsl bağlantısı mutlaka olması gerekiyor.çünkü tüm yüklemeleri bağlantı üzerinden yapıyor.)
next 2000 cıs super plus usb kesinlikle hayır
biraz daha bekleyelim şimdiki cihazlar aynı sayılır
Anket süresi doldugu için kapanmıştır..