gerçekmi bu...
Printable View
gerçekmi bu...
Haber kaynağı ne yazarmısınız hiç bir yerde bu habere rastlamadım
ya show tv geri zekarımı reklamlardam Dünya'nın parasını kazanıyo kurtlar vadisi parasını bir kez almadı ondada dizinin o bölümünü show tv'ye vermedi para vermeme olayı yalandan baska bir sey degil.....Hem kurtlar vadisini show tv bu sebeblerden vermese atv gibi kanallar bu anı beliyo hemen diziyi kapallar bizede kumandadan bir yukarısı veya aşağısına inme kallır.......
nerde yazıyormuş ooo
valla show acunun programıda olmasa bırseye benzemeyecek hani...
toğruysa başka çapanoğlu yatıyordur işin içinde siyası kararlar falan ?
yav bir dizimiz vardı onuda krız göturdu.
showtv yanlış hesap yapıyor sanırım. izlenen bi tek o vardı zaten. belki kanal değişikliğide olacak olabilir. geçenlerde dizinin kanaltürke geçeceği söyleniyordu.
Dizi cok tutulabilir ama reklam alamadıktan sonra 1 ci olsa ne olur.Zaten cogu kesim illa dizi arasında5-10 dk geçtigi için reklamlar yerine o anda ne varsa ona bakıyor tek türkiye parmaklıklar ardında vs gibi dizilere.
Örnek bir web sitesi düşünün turkiyede 1 numara olmuş giren çok kişi ama reklam gelmiyorsa yasaması zordur.
Sadece Show tv den kalkması yetmez diziyi tamamen ortadan kaldırmak gerekir bence..
Herhangi bir amaç gütmeyen tamamen siyasi bir kesimin propagandasını yapan saçma sapan bir dizi kırk yıllık terörist muro'yu iki dakikada sempatik devrimci kılığına sokarak dağdaki eşkiyayı iyi ve ezilmiş aile çocuğu gibi göstermek, daha tiyatro ve sahne sanatlarının en ufak bir tozunu yutmadan bir anda hiç bir rol yeteneği olmayan bir adamı diziye sırf yapımcının kardeşi diye baş köşeye oturtmak ne kadar gerçekci ise bu dizide o kadar yalan ve yavan...
bence tamamen ve ebediyen yayından kalkmalı...
bencede kalkmasındaki tek sorun maddiyat değil ama bunun üzerine yıkarak askıya almışlardır başkada kendimce bi sorun bulamıyorum çünkü dizinin üzerinden show tv ona vereceği parayı bir dizi gösterimindeki reklamlardan almıştır.dediğim gibi ama kendi fikrim bu düpe düz siyaset var bunun içinde başkada bir şey yok kanımca hatırladığım kadarı ile kurtlar vadisinin terör bölümünü gösterime girmeden doğramışlardı.bunuda sonradan kılıfına uydurup kaldırdılar zaten tv izlemiyordum sadece kurtlar vadisini izlemek için bakıyordum bu da kalkınca kökten syretmem olur
buda demek oluyor İskender kazandı bu kadar basit :)
Muro Filmi için mi yapılıyo bu desem anlamsız olur hani tv'den kesip sinemada milletin izlemesi için.
Hangi diziyi sonunu getirdiler hep yarım bırakıyorlar star tv de derdest tide yarım bıraktılar
ohh be iskenderde biraz rahatlasın be kardeşim ne bu her bölümde adama ayrı ızdırap
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
PANA FİLM DİZİLERİ HAKKINDA DUYURU
Bugün bazı internet sitelerinde Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ilgili yayınlanan haberlere ilişkin Pana Film’in resmi açıklaması aşağıdaki gibidir:
“Pana Film’in Show TV ile ekonomik sorunları olduğu doğrudur. Show TV buna kalıcı bir çözüm bulamazsa yollarımız ayrılacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşref Saati’nin hangi kanalda yayınlanacağı sorunlar çözüldükten sonra belli olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yani Kurtlar Vadisi Yayından kalkmadı ekonomik sorunlar var eger show tv bunu cözmese kanal degişimine gidilecek.......:yahoo:
:sunglasses2:
evet öyle biraz izliyemecegiz zaten arada bayram tatili var o hafta dizi yayınlamıyacaktı bir iki hafta içinde sorun cözürlür önceden dedigim gibi bize kumandadan bir yukarısı veya aşağısına inme kallır.......:wave:
Polat, Kurtlar Vadisi Pusu’daki maceraları için Show TV’ye 10 gün süre verdi. Para sürede ödenmesse bakın nereye geçecek!
