merhaba üç elenbiyle tor seyredilirmi
merhaba üç elenbiyle tor seyredilirmi
lütfen yardım
bilgi için tşkler.............
Çanak 90-120 arası olmalı.120 olursa rahat alırsın...
eyvallah saol kaeşim
teşekkürler
usta ya bendeki sunny thoru açmıo polsat açılıo ama thor olmuyo ya ***leri deniom forumdakioolmuyo ya of yardım 12.03.a5
:) koca yaz tatil yapmadık bari antalya ya gelince günü birlik yapıveririz :D yanlız bütün forumu getircem :8[1]:Alıntı:
@kumantan54
isterse 8 li olsun hiç fark etmez.
Bulundugun yerle alakalı
Aşagıdaki resim HCakır çekmiştir,izmirlidir kendisi ve bir sorun yok :sunglasses2:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konular birleştirilmiştir..
Tek topic altında tutmaya çalışalım..! :smile:
güzel bir topik olmuş emeğinize sağlık düzenli...
üylerimizde çabuk ulaşabilecektir maç yayını ilk
ilgili bilgilere.
arkadaşlar paylaşım için teşekkür ederim.galatasarayımızın ilk maçınıda thor uydusundan seyrettim.tv nin sesini kıstım radyodan maçı dinledim.biraz gecikmeli oluyor ama olsun.hayırlısı olsun.herkese iyi seyirler.
selam hemşerim.sen merkezde mi oturuyorsun.onu belirt.ben SAKARYA merkezden thor uydusunu thor uydusuna çevrilmiş çanak anten üzerinden seyrediyorum.bu uydunun çanak duruşu diğer uydulara göre biraz farklı olduğundan üçlü sistemde olmaz sanırım.ben bile thor uydusuna dönük çanak bağlantısıyla bazen sorun yaşıyorum.üçlüde olmayabilir.yardımcı olabileceğim bir konu olursa bana pm at.sana kolay gelsin.
üstad kaçlık çanakla oluyor acaba.bendeki çanak 90 lık.yayınları almakta bazen sıkıntı yaşıyorum.rüzgar filan çıktığı zaman bazı frekanslar kırılmaya başlıyor.ben de ilaveten 110 cm lik çanak anten ile 3lü aparat hotbird-astra ve sırüs uyduları var.thor uydusunu denedim ama olmamıştı.sizin bilgilerinizde bazı arkadaşlara yol gösterebilir.
sagolasınız arkadaslar tesekkurler
teşekkürler emeğine eline yüreğine sağlık kardaş
umarım şifrelemezler
tşkrler haberiniz için
geçenki maçı izleyemedik bekleye bekleye agaç olduk inşaallah bu dogrudur
arkadaşım teşekkürler
ya abiler bu işlerden babam anlıyo ben yapamazmıyım tek başıma wetin babm olur
Paylaşım için teşekkürler
arkadaşlar sirus uydusundaki antenna1 (digi tv ***leriyle nagravision2 açılmıyor ses var görüntü yok)ben cimbom maçını sirustaki antenna1 izlemek istiyom yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler sağolun ....
arkadaşlar sirustaki antenna1 cimbom maçını veriyormuş fakat nasıl şifreler açılacak bilgisi olan varsa saygılar (hustler açık, antenna1 de ses var görüntün yok)
sirius da degil 1 derece thor uydusundaki digi tv paketi vericek
çok teşekkürler..
bulunduğum şehir itibariyle thor uydusunu alamıyorum maalesef. diğer uydulardaki antenna1 kanalını çözmenin bir yolu falan yok mu acaba sharing falan. gs maçını izleyemeyecek miyim yani
bilgiler için paylaşım yapan akadaşlara çok teşekkür ederiz varolun .
bütün fener ve gs lilere canı gönülden başarılar dileriz:45: :45: :45: :45: :present: :present: :present: :present:
Forumda Digitürk ve Dsmart la ilintili Card Sharing muhabbeti YasakAlıntı:
Bu arada birinci mesajda yer alan rts sat yani fenerin maçını hotbird den yayınlıcak olan kanal ilgili siteden kaldırılmış
Bir tek thor dan izlenicek gibi gözüküyor.
Geçen maçta aynısı olmuştu sanırsam.
bu arada bendekı thor 1 derece batı
açık yazalım o zaman ;)Alıntı:
:d lafın ucu bucagı belli olsun
w2 deki olamaz card sharingde
siriusta max tv platform unda
@cenk35cenk
1 derece thor uydusundan yayın yapan digi tv platformunda bulunan aşagıdaki parametrelerdeki kanal
12723 H 27500 3/4 Antena 1
çok tesekurler arkadaslar
Sa thor uydusunu nasıl ayarlayabiliriz basitce anlatacak biri varmı acaba yanlız el yordamı ile ayarlmaya çalışacam
Teşekkürler. Teknolojiye direnmenin faydası yok. Tadını çıkarsınlar (!?)
12:15 Sport plus 19:55 Fudbal - Liga šampiona: Fenerbahče - Partizan, kvalifikacije, prenos 03:03 Fudbal - Liga šampiona: Fenerbahče - Partizan, kvalifikacije, r. yani şunu demek istemişler sanırım 12,15 de sport plus 19 ,55 şampiyonlar ligifenerbahçe partizan canlı 03,03 de bant yayını tabi onların saati ile 19 55 bizim ise 20,55 iyi seyirler fenerbahçem e başarılar
arkadaslar hotbird te al jezeera sport 1 veriyor ama viacces 3 emu ile izlemirmi
Via 3.0 emu ile izlenemiyor mecbur RTS den bakacağız
el yordamı ile ayarlancak birşey degilAlıntı:
Hiç çanak v.s ayarı yapıp bir uydu yakalamadıysanız ugraşmayın :)
ama gine ugraşıcam diyorsanız çanagın arkasında vidalar vardır o dört vidayı sonuna kadar açın sonra hotbird e göre sag a çevirin yavaş yavaş aranmaya başlayın :)
Arkadaşlar fenerbahçe partizan maçını verecek olan sırp kanalı RTS 1 kanalıdır.RTS 1 kanalı da eutelsat ve ıntelsat ta videoguard ve nagravisyon şifresi kullanan kanallardır.
İlk maçı veren RTS SAT kanalıydı ama büyük ihtimalle bu sefer maçı vermicek çünkü kendi sitelerindeki yayın akışında maç saatinde başka programlar yazıyo.
maçı rts sat tan izliycem
işallah rts sat verir bir haftadır başımıza ağrı girdi
ya macı hiç bir kanal vermiyor of..
rts sat (hotbird) maçı vermiyoo