yüklemeyi düzgün şekilde yaparsanız bu iş olur
yüklemeyi düzgün şekilde yaparsanız bu iş olur
Turksat belgesel softcmı birinci mesaja eklenmiştir.
Arkadaşım emeğine sağlık ama ben bu işi başaramadım, bu keyler denen di mi
cihazım gm 11400 4.4.2006 tarihli yazılımı yüklü
hv : v1,00 rd2-2891
sv : v1,01 şimdiden teşekkürler
Kendi cihazım aldım.Keyleri yuklerken cihazınız saat konumunda olacak
شكراااااااااااااااااااااااا
Cihazımı atv kanalı üzerinde saat konumuna getirdim. programı açtım portu seçtim dosyayı buldum ve yükle dedim cihaz yükledi ama açmıyor. ben nerede bi terslik yapıyorum ki
Formu bu kadar taşırdığım için hepinizden özür dilerim ama ebn bu işi anlamadım yükleme yaparken dosya açta sadece Goldmaster 11000-20000-30000 D+OK-***WİEW OK.dck olan dosyayı seçebiliyoruz değil mi ve bunu yükle diyebiliyoruz. şimsi admin arkadaşımın söyledikleri ile kafam karıştı birazcık...
izlemek istediğin dosyayı yükle diyor. ama 1 tane dosta görünüyor. acaba ben ve benim gibi az anlayan arkadaşlarım için step by step adım adım anlatabilirmisiniz işlemleri
emeğe saygılar
tamam bir dosya sececeksiniz. Digital + ve *** view plus okeu su an sizin dediginiz dosyayla.
İkinci dosyaylada digital + ve disco ok anladınız
çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.. benim saflığım ben yeni eklenen dosyayı görmemişim. ramazan ondandır :-)
Dikkat :Aciko Yazılımı yüklü ise softcamı kabul etmez cihazınız
Alıcımın adını yazdım ama 11400 cimini yazamadım.
Serkan kardeş bende biliyorsun GM 11400 cim var. Şimdi üzerinde 4225 yazılımı var. Softcamı alıyor. Sanırım senin kastın 5225 CW yazılımı olsa gerek. O yazılım D+ şifrelerini bile almıyor. Bende 4225 yazılımını yükledim. Bilginize.
Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Saygılar.
Evet abi 5225 yazılımı bir tuhaf yazılım :) Ne d+ lar nede biss keyleri ekleme var anlamadım.Bu konuyu empresario ile görüştüm koredeki muhensin tatyilde oldugu.Tatilden dönünce ac 4225 yazılımı vıkartacak sanırım.Goldmaster yazılımı var bende ama aciko 4225 skyın menusunu tutmuyor:v6cry:
arkadaşlar defalarca dediğiniz gibi yaptım 11300ci *** dosyasıyla dosya seçtim yükle dedim standby daykende denedim açıkkende denedim yüklemem tamamlandı diyo ama kanal göstermiyo ***view kanalını yükledim açmıyo.şifre düzenlemem demişsiniz onu denedim başaramadım nasıl düzenleniyo
Evet bu konuda kesinlikle haklısın. Acikonun menüsünü tutmuyor kardeş. Zaten o kullanım kolaylığı yüzünden hiç çıkmıyor alıcımdan. empresario inşallah dediğin yazılımı çıkarırda onunla avunuruz. Çünkü GM artık bizleri gözden çıkardığı için yazılım filan çıkarmıyor. Bizde senin gibi empresario kardeşe bakıyoruz artık. Sanırım bu 5225 yazılımı aceleye gelmiş bir yazılım. Çünkü 4225 göre bayağı eksikleri var. Örneğin rf çıkışı tv/sat tuşuna bastığımızda da yok.Alıntı:
Saygılar.
aciko 5225 sky yazılımında.listede gezerken takılma var sanki.sizde oyle degilmi
Goldmaster d+ok ve belgesel paketini açan softcam birinci mesaja eklenmiştir.
radakoğlu süpersin eline saglık..
selametle..
RadakoĞlu KardeŞ,
HerŞeyde Önce ÇaliŞmalarin İÇİn TeŞekkÜrler ...ancak Şu İŞİ Benİm Gİbİ Acemİler İÇİn Daha Ayrintili Anlatirsan Daha Faydali Olur Dİye DÜŞÜnÜyorum. ÖrneĞİn Bu Dosyalari Cİhaza Nasil YÜklİyeceĞİz, Bİlgİsayarda Hangİ Programla AÇicaz, Keylerİ Nasil YÜkleyceĞİz.
Ben YÜkleme Dosyasini AÇtiĞimda Word Formatinda Anlamsiz İbareler Çikiyor. Yardimci Olabİlİr Mİsİn ?
Gm 11300 Cİ
Goldmaster 12 ekim FREE XTV Dosyası birinci mesaja eklenmiştir.
teşekkürler
ArkadaŞlar Goldmaster 9400vci'nİn Neden Free_xtv Yazilimi Olmuyor Mesaj Yazarsaniz Sevİnİrİm.