Show TV ile Pana Film’in arasına bir kez daha “para” girdi. Üstelik bu kez kriz, eskisinden çok daha derin.
Çünkü Pana Film, çektiği “Kurtlar Vadisi Pusu” ile “Eşref Saati” dizilerinin bu sezon ekrana gelen bölümleri için Show TV’den şimdiye kadar bir kuruş ödeme alamadığı gibi, yapım şirketi yayıncı kuruluştan geçen sezondan da alacaklı.
O nedenle de Pana Film ve Show TV, ilişkilerini dondurma kararı aldı.
Show TV, Pana Film’e olan borcunu öderse, taraflar arasındaki sorun bitecek ve “Kurtlar Vadisi Pusu” kanalda yayınlanmaya devam edecek.
“Eşref Saati”nin durumu ise tarafların o günkü “eşref saati” belirleyecek. “Kurtlar Vadisi Pusu” kemik bir izleyici kitlesi olan bir dizi.
O nedenle de müşterisi çok.
Öğrendiğim kadarıyla şu ana kadar “Kurtlar Vadisi Pusu” için Pana Film’e teklif vermeyen majör kanal yok…
Kanal D, ATV, Star TV, FOX, Kanaltürk hatta TRT bile talip “Kurtlar Vadisi Pusu”ya…
Bir hafta, bilemediniz 10 gün içinde “Kurtlar Vadisi Pusu”nun akıbeti netleşecek.
Show TV, Pana Film’e ödemesini yaparsa dizi bu kanalda kalacak, aksi takdirde “Kurtlar Vadisi Pusu” yeni yılda adres değiştirecek.
Kaynak: ihlas.net.tr/detail.asp?id=111010
bu akşam eski bölümü var..
bende talibim kaç para istiyorlar?
bence seyırcının kanala ve dızıye ılgısını daha cok gostermesı ıcın planlanmıs bır reklam polıtıkası olup reytınglerı tavan yapıp ask-ı memnu yaprak dokumu avrupa yakası ve bazı sevılen dızılerı gerıde bırakmak.sonrda cıkıp anlaştık show odeme yapmıştır.tahmınen boyle işte..!
Bu resim gerçek oldu!!! Kurtlar Vadisi'nin yerini nasıl Recep İvedik aldı?
Kurtlar Vadisi Pusu yerine Recep İvedik Show TV izleyicilerie nasıl bir sürpriz hazırladı?
Kurtlar gitti, Recep İvedik geldi!...
Kurtlar Vadisi ile yollarını ayıran Show TV'de Recep İvedik'in tanıtımları dönmeye başladı�
Recep İvedik 25 Aralık Perşembe günü Kurtlar Vadisi'nin yerine Show TV'de ekrana gelecek�
ne tür bir misyon yüklenecek recep bey mematiyimi canlandıracak ne alaka?
Saçma Biz Pusuyu istiyoruz..
Kurtlar Vadisi Arap televizyonunda
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Kurtlar Vadisi" adlı dizi Arap televizyonunda yayımlanacak. Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan "Abu Dabi" televizyonu, fragmanlarını vermeye başladığı diziyi yakında yayımlayacak. Abu Dabi televizyonu, diziyi ne zaman yayımlamaya başlayacağını ise henüz duyurmadı.
arapların A3 tv si de acı hayatı oynatıyor bi ara görmüştüm.
bizdeki medyanın cesareti kalmadı anlasılan yüksek yerden baskı yedi
hangi uyduda bu kanal acaba
araplar türk dizilerini sardı hadi bakalım yen cabbar alemdarlar bekliyoruz:D
yeni bölümlerimi yayınlanacak acaba
Show TV ile aralarında çıkan ekonomik anlaşmazlık nedeniyle bir süreliğine çekimlerine ara verilen ’Kurtlar Vadisi: Pusu’ dizisinin ne zaman başlayacağını dizide Davut Tataroğlu’nu oynayan Can Gürzap yanıtladı.
