Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'da Antalya kampının 3.gününde 4 futbolcu Baros, Ayhan, De Sanctis ve Barış Özbek basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.
MİLAN BAROS: "Tek forvet oynamak teknik direktörümüzün kararı. Oyunculara düşen görev buna adapte olmaktır. Benim asıl beklentim bu takımın şampiyon olması. Şampiyon olan bir takımın parçası olmak istiyorum. Çok kaliteli oyuncularımız var. Bu kadar kaliteli oyuncularla başarılı olmak kolay. Ben de bu kaliteli ortama uyum sağladım ve kariyerimin en güzel günlerini geçiriyorum. Mehmet Yıldız'ın transferinin düşünülmesi, teknik kadronun ve klübün tasarufundadır. Biz oyuncular ise kim olursa olsun başarılı olmak için çalışmalıyız. Elbetteki UEFA Kupasınıda kazanmak istiyoruz. 2005 yılında Liverpool'dayken şampiyonanın en favorisi değildik ama kazandık. Şimdi UEFA Kupasında da Galatasaray en büyük favori değil ama kupayı kazanabiliriz. Bunun yolu çok çalışmaktan geçiyor."
AYHAN: "Birçok hoca ile çalıştım. Sürekli forma şansı bulan oyunculardan biriyim, sürekli kendimi geliştirmeyi hedef edindim. Her sene birşeyler öğrenmek için çabaladım. Önümüzdeki 3 yılıda başarıyla tamamlayıp, Galatasaray'daki kariyerimi geliştirmek istiyorum. Futbol karakteri olarak değişik mevkilerde oynamaya kendimi hazırladım. Ama en zevklisi forvete yakın oynamak. Çünkü daha göz önünde oluyorsunuz. Gol attığınızda, gol pası verdiğinizde daha kolay gündeme geliyorsunuz. Lucescu ile ön libero oynamaya başladım. Fatih Terim hocamızda beni defansif orta saha oynattı. Her hocadan bişeyler öğrenmeye çaba gösterdim ve olumlu katkılar aldım. Fizik kapasitemin üst düzeyde olduğunu biliyordum. Ve defansifliğimi geliştirdim.
Lincoln'ün geç gelişini değerlendiremem. İzinliydi, bizi ilgilendirmez. Yönetim ve hoca izin verdiyse başkalarının bu konuda yorum yapmaya hakkı yok. Lıncoln 'ün özel fizyoterpist tutması kendi performansını artıracaksa, tabiki olabilir. Bİzim için problem olamaz.
Kaptanlık sorunu bizde hiç olmadı. Arda ve Sabri alt yapıdan geldikleri için farklı düşünmüş olabilirler. Bu konuyuda yönetim belirler."
DE SANCTİS: "Ben burada çok mutluyum. Galatasaray'da kalmak istiyorum. Yönetim ile de bu konuyu konuştum. Ama benim gelecek yıl Galatasaray'da kalmam sadece bana bağlı değil. Bu konuda Sevilla, Udinese ve Galatasaray arasında çözülmesi gereken birçok olay var. Ben şu anda içinde bulunduğum ortamdan ***if alıyorum. Ve Galatasaray'ın katıldığı her kupada başarılı olmasını hedefliyorum. Sevilla'da ki ortam bana göre değildi. Onlar benim gibi değil genç bir kaleci ile takımı kurmayı düşündüler. Ben burada kalmayı hedefliyorum. Bu yüzden Galatasaray'da başarılı olmayı çok istiyorum."
BARIŞ: "Şampiyonanın en büyük adayıyız, sonuna kadarda kovalayacağız. Önümüzde çok maç var. Her maçı basamak basamak görüyorum. Sivas maçıylada buna başlamamız gerekiyor. Ben Galatasaray'a gelirken, rekabete hazırım demiştim. Sonra formamı kaptım, sakatlığı atlattıktan sonra tekrar formamı kazandım. Çünkü her türlü mücadeleye hazırım. Kendimi iyi hissediyorum. Alman hocalarla çalışmak tabiki benim için avantaj. Ben Alman mantalitesi ile büyüdüm. Onlara uyum sağlamak benim için kolay oluyor.
Mesut Özil'i de Almanya'da yakından tanırdım. Onla konuştuğum zamanlarda, Türk Milli Takımında oynamak istiyorum diyordu. Ama sonra ne oldu bilmiyorum."
12-01-2009, 13:09
Roc72
Aslan'dan Sercan atağı!
Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Mehmet Yıldız’dan yüksek bonservis ücreti yüzünden vazgeçen Galatasaray sürpriz bir hamle yaptı, Bursasporlu Sercan Yıldırım için nabız yokladı. Antalya’da bulunan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Radyospor Cup’ın tanıtım toplantısında Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile ayak üstü bir görüşme yaptı.
İkili arasında esprilerle başlayan sohbetin ilerleyen bölümlerinde Sezgin sözü Fenerbahçe’nin resmen istediği Sercan’a getirdi. Adnan Sezgin’in görüşme sürerken telefonuna sarılması dikkat çekerken, Galatasaray’ın futbol şubesi yöneticileri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ’ın yanı sıra Metin Karakaya da sohbete katıldı.
Sarı-kırmızılılar ile İbrahim Yazıcı’nın aynı karede yer almaları, “Transfer pazarlığı mı yapılıyor?” sorusunu akıllara getirdi.
Bursaspor Başkanı Yazıcı, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı sohbette Sercan’ın gündeme geldiğini doğrulayarak, “Adnan Bey önce espri olsun diye Sercan’ın durumunu sordu. Ancak daha sonra Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Sercan’ı beğendiklerini söylediler. Bizim düşüncemizde bir değişiklik yok. Sercan’ı satmayacağımızı daha önce de söyledik” açıklamasını yaptı. İki kulüp yöneticileri kapıya kadar birlikte yürürken, bu sırada Sercan’ın form durumunun konuşulması dikkat çekti.
