arkadaşım sistem bılgılerını yazarmısın. biirde cıhaz yenımı.
usta elimdeki cihaz bilgileri
Topfield
Model TF5050CI
ID 5501
Loader vers. L1.29
Cihaz vers. v5.0.90
Software vers. TF-ES50CID 5.01.14
cihazi ben hemen hemen 1 sene olacak alali.yardimci olabilirseniz cok sevinirim
saygilar
teşekkür ederim
ben bukonuyu anlamadım
tamam sşimdi anladım mutasyon oluyor
Saolasınnn
Olmuo Goldmaster e Ceviremedim
teşekkürler
tesekkürler
emeği geçenlere teşekkürler
9400vcı ile 9400cı arasında ne fark var
bir deneyim bakalım benim model 4150 goldmsater
teşekkürler elinize sağlık
selam arkadaşlar benim yeğende topfield 4000 pvr cihaz var bu cihazda emu varmı bilmiyorum emu kodu kac hiç bilgim yok sizden ricam bu cihazın emu kodu varsa kaçtır veya bu cihaza biss menülü emu yazılımı atmak istiyorum eger bu cihaza emu atılıyosa buraya eklermisiniz eger emu atılmıyosa bu cihazı başka hangi marka cihazlara dönüştürebiliriz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
arkadaş eline sağlık:45::45:
9400 CI ile 9400 V CI arasındaki en belirgin fark arkada bulunan çıkışlardır.(AUDİO,VİDEO).TV ye aktarım yapılan ses ve görüntü çıkışlarıdır.Alıntı:
Cihazın arkadaki çıkışlar kare olarak siyah,kırmızı üstte hemen altında sarı,beyaz olarak dizilmişse bu 9400 CI dır,yani eski boarda sahiptir.
Eğer bu çıkışlar di*** olarak dizilmişse ve arkasında siyah renkli çıkış yoksa bu yeni boardludur ve 9400 VCI dır.
Bir diğer fark ise 9400 VCI da S-Video çıkışı mevcuttur.Eski 9400 CI da mevcut değildir.Bir başka ve önemli fark bordun devre yapısında farklı bir İBM işlemci entegre kullanılmıştır.Bu eski modele nazaran biraz daha küçük ama çok seri bir işlemci modelidir.İBM işlemcinin modeli Vulcano olduğu için 9400 CI -9400 VCI olmuştur.Bu V harfi İBM işlemcinin modelinden gelen V dir.(Vulcano).
Bir başka farklılık eski boarda LNB entegresi yoktur.Yani normal 9400 CI da onun yerine B772 transistörü bu görevi yapıyordu,algılama biraz daha hızlı olsun diye hem bu transistör yerine LNB entegresi gelmiş hemde Vulcona İBM işlemci kullanılmıştır 9400 VCI da.
teşekkür ediyorum
ellerine sağlik
teşekkürler
slm 57000v2cı yazılım
sağol arkadaş
saollllllll
eline sağlık
:clap2:: bu zamanda hala bu dosyaları bulabilmek harikasınız
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Defalarca denememe rağmen ne yazıkki yazılım yüklenmedi.
port ve hız ayarlarını defalarca denedim. com1 ve com2yi sırayla değiştim. kablonunda sağlamlığına eminim. defalartca yazılım yuklendi bu kabloyla. değişim yapamadım ne yazıkki. sadece kanal listesi yukledim o kadar.
Başka bi yçntemimi var._?
Alıntı:
basri usta sorununu tam olarak açıklarmısın cihaz da şu an goldmaster yazılımı nı yoksa Topfield yazılımımı var. Cihazda menude sistem bilgisi yada cihaz bilgsi menusu vardır ordaki bilgileri buraya yaz yardımcı olayım.
bilgi menusunu aynen paylaşıyorum usta.
Kablo ve com portunda sıkıntı olmadığına eminim. Kanal listesi attım aynı pcden aynı recivera..
Alıntı:
Sis. Bil ; 290
Yukleyici ; A3.90
Versiyon ; V4.3.96
Uygulama ; TFJF3.58.22
Son Guncelleme ; NOV 11 - 2003
yuklerken ne hatası verıyor.
ekranda waiting yazısında duruyor hiç bir işlem yapmıyor. hata ekranı bile çıkmıyor. com portlarınıda doğru sectiğime eminim.Alıntı:
kanal yukleme programında sıkıntı yaşamadım.
başka bir yerden loader yukledim yine olmadı.
baska pcde deneyemiyorum. evdeki 2 pc ve 1 notebooktan sadece birinde com portu var. onda bu işleri yapıyorum genelde...
waiting yazısı tamamen pc ile cihazın bağlantı kuramaması demektir. Normalde yazılım ne olursa olsun eğer yazılım hatası varsa programda hata veriri. RS 232 kablosunu ters cevir birde com ayarından hızı düşür.
ellerine sağlık~!!!!
jgfjfgjgfjgj
thanks
teşekkürler
çoktan beri uğramamıştım... devam eden çalışmaları gördüm, çok memnun kaldım:ty:
çok teşekkür ederim.....
tesekkurler cok aramıstım bu dosyayı eline saglık ekleyenin :)))
saygilar
yazılım için sağol
ellerine saglık uzun zamandır arıyordum emegine teşekkürler
teşekürler ustam
tesekkur
slm arkadaşlar dönüşüm yazılımını cevirince goldmaster yazılımımı yüklüyoruzz. saygılar
Teşekkürler...
tşk.ler usta
elin,ze sağlık bende bunu arazsdım
ustaların eline sağlık
emeyinize cok teşekürler
topfield 3000 cı cihazımda bazı kanallarda donma problemi var yazılım atarak bu sorun cözülürmü
3100 12 v topfield dönüştürmeye çalişiyorum
Teşekkürler
tEŞEKKÜRLER
emeği geçenlere teşekkürler