penaltı
Printable View
penaltı
goooooooooooooooooooooooooool milan baroş 4-2 oldu skor dk65.
dakika 67 goooooooool Baros vurdu ve top ağlarda Baros'la Galatasaray 4-2 öne geçiyor Baros Lig'de 14. golünü attı...
4-2 oldu
4-2 oldu penaltıdan M.Baroş attı........
beşiktaş çöktü samiyende denizliye kartal yaramadı ?
altını kalın çiziyorum yaktı delgado beşiktaşı bu akşam.
dk.73 daha bu maç 5-6 olmaması içten bile değil.
Holosko ceza sahasına girdi De Sanctics'i de geçti açısı daraldı ancak İtalyan kaleci yattı ve topu aldı...
dakika 75 Beşiktaş'ta Ekrem çıktı yerine Serdar Özkan girdi
dakika 77 Galatasaray'da oyuncu değişikliği Sabri oyunda Baros çıkıyor.
kartalın tr.super liginde bu geceden sora çöküş dönemi başladı kanısındayım
bu maçın altından kalkamaz kartal.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Profesyonelliğe Aday Futbolcular Ligi'nde yapılan derbi maçta Galatasaray ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.
Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde yapılan derbi maçta Galatasaray ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan maça iyi başlayan Galatasaraylı futbolcular 14. dakikada Sinan Osmanoğlu'nun golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda mücadeleyi dengeleyen Beşiktaş 75. dakikada Ali Kuçik'in golüyle skoru 1-1'lik eşitliğe getirdi.
Maçın 90. dakikasında Galatasaray'dan Fatih Erdem ile Onur Arıkan, Beşiktaş'tan da Ali Kuçik kırmızı kart gördü.
Karşılaşmayı Galatasaray Kulübü'nün bazı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra (A) takım futbolcusu Arda da izledi.
bu nonda ne iş yapıyor ya
servetin kafa vuruşu üst dirkten geri döndü
dakika 83 Hakem Cüneyt çakır Lincoln'u kenara gönderdi Lincoln ağzında bir kanama var
dakika 85 Maçta artık son 5 dakika Galatasaray 4-2 önde
dakika 87 Lincoln Rüştü ile karşı karşıya Lincoln Rüştü'yü geçemedi
dakika 88 Beşiktaş serbest vuruş kullandı Bobo yükseldi dokunamadı top yandan auta gitti
dakika 89 Tello'ya faul yapan Ayhan sarı kart gördü, bu arada Lincoln oyundan çıktı yerine Mehmet Güven girdi
dakika 90 Beşiktaş çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacak...Bu arada maça da 3 dakika uzatma
dakika 90+1 Zapotocny vurdu toh farklı şekilde auta gitti
dakika 90+2 Galatasaray 3 puna çok yakın
ve maç bitti 4-2
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Süper Lig'de 2008'in son derbisinde ezeli rakipler
Galatasaray ile Beşiktaş Ali Sami Yen Stadı'nda kozlarını paylaştı
Galatasaray ezeli rakibini 4-2 ile geçti
Teşekkürler Galatasaray
:present: :present: :present: :present: :present: :present:
Tebrikler Cim Bom Bom'a Güzel bir Galibiyet aldılar.Alkışlar Aslanlara :present: :present: :present: :45:
:present: :present: :present: :present: :present:
yine hüsran, yine hüsran,veee yine hüsran,bu adamı çokmu aradınız, geldiğinden beri başaşağı gidiyoruz.haydi hayırlısı
avrupanın ve türkiyenin aslanı galatasaray...
TEBRİKLER ASLANLAR..:clap2:::clap2:::clap2::
:( ::tebrikler gs kazandınız :tsk:
hak eden kazandı ama yine fener bahçe maçındaki gibi itiraz etti beşiktaşlılar ben bizzat duyuyorum :yahoo:
Maç başlamdan kendimden emindin yeneceğimizi ama bir yandan da NOBRE- BOBO-HOLOSKO beni düşündürüyordu...Ama beklediğimin altında bir maç çıkatdı Beşiktaş her şeye rağman yendiğimiz için mutluyum ..
bu lincolnde şeytan tüyü var. adam gecen seneye inat sanki bu sene şow yapıyor.
barosa diyecek bişey bulamıyorum zaten...
bir gsli olarak maçın hakkı berabere idi delgadonun gördüğü kart haksızdı we gsnin 2. penaltısında da lincoln kendini yere attı. delgadonun kırmızı kartına da gelince; sadece bna kart gösterdin de ona nie göstermedin demesiydi kartın sebebi. hakemi yönetiminden dolayı kınadm. bu türk hakemleri tarafsız olmayı asla beceremeyecekler. hakem dediğin tarafsız ve objektif olmalı. hakemler bulundukları ortamın baskısı altında kalıyorlar ve iyi yönetim gösteremiyorlar. kısacası bn hakemin yönetimini beğenmedim. inşallah bir daha böyle hatalar olmaz.