Takas gündemde
Bu arada Bursaspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın, sarı-kırmızılı bazı oyuncular için yönetiminden talepte bulunduğu öğrenildi. Galatasaray’ın Sercan’ı transfer etmek için genç oyuncuları takasta kullanabileceği ifade edildi.
12-01-2009, 21:37
sarıkanarya_41
Polat Sivas'ta
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, askerliği Sivas'a çıkan oğluyla birlikte kente geldi.
Adnan Polat, vatani görevini yapmak üzere Sivas'a gelen oğlu Kerim Polat'ı yalnız bırakmadı. Oğlu ve bazı yakınlarıyla birlikte THY'ye ait uçakla Sivas Havaalanı'na gelen Polat, bir süre hava alanında dinlendi.
Adnan Polat, daha sonra oğluyla birlikte havaalanından ayrıldı.
12-01-2009, 21:37
sarıkanarya_41
Tanju, G.Saray'ın oteline alınmadı
Bir zamanların usta futbolcusu Avrupa gol kralı Tanju Çolak, ropörtaj için gittiği sarı-kırmızılı ekibin oteline alınmadı.
Tanju Çolak, dün akşam Kanaltürk'te katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çolak "Burak Dilmen aracılığıyla Skibbe'den ropörtaj aldım. Sağolsun Skibbe de bizi az da olsa tanıdığını, sevgiyle baktığını, ***if vereceğini söyleyerek cumartesi günü saat 14.00'da Galatasaray'ın Antalya'da kamp yaptığı otelde görüşmek üzere sözleştik" dedi.
Tanju Çolak "Muhabir Süleyman Rodop ve kameraman Aslan arkadaşımız ile otel kapısına gittiğimiz zaman, Genel Müdür Adnan Sezgin'in benim otele alınmamamı söylediğini öğrendim" ifadesini kullandı.
12-01-2009, 21:38
sarıkanarya_41
Aslandan kötü prova
Yedek ağırlıklı sahaya çıkan Cimbom, Leverkusen karşısında varlık gösteremedi ve TRT-Radyospor Cup'ta finali kaçırdı.
G.Saray, Uluslararası TRT Radyospor Cup'ın ikinci maçında, Bayer Leverkusen'e 3-1 mağlup oldu. Antalya WOW Football Center'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da Bayer Leverkusen'in 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Alman ekibi 4'te Barnetta ile 1-0 öne geçti. 10.'da Nonda penaltı kaçırdı. 45'te Helmes, Bayer'in ikinci golünü kaydetti.
Bursa-Bayer Finali Galatasaray'ın tek golünü ise 81'de penaltıdan Ümit Karan kaydetti: 2-1. Leverkusen'i rahatlatan gol 87'de Pasu ile geldi: 3-1. Sarıkırmızılı ekip bu sonuçla Uluslararası TRT-Radyospor Cup'ta final oynama şansını yitirdi. Cimbom bugün 17.30'da Werder Bremen ile üçüncülük maçına çıkacak. Karşılaşmayı TRT, Eurosport ve Radyospor naklen yayınlayacak. Final maçı ise yarın saat 21.00'de Bursaspor ile G.Saray'ı mağlup eden Leverkusen arasında oynanacak.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
12-01-2009, 21:38
sarıkanarya_41
G.Saray süper
"Takımda kaliteli oyuncular var ve bu nedenle gol atmak çok kolay. Mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda başarılı olacağız".
Ligin ilk yarısında attığı 14 golle dikkatleri üzerine toplayan Milan Baros, Galatasaray'da adaptasyon sorunu yaşamadığını söyledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Baros, Galatasaray'a gelir gelmez uyum sağladığını belirterek, "Bazen böyle durumlarda adaptasyon sorunu oluyor. Ama ben yaşamadım" dedi. Çek yıldız, oynadığı takımlar için de Galatasaray'da en verimli sezonunu yaşadığının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:
Politik bir soru
"Bu sorunun basit bir cevabı var. Takımda kaliteli oyuncular var ve bu durumda gol atmak kolaylaşıyor. Bence mücadele ettiğimiz bütün kulvarlarda başarılı oluruz." UEFA Kupası'nda yollarının açık olduğunu belirten Çek yıldız, "Mehmet Yıldız ile oynamak ister miydin?" sorusuna ise, "Bu politik bir soru. Bunu cevaplayamam. Teknik kadro ve kulübün sorunudur. Kim alınırsa alınsın ben onunla oynamak zorundayım" yanıtını verdi.
12-01-2009, 21:39
sarıkanarya_41
Ona her şey feda!
Yönetimin tanıdığı imtiyazlar nedeniyle eleştirilen sambacı, "Oynayacağım futbolla bu jestin karşılığını vereceğim" dedi.
Parasıyla getirdi
İlk yarıda Süper Lig, UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası'nda yaptığı toplam 14 asistle Avrupa'da asist kralı olan (8 de gol attı) Cassio Lincoln'e yönetim toz kondurmuyor. Devre arası tatilinden 5 gün geç dönen sambacı, idmanlarda da kendi parasıyla getirdiği fizyoterapist Elliot Alves nezaretinde çalışıyor.
Otoriteler uyardı
Lincoln'e tanınan ayrıcalıklara takım arkadaşları sessiz kalırken, otoriteler ekip ruhunu bozacağı uyarısında bulundu. Yönetimin jestine teşekkür eden Brezilyalı yıldız ise "Ailem çok uzakta ve yılda 2 kez görebiliyorum. Fizyoterapistim ise benim için önemli. Oynayacağım futbolla jestlerin karşılığını vereceğim" dedi.
sarıkanarya_41
Cimbom'un bir gözü de Sercan'da
G.Saray'ın teklifi genç futbolcuyu heyecanlandırdı.
Sercan hazır
Golcü oyuncu, "Galatasaray'da oynamaktan mutluluk duyarım" derken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.
