muhabbet kuşum var arkadaşlar adı çıtır herkese tavsiye ederim.
Printable View
muhabbet kuşum var arkadaşlar adı çıtır herkese tavsiye ederim.
bundan 4 sene önce konuşan muhabet kuşumuz vardı malesef öldü.Ama yerim müsait olduğu zaman yapacağım ilk işlerden biri köpek almak.
olmasını isterdim ama bekamadım iki defasına kuş aldım ikisinde öldüler
yok ama köpekleri çok severim olsun isterdim.
malesef yok
Evet bendede 2 adet muhabet kuş var pazar günleri onların temizliği ile zaman geçirmeye çalışıyorum başkada evcil olarak hayavan beslemiyorum
muhabbet kuşumuz vardı oda öldü.
benim garip adlı bir kuşum var hiç kafese koymadık devamlı bizimle beraber yemek yiyiyor konuşuyor mükemmel bir kuş herkese böyle bir kuş tavsiye ederim
selam arkadaşlar benim muhabet kuşum vardı yumurtadan 6 tane yavrusu oldu kimseye vermeye kıyamadım memlekete tatile giderken kardeşime bıraktım oada hepsini kaçırmış morelim çok bozuldu onun için birdaha beslemek istemiyorum.
:( uzun yıllardır güvercin besledim taaki askere gidene kadar. askere giderken bir tane muhabbet kuşum vardı. askerden geldiğimdede duruyordu. taki gecen sene ( 2007 nisan ) öldü. ama çok yaşlanmıştı.yani 9 sene yaşayan bir muhabbet kuşu çok nadir görünmüştür. ama artık yok. son 1 senedirde saf kan bir pekingesse almak istiyorum. Biraz zaman gecsin belki alırım.
Bu arada pekingesse bir süs köpeği ırkı..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
benim köpeğim var adı kont
Evimde kanarya ve tavuklarım var. Ayrıca akvaryumda bulunmakta.
odada bir bataklık camışı mı beslesek acaba.ya da bir su aygırı..:yawn: kedilerin köpeklerin evin içinde olmalarını doğru bulmuyorum.bir sürü bakteri tenya taşıyan hayvanların evde ne işi var.kıllarının yere dökülmesi bile tehlikle.
bizimde bi kedimiz var evde hayvan beslemek merhamet duygusunu cogaltır diye düşünüyorum
benimde kangal köpegim var arkadaslar
benim terier cinsi bir süs köpeyim var ama çok yaramaz
Aralık vermeden 30 yıl güvercin yetiştirdim,profosyenel olarak.bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.Akvaryumum var,tetra cinsi balıklarımla vakit geçiriyorum artık.Fırsat olursa tekrar güvercin yetiştirmek isterim tabiiki.
bende balık var akvaryumda beştane renkli renkliler
bende sarı muhabbet kuşu var adını kızım koydu (limon)şu andada omuzumda ona ıslık çalmayı öğrettim ben nasıl çalıyorsam aynısını yapıyor on kelimelik arşivi var en güzel söylediği kelime aşkım babiş akşam işten geldiğimde benim geldiğimi anlıyor daha kapıdan girmeden öğrettiğim ıslıkla ciyak ciyak bağırıyor
hayatta ençok olmasını istediğim şeyde hayvanların dillerinden anlamak çünki bizinsanlar bir şekilde derdimizi sıkıntımızı sevincimizi söyleyip anlatabiliyoruz onlar öyle değil onlarında sıkıntısı hastalığı derdi olur onların konuşmasını anlayıp ilgilenmek isterdim hani derler ya ağzı var dili yok
Benim çocukluğumdan beri kedilerim, bıldırcınım, köpeğim oldu. Şu an iseAlıntı:
9 u japon 2 si vatoz 11 balığım var.
japonlar çok tatlı. vatoz bazan onları kovalıyor. Seyretmesi eğlenceli oluyor.
Hastalanıp öldükleri de oluyor tabiki. Bu da insanı çok üzüyor.
Ama, hayatın gerçeği bu. Belki de hayvan beslemek bizleri hayatın bu en büyük gerçeğine de alıştırıyor.
Diğer yandan yukarıya alıntı yaptığım arkadaşı yanlış anlamadıysam, insanlar konusundaki düşüncelerine tamamen katılıyorum. Üstelik hayvanları tanıdıkça
insanları sevmek bir yana, onlardan nefret eder hale geliyorsunuz. İşte en somut örneği, yaşamaya başladığımız çevre felaketleri. Bunlara insanlar mı yoksa hayvanlar mı yol açıyor...::bangin:
valla ist gibi bir yerde imkansız gibi bir şey ama memlekette her çeşidi var ist malesef
benimde birtane kanaryam vardı çok iyi oluyordu kafesini açıyordum bizimle yemek yiyor içiyordu 7 yıl beraberdik. geçensene öldü ve çok üzüldüm birdaha eve hayvan almadım. gerçi iyi oluyordu. herkese saygılar.
