benim kendi serverim var arkadaşım skystar 2 kartım var başka bir forumda bu konuda işlenmiş çalışıyor evet arkadaşım cccam server sorun yok
Printable View
bendede çalışıyo abide onda çalışıyomu bi ögrenmek istedim..
ÖZGÜR arkadaşım ben kurmaya çalışıyorum ancak biryerlerde hata yapıyorum her halde senden yardımlarını bekliyorum pc me uzaktan yardımla girip baka bilirsen çok sevinirim tike arkadaşım senden de yardımlarını bekliyorum çok sevinirim açıklamlar nasıl yapıldısya uyguluyorum ancak bir türlü olmuyor bin ve etc dosyaları bende koyboluyor nedenseAlıntı:
msn adresim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sorun düzeldi sky star 2 tv kartında ok CCcam c line serverim başka bir programla açtım
beyler selam bende söylenenleri yaptım fakat pluginlerde görünmüyor ve cccam cfg dosyası açılmıyor.başka program demişsiniz biraz açarsanız belki bizede yardımı olur..
arkadaşlar bu proğram windostamı yapılıyor yani işlitim sistemi windos mu olacak yoksa linux kurmak geriyor
dowsta arkadaşım yapabilirsin ben yaptım çalıştı..
ccam and linux olayı.oluşturduğumuz klasörde herşeyi bitirdikten sonra bin ve atc klasörleri silinmiş oluyor.tekrarmı atacağız oraya..
anlatım ve ekteki dosyalar için sağol ellerine sağlık
Arkadaşlar kusura bakmayın ben bu konuda yeniyim, andlinux ve diğer kurulan programlar xp için mi linux için mi anlamadım, windows xp-skystar-2 tv kartı ve prog dvb. var ben bunlarla nasıl seyredebilirim aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
arkadaslar ag baglantısını nasıl yapacagız windows ta resimli anlatan veya yardım edecek arkadas var mı tşk ederim
Ustalar ben bu satırları kopyalayıp cooperative linux consala geldiğimde CCcam yazıp nokta koymaya çalıştığımda klavyeden noktayı kullanamıyorum bu noktayı nasıl kullanıcam yardımcı olursanı memnun olurum
Ustalar ben bu satırları kopyalayıp cooperative linux consala geldiğimde CCcam yazıp nokta koymaya çalıştığımda klavyeden noktayı kullanamıyorum bu noktayı nasıl kullanıcam yardımcı olursanız memnun olurumchmod 755 CCcam.cfg
tsk emegınıze saglık ç :)))
mv etc /var yazıyorum ancak enter dedikten sonra mv: cannot stat 'etc' : No such fiile or directory diye bir yazı çıkıyor ne yapmam lazım. Her defasın da komle siliyorum ancak yine aynı yazı çıkıyor. yardım bekliyorum. Teşekkürler.
ben bu sistemi kurdum ss2 bende yok kartlar geliyor gayet güzel fakat burdan cihazıma veya başka arkadaşıma kart paylaşmak istiyorum olmuyor bunu nasıl çözebilirim arkadaş satırı yine f: olarakmı yazılcak birde dvb ayarları ayrıntısı bulamadım biraz açıklama mümkünmü acaba teşekkür ederim
ayrıca şunu öğrenmek istiyorum ben bu işlemi lettop ile yaptım ve net bağlantısı havadan whirless ile paylaşım için sorun teşkil edermi
usta bu pasaprt istiyo senin anlatımında böyle bişeyok ne yapalım
nasıl pass istiyo anlamadım
teşekkürler
Ssağolun
teşekkürler
mrb ben cccam kurdum. ama verilen server adresini nasıl nereye kopyala yapıştır dicem. bir de hadu programı da gerekiyormu bunun yanına. tşkler
teşekkürler
tesekkurler
hangi cihazlarda kullanılabilinir
arkadaşım dvbs kart yanii bilgisyarda tv izlemek için kullanılan kartlarda
teşekür ettm çok işime yaradı
ellerine sağlık paylaşım için sağol
eline saglık ustam süpersin
çok sağol teşşekürler
bune anlamadim
tv kartınız ile ccam paylaşım izlemek nasıl yapılır onun anlatımıdır..
herşeyi yapıtorum lalin c içindeki ccam daki etc ve diyer dosyalar kayboluyor ne yapmam lazım
elinize sağlık
....................
ellerine sağlık arkadaşımm
eywallah kardes güzel anlatım..
üsdat verdiğin tüm bilgiler için öncelikle çok teşekkürler.göstermiş olduğun herşeyi sorunsuz yaptım.ancak kısayollar içindeki cccam masaüstü kısayoluna tıkladığımda herhangi bir pencere açılmıyor veya bir hareket yok.ve sonuç olarakda yayınlar halen şifreli çalışmıyor.bu arada kullandığım kart inca vp 1022a.beni bu konuda bilgilendirisen sevinirim.şimdiden teşekkürler.tabii birde kullandığım program dvbdream 1.5d codec de cyber link
tnk u
selam dostum
ben dediklerini yaptım fakat şöyle hata çıkıo
mv etc /var
dedikten sonra
mv: inter device move failed: 'etc' to '/var/etc': unable to remove target: ıs a dırectory
bu hata çıkıyor yada her neyse :)
yardımınızı bekliyorum:45:
Konuyu açtığımız zamanlarda Cccam için linux kurulması gerekiyordu.Şuan için bu kadar uğraşmaya gerek kalmadı :) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. likteki Hadu Cccam plugins ile çok daha basit ve daha hızlı çözüme ulaşılabiliyor.Linkde gösterdiğim konuyu incelemezini öneririm.Alıntı:
Konuyu açmamdan bir mütdet sonra SS2 kartlar HD Yayınları alamaz oldu(Bir çoğunu).Ben daha çok HD kanallar üzerinde durduğum için kartı elden çıkarttım.Ama hadu cccam ile SD sorunsuz çalışıyor.Konuda açıklaması var.
Kolay Gelsin...
ilgine alakana teşekkürler
:45:
tşk eln sğlk
teşekkürler çok işime yarayacak
edit: tamamen sorunsuz.emeğe sağlık..
bu bahsi konu geçen sistemi pc üzerinden izlemek için tv kartı olması lazım yoksa net üzerinden mi izleniyor
bu sistem pc de ekran kartı olmadan kullanılabilinir mi
emegine saglık server vamı
bu programla atlanta hdbox uydu alıcıyla server paylaştırabiliriz değil mi?yani hem pc'den hem de tv'den aynı anda problem yapar mı acaba?
teşekkürler
arkadaşım pcnde ekran kartı olmazsa çalışmaz zaten pc=) ama tv kartı demek istediğin gibi anladm ben=))) tv kartı için şifreli kanalllarda şifre kırmak için =) yükleyenin ellerine sağlık süper bişey=) ben win 7 kullanıorum acaba sıkıntı olur mu?
mersi kardes indirelim bakalim
server bilgilerini nasıl yazıyorduk ? daha önce yapmıştım şimdi tekrar yapmam gerekiyor ama unuttum :S
C: server.adı.com port kullanıcı şifre böylemi yapıyorduk ? arada : / falan yokmu ?
teşekkürler