Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cihazına uygun olanı 12.01.A5 yükleyeceksin ve güncel K€Y yükleyeceksin
arkadaşlar sitede yeniyim makianımın markası 1030 dcı sky sunny hangi yazılımı, hangi programla atmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
:49: sevgili üstadlar next 2005 dcı cihazım var
sanny 7010 dcız (at-12.01.a5) yazılımı yüklü
elle *** girmeye çalıştım Exit dediğimde sistem sürekli
Başa dönüyor ne yapmam gerekiyor.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
sevgi ve saygılarımla
arkadaslar goldmaster 7400 cım model uydu cıhazı var 12 03 a5 ten 12 01 a5 yanı stream menu yapacagım fakat yazılımı bulamadım yardımcı olursanız sevınırım hangı stream menuyu yuklemelıyım tsk ler
arkadaşlar sunny 1030 dcı sky için hazır kanal listesi mevcut mu bilgisayardan atabileceğim benim makinada atv ve tv5 gibi kanallar yok bunlarıda bir tülü yükleyemedim hazır kanal listesi varsa sevinirim
Arkadaşlar 12.01.a5 H/W 'li cihazıma 1. mesajdaki uygun yazılımı yükledim fakat hem türksat'ta hem hotbird' de sinyal seviyeleri sıfıra düştü hiçbişey izleyemiyorum. Acaba atladığım veya yapmadığım bişeymi var?
:warn: :warn: :warn: :warn: :warn:
Arkadaşlar sorun kalmadı teşekkürler
selam arkadaşlar bendeki 1030 sky 6.19 loader versiyonlu cihazıma en son 2005 yılında yazılım atmıştım o yazılımla şu an türksattaki biss leri açıyor bu eski emu ile digi tv yi açabilirmiyim ona göre thor uydusuna ayar çekicem cevaplarınızı bekliyorum
lehim kullanmadan nasıl yapılacağını açıklarmısın lütfen yaada nerde bullabiliriz burayı incele demişşsin ama orda yok
arkadaşlar sunny 7010dz yazılımı yüklü ora cihzaı var stream menülü yazılım yüklediğim zaman halt hatası veriyor çözümü nedir
Sunny, 16.00.A1 hw nosuna sahip cihazlarda stream yazılım yüklenmesi sonucu halt hatası ile karşılaşılıyor..
Bu sorunun çözümü bulunmamakta arkadaşım zaten şu an icin stream yazılımın tek artısı digi tv ler , kaonteam yazılımını yüklerseniz halt hatası sorunu ortadan kalkar ve digi tv lerede bakabilirsiniz..
arkadaşlar sunyy yazılım atacagım
ama nasıl atıldıgını bilmiyom yardımcı ola bilirmisiniz ltf
sağ olasın teşekkürler
Değerli arkadaşlar,
Daha önde sitede yazdığım bir konu ile ilgili açıklama yapacağım.
Çünkü aynı sorun başka arkadaşlarda da olduğunu okumuştur.
SUNNY 7011 DCIZ cihazda Türksattan Hotbirde geçerken önce uydu
işareti veriyor, daha sonra yayına geçiyordu. Çanak ayarlarını yaptım
olmadı. Cihazı resetledim olmadı. En sonunda dayzeki değiştirdim sorun
çözüldü. Şu anda herşey normal. Siz değerli üye arkadaşlarımızın
bilgisine sunulur.
Saygılarımla;
MURTAZ.
arkadaşlar h/w 16-c0-a1 cihazda görüntüler de donma yapıyor ses normal neden olabilir yardım
atv-star-şow-fox hemen hemen hepsinde trt paketinde
cihazın h/w si 16.00.A1 bu cihaza 16.C0.A1 yazılımı yüklesem olurmu
mrb. cihazım kaon ksf 511 . uzun zamandır yazılım yüklemedim. şu anda yükleyebileceğim en güncel yazılım hangisi acaba? yanlış hatırlamıyosam en son sunny yazılım yüklemiştim.
sistem:
model:AT-7010DZ
info:10.05.21-D5EB
S/W:V 22.00.07
H/W:V 16.C0.A1
izlediğim uydular türksat ve hotbird
aslında bugunlerde thor uydusuna gecmeyi dusunuyorum. ne tavsiye edersin..? sunny 7010'a devammı,yoksa baska bir sunny serisi mi? yoksa tekrar kaon'a mı dönmeli?Alıntı:
yani en sorunsuz yazılım hangisi şu anda?