Vazgeçmek yok Galatasaray'ın Sercan Yıldırım'a talip olması transfer piyasasını hareketlendirdi. Radyospor'un tanıtım toplantısında, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelen Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, golcü futbolcuyla ilgili nabız yoklayıp, transfer etmek istediklerini ifade etmişlerdi. Yazıcı'nın olumsuz yanıt vermesine karşın sarı-kırmızılıların, Sercan'dan vazgeçmedikleri bildirildi.
Teklif yaptılar Yazıcı'yı ikna etmeye çalışan Üstünel ve Sezgin'in 1.5 milyon euro ve iki oyuncu teklif ettikleri, Bursa Başkanı'nın düşünmek için süre istediği ifade edildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın gündemine gelen Sercan'ın bu durumdan memnun olduğu bildirildi. Genç futbolcunun, "Galatasaray'da oynamaktan mutluluk duyarım. Yeter ki kulüpler anlaşsın" dediği öğrenildi.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Kalmak bana bağlı değil
De Sanctis , uzun yıllar sarı-kırmızılı takımda oynamak istediğini kaydetti. Antalya Concorde Hotel'de Baros, Ayhan ve Barış ile birlikte soruları yanıtlayan İtalyan eldiven, "Ben burada mutluyum ve kalmak istiyorum ama bu sadece bana bağlı değil. Hem Sevilla-Udinesse ve Udinesse- Galatasaray arasında konuşulması gerekenler var" dedi.
12-01-2009, 21:40
sarıkanarya_41
Caner için servet istedi
Ruslar, genç oyuncu için üç milyon euro talep etti.
Teknik direktör Skibbe'nin "Alınırsa iyi olur" dediği oyuncular arasında yer alan Caner Erkin'in transferi zora girdi. Ruslar, sürati, top tekniği ve iki kanatta da oynayabilmesi nedeniyle sarı- kırmızılı ekibin, listesine girmeyi başaran oyuncu için, 3 milyon euro talep etti. Sadece 1 yıl sözleşmesi kalan bir oyuncu için CSKA'nın böyle bir talepte bulunması Galatasaray'ın geri adım atmasına yol açarken, yöneticilerin temasları kesmediği bildirildi.
sarıkanarya_41
Kaptan Arda!
İlgiden çok memnun kalan Arda: "Bu sevgiye layık olmak istiyorum".
Fotoğraf yarışı
Geçirdiği trafik kazasının ardından sıkıntılı günler yaşayan Arda Turan neşesine kavuştu. Kazanın şokunu üzerinden atlatan ve yeniden çevresine gülücükler dağıtmaya başlayan genç futbolcu, dün takım otobüsünün kaptanlığına soyunurken, bu durum dışarıda büyük bir izdiham yaşanmasına neden oldu. Basın mensupları ve taraftarlar Arda'yı görüntüleyebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Hata yapıyorum
Gördüğü ilgiden son derece memnun olan yıldız futbolcu, "Bu sevgiye layık olmaya çalışıyorum" dedi. Zaman zaman hatalar yaptığını söyleyerek öz eleştiri de yapan Arda, "Her insan gibi benim de hatalarım oluyor ama önemli olan bunlardan ders çıkarmak. Ben gerekli dersleri çıkarıyorum. Galatasaray'da olmaktan çok mutluyum. İnşallah bizi sevenleri mutlu etmeye devam ederiz" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Ümit iyi bir takıma gitmeli
G.Saray ile ipleri koparma noktasına gelen Ümit Karan'a sporseverlerden mesaj. Lig tv.com.tr isimli internet adresinde, "Galatasaray'da geleceği tartışılan Ümit Karan sizce ne yapmalı?" diye sorulurken, ankete katılanların yüzde 74'ü "İyi bir takım bulup ayrılmalı" şıkkını tercih etti. "Galatasaray'da kalmalı" diyenlerin oranı ise yüzde 26'da kaldı.
12-01-2009, 21:41
sarıkanarya_41
Linde endişesi
Sakatlığı geçtiği belirtilen Linderoth'un Antalya'da da takımdan ayrı olarak çalışmaya başlaması endişe yarattı. İsveçli oyuncu, dün sabah yapılan antrenmanda dinlendirildi. Bu durum ikinci yarıda sahalara döneceği açıklanan oyuncuda, "Sakatlığı kronikleşti mi?" korkusuna neden oldu.
sarıkanarya_41
Alman hoca avantaj
Alman mantalitesi ile büyüdüğünü belirten Barış, "Alman hocalarla çalışmak benim için büyük avantaj" dedi. Skibbe ile çok iyi anlaştığını kaydeden Barış, yakın arkadaşı Mesut Özil ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Türk Milli Takımı'nda oynamak istiyorum diyordu. Ama sonra ne oldu bilmiyorum."
sarıkanarya_41
Yarın bilgi verecek
Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin son dönem faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme toplantısı, yarın saat 19.30'da Galatasaraylılar Derneği'nde yapılacak. Toplantıda, Galatasaray İkinci Başkanı Prof. Dr. Mehmet Helvacı bilgilendirme yapacak.
sarıkanarya_41
Meira: Defansta rahatım
Cimbom''un başarılı oyuncusu Meira, sarıkırmızılı takımın başarısı için elinden geleni yaptığını söyledi. Teknik direktör Skibbe'nin zaman zaman ön liberoda görev verdiği oyuncu, hem orta sahada, hem de defansta görev yapabildiğini belirtirken, "Defansta kendimi daha rahat hissediyorum" dedi.