benım yok dösönmıyorum
benimde güvercinlerim var
Bizim Bahçede 13 Adet Kedi Var Bunlardan 2 Tane Büyük 11 Adet Ise Yavru Bunlara Yemek Artıklarından Artanları Veriyoruz özel Kapları Var Su Kapımız Var. Ayrıca Komşularda Kasap Artığı Gibi Yiyecekler Veriyor Işte Bunlarlan Hayvan Merekımızı Alıyoruz. Bu Hayvanlar Eskiden Bizlerden Yardım Almadan Besleniyordu Ancak Bu Belediyenin Yapmış Olduğu Kapalı çöp Kutularından Hayvanlar Hiç Bir şekilde Yiyecek Bulamıyor.onun Için Elimizden Geldiği Kadar Karınca Kararınca Bu Hayvanlarla Ilgileniyoruz Sevaptır Her Kardeşimiz Böyle Yapsa Bu Hayvanlar Aç Kalmaz Hepinize Sonsuz Teşekkürler Hepinizi Seviyoruz.
valla benim evcil hayvanim yok ama olsun isterdim söyle sivas kangal gibi bir köpek ama onada müsait yer olmasi lazim degilmi
4 adet singapur kaplumbağamız var oğlum bakıyor hesapta tüm sorumluluk eşimle benim üzerimde:))
benimde saf kan bir kangal köpegim var çok sadık ve iyi bir arkadaş ama yabancıları pek sevmiyo:)hayvan beslemek gerçekten önemli insanda sevgi merhamet sorumluluk gibi duyguların olgunlaşmasında yardımcı oluyor.....
var ama fazla zaman ayıramıyorum malesef. Hayvan beslemek güzel bi şey
hayvan ve doğa sever birisi olarak birkaç tane kedinin beslenme ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum,yazın sıcak günlerinde su ihtiyaçları daha önemli olduğundan evimin bahçesine su dolu kaplar koyuyorum her tür hayvan içebilsin diye.
Benim Muhabbet Kuşum Var :)
Bendede var kedi :) çok sadık hayvanlar
daha önceden vardı işten bakamadıgım için bıraktım evcil hayvan gerçekten ilgilenmeniz gereken varlıklar
benim iki balığım ve bir tanede hamsterım var
çok sevimliler
bir tanede kedim vardı ama evden kaçtı bir daha dönmedi :(
2 adet 7 aylık yavru kangallarımız var.
1 erkek 1 dişi
Erkek : MOGRO
Dişi : LUSİE
Çok ama çok sevimliler...
tabi 1 yaşında eşşek kadar oluncada böyle konuşacakmıyız bakalım...
Kangal Köpeğim vardı Ama O Evcil hayvan Değil.
O İnsanın En iyi Dostu :)
bir moli türü kanaryam büyük oğlanın k-9 kurtu küçük oğlanında çiklet türü 10-15 tane balığı var
Evet var pek evcil sayılmaz ama genellikle sinekler olur.... :)
arkadaşlar benimde bir tane kurt köpeğim var 2 yaşında daha öncede vardı tabiki 16 senedir köpeklere olan ilgimden dolayı dünyada en sadık hayvandır o yüzden çok seviyorum köpekleri sahibi için eğitirsen ölür canını ortaya kor canını bende bu sadıklığını seviyorum köpeklerin saygılar...:wave:
Beslemiş olduğum bir hayvanım yok ama köpleri seerim
Herkese selamlar
Benim de balıklarım var
guvercınlerım var.
:49: bir kedim bile yok:bangin: :bangin:
benim bir sevimli kedim var
canlar kendime zor bakıyorum birde hayvana niye eziyet edeyim.
Evet benim de evcil hayvanım var 6 yaşında van kedisi ares 4 aylık chawe chawe bugün aşısını yaptırdık ve 80 cm lik akvaryumumda cikletlerim var biz onlarla çok mutluyuz tek zararı kedi köpek tüyü balılarında zaman zaman su değişimi ve beslenmesi onları kolay olmuyor bir yere bırakıp gitmek geride sadece balıkları bırakıyoruz olsun biz onlarla mutluyuz sevgi veriyor dünyaya bakışı değiştiriyor mutluyuz onlarla iyiki varlar hayatımda.:clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :45: :45: :45: hers bir hayvan baksa bence iki ayaklı hayvanlardan daha sevgi dolu olduğunu anlar bunca insan sevgiyle kal...
benımde cont adında rottweıller cınsı 17 aylık bır kopegım var.ben kopeklerı severım bakımı zor olan ama dost canlısı olan hayvanlardır.tabıkı egıtım verılmesı ve sosyallesmesı sartı ıle yoksa sılah kadar tehlıkelı olabılıyorlar...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
benim yok maalesef kiracı olduğum için bakamıyorum. ama tavuk -tavşan gibi hayvanlara bakmayı severim
benimde bir tane belçika kurdum var 2 yaşında bir dişi bide akvaryumum var
benim kaplumbagam var balıklarım var bir de yılanım vardı ama o öldü eğer yenisini yakalayabilirsem düşünüyorum bi tane daha yılan
Anketimizin süresi dolduğu için kapanmıştır..!