ben turkselliyim ama kontur yetiştiremiyorum
Printable View
ben turkselliyim ama kontur yetiştiremiyorum
ben avea ya gectim her yöne 55 tl süresiz konuşma
2002 yılından beri türkcell kullanmaktayım. Hiç değiştirmeyi düşünmedim. İhtiyaca binaen Avea hattımda mevcut ama çok nadir kullanmaktayım. Ve avantajlarını bilmiyorum.
ben hem telsim hem de turkcell kullanıyorum ama aveanın yapmış olduğu son kampanyanın bayağı uygun olduğunu düşünüyorum.Buna nazaran geçmeyi düşünmüyorum en büyük sebebi de her yerde çekmiyor oluşu
12 yıldır turkcell liyim :45:
digerleri kampanya yapıyorsa turkcellde yapacaktır eminim ...
agır tası ne yel alır ne sel dimi yaa.. TURKCELL:present:
ben 3senedir avea kullanıyorum ben memlunum ama bazı verlerde çekmiyor onuda baz istasyonları yavaş yavaş çogaltıyorlar şu an çok güzel bizim aile avea kullanıyoruz
:tongue: avea lıyım ama turkcelde var hangısınde kanpanya ben orda arkadaslar:tongue:
evea kamu hattı kullanıyorum
merhaba ben avealıyım memnunum diğerlerini denedim en çok da vodofondan darbe yedim
Türkiye'nin Her Tarafını Dolaşıyorum.sadece Turkcell Ile Her Noktadan Sorunsuz Görüşme Yapabiliyorum.onun Için Her Zaman Her Yerde Turkcell Diyorum.:45:
vodafone hem kaliteli hem ucuz.avea sınırsız kampamyasında çoğu insan konuşamamış.turkcell desen pahalı en iyisi vodafone
Vodafone
ben turkcell kampüslüyüm.ancak hangisi avantajlı derseniz avea derim.
bende 2 hat var ikiside Turkcell ama avantaj olarak avea yı goruyorum
Türkcell...Gerisi maceracell...
Ben zamanında hem telsim ve hem de Turkcell kullandım...Ama bu kampanya numaralarını hiç sevmedim.
Yani;sakaldan kesip,bıyığa ekleme işlerini...
Arkadaşın birtanesi başlarda yazmış;bunlar hep bana,Rabbena hesabı çalışırlar...
Mutlaka kullanmak zorunda olduğumdan da (günümüz şartları) ve mutlaka kullanmak zorunda olan varsa,Anadoluyu baştan kesfetmeye gerek yok diyorum ve "TURKCELL"i öneriyorum...
Yıllardır,diğer operatörlerin,paramızla kahrını çektik...Ama TURKCELL ile hiç kahır çekmedim...
Sadece paramı ödedim...
Yoksa siz daha "şebeke bulamadınız mı?"diye de sormak istiyorum,doğrusu...
İnkâr etmemek lazım...
Hatta,inanın,rakipleri bile "TURKCELL"in izinde...Çün ki;onlar da "büyük kim?"iyi biliyorlar...
Ehhh.Nasıl reklâm ama...Artık bir yıl "bedava" hakkettim,san ki...?
TURKCELL'e yakışır...;)
Tam 10 yıldır,hakkımızla,hakettiklerimizi verdi...Ben memnunum..Macereya gerek duymuyorum.Hele de şu kaos ortamında..:45:
bende 4 yıldır turkcell kullanıyorum bugüne kadar bir çok avantaj ve kampanyalarından yararlandım çok az bir darbem olmuştur turkcell yana sıkı bir kampanya takipcçisimdir genel olarak turkkcell tek tercihim
2000 yılında telsim faturalı hat aldım biriki ay kullandım ama baktım heryerde çekmiyor veya kesik kesik geliyor hemen değiştirdim-türksel aldım şimdi memnunum,-saygılar
avea diyorum ben
Anket çok çekişmeli gidiyor bi avea öne geçiyo bi turkcell bakalım anket sonucu ne çıkacak vodafone kullanan az galