ben zaten kiseye tavsiye etmemiştim
ilk baştan belliydi kandırdılar
:tomato:
Printable View
ben zaten kiseye tavsiye etmemiştim
ilk baştan belliydi kandırdılar
:tomato:
Free sansuinin koyunu şimdi çıktı d smartın oyunu.
Kesinlikle kandırma ticareti yaptıkları
kanallar kutuya bir kere para verilince izlenecek denildi.
D smart ilk çıktığı dönemlerde D-smart Ceo su Bir haber kanaında verdiği demeçte sadece ve sadece Super lig maçları alınması durumunda Ücret alınabileceğini, bununda kaliteli hizmet sunabilmek için gerekli olduğunu ve anlayışla karşılanacağını belirtmişti
Digiturk platformu ile aynı kefede tartılmasınıda anlayamıyorum. Digi çıktığı ilk gunden bu yana zaten ticaret anlayışını dobra dobra söyleyen bir kuruluş bence. yani 50yse 50 100 se 100 paralıyım demiş ve çeşitli kampanyalar ile çeşitli sınıflandırmalar sayesinde her keseye uygun platform çıkarmaktadır. Ama D-smart öyle değil. Mesela yeşilçam tv aynı filmler devamlı tekrar tekrar gösterilirken Yeşilçam XXX diye bir kanaldaha açıyor. bu gidişle her kanalın bir alternatifini çıkarıp paraya çevirecekleri işi bu çok net... ve dier kanal sadece tekrarlardan oluşacak
Gene digi ile kıyaslayacak olursak En düşük abonelik fiyatı olan 9,90 lık aboneliğinde verdiği farklı kanallardan National , turkmax, hallmark gibi kanallarda en azından aynı yayınlar gösterilmemekte.... peki ya -Smart???
benim amacım digi yi övmek deildir. Dikkat cekmek istediğim ticaret anlayışındaki aldatmacayı öne surmektir. iki kurum var biri yalanlarla piyasada diğeri ise her zaman paralıyım ama kampanyalarımı yaparım diyenlerden. Her ikisinide kullanıyorum. bunun haricinde card sharing de kullanıyorum. 3 uyducihazım var ve DSMART tamamen palavra... Kimseye tavsiye etmem. 300 ona vereceğinize 110 vern pcnize skystar 2 takın yada 300verin dreambox alın kat kat iyidir
Dsmart sadece Lig maçlarını alınca para olması doğaldır. Geri kalanından para talep etmesi onların sadece üçkağıtçılık anlayışlarını temsil eder... Zaten Doğan yayın kuruluşlarının bu gidişle nereye varacağından şüpheliyim ben.
Bu guzel konu başlığı ve anket içinde site yönetimine teşekkürler.
bence kandırmadı çünkü kelime oyunu yaptı faturasız dedi ücretsiz demedi ben duymadım zaten dogan gurubu denince durun 3 saat düşünün
ben bu firmanın pek !!! şerefli !!! sahibine itimad etmiyorum hemşerimdir kendisi babsı alim bi insan mış alimden zalim zalimden alim olabiliyomuş dansöz gibi bi yaratık Allah ıslah etsin bu işin sonunda ücretlendir me olur gibime geliyo dalavere yapar yani
star tv kanallarını aydın doğan'ın daha toplamaya başladığı ilk gün
bir platform çıkacağını ve ilerde sansui free tv'den daha büyük bir fiyasko
ve ticari balon olacağını söylemiştim.
Evet, Tüketiciyi kandırdı, kandırıyor ve kandırmaya devam edecek.
tüm paralı platformlara; HAYIR...
kesinlikle kimse gazete ve forumdakişlere kulak asmasın d-smart kullanıcılarına kesinlikle fatura ve para talebinde bulunulmadı bulunulmayacak eğer kontörlü kanalları izlemek istemezlerse kimse para istemiyecek olay bunda ibaret.
arkadaşım eğer d-smart kullandıysan ve evine fatura geldiyse öle konuş lütfen
''kontörlü kanalları izlemek..''
bedava değil oluyor sonuçta.
bedava kısım , izle-öde olayı; diğer platformda da vardı
ve hani ortaya çıkarken milleti bundan kurtaracaktı??
