kardeşim izmirde.de 75 ykr ama gramaj düşük !!!! 1.5.ytl .lik pidenin gramajı yüksektir
kardeşim izmirde.de 75 ykr ama gramaj düşük !!!! 1.5.ytl .lik pidenin gramajı yüksektir
burası SAKARYA pide 1.5 ytl yuh kazıkçı fırıncılarharam olsun millete ramazanı zehir ediyorlar
pide ramazan ayının olmazsa olmazlarından olduğundan ve senede bir ay gibi bir surede satıldığından bunu da buyuk bir kesım bu şekilde haksız kazanç elde ederk vatandaşı zor durumda bırakıyor.
pahalı pahalı
evet pahalı
Ben bimden 1.200 aldım bim fiyatları uygun
Bir paket sigaranın 5 ytl oldugu yerde 650 gram pidenin 2 ytl olması bence normal.
bencede pahalı herkes alamaz bizim semtte 2 ytl.istanbul sarıyer.
farklı fiyata karşıyım.fırsat olarak algılanmamalı ramazan ayı......
selam arkadaşlar ekmek alıtoruz pide alıyoruz hiç kaç gıramolduğunu bilmiyoruz
artık eksik gıram mı yoksa tammı gıramı ALLAHA kalmış fırın cıların insafına
alıyoruz ama kaç gıramdır belli değil bide pahlı satıyorlar
işine saygısı olan fırıncılar illaki vardır ama % kac tır oda ekmeğin gıramı gibi
belli değil.
gramajını bilmiyorum ama samsun da bizim semtteki fırında 2,50 ykr pahalı olduğunu düşünüyorum.
ıspartada 1.250 fiyat çok tabiki baya abartılı düşünün 4 kişilik bir aile 4tane alsa 5 ytl insanlar 12 saat çalışıp 10 15 ytl kazanırken nasıl versin o parayı allah yardımcı mız olsun
işlerine gelmiş olsa isteseler ramazanda pideyi halka ucuz satabilirler,fakir fukarada bundan faydalanır.
bizim burda 40 ykr ama pahalı buraya göre
bence çok pahalı ne bu ya 1,5 ytk pidemi olur
İzmirde 1.5 YTL İzmirde Ekmek+ulaşım+su malesef her zaman türkiye en yüksek olarak gidiyor.Türkiye genelinde ise Mazot+benzin+Elektrik+Telefon+İnternet Dünyanın en Yüksek fiyatları arasında önde gidiyor.Durum ilerisi için iyi görünmüyor.
selam manisa turdgutlulu olarak 1.5 ytl den alıyoruz bilginize.
şu an köyde oldugum için antakya da durumlar nasıl bilemiyorum ama en son 50ykr tu
ben uşak oturuyorum pide 75 ykr
:sunglasses2: Bende izmirde oturuyorum, 500 Gr pide 150 ykr. orta kesime göre bütçe düşünürsek ki böyle değerlendirmeliyiz çünkü Türkiyenin % 90 nı eder pahalı diyorum. Allah olmayanlara yardımcı olsun. Tüm islam alemininin Ramazanı mubarek olsun.
burda 1.250 allaha şükür biz alabiliyoruz ama durumu iyi olmayanlar var pahalı bence daha ucuz yapsalar herkes alır ramazanda herkesin sofrasında olur
yuhh yaa 2.250 bir tane pide...
dahada bişey demiyorum... az önce fırından aldım...
Kulağımızın arkasına gectiler arftık...
Galiba Pideyi Bu ramazan Unutacakmışız gibi görünüyor...Dar gelirliler için :(
arkadaşlara katılıyorum hayat çok pahalı oruçlu kardeşlerimiz o güzel pideyi iftar sofrasına koymak istiyor heleki akşam satlerinde o mis gibi güzel pide kokusu içimizi dağlıyor istersen alma almazsan evde ve kendinde bir eksiklik hissediyorsun bursa da pastahanelerde tekli 1.250 çiftli 2.500 çok para çittli pide o akşam daha masada bitiyor ebunun yanında 2 ekmek alsak ki lazım ekmeğin yeri ayrı işte yandığımızın resmidir işte masada hiç bir şey yok 5 tl gitti ALLAH yardımcımız olsun hepinizin mübarek ramazanınızı en içten kutlarım alllah hepimizin yardımcısı olsun selamlar.
Pahallı dememek için fırıncı olmak lazım sanırsam. Onlara sorsak çok ucuz derler. hayırlı ramazanlar
Tokat ta pide fiyatı malesef 1 Ytl Aile bütçesine ramazan da bir hayli yük olmakta Oysa pide ramazanın olmazsa olmazı değil midir ?
hehehe abiler valla ne o ya çok pahalı ben burdurdayım ekmek 60ykr pide 75 ykr:D ekmek almıyom pide alıyom o daha iyi:D oruçlu oruçlu iyi gidiyo
bence de çok pahalı. bende ramazanın ikinci günü girdim fırına, pideler 3 e ayrılmışlar. 400 gr. 1.5 ytl /. 600 gr. 2.00 ytl. bide yumurtalı pide var oda 400 gr. ve fiyatı da 2.5 ytl. şaşırdım kaldım. pek bişey de demedim adama ama çok ayıp. bundan sonra da tepkim pide almamak olacak. okadar basit.
heppinizin cevaplarını okudum heppinizde mantıklı cevaplar vermişsiniz bana göre. hayırlı ramazanlar.
arkadaşlar çok güzel çok hoş konuşuyorsunuz ama:Bu sadece konuşmakta kalıyor hep.Ne kadar biz çabalasak bile alıyoruz ki adamlar istedikleri fiyatla satıyorlar.Her şeyde böyle değil mi bu zaten?
bıraz pahalı.ama kuresel ısınma allah ın takdırı ıle ortaya cıkan sonucta budur.ve bu yetmezmıs gıbı sımdıde gurcıstan rusya savasının ceremesını bızım turk halkı elektrık,kömur,dogalgaz gıbı ıhtıyac gıderlerıne yapılan yenı zamlarla darbe almaya devam etmektedır...allah a sukur arap ulkelerının ac ve susuzluk cektıklerını gordukce turkıyemızın bu degerlı hazınelerden nımetlerden yoksun kalmaması ıcın cok ama cok maksımum calısmaya devam etmesı gerekmektedır.saygı ve sevgılerımle...
bugun 75 ykr aldım bir pideyi.:)
İstanbulda 2 ytl
Pahalı oldugunu düşünen baya arkadşalarımız var.Anketimiz kapanmıştır.