YUKLEDİĞİM en son YAZILIM "AT-7010DZ_16.C0.A1_TK081024c.btm" 'imiş.
teşekkürler
cihazla ilgili bir sıkıntım yok zaten. sıkıntım yazılımla ilgili.cihazım kaon fakat sunny yazılımı yüklü şu anda. verdiğin linkten hangisini yüklemem gerek..? bu üçünün de h/w si aynıAlıntı:
AT-7010DZ_16.C0.A1_TK081027c.zip
AT-8012DZ_16.C0.A1_TK081027c.zip
AT-8020DZ_16.C0.A1_TK081027c.zip
şu anda cihazda yüklü olan
AT-7010DZ_16.C0.A1_TK081024c.btm".
üçüde aynı üçünden isdeğini yükleye bilirsin
arkadaşlar sirius uydusu için güncel hangi yazılımları kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz
teşekkürler HCakır
tesekkürler Yargıç
teşekürler
sunny 1030 cihazım var. digi tv için hangi yazılımı atmam gerekiyor?
Sunny 1030 uydu alıcım var.Hotbird1 kanalından şifreli kanalları ***leri elle girerek açıyor.Thor uydusunda nagravisyon bölümüne digi tv ***lerini girdiğim halde açmıyor.Yardımcı olurmusunuz.
S/W:02.00.07
H/W:V12.03a5
ya arkadaşlar bu ilk sayfadaki at7011 dci yazılımı son yazlımım mıdır... yani türksat 3a ya uyumlu olan
uyumludur arkadaşım ama listede türksat 1c olarak göürünr ismini değiştiriğ türksat 3A yapabilirsiniz
bende suny 1030 var ancak ****ler ciazdan uctu sımdı ıc acılmıyor neyamalı buciaza daa once kke yukledım 4/5 ay sonra *** sayfasını actım ciaz bozuldu yenıden kke & k. kafa yı denedim olmadı acılı kaanıyor ail yardııım ...
At -7012 dz
s/w:v02.00.06
h/w:v16.c0.a1
loder: V6.1.9
bu cihazıma son güncel yazılım bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim:49::49::49::49:
supersatforuma hoşgeldin bu cihazlara uzun süredir yeni yazlım verilmedi ama yine yüklemek istersen verilen sonyazılımlar aşağıdaki linkte bula bilirsin cihazının H/W uygun olan 1.mesajdaki
7010 dz 16.c0.a1
7011 dz 16.c0.a1
8012 dz 16.c0.a1
bu üç yazılımdan istediğini yükleye bilirsin
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sayın ustalar benim bir sorum olacaktı elimde sunny 7010 12 c1 a5 makine var her nedense bütün frakanslarda anten göstergesi (alttaki) % 98 lerde gösteriyor acaba sebebi ne olabilir şimdiden teşekkrüler
cihazın kanalları gösteriyormu göstermiyorsa tuner voltajı 13-18 V çıkıyormu onu kontrol edin voltajlar normal çıkıyorsa tunerde arızalı olabilir ama siz yinede ilk önce fabrika ayarlarına döndürün sonra yazılım yükleyin ve bakın düzelecekmi
sayın yargıç_1 usta bütün kanallar normal gösteriyor daha önce başka bir cihaz vardı onda bazı thor kanallları göstergesi 20-30 aralığında duruyordu ancak şimdi hepsi % 98 olunca şaşırdım yoksa bütün kanallar gayet güzel gösteriyor (not motorlu çanağım olduğundan ona ayar yapacaktım)
bütün kanallarda sinyallerin %98 göstermesine farklı cihazlarda karşılaştım onlarda da tunerin etrafındaki aly transistörlerin bozuk olmasından dolayı yapıyordu ve cihaz kanalları göstermiyordu ama sunny cihazlarda hiç karşılaşmadım böyle bi sorunla
emegi geçenlerin ellerine saglık
teşekkürler emegi gecenlere
çok sağol
Sunny at-1030 dci cihazda sinyal var yayin bulmuyor neden olabilir lütfen cevap saygilar
teşekkürler
sunny 7010 dcı 12.01.a5 dayzek ayırmıyor degişik tarihli yazılımlar denedim olmadı nedeni ne olabilir acil yardım ltf...
dayzek ayarlarını yapıyorum sorun yok ama sinyal gelmiyor uydunun birini görüyor ikinciden sinyal alamıyor