Bizim bu milletimizde bedava para verme işi oldugu sürece hep kandırılırız.Kimse almasaydı bu zımbırtıyı.O zaman pazar kuramazlardı.Ben almadım almamda ne dijitürk ne smart dijitalin gözünü sevim.
d-smart kullanmıyorum dt kullanıyorum.bana göre kesinlikle kandırmadı.
adamlar cebimizden parayı nasıl alabiliriz diye düşünüyorlar amac hizmet degil paraya para katmak kandırmayada devam edcekler şu yada bu şekilde
bedava diye birşey yok bakın digitürke 9,90 diyor sadece ulusal kanaları güsteriyor.onun için en iyisi kendine özel bir ricever almak arkadaşlar.türkiyede kandırmadan iş yapan bir şirket varmı?
:yell: :49:
inşallah yakındada, şu uydudan güncelleyen cıhazlar içinde aynı şekilde bir sorun çıkmaz.
zaten reklam izliyoruz film değil kurtlar vadisi gibi amma reklam alıyorlar .....la ...la demekki adamlara başka firma reklam vermiyor
Kandır dı diyenlere ; Kaçınızda D-Smart kutu var, önce onu söyleyin lütfen.
Hiç kullanmadığı halde cihaz kötü dyenler, birde Elektronikçi olduklarını iddia edenler, cihazı açıp içini incelediniz mi, onu söyleyin. Yazılım yükleye yükleye dağılan receiverler ile dünyanın parasını kazandı esnaf arkadaşlar. Kanallar şifre değiştirmekten, bizlerde cihazların canını okurcasına yazılım yüklemekten bıkmadık. Bu feryat esas o yüzden. Sadece Avrupa Şampiyonası için gecenin körüne kadar yazılım yükledi esnaf parayla. Neden bunlardan da bahsetmiyorsunuz. Benzin pahalanınca, benzinli motorlara tüp takar gibi, dijital uydu alıcılarını, dijital şifre çözücü haline getirmek ne kadar dürüstlük ise, D-Smartın istemiyorsan izleme dediği kanalları izlemezsen kontür almanda gerekmez. Süper lig maçları elbette kontürlü yani paralı olacak, kulüpler birliğine ne verecek maç yayınlamak için. Ama en azından istemediğin maçları daha doğrusu seyretmediğin maçlara para ödemeyeceksin.
Ben hem bireysel hemde ticari bayiyim ve kullanıcıyım aynı zamanda. Şifre kırma muhabbetlerini ta baştan buyana hiç bir zaman onaylamadım ve onaylamam da. Arabama tüp takmam, param yoksa binmem de. Yada Dizel araba alırım avantajlı ise. D-Smart böyle bir şey işte. Para vermek istemiyorsan kontür almazsın. Zaten Localar baştan beri paralı, tıpkı dt de ki salonların en üst pakette dahi paralı olduğu gibi. Hem 120 ytl aylık ödeyeceksin hemde ayrıca salonlara 4 filmden sonrasına para ödeyeceksin bu kabul edilebilir yani sizlerin bir çoğuna göre. Kimin evine d-smart faturası gelmiş bu güne kadar. Ama 2 ay ödeme bakalım dt faturanıda 3.ay avukat geliyormu gelmiyor mu gör.
Kandırdı diyenlerin bir çoğun bence şifresini kıramadıkları için böyle diyorlar. Eğer şifresini kırsalardı hiç ses çıkmayacaktı. Çünkü ülkemiz ve insanımız her şeyin beleş olduğu yerde yaşamak istiyor. Esas sorun burdan kaynaklanıyor. Bir ara istisnasız bütün markalarda tps ler kaybolunca yine bu sayfalarda bizi şifre kırar diye kandırdılar diyenler ve hatta bakın sizlerde şikayetvar.com da bu nedenle şikayetçi olanlar bile vardı. Yani dijital uydu alıcısını şifre kırıcı sanan kişiler, sanayi bakanlığına bile çözmüyor diye şikayetçi olmuşlardı.