12-01-2009, 21:42
sarıkanarya_41
Futbola burada başladım
Ayhan Akman, 8 yıldır sarı-kırmızılı takımda oynadığını ve hala yeni bir şeyler öğrenmeye çalıştığını söyledi. Tecrübeli oyuncu, ''Futbolu burada başlamış kabul ettim ve devamını getirdim. Sonuç kısmını da iyi yaşamak istiyorum. Hedefim kariyerimi burada noktalamak'' ifadesini kullandı.
sarıkanarya_41
Yan top çalıştılar
İkinci yarıya Antalya'da hazırlanan Galatasaray, dün sabah yan top çalışması yaptı. Teknik direktör Skibbe yönetimindeki idmanda, oyuncular kenarlardan gelen ortalarla gol bulmaya çalıştı. Sarı-kırmızılılar, bu sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
sarıkanarya_41
'Sol şeritte kaza olmaz'
Devre arasında evliler kervanına katılan Volkan Yaman, balayının ardından forma kapma telaşına düştü. Sol kanatta Hakan Balta ve Alpaslan ile çekişen gurbetçi oyuncu, "Üç cephede savaşıyoruz. Hepimize sıra gelecek. Solda sorun olmaz" dedi.
sarıkanarya_41
Aykut gözdağı verdi
Altay ile oynanan kupa maçında başarılı bir performans sergileyen Aykut Erçetin, kale için De Sanctis'le müthiş bir rekabete girdi. İdmanlarda çok hırslı olan genç eldiven yaptığı kurtarışlarla göz doldururken, "Hedefim yeniden birinci kaleci olmak. Bunu er ya da geç başaracağıma inanıyorum" diyerek De Sanctis'e adeta gözdağı verdi.
12-01-2009, 21:43
sarıkanarya_41
Uygun olursa alırız
Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Galatasaray'ın kaliteli bir kadrosu olduğunu söyledi. Sezon başında yapılan transferlerle güçlendiklerini kaydeden Sezgin, "Kadromuzun iyi olması transfer yapmayacağımız anlamına gelmez. Arayışlarımız sürüyor. Bize uygun bir oyuncu olursa alırız" diye konuştu.
12-01-2009, 21:43
sarıkanarya_41
Aydın etkili olamadı
Sakatlığı geçen Aydın, Bayer Leverkusen karşısında ilk 11'de şans buldu. Sağ kanatta görev yapan genç futbolcu maça hızlı bir başlangıç yapsa da arkasını getiremedi. 30. dakikadan itibaren sahada dolaşmaya başlayan Aydın, 71. dakikada yerini Sabri'ye bıraktı.
13-01-2009, 06:12
MUTAF
Aydın joker ve son dakkaların adamı bence.
gelecekte çok iş yapacak..
15-01-2009, 19:36
sarıkanarya_41
Marsilya çok ciddi
Fransızlar, Gerets'in ısrarla istediği oyuncu için sekiz milyon euro'yu gözden çıkardı Servet ile prensipte anlaşan Marsilya'nın bu hafta transferi bitireceği ifade edildi.
Galatasaray ile Servet Çetin arasındaki ipler kopmak üzere... Uzun süredir yapılan görüşmelere rağmen sarı-kırmızılı ekip ile henüz anlaşamayan tecrübeli futbolcunun, Marsilya'nın cazip teklifi nedeniyle imza atmaya yanaşmadığı ifade edildi. Fransız yöneticilerin yapılan görüşmede Servet Çetin'e yıllık 2 milyon euro önerdiği ve prensipte anlaştığı, bu hafta içinde de Galatasaray ile masaya oturacağı bildirildi.
EDİZ'İ TAKİBE ALDI Golcü transferini Shakhtar Donetsk'li Brandao ile çözen Marsilya'nın Servet'in bonservisi için sekiz milyon euro'yu (17 milyon TL) gözden çıkardığı dile getiriliyor. Bu arada Galatasaray'ın Servet'in gitme ihtimali nedeniyle Ankarasporlu Ediz'i yakın takibe aldığı belirtilirken sarıkırmızılı yöneticilerin, başkent ekibinin Altay ile oynayacağı Türkiye Kupası maçında genç futbolcuyu izleyecekleri ifade edildi.
Yaşar YALÇIN
15-01-2009, 19:36
sarıkanarya_41
Büyük değişim
Geçen sezona göre çok daha istekli olan sambacı, ikinci yarı hazırlıklarının en çalışkan oyuncuları arasında göze çarpıyor.
ÇOK SIKI ÇALIŞIYOR...
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Cassio Lincoln, idmanlarda göstermiş olduğu performansla takımın en istekli futbolcusu olarak dikkat çekiyor. Brezilya'dan geç döndüğü için idman eksiği olan sambacı, sarı-kırmızılıların Bayer Leverkusen ve Werder Bremen maçlarında forma giymemişti. Lincoln, antrenmanlardaki hırsıyla açığını kapatmak istiyor.
LİGİN FAVORİSİ BİZİZ Sarı-kırmızılıların ikinci yarıda en büyük kozlarından biri olacak yıldız futbolcunun, her geçen gün formunu yükseltmesi teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Süper Lig'in ilk yarısında 12 maçta forma giyen ve 7 gol kaydeden Lincoln ise Galatasaray'ın şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu ve geçen sezonki başarıyı tekrarlayacaklarını dile getirdi.
15-01-2009, 19:37
sarıkanarya_41
Mehmet sevdası
"Biz Mehmet Yıldız'ı, o da bizi çok istedi ama olmadı. Artık bu transfer sezon sonuna kaldı".
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Mehmet Yıldız'ı transfer edemedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Barbekü partisi sırasında basın mensuplarının sorularını samimi bir şekilde yanıtlayan Polat, "Biz Mehmet Yıldız'ı çok istedik o da bizi istedi ama olmadı" diye konuştu. Mehmet'ten vazgeçmediklerini belirten Polat, transferi sezon sonunda bitirmeye çalışacaklarını kaydetti. Sivas'ın kendilerinden Aydın'ı istediğini de aktaran Polat şöyle devam etti: "Sivas bizden Aydın'ı istedi ancak bu konudaki karar hocamıza ait. Hocamız göndermek isterse Aydın'ı kiralık olarak Sivas'a verebiliriz."
