ustam kke ler açmadı
Printable View
ustam kke ler açmadı
dream tv hangi uydudaki kanal...:49:
S.x view Plus eklendi
bu digi tv neya?hangi uyduda?...:49:
Thor uydusunda
jsc sport güncellenmiş softcam sunny için
emeğine sağlık ustam
JSC Sports 1-2-4 eklendi
sunyy 7010 cı cihazım var sarı ayçiçek menülü 12.01.a5 hw si
bu yazılım olurumu ona
Bu yazılım değil şifre dosyası merak etme olur.
ilk önce soft cam ı yükliyecem sonra kke yi kup 230 ile mi yükleyeceğim engineer modda
İkiside şifre dosyası ikisinide yüklemen gereksiz ikisinden birini yükleyeceksin birisi softcam birisi kke softcamın yükleyici loaderi dosyanın içinde zaten kke için yükleyici gerekmez zaten.guardar como'yu işaretleyip cihazı arkadan açacaksın.
:loco: teşekürler
yükledim makinaya softcam ın içindeki loaderle sorun olmaz herhalde
Kke'yi nasıl yükledin loaderle:8[1]:
emeğine sağlık teşekkürler...
sanırım arkadaş soft cam demek istemiş[/QUOTE]
sunny ye ilk defa şifre yükledim
normale yumatu kullanıyorum
yumatuda kke mke yok normal şifre dosyasını kaptırıyorum halloluyor
vatandaşın dediği gibi dilim sürçtü
Free-x 1-2,Frenc Lower,X-Dream eklenmiştir.
Kaon marka receiverim var.dosyaları indirdim.Bazı kanalların ***lerini elle girdim.Ama hiçbiri açılmıyor.Elle girilince aynı sonuç alınmıyor mu?Veya izlemek için yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.
teşekürler kuçer ustam
Bursa-Fenerbahçe maçı perşembe 18:00 da JSC Sports 1 de
teşekkürler üstadlar
teşekkürler üstad ellerinize saglık
XDream,FreeXTV,XTV2,FrenchLover eklendi
eline sağlık
teşekrler ustaa..
güncel sofcamı attım sirus taki osk odesa ve 1t 1 kanalını açmadısunnystream yaılmı var cihaz 7010 dci 12 01 a5 saygılar
kke leri yüklüyorum ama çözülmüyor acaba ****ler çöktümü yoksa bir şeyler yapılmasımı lazım neden açılmadığını anlamadım yardım lütfen
tha:wave: nks
arkadaşlkar dün akşam sunny 12.01.05 stream yazılım yüklü makinada thor uydusundaki bazı kanallarda *** updating yazısı çıktı.cihazda son softcam yüklü acaba softcam çöktü mü
tsk ler kucer06 ustam bende sunny 1030 var hangı programı atmalıyım kı dıgı tv yı ızleyebılırım tsk
Arkadaşım cihazının modülünü iptal eder 12 01 A5 hw'ye çevirirsen digi tv'yi seyredebilirsin yoksa çakılı olan modülle emu çakışması olduğu için digi tv'yi seyredemezsin.
selam ben konakları kastetmedim nagraların bazıları da açmıyor
yaklaşık üç gündütr saygılar ve ilginize teşekkürler
Selam
Uzun zamandan beri bazı kanalların şifrelerini veriyorsunuz.Ben de bu şifreleri elle belirtiğiniz bölümlere giriyorum.Fakat ne şifreli spor kanallarını ne de diğer ****** yayın yapan kanalları açamıyorum.Bu şifreleri girdiğimde o kanalları açabileceğim bir proğram önerirseniz ve bu proğramı yüklemeyi hiç bilmeyen birisine öğretecek şekilde anlatırsanız sevinirim.Umarım bir ilgilenen çıkar.şimdiden çok teşekkür ederim.
Şuan güncellenen k€yler Intelsat 10-02 - Thor 3/5 @ 1° West uydusu içindir.Çanak yönünüz 1° uydusuna çevrilmemiş ise bu kanalları seyredemezsiniz.Kanal bilgileri için linki tıklayın.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Kaç çanağınız ve yönleri hakkında bilgi verirseninz seyredilebilir kanallar hakkında bilgi vermek daha kolay olur...Sevgilerle:sunglasses2:
Free-x 1-2,X DREAM,Frenc Lover eklendi
Teşekkürler Kucer06
eline sağlık
bu softcam veya kke kaon clasico ya uyarmı
S.x View 8 kanal eklendi
teşekürler kucer ustam saygılar
kucer06 ustam ellerine sağlık teşekkürler
S.x View eklendi
sayın kucer arkadaşım bu softcamda 16 e deki pinkler varmı varsa kaon clasicoda açarmı yoksa streammı yüklemem lazım şimdiden teşekkürler
Clasico'da açmaz arkadaşım
teşekürler