Sonuç olarak d-smart haklı yada haksız, ancak baştan beri söylediği kanalların hiç birisi şu anda kontürlü değil, gelecekte de olmayacak. İlk cihaz alanlar 9 dan 22 ye geçiyor diyorlardı. artık geçmiyor ama izlemek istersen arayı kontür ile doldurman gerekiyor. Bu forumlarda emeğe saygı diye yazan arkadaşlar alınmasınlar ama emeğe saygı lütfen. Adamlar düşünmüş, taşınmış, yapmış ve anlatmış. Beyenmeyen almaz, ama alanlardan da iade edeni henüz görmedim. DT ye gelince madem rakip olarak görmüyor idi de neden d-smarta paralel olarak, emanet kutu yerine 12 yada 24 aylık sözleşmelerle beş para etmez dvb kutuları ki paza fiyatı 30 lira belki 240 ytl ye insanlara ayda 9.9 ytl fiyatla türksat ta zaten bedava olan kanalların yanına 1 belgesel, bir çocuk kanalı ilave ederek satıyor. Her ne hikmetse kimse bundan bahsetmemiş burada. Ayrıca d-smart kutular piyasaya girer girmez Türksat üzerinden modül satışını neden durdurmuş onu açıklasın birde, yoksa d-smartın kutusuna takıp da izlerler diyemi düşünmüşler dersiniz.
Sevgi ve saygılarımla
hangisi kandırmadıki normal markalarda isim vermeye gerek yok herkes biliyor
Bence de kandırmacadan başka bişey değil.Bakıyorum kanalların çoğu boş.Yani Buservis engellendi yazısı.Ben böyle bir cihazı kullanmak bile istemiyorum.
SEN DSHOP YETKİLİSİMİSİN KİMİ NEDEN SAVUNUYORSUN... HANİ BEN FATURA DEMEDİMDE SENİN SAVUNMANA KIZIYORUM... ha para ha para ile alınmış kontor... ne fark var. ne dedi bunların ceo su başta???? sadece ve sadece superlig maçları nı yayınlarsak kaliteli mac yayını sunabilmek ve maliyetleride çıkartabilmek için mac yayınları paralı olabilir dei... ama ne yaptılar..? tekrar yayınlarını gösterenler aktif. asıl yayınlar ise kontorlu... bu mudur guvenilir ticaret. geçeceksin sen onu dostum gececeksin D smartın patronları icin bir atasozu yerinde bence bu faaaliyetlerden sonra o da affınıza sıgınarak (falanca kişi) ....ceği eşeğin önüne ot atmaz... diye bir söz vardır. ve ben dsmart kullanıcısı olarakta memnun deilim diyorum. lig haricindede bi halta para vermem
evet dogan holdingin ne yapacağı belli hepside kandırmaca arkadaşlar sonunda onuda sansui gibi kapatacak
ben her ikisini de kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyrum
Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diğer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.Alıntı:
Dip not= ben kandırmadı seklinde oy kullandım extra hizmetler için ücret istemesi normal.İlk verdigi kanallardan su an para istemediler
Birkaç tane sürekli aynı şeyi yayınlayan kanal için o kadar para vermek şu an için bence gereksiz. Diğer kanalları 75 YTL'lik sıradan uydu alıcılarda gösteriyor Eğer lig maçlarını verirse o zaman durum değişir mecburen izlemek için alacaklar olacaktır. Ama benim gibi futboldan hoşlanmayanlar için hiçmi hiç cazip değil
hayır kandırmadı ilk aldığımda ücretsiz olan kanllar ne ise halen öyle ücretsiz asıl kandırmayı yapan free yayınlar için bile üyelerinden para talep eden diğer platform
Şu an durum iyi gözüküyor ama sonrası ne olur bilemem..