15-01-2009, 19:38
sarıkanarya_41
Rakibimiz Fenerbahçe
"Onlar da lige bizim gibi kötü bir başlangıç yaptı ama toparlandılar".
Attığı 14 golle ilk yarıya damgasını vuran Milan Baros, şimdiden şampiyon olacak takımı tahmin etmenin zor olduğunu ifade etti. GS TV'ye konuşan Çek futbolcu, "Sivasspor ve Trabzonspor ilk yarıdaki performanslarını korurlarsa üst sıralarda elbette yer alacaklar ancak bence en önemli rakibimiz Fenerbahçe. Onlar da lige bizim gibi kötü bir başlangıç yaptı ama toparlandılar ve kazanmaya başladılar" açıklamasını yaptı.
sarıkanarya_41
Arda'nın bir elinde bin marifet
Antalya kampındaki son güne giren Galatasaray'a konakladığı otelde dün barbekü partisi düzenlendi. Önceki gün otobüs kaptanlığına özenen ve şoför koltuğuna oturan Arda, kuzu çevirmeyi de ihmal etmedi. Başkan Adnan Polat, teknik ekip ve yöneticiler ile basın mensuplarının katıldığı parti neşeli geçti.
sarıkanarya_41
Werder galibiyeti yürekleri hoplattı
Werder Bremen'i 4-1 mağlup eden Galatasaray, rakiplerine korku saldı. Altay karşısında gol bulmakta zorlanan, Leverkusen'e 3-1 yenilen sarıkırmızılılar, Werder Bremen karşısında gerçek futbolunu sahneye koydu ve parmak ısırttı. İlk yarıyı seri galibiyetlerle tamamlayan Cimbom, ikinci yarıya da hazır olduğunun izlenimlerini verdi. Şampiyonluk yolundaki rakiplerini ise korkuttu.
sarıkanarya_41
Ayhan en verimli dönemini yaşıyor
Galatasaray ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Ayhan Akman, yıllanmış şarap gibi. Sarı-kırmızılı forma altında her geçen gün kendisini biraz daha geliştiren tecrübeli oyuncu, en verimli sezonlarından birini yaşıyor. Özellikle Werder Beremen karşısındaki futboluyla hayran bıraktıran Ayhan, attığı muhteşem golle de Galatasaray'a daha uzun yıllar hizmet edeceğinin sinyallerini verdi.
15-01-2009, 19:39
sarıkanarya_41
Sivas'tan ilginç öneri
Basın sözcüsü Ünsal, soğuk nedeniyle ilk maçın Ali Sami Yen'de oynanmasını istedi.
ŞARTLAR AĞIR
Sivas Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivas ile Galatasaray arasındaki ilk yarının son maçının soğuk hava şartlarından dolayı İstanbul'da oynanmasını istedi. Sivas'ta yoğun kış şartlarının yaşandığını ifade eden Ünsal şöyle konuştu:
SAĞLIK ÖNEMLİ "Sivas'ta hava ve zemin şartları uygun olmadığı için, 17. haftadaki Galatasaray maçını mümkün olsa da Ali Sami Yen Stadı'nda, ikinci yarıdaki karşılaşmayı da mayısta Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynasak. Önemli olan sporcuların sağlığı.''
sarıkanarya_41
Kalli isyan etti
Kalli'nin, Lincoln ile aralarında sorun varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını söyledi. Yıldız oyuncu ile önceki gün idmanda yaptıkları konuşmanın çarpıtıldığını belirten Alman hoca, "Gayet hoş ve samimi bir sohbet yaptık. Bu güzel konuşmayı farklı şekilde yansıtmalarına üzüldüm" dedi.
sarıkanarya_41
Divan yakın takipte
Divan Kurulu'nun aylık olağan toplantısı, dün lisede yapıldı. Tevfik Fikret Salonu'nda, İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 44 yeni üyeye beratları verildi. Aktar, toplantıda Seyrantepe projesiyle ilgili üyelere ayrıntılı bilgi sundu. Projeyi yakından takip ettiğini belirten Aktar, stat inşaatının büyük bölümünün bittiğini söyledi.
15-01-2009, 19:40
sarıkanarya_41
Sabri havasını buldu
Sakatlığının ardından kısa bir bocalama dönemi yaşayan Sabri, eski formuna dönmeye başladı. Werder Bremen maçındaki futboluyla dikkat çeken oyuncu attığı golle moral bulurken, ilerleyen günlerde daha iyi olacağını söyledi. Gol atmanın güzel bir duygu olduğunu kaydeden Sabri, "Ligde de devamını getirmek isterim" dedi.
sarıkanarya_41
Kurtarıcı Emre
Galatasaray'da savunmanın önemli isimlerinden Emre Güngör, sakatlıkları süren Servet Çetin ve Emre Aşık'ın yokluğunda ortaya koyduğu performansla teknik ekibi sevindirdi. Emre, Werder maçında takımın en iyilerindendi.
sarıkanarya_41
Taraftara çağrı
G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır, taraftarları 17 Ocak'taki Ayhan Şahenk'te yapacakları lig maçlarına davet etti. Sarı-kırmızılılar, erkeklerde Türk Telekom ile bayanlarda ise Samsun Basketbol ile oynayacak.
sarıkanarya_41
Ümit defteri kapandı
Bir ara Ümit Karan'ı da isteyen Marsilya, Shakhtar Donetsk'li golcü Brandao'da karar kıldı. Sözleşmenin, sağlık kontrolünden sonra imzalanacağı belirtilirken, Marsilya'nın, Shakhtar'a Brandao için 6 milyon euro ödeyeceği iddia edildi. 28 yaşındaki futbolcu, Uniao Bandeirante, İraty ve Sao Caetano'da da forma giydi.
