usta anlık altın borsası gibi oldun.soruyo ve anında cevabı alıyo.Alıntı:
karnelere az kaldı bu arada:D
Printable View
Peki dolar için ne yapmalı...
1,60 ı geçti...?
dolar amerikanın başkanlık seçimlerine ve israil gazze savaşına endeksliydi kriz felan hikaye bu dediklerim daha çok tatikledi ama her ikiside sonuçlandı sanırsamyine ,50 1,55 arasında oynar velevki oynamadı dahada yükseldi o zaman kriz naraları atmaya başlayabilirzAlıntı:
selametle
bende diyorumki USD 1,70 i biraz daha geçebilir. şuan 1.66 tl....
USD1,780 üzerine çıkmadığı sürece develüasyon olmuş sayılmaz zira bu rakamı bizler 2001yılında gördük ve benzinden tutunda bir çok temel maddeye zammı bu kurdan yapıştırdılar ve bizleri maalesef 6 sene boyunca bu sistem içinde güttüler.
Şimdi usd bir müddet daha bu sevilerde dolanır zira ımf ile yeni pazarlıklar yapılıyor kısa bir süre sonra bir kit'i daha satar kuru 1,40 sevilerine çekerler merak etmeyin...
ama şu var satılacak kit kalmadı....
benden size bir tiyo borsa'yı bekleyin 2000 puandaha düşüncede kağıt alın iyi kar edersiniz.
aynen . yıllardır yatırımcısını zarara uğratmayan sadece altın oldu..
minik kayıplar hariç..
altın uzun vadede her zaman kazandırmıştır.
bugü 48,00ytl gördü düştü
gidişat iraz sakt
selamete
cabbari şu an altın almak karlımı? 05/03/2009
selametle...
arkadaşlar fiyatlar düşüyor son kapanış 46,00 tl idi bir hayli düştü artık fiyat oturmaya başladı sanırsam
selametle
cabbari son durum nedir?
altın almalımı satmalımı? bilgilendirirmisin?
selametle...
sayın cabbari ustam ..tavsiyeleriiz için teşekkürler..
biliyorsunuz banka gelirleri yerlerde sürünüyor bono,tahvil getirisinde hiç bakmadım
senden tavsiyem 5 binliraya en iyi getiri türü sizce ne olabilir.
eğer altın diyecekseniz,hangisi oldugunuda açıklarsanız parası olan arkadaşınada yardım etmiş olursun
saygılar
bundan 5 ay öncesini söyleseydin kesinlikle altın derdim çok iyi getirisi vardı 54.00 tl gördü ama 45 lere kadar düştü şimdi yine toparladı ama yinede hala dengesiz bir fiyat güdümünde borsa fena değil bu aralar yatırımcının yüzünü güldürüyor ama ondada devamlı surette takip gerektiren bir mekanizma var endeks devamlı surette değişiyorAlıntı:
altın istersen sana tavsiyem işçiliksiz bileziklerden yada lira dediğimiz cumhuriyet,çeyrek,yarım,tam altın gibi altınlara yönel derim
selametle
saol cabbari ustam..borsa bizi bozar ..zati başka beşkuruş param yok
altın tavsiiyelerini tutacağım..şimdi almı dersin biraz bekleyimmi?
altın yine oynamaya başladı 48.00 tl civarında gram fiyatı
?????????
arkadaşlar şu saat itibariyle altının gramı yukselmekte olup 49.40 tl den gram fiyatı işlem görüyor bilginize takip <edin derim
arkadaşalr yine yukseldi ahberiniz olsun altın 52.50 tl
bana göre hava hoş altın borç vermişim :)ve fiyat inmez daima altın değeri
yükselir paranızı altına çeviren ilerde kar eder.:warn:
altın her zaman değerlidir.:warn:
Altın fiyatlarını en çok etkileyen hindistandır adamların bir düğün sezonunda taktıkları:)aldıkları altın miktarı dünyanın genelinden fazla neredeyse hindistanın düğün sezonu için depo yapacağı belliydi bugün yapılan bir açıklamaya görede imf hindistana çok yüklü altın satacağını söyledi bu söylemlede altın rekor yaptı devam edermi derseniz bence bir müddet daha devam eder saygılar...
ne inmesi kendinizi kandır mayın una giderken evdeki bulgurdan olmayın arkadaşlar
destek ve 10 ay önce geldiği yer 54.00 tl idi onu gecerse bence altın tutulmaz
ceyrek altın neredeyse 90 tl oldu
Şu anda onsu 1090 doları geçti 1000 doları geçtiğinde uzmanlar 1100 dolara hatta ve hatta 1300 dolara kadar gidebilir demişlerdi böle giderse de daha da yükseleceğinin kanaatindeyim borsa düşüşte ve kolay kolay da yukarı ivme kazanacağını sanmıyorum borsa ne kadar düşerse altın o kadar çıkar.Elinde altını olan arkadaşların acele etmemelerini tavsiye ederim bende bekliyorum daha....
altını olan varsa hiç durmasın saldırın kuyumcularaaaaaaa :)
benim biraz var elimde elitipte satacam kuyumcular düşük alıyor 14 ayar 10 ayar 9 ayar 18 ayar var elimde
osmann çeyrek altınları satmışmıydın bugün 97 tl oldu altın:(:(
elinde para olan için ideal zamanlar al sat sat al zamanı
ama elinde 3--5 bin olan için ne almalı nede satmalı
borcum bitsin altın alacağım.
2010 aralık ayında:):)
cabbari ustam...burgulu bilezik kaç ayar oluyor?
ve gr fiyatı nedir? (bugün itibari ile)
selametle...
benimde elimde biraz var ama onları eritip satacam çünkü kuyumcular düşük alıyor benımkiler set ve bilelik agırlıklı ıdı
ve altın sert düşüş yasıyor
ben ev almıştım altını bozdurp dahada yokki hehe
evet ciddi düştü yatırım amaçlı elinde altın buluduranların dikkatli olması gerek pazartesi açılışı beklemek gerek taki ons düştü
düşsün düşsün .....
şimdi altının fiyatı nekadar oldu acaba...
Alıntı:
04.12.09 tarihinde saat 09.20 de samanyolu tv de - aynı gün akşam gazetesindeki köşesinde de -anadolu yatırım stratejisti Syn Halil Reçber güniçi yorumlarında bu konuya değindi ve şunları söyledi altının kısa vadede öngörülen hedefine ulaşarak ons bazında 1226 doları gördüğünü bundan sonra da altının grafiğinin aşağı yönlü olarak kırılmaya başladığını belirtti.Bundan sonra kısa vade için 1150 doların üstünde olan her fırsatın satış zamanı olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek 2010 yılında altının 900 920 dolara düşeceğini tahmin ettiklerini belirtti.BUNLArı söyledği zaman altın 1210 larda dolanıyordu fiyatı yine aynı gün 2. seans altın sanki üstadın bu yorumunu bekliyormuş gibi tepe taklak geldi ve günü 1186 dolardan kapattı......
Yatırım tavsiyesi değildir ama şunu da unutmamak gerekir ki kar cepte güzeldir...
ÇEYREK ALTIN NE KADAR PEKİ hala 90 lardamı _?
üff beee 15 bin vardı basıp alsaymışız 67 den 95 abuuuuuuuuuuu nasip degilmiş
düştüyse allalım bari bi daha 67 olurmu acaba