bence kandırdı, çünkü yakında aip tv geliyor ve internet üzerinden istediğin kanalı çok rahat seyredeceksiniz,bu işi 2008 de yapıcaklardı fakat d smartın yaptığı harcamaları yok etmemesi için yani zarar etmemesi için 2009 yılına bıraktılar bana göre saygılar.
evet size aynen katılıyorum kucer arkadaşım. hatta öyle bir reklam ve sansasyon yarattılarki digitürk' bile maç yayınlarını aldık diye yaykara kopardılar. şimdi smart para toplamaya devam. hepsi anlayacağınız kazık. saygılar herkese.
evet kandırdı ilk açıldığında üyelik yok ayılık ücret yok demişlerdi şimdilik bazı kanallardan para alıyorlar ama tahminim yakında bir çok kanaldan smart para diye aylık para alacaklar.
kandırırmı kandırdı daha oncede kandırmıstı sansuı free tv diye hıc kımse kanmasın adamlar tırılyonları dokupte bır makınaya yıllarca bedava yayın vermez mantıklı düşünürseniz boyle olacak önce cıhaz verecekler sonrda yavas yavas para para para dıyecekler alamayanda normal kanallara dogru yol alacaklar
bu işin kandırıp kandırmamakla alakası yok bence...isteyen parayla daha lüks kanallar seyretsin diye yeni kanallar getiriyor...seçim bizlerin...fatura göndermiyor ya zorla veya ödemeyince haciz gelmiyorya..:)..neyse belgesel veya çizgi film ücretsiz olması kötü birşey değil diye düşünüyorum..birde unutmadan d-smart her yıl 30-40 milyon $ zarar ediyor bunu karşılamak için yapıyor olabilir...normal..şirketin değerini arttırmak için çeşitli kampanyalar ve abone çoğaltmak zorunda...zararı azaltmak içinde bu gibi yatırımlar yapıyor..doğal karşılamak lazım..ama cihaz halen kötü bana kalırsa bunu söylemeden geçemiyeceğim..arıza oranlarıda yüksek ve kilitlenme sorunu ve extra film paketlerinin sinyalleri çok düşük...sorunları halen var...2.cihaz olrak kullanılır diyeceğim ama parası pahalı :)..ucuzlaması şart..bu tip cihaz 200 ytl ye satılabilir..:45:
evet dsmart tüketiciyi cok güzel kandırıyo daha öncede sansui free tv satıyodu noldu cırttt en güzel düzgün cihaz free paketler yemişim dt yi dsmartı
Şimdi sonuç ortada yüzde 86.5 aldattı diyor yüzde 13.5 aldatmadı diyor.Bazı şeyleri kabullenmek zor hele ki bir kere inanıp almışsan.Şimdi alanlar aldatıldıklarını kabul etseler kendileriyle çelişkiye düşecekler üzülecekler.
rakip bir platform kuruldu arkadaşlar uygulamalar farklı ve dsmart digitürke göre uzun vadede daha ucuz digitürke göre...
arkadaşlar unutmadan bir şey hatırlatiim...d-smart alanlar neden şikayet etmiyor?..gerçekten...hepsi memnun..şikayet edenler d-smart kullanmayanlar..garip :)..ben kullanıyorum ve sadece cihazın yetersiz olduğundan şikayetçiyim yayınlarından değil..yani kandırmacaya pek takmıyorum..aldığımdan beri ücretsiz seyrediyorum..sorun yok..eski üye olduğumdan dolayı ******leri bile ücretsiz veriyorlar..sadece yeni çıkan sinema kanallarını göremiyorum..o da aylık 10 ytl fena değil..filmleri iyi..aslında düşünmüyorum değil...neyse yinede sizlere cihaz kalitesi konusunda katılıyorum ama yayınlar iyi..