15-01-2009, 19:41
sarıkanarya_41
Talat'a ziyaret
KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Galatasaray Dernekleri Federasyonu ile Taraftar Derneği yetkililerini kabul etti. Federasyon başkanı Ömer Parıldar, kabulde Cumhurbaşkanı Talat'a Galatasaray forması takdim etti.
15-01-2009, 19:41
sarıkanarya_41
Bugün yola çıkacaklar
Altay ile oynanan kupa maçının ardından Antalya'ya geçen ve TRT-Radyospor Cup'a katılan Galatasaray, bugün İstanbul'a döncek. Sabah kısa bir çalışma yapacak olan sarı-kırmızılılar ardından yola çıkacak.
15-01-2009, 19:42
sarıkanarya_41
Kameni ile ilgileniyor
Galatasaray'ın UEFA'daki rakibi Bordeaux, Carlos Kameni'nin peşinde. Lequipe gazetesi, kaleci arayışlarını sürdüren Bordeaux'nun, Espanyol'un Kamerunlu file bekçisi ile ciddi biçimde ilgilendiği yazdı.
16-01-2009, 21:03
sarıkanarya_41
Aslan kükrer
6 günlük kampta iyi çalışıp, kaynaşan sarı-kırmızılılar özellikle 4-1'lik Werder maçında 2. devreye hazır olduğunu kanıtladı.
Bayer'e yenildiler
G.Saray'ın Antalya kampı dün sona erdi. Sarı-kırmızılılar, 6 gün süren mini kampta genel hatlarıyla başarılı bir hazırlık dönemi geçirdi. TRT Radyospor Cup'ta iki maç yapan Cimbom, Bayer Leverkusen'e yedek kadrosuyla 3-1 yenilirken yarattığı olumsuz izlenimi, Werder Bremen'i 4-1 mağlup ederek sildi ve lige hazır bir görüntü sergiledi.
Tek sıkıntı sakatlar
Teknik direktör Skibbe'nin futbolcularla iyi diyaloğu, çalışmaların neşe içinde geçmesine neden olurken, tek olumsuzluk sakat futbolculardı. Servet'in yokluğu, Linderoth'un ayrı çalışması sıkıntı yarattı. Sabri, Arda, Barış, Emre Güngör ve Yaser kampın göz dolduran isimleriydi. Servet iyileşene kadar savunmada sorun yaşanabilir.
16-01-2009, 21:03
sarıkanarya_41
G.Saray rotayı Neill'e çevirdi
Servet ile anlaşamayan sarı-kırmızılılar, Avustralyalı futbolcuyu ikna etmek için vatandaşı Kewell'dan aracılık yapmasını istedi
Kewell çözecek
West Ham United hazır Galatasaray, Lucas Neill ile ilgilenmeye devam ediyor. Marsilya ile yakın temasta olan Servet ile bir türlü anlaşamayan sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcunun ayrılması halinde doğacak boşluğu Neill ile kapatmayı planlıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olması nedeniyle West Ham United, bu transfere sıcak bakarken, Avustralyalı oyuncu, Türkiye'ye gelme konusunda karar veremiyor.
Takımına katkı yapmıştı Neill'ın West Ham'ın en çok kazanan futbolcusu olması da transferin gerçekleşmesini zorlaştırırken, yönetimin bu konuda Kewell'dan yardım istediği öğrenildi. Kewell'ın Milli Takım'dan da arkadaşı olan 30 yaşındaki futbolcu ile görüşeceği ve Galatasaray'a gelmesi konusunda ikna etmeye çalışacağı bildirildi. Lucas Neill, geçtiğimiz sezon West Ham'ın kümede kalmasında büyük rol oynamıştı.
16-01-2009, 21:04
sarıkanarya_41
Ateşli lokum Milan Baros
Analiz haberde, "Baros'un çıkışı devam ederse puan durumu değişebilir" denildi.
Araları çok iyi
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), resmi sitesinde Milan Baros ile ilgili kapsamlı bir analize yer verdi. "Baros'un Sarı Kırmızı Aslanlarla Arası İyi" başlığıyla manşete taşınan analizde, golcü oyuncu için "Ateşli lokum" denilerek kariyerindeki kilometre taşları anlatıldı.
Doğru seçim
"Görünüşe göre Baros kariyerinde doğru bir adım atmış" denilen haberde 14 maçta 14 gol kaydettiği hatırlatılarak şu ifadelere yer verildi: "Baros ve takım arkadaşları lider Sivasspor ile karşılaşacaklar. Ama Baros'un bu formu devam ederse puan sıralaması yakında değişebilir."
16-01-2009, 21:04
sarıkanarya_41
Linde yine kayıp
Galatasaray'a geldiğinden bu yana sakatlıklarla boğuşan Linderoth, Antalya kampında da hayal kırıklığı yarattı. İyileştiği belirtilen İsveçli oyuncu, ağrıları artınca takımla çalışamadı. Nonda da Werder Bremen maçında kaçırdığı penaltı ve formsuz görüntüsüyle olumsuz not aldı.
16-01-2009, 21:05
sarıkanarya_41
Daum'dan övgü
Köln'ü çalıştıran Christohp Daum, G.Saray'a övgü yağdırdı. Tecrübeli teknik adam, "G.Saray çok genç bir kadroya sahip. Gelecek vadeden oyuncular var. Bu kadroyu kuran başkan Adnan Polat'ı tebrik etmemiz lazım. Gelecek G.Saray'ın" yorumunu yaptı.
16-01-2009, 21:05
sarıkanarya_41
Yerinde bir öneri
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın kentteki kış şartları nedeniyle 24 Ocak'ta Galatasaray ile oynayacakları lig maçının İstanbul'a alınması önerisi sarı-kırmızılı takımda olumlu karşılandı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin, "Futbolcu sağlığı her şeyden önemli. Biz bu teklifi seve seve kabul ederiz ama bu vakitten sonra maçın yerinin değiştirileceğini sanmıyorum" diye konuştu.