Bir süredir çeşitli polemiklere yol açan ’Kurtlar Vadisi:Pusu’ dizisine ara verilmesi ve farklı kanalların da diziyi alma çabaları gündeme gelirken, izleyenler de merakla gelişmeleri beklemekte.
HaberTürk’te Saba Tümer’in konuğu olan Can Gürzap, diziyle ilgili çok merak edilen o soruları bilgisi dahilinde yanıtlamaya çalıştı. "Çekimlere ara verildi" diyen Can Gürzap, yeniden başlaması için kesin bir tarih olmadığını belirterek "Ocak sonu ya da Şubat deniliyor. Ben de tam bilmiyorum" diye konuştu.
BU DİZİ OYNAR!
Çekimlere 2-3 haftalık bir ara verdiklerini belirten Can Gürzap, "Geçen yıl da 2-3 hafta Kurtlar Vadisi ara vermişti. Yeni dönemin başlaması nedeniyle galiba. Tam olarak nedenini bilmiyorum ama başlar yine" dedi.
Can Gürzap, dizinin Star TV’ye geçmesi ihtimaliyle ilgili yapılan söylentiler için de "Her gün herkes bütün kanalları sayıyor ama bilemiyorum. Bana göre yazdıkları sürece bu dizi oynar. Senaristler yazdıkları ve yapımcılar yapmak istedikleri sürece bu dizi oynar" şeklinde konuştu.
BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM!
’Kurtlar Vadisi: Pusu’da ’Davut Tataroğlu’ karakterini oynayan Can Gürzap, sokakta insanlardan aldığı tepkilere inanamadığını ifade etti. Gürzap, yaşadığı şaşkınlığı ve dizide yeralmasıyla ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti:
"Çok tutulmuş, çok seyircisi olan ve benim beğendiğim bir dizide beğendiğim bir rolü oynuyorum. Rol küçük olmasına rağmen bu rolü oynamaktan da zevk alıyorum. Ben bu kadar dizi yaptım, bu kadar tiyatro yaptım, bu kadar filmde oynadım, ben böyle bir şey görmedim. Sokakta çeviriyorlar beni ki benim rolüm o kadar büyük değil. Bir de başrol oynayanları düşünün. Onlar herhalde hiç sokağa çıkamıyorlar. Zor bir hayat yani. Gerçekten o kadar ilginç olaylarla karşılaşıyorum ki bazen durup düşünüyorum ve şaşırıyorum."
Televizyongazetesi
Kurtlar Vadisi hangi kanala daha yakın?
Kurtlar Vadisi, Şubat başında yeni kanalında yayınlanmaya başlanacak. Pana Film, görüştüğü kanal sayısını 3'e indirdi. Bunlar içinde şansı en yüksek olanı ise bakın hangisi?
Sabah gazetesinin Günaydın ekinde yazan Tv eleştirmeni Yüksel Aytuğ, herkesin merakla beklediği cevabı köşesine taşıdı....
Kurtlar Vadisi'nin Arapça'sı
Pek çok Türk dizisini yayınlayarak Ortadoğu'da izlenme rekorları kıran Abu Dabi televizyonu çok yakında Kurtlar Vadisi dizisini yayınlayacakmış. Dizinin fragmanları bile büyük ilgi görmüş. Ancak Pana Film, söz konusu bölümlerin kendilerinden önce Sinegraf firması tarafından çekilen ilk 55 bölüm olduğunu açıkladı. Kendi çektikleri bölümlerin yayın hakkının ise Mısırlı bir yayın şirketinde bulunduğu belirtildi.
Bu arada herkesin merak ettiği konuda bir de tüyo vereyim: Kurtlar Vadisi, Şubat ayının başında yeni kanalında yayınlanmaya başlanacak. Pana Film yöneticileri, görüştükleri kanal sayısını 3'e indirdiler. Bunlar içinde şansı en yüksek olanın ise Kanaltürk olduğu kulağıma fısıldandı.
Peki, dizi Arapça dublajıyla yayınlanırsa, izleyenler ekranda ne tür diyaloglarla karşılaşır? Arapların bugüne kadar duymadığı kavramlar, nasıl tercüme edilebilir?