arkadaşlar bizde izleyicisiyiz hesapta herşey ücretsizdi ama filmler ardından yeni katılanlara yeni açılan kanallar için ücret yok abonelik yok kontör kartları hani hiç ücret yoktu hani herşey badavaydı ne oldu verilen sözler ne oldu o kadar yapılan reklamlar herşey vatandaşı alıştırana kadar ondan sonra gelsin paralar bu milleti safmı sanıyorlar sizede teşekkür ederiz böyle konularda anketler düzenleyip milletin tepki vermesini derdini anlatmasını sağladığınız için
Evet arkadaşlar, bu d-smart herkezi kandırdı bence
Önce daha sonra para mara yok, ilk alırken makine parasından sonra hiçbir ödeme yapmayacaksınız dediler ama şimdi foyaları ortada
uyduda olan bedava kanallar dışındaki nerdeyse her kanala giriş ücreti istiyorlar. Ya bilen varmı tüketiciyi kandırdı reklamlarda diye suç duyurusu yapılamazmı bu ş... lere
Alıntı:
tamam dogruda !!! zaten adı geçen bu kanalların çoguda sadece tekrar programlar ... ne anlamı kaldı ? 3 ncü kere diyorum. SADECE SUPERLIG maçlarında ucret almaya hakları var. geri kalanları ucretsiz olacak dendi ve yapmalılar.
Evet çok haklsıın! Eeee bedava özel yayın yok.. Türkiyede hangi şirket vatandaşa 'ücretsiz' ismiyle alttan para götürerek iş yapmadı? Sizce?
Bu arada 30-40 milyon $ zarar gibi haber ve bilgiler tamamen pazarlama işi.. Unutmayın ki Doğan Yayın Holding millete ve rakip firmayı yemek için asla zarar etmez! Yani şuanda aramızda bireyselde olsa yada 3-4 ortaklı bir şirkette olsa iş yürütenler bunu yada a.ş. sahipleri bunu daha da iyi bilir. Zarar ediyorlarsa sırf biz varız diye smartlamazlar!.. :)) Sakın unutmayın. Ama digiturkten 1-2 yıl içinde farkı olmayacak. Tek avantaj kontor alıcaksın süperlig maçlarında da izlediğin maçın parasını yani kontörünü vericeksin.Tek fark burda. Sömürme gene aynı sömürme..
Sakın unutmayın arkadaşlar..
evet.
sevgili arkadaşlar 95 yılından beri uydu cctv işi yapıyorum bizim insanlarımız çok kek araştırma yapmadan her malzemeye saldırıyorlar sistemi kim kurmuş geçmişi nedir aynı sektörde kalıcılığı nekadar hiçbir inceleme ve ön araştırma yapmadan alınıyor sonra kandırıldık diye ahlanıyor bence alanlara ÇOK İYİ OLUYOR. 2000super dpcıs 150 parabol toplam 33 uydu (68.5doğu-27.5batı )4600 kanal kalın sağlıcakla.
kandırmadı
Ben birinden duydum d-futbolda artık ligtv gibi olacak diye aylık ücretlendirme olacak mı acaba ?
ben bu anket için tşk ediyorum.çünkü sonuç çok önemli ve şimdiden ortada.milleti kemirdikçe semiren aydın efendi denen kene tabiatlı adamın ne olduğunu milletimin sağ duyusu çözmüş.çözemeyenlerde ya bolluk içinde, ya satış kaygısında yada saflık hat safhada.sansui gerçeği ortada
sonuna kadar haklısınız arkadaşlar.bencede kandırdı. bir sefer cihaz alıyorsunuz hiç para ödemiyorsunuz diye reklam yapıp daha sonra loca kanallarını ücretli yapmak neyin nesi.
d smart ilk çıktıgı günden beri ben işyerime getirip satmadım bundan sonrada satmam neden derseniz bir malın bir tane servisi ve bir tane bayisi olur ama d smart ın onlarca bayi ve servisi var ondan dolayı ne yaptıgı belli değil ilk başlarda bazı kahve sahibi arkadaşlar satın aldı ve şimdi satın aldıklarına bin pişman oldular neymiş efendim toplu yerde gözterilmezve iki katı fiyata yeni makina almaları lazımmış yani rant kapısı tavsiyede etmiyorum kimseye
kandırıyo iyiki almamışım
Vay Be Ankete Bak Herkes Aynı şeyi Düşünüyor.