16-01-2009, 21:06
sarıkanarya_41
Sıfırdan başlıyor
Altay maçı sonrası ayrılacağı spekülasyonları yapılan Ümit Karan, "Böyle bir şey yok. G.Saray ile sözleşmem sürüyor ve takımın 1. kaptanıyım" dedi. Skibbe'nin kendisine güvendiğini belirten golcü oyuncu, "İkinci yarıya sıfırdan başlayacağım ve gollerimi sıralayıp eleştirileri bitireceğim" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Cimbom döndü
Antalya kampını tamamlayan Galatasaray, dün akşam saatlerinde İstanbul'a döndü. Sarı-kırmızılılar, bu akşam saat 17.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacakları antrenmanla Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayıp kampa girecek. İdman basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirecek.
sarıkanarya_41
Aydın'ı Rennes istiyor
G.Saray'ın genç yıldızı Aydın'a Fransa'nın Rennes takımının talip olduğu bildirildi. Aydın'ı Haziran 2008'deki Toulon Turnuvası'nda izleyen Fransız kulübünün menajeri Francois'in, "Bu çocuğu bize verin. Bir iki sene içinde Avrupa'nın dev takımlarında görürsünüz" dediği ortaya çıktı. Fransızların yeniden Aydın için 2 milyon euro önerdiği ama Skibbe'nin izin vermediği belirtildi.
16-01-2009, 21:07
sarıkanarya_41
Lincoln haberleri senaryo!
G.Saray, Lincoln'ün teknik danışman Kalli ve Adnan Sezgin ile Antalya'da yaşadığı diyalogların basına yansıyış şeklinin doğru olmadığını bildirdi. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, iki olayın da kamuoyuna yanlış aksettirildiği belirtilirken, fotoğraf çekimine başka oyuncuların da katılmadığı hatırlatıldı.
sarıkanarya_41
10'un her şeyi olay
Brezilyalı oyuncu, Kalli ve Adnan Sezgin ile yaşadığı diyaloglar kadar hırsıyla da kampa damgasını vurdu.
İlk yarıda sergilediği müthiş performansla (8 gol, 14 asist) G.Saray'ın başarısında büyük rol oynayan Lincoln, devre arasında da gündemden inmedi! İzinden yönetimin bilgisi dahilinde 5 gün geç dönen sambacı, bu kez getirdiği özel fizyoterapistiyle konuşuldu. İdmanlarda parasını kendi ödediği adamıyla çalışan Brezilyalı yıldız, hırsıyla olumlu not aldı. Antrenman sırasında geçen sezon kendini kadro dışı bırakan Kalli ile konuşması farklı algılanan Lincoln, Adnan Sezgin'le barbeküde yaşadığı diyalogla da olay oldu.
sarıkanarya_41
Her maç stresli
Arda, oynadıkları her karşılaşma öncesinde büyük bir stres yaşadıklarını söyledi. Bu konuda "Yine stresliyiz yine kaybedersek her şey bitecek" diye espri bile yaptıklarını kaydeden genç yıldız, "Her maçı çok fazla önemsiyoruz. Bu nedenle her maç öncesi stres yaşıyoruz " dedi.
sarıkanarya_41
Yolcular netleşti
G.Saray'ın Antalya kampı sonrasında kiraya verilmesi düşünülen oyuncular belli oldu. Antalya kampında Leverkusen ile Werder maçlarında denenen bütün genç oyuncular içinden Alparslan Erdem ve Ferdi Elmas'ın kiraya verileceği ve bu kararın oyunculara iletildiği öğrenildi.
16-01-2009, 21:08
sarıkanarya_41
Galatasaray günlüğü
Meira ayrı çalıştı Cimbom, Antalya kampındaki son çalışmasını dün gerçekleştirdi. Skibbe yönetimindeki idmanda oyuncular istasyon ve dar alanda kısa pas çalışmaları ile yarı alanda çift kale maç yaptı. Yaser çalışma sırasında elinden hafif bir sakatlık geçirdi. Antrenmana Linderoth, Mehmet Güven katılmazken, Meira ayrı çalıştı.
Sasa İliç Larissa'da Galatasaray'da Erik Gerets döneminde iki sezon forma giyen ve 71 maçta 27 gol atan Sasa İliç, Yunanistan'ın Larissa takımına transfer oldu. Avusturya'nın Red Bull Salzburg ekibinde başarılı olamayan Sırp orta saha oyuncusu, bazı Süper Lig kulüplerinin de transfer listesinde yer alıyordu.
Malatya maçı 20 TL Fortis Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak Galatasaray- Malatyaspor karşılaşmasının bilet satışı Biletix'te devam ediyor. Fiyatlar 20, 75 ve 100 lira arasında değişiyor. Maç saat 19.00'da başlayacak. Cimbom berabere kalırsa çeyrek finali garantiliyor. Yenilirse diğer sonucu bekleyecek.
Ayın golü hangisi? Cola Turka Ayın Golü Yarışması'nda aralık ayının adayları belli oldu. Kewell'ın A.Gücü'ne, Arda'nın G.Birliği'ne, Baros'un Beşiktaş'a attığı (2. gol) goller arasında taraftarlardan en çok oyu alan, aralık ayının golü seçilecek. En güzel golü doğru bilen taraftarlar çekilişle çeşitli ödüller kazanacak.
17-01-2009, 19:27
sarıkanarya_41
Haftaya uzatırız
Sarı-kırmızılı yönetici, Marsilya'nın istediği stoper için "O, bizim için özel bir isim. İmza atarken para bile konuşulmaz" dedi.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, yeni sözleşme için görüştükleri Servet Çetin'in mukavelesini haftaya uzatacaklarını açıkladı. Galatasaray TV'ye konuşan sarı-kırmızılı yönetici, "Servet bizim için farklı bir oyuncu. Sakatken bile inanılmaz özveride bulunarak sahaya çıktı. Galatasaray ruhuyla doğmuş bir oyuncu. Sözleşmesini önümüzdeki hafta uzatacağız. Onunla kesinlikle rakamlar konuşulmaz bile, Servet de konuşmamayı tercih eder" dedi.