Goldmaster 11000-20000-30000 serisine yükleniyolar. diğerlerine pek bakmıyolar. başta 9400VCI sınıfta kaldı... 3 cihaza hep yazılım yapılıyo diğerleri yok sanki. kaon ne next daha ileri yazılım yönünden. goldmaster kullanmak hoşuma gidio ama.............
Turkçe *** yukleme programı birinci mesaja eklenmiştir.Çeviri için tikere teşekkurler
hocam bende 30300sky var şimdi ben buna emu atıcam modülü sökmem mi gerek yoksa bişey yapmadan direk yükliycem mi bi yardımcı olurmusunuz bana
arkadaşlar benim cihazım GM11400 cim aciko menülü bu dosyayı yükleyebilirmiyim teşekkürler
Bu softcamı aciko 422 x ve 522 x serisi kullanıcılarıda yukleyebilir.Yalnız FREE X tv dosyası aktif degil.Diğer belgesel dosyası devam ediyor:45:
eline sağlik radakoglu ve serkan yılmaz usta tşkler
Gm 11400 ciahazım var, dendiği gibi yükledim fakat hiç bişey çözmüyor
kanallar gittgi için açmaması normal
****** tr keyini elle giriyorum ama açılmıyor nerede yanlış yapıyorum acaba yerdım bekliyorum lütfen,,, şimdiden teşekkürler.
Goldmaster 11000-20000-30000 serisi cihazlara emu *** Ve yükleme Programı
11 10 2006 tarihli Emu *** dosyası
*DİGİTAL + (Offline)
*TPS OK-MULTİVİSİON OK(guncel aes)
*ABSAT (Guncel Aes)
*FREE XTV (Offline)
*Mct Paket(OFFLİNE)
*BİSS OK( BELGESEL-FUTBOL OK)
Goldmaster 11000-20000-30000 Serisi Soft cam.Seyretmek istediginiz kanalın soft camını cihazınıza yukleyin.Softcamı atarken cihazınız standby(saat) konumunda olacaktır
RESİMLİ ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ
Not:Keyleri kendiniz *** programına alarak güncelleme yapmak isteseniz.Bütün keyleri kucuk harflerle yazmanız gerekiyor. *** tablosunda keyleri düzenlemek için bilgisayarda keyleri kucuk harflerle yazdıkdan sonra *** sayfasına kopyala yapıştır yapın.
Eklenmiş Dosyalar ***_Yukleme programı.rar (20.3 KB, 671 kez İndirildi)
Goldmaster 11000-20000 11 10 2006 tarihli Emu *** dosyası D+ OK-********* ok.zip (2.1 KB, 127 kez İndirildi)
Turkce -***_Yukleme program-www.supersatforum.com.zip (23.1 KB, 64 kez İndirildi
sevgili arkadaşlar yukarda belirtilen *** yükleme programında şireleri editlerken sondan 1. rakamı kabul etmeyerek sondan 2. rakamı sona yazarak yerine 0 yazıyor
bu sorunu nasıl düzeltebilirim
arkadaşlar ben bu yazılımı attım fakat türksattaki belgeseli açmıyor acaba çöktümü yoksa benmi yanlış yaptım yardımcı olursanız sevinirim
goldmaster 11300 ci
Ya ben de 11300 var ve Aciko 4225 yazılımı var.. Malum B I S S kanalların keylerini girmiş olmama rağmen açmıyo.. nedendir acep?
teşekkürler.. saygılar..
Selamlar bende GM 11400 kullanıyorum belgeseli açmak için aciko 4225 imi yüklemem gerekiyor. sadece bukadarmı yoksa daha sonra keyleri elle tekrarmı girmeliyim , şimdiden teşekkürler
elle gir açılır
teşekkür edri,m bilgiler için fakat yine olmadı bis *** bölümü üç bölümden luşuyor ilki 6 haneli ikincisi 2 haneli ve sonuncusu 16 haneliAlıntı:
ilk ik yere 00 yazdım şifreyide 16 heneli yere yazıp kaydettim fakat yine izleyemedim şayet bu baştaki iki yere farklı bir şey giriliyorsa onları bana yazabilirmisin teşkkür ederim
Birinci mesajdaki softcam yenilenmiştir..
iyi abi de yükledim gm 11400 cim a fakat kanallar açılmadı.softcam dosyasını nerden bulacam
eline saglık teşekürler
*DİGİTAL + OK
*BELGESEL OK
*SRG PAKET OK
19 Tarihli softcam birinci mesaja eklenmiştir..
tşk ustalar
Sağolasın be Serkan kardeş. Ellerine sağlık. Bende yükeldim ama daha açıp açmadıdığına bakamadım. İnşallah açar. Çalışmalarında başarılar diliyorum.
Saygılar.
Kanallar aynen devam ediyor sorun yok
çok teşekkürler...
sayın radaskoğlu goldmaster 30300 sky cihaza bu yazılım olur mu?