asla kandırmadı ne dediyse arkasında durdu extra kanallar için kontör uygulaması çıktı oda gayet doğal hakkı d smartın ii valla d smart babamızın oğluydu herşey beleş bu adamlar ne kazanacak bu çark böyle dönüyo sen bana ben sana
d smart kullanmıyorum . hiç bir bilgim ve fikrim yok
loca kanallaları hariç diğer kanallar her zaman ücretsiz olmalı , gün geçtikçe onlarda ücretli olursa dsmartın bir espirisi kalmaz ve tümü ücretli olacak bence, dsmart almayıda düşünmüyorum.
hemde çok güzel çaktırmadan şimdi herşeyi para çeviriyorlar ileride göreceğiz halkı düşündüklerini .bu düşünen doğan'sa bizim düşünmemiz lazım.:nono::
slm arkadaşlar tabiki kandırdı.
Ama baştan belliydi neden derseniz bunca kanalı boşu boşuna para döküp almadı herhalde
ilk zaman ki reklamları hatırlayın (Şahan GÖKBAKAR'ın)oynadığı tamamen ücretsiz diyorlardı şimdi bir iki kanal diye başladılar sonra o kanal ücretli bu kanal ücretli diyorlar bunu sonun da hepside ücretli hale gelecek bence.
saygılar
evet arkadaşlar bencede kandırma demeyelim ama yanıltma var çünkü geçen sene arkadaşımın restorant işletmesi var uefa maçlarını izletmek için bayiiye gittiğimizde herhangi bir cihaz haricinde ücret talep edilip edilmeyeceğini sorduk onlarda bilgileri olmadığını dsmart müşteri hizmetlerini aramamızı söyledi.bende hemen ordan aradığımda şu an verilen kanalların ücretsiz olduğunu ileride ilave olabilecek kanalların ücretlendirileceği söylendi şimdi olduğu gibi.
platform yayıncılığına hiç bir zaman güven olmaz
besbelliydi zamanla paralı olacağı
yazık ki her zaman ki gibi olan bu bozuk zamanda üç kuruş kazanayım diye bunu satmaya çalışan esnafa oldu
vatandaşla esnafı karşı karşıya getirdiler
bi anlamda esnaf kullanıldı
onları allah bildiği gibi yapsın daha ne diyeyim
ne oluyorsa esnafa halka oluyor
bu adamlar daha öncede free tv sansui ayağıyla vurdular milleti. halan akıllanmayan varsa artık uyansın. tuvalet bile para iken bu memlekette bu nasıl beleş olur yaw. uyanık olun arkadaşlar.
bazı abonelere fatura yollandığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama. böyle olacağı belliydi..
Selam arkadaşlar bence kandırdı diyenler reklamı iyi dinlesin cünkü orada sadece yerel ve yerli uydudaki tüm kanallar diyo.. doğrumu
ama d_ smart yeni kanalları acıyo tabiki bunu bir maliyeti var filim kanalı var bu filmi cekenler bedavamı oynuyo .. örnegin mac veriyo bu kulüplere ne ödeniyo bunları düşünün bir ..
örnegin .d smart türcel süper liğe talipti..benim bildiğil dijitürk 100$ veriyo şunda d_smart 180 $ teklif etti ama 2010 yılına kadar dijitürkde. bu maçlar ucuzamı seyredilcek siz karar verin ..?
benim düşüncem ben bir elektronikci olarak dijitürk de .d_smart da ve normal uyduda satıyom uydu da satıyom müş ne isterse herkeze sayğı duymaklazım teknolojiye uymak isteyenler alır seyreder ne diyem herkeze saygılar..
alanda sag olsun almayanda sadece iyi seyirler ..<