Sercan'la görüşmedik
Üstünel, Sevilla'dan kiraladıkları De Sanctis'in bonservisini almak için de Udinese ile Sevilla arasındaki mahkemenin sonuçlanmasını beklediklerini kaydederek, "Dava CAS'a giderse sonuçlanması ağustosu bulur. O zaman duruma bakarz. De Sanctis, Galatasaray'da kalmak istiyor, burada mutlu" diye konuştu. Tecrübeli yönetici, takımlarıyla adı anılan Bursasporlu Sercan Yıldırım için ise bir görüşme yapmadıklarını ifade etti.
17-01-2009, 19:27
sarıkanarya_41
Zımba gibiyim
"İkinci yarı zorlu geçecek, bu nedenle ekstra çalışıyorum Performansım daha da artacak. Kalli ile geçmişi unuttuk".
Cimbom'un sambacısı Cassio Lincoln, takımda kimseyle bir sorunu olmadığını vurgulayarak, "Kendimi sadece ikinci yarıya hazırlıyorum. Lige bıraktığım yerden yine bomba gibi başlayacağım" dedi. Feldkamp ve Adnan Sezgin ile konuşmalarının basında çok farklı yerlere çekildiğini belirten Brezilyalı yıldız, "Kalli ile idmanda sohbet ettik. Ertesi gün 'fırça yedim' diye yazıldı. Oysa ben geçmişi çoktan unuttum, o da gayet samimiydi. Barbeküde bu nedenle basına kırgındım. Adnan Sezgin, 'Sen yemeğini ye, ben hallederim' dedi. Bu konuşma da 'tartıştılar' diye aktarıldı" dedi.
Hedeflerimiz büyük
Takımda gerek yönetici, gerekse teknik heyet ve futbolcularla arasının çok iyi olduğunu vurgulayan Lincoln, "Bu tür haberlere lütfen artık bir son verilmesin" diye konuştu. Brezilyalı oyuncu, form durumu ve ikinci yarı ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Fizyoterapistim ile Antalya'da fizik kondisyon açığımı kapatmak için ekstra çalışmalar yaptım. Şu an gayet iyi durumdayım. İkinci yarıda performansım daha da yükselecek. Önümüzde çok zorlu bir 4-5 ay var. UEFA'da büyük hedefler çizdik. Ligde ve kupada da şampiyon olmak istiyoruz. Umarım hepsine ulaşırız."
17-01-2009, 19:28
sarıkanarya_41
Nice 100 yıllara!
İki kulüp arasındaki ilk maçı Cimbom 2-0 kazanırken, toplamda 136 galibiyet ve 507 golle sarı-lacivertli takım üstün bulunuyor.
İlk kez 1909'da
Türk sporunun en köklü kulüplerinden Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet bugün 100. yıldönümünü kutlayacak. 1905 yılında kurulan Galatasaray kulübü ile 1907 yılında kurulan Fenerbahçe kulübü, ilk kez bundan tam 100 yıl önce, 17 Ocak 1909 tarihinde karşı karşıya geldi. Şimdi Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bulunduğu ve o zamanlar ''Papazın Çayırı'' olarak adlandırılan yerde yapılan ilk mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 2-0 kazandı.
Cimbom: 462 gol
Ezeli rekabette, galibiyetlerde ve gol sayısında ise Fenerbahçe'nin üstünlüğü göze çarpıyor. İki takım, şimdiye dek resmi ve özel toplam 361 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, geride kalan maçlardan 136'sını kazanırken, sarıkırmızılılar 116 defa galip geldi, 109 maç berabere bitti. Fenerbahçe'nin attığı toplam 507 gole, Galatasaray 462 golle karşılık verdi. Lig tarihinde ise iki takım 101 kez karşılaşırken Fenerbahçe, galibiyette 41-29 üstünlük kurdu.
sarıkanarya_41
Ankarasporlu Ediz'e gözaltı
Sarı-kırmızılılar, genç oyuncuyu bugün Altay önünde izleyecek.
Galatasaray, Ankaraspor'un 23 yaşındaki stoperi Ediz Bahtiyaroğlu'nu gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların, genç oyuncuyu bugün İzmir'deki Altay-Ankaraspor maçında bir ekibe izleteceği öğrenildi. Savunmaya alternatif olarak transferi düşünülen Ediz, başkent ekibinde bu sezon ligde 10 maçta forma giydi. Beş sarı, bir de kırmızı kart gördü.
sarıkanarya_41
Sabri rekabete hazır
Milli oyuncu, sağ beke transfer yapılırsa bundan mutlu olacağını söyledi, "Kimseden korkum yok. Kendime güveniyorum" dedi.
G.Saray'da Uğur Uçar'ın sakatlanması ile sağ beke monte edilen Sabri Sarıoğlu, rekabete her zaman hazır olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Asıl mevkim burası değil. Ancak görevimi yerine getirdiğimi sanıyorum. Başka bir oyuncu alınırsa çekinmem. Kendime güveniyorum" dedi.
İlk yarıda geçirdiği sakatlıklar nedeniyle gerçek performansına ulaşamadığını belirten milli futbolcu, "Kamp çok iyi geçti. İyi bir form tuttum. Ligin başlamasını bekliyorum. Taraftarımız Sivasspor maçında sahaya tüm enerjisini koyan, ileri geri çalışan bir Sabri izleyecek" şeklinde konuştu.
sarıkanarya_41
Kewell yetişecek
Fıtık ameliyatı sonrası tedavisine Florya'da devam edilen Harry Kewell'ın ay sonunda takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi. Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin, "Kewell'ın Bordeaux maçlarına yetişmeyeceği doğru değil. Şubat başında oynayacak hale gelir. Forma verip vermemek hocanın tercihi" dedi.