Bunun için hayal gücümden yardım istedim:
Derin devlet: Devlet ül arz-ı merkez.
Organize suç: Kabahat ül cümbür cemaat.
Ergenekon yapılanması: Müteşekkilen Arapsaçı.
Kurtlar Konseyi: Ulema ül uluma.
İhtiyarlar Meclisi: Meclis-i tekaüt.
Kırmızı Kitap: Küttab ül Salça.
Çökme: Haraç el avanta.
Racon: Artistik ül mafya-i muteber.
bilgi için tesekkürler
Atv olabilir bence yada Show tv ile devam eder.
şov tivi ile devam eder ama bence öylede olması iyi olur..
her perşembe birileri arayıp bana hangi kanalda demesinden sıkıldım.
sanki çok izliyormuşum gibi...
artı bi kanalda başlasa iyi olacak
Kurtlar Vadisi'nden İmamlığa
Kurtlar Vadisi'nde rol alan bir oyuncu, Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Çömlekçi köyüne vekil imam oldu. İşte o oyuncu...
Birçok dizi ve reklamda oynayan Hüsnü Nişancı, işlerin iyi gitmemesi nedeniyle yerleştiği Biga'da askere giden köy imamının yerine geçti.
Aralarında Kurtlar Vadisi ve Arka Sokaklar'ın da bulunduğu pek çok dizide rol alan Hüsnü Nişancı, Çanakkale'nin Biga ilçesindeki Çömlekçi köyünde vekil imam hatiplik yapıyor.
Alınan bilgiye göre, Biga İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Seramik Bölümü'nü bitiren Nişancı, Sadri Alışık Tiyatrosu'nda oyunculuk dersi aldı. Nişancı, bu eğitimin ardından Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar, Kuzey Rüzgârı, Sessiz Gemiler, Hatırla Sevgili, Mahşer, Ihlamurlar Altında, Binbir Gece gibi pek çok sevilen dizide çeşitli roller aldı. Bazı reklam filmlerinde de oynayan Nişancı, bu sırada Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sahne çalışmalarına devam etti.
GERÇEKLERLE YÜZ YÜZEYİM
Son dönemde işlerin iyi gitmemesi ve yeterli para kazanamaması üzerine memleketi olan Biga'ya gelen Nişancı, doğduğu köy olan Çömlekçi'ye vekil imam hatip olarak atandı. 15 Nisan'dan itibaren görevine başlayan Nişancı, 15 ay süreyle vekil imamlık yapacak. Nişancı, köy imamının askere gittiğini, boşluğu kendisinin dolduracağını söyledi.
Din eğitimi aldığı için beraber oynadığı rol arkadaşlarına göre düşüncelerinin farklı olduğunu ifade eden Nişancı, "İmam olmaktan ötürü çok mutluyum. Setlerde yaşadığım dünya çok farklı, camide ise gerçeklerle yüz yüzeyim. Oyun bitince kendi gerçeklerimiz ile baş başa kalıyoruz. Ancak uygun roller olursa yine oynamak isterim" dedi.
Hiç Bu Kadar Derine İnilmemişti
Kurtlar Vadisi, bu hafta yine nefes kesecek bir bölümle geliyor... İskender'e süpriz isimden 2 kurşun, Özal'daki gibi bir numaraya süikast ve Genelkurmay Başkanı...
Polat Alemdar’ın kurşunlarına hedef olan Cevat, sağ kurtulmayı nasıl başaracak?
Aynı baskında ele geçen İskender’in kurmayları Hoca ve Kumandan, Polat Alemdar’a neler anlatacak?
İskender, konseyindeki adamları Polat’ın eline geçince, ne yapacak?
Hoca ve Kumandan’ın, hem Polat’ı ve hem de İskender’i şaşırtacak şok itirafı ne olacak?
Ve İskender Büyük, sonunda hangi sürpriz ismin kurşunlarına hedef olacak? İskender ölecek mi?
hoca neden alemdara gladyo dedi. heralde yaşlılar asıl ergenekon polatıda maşa olarak kullanmak istediler bu bölümdede polat bunu öğrenecek galiba.
Tam olarak orda gladio yu neden kullandı ve gladio diyerek neyi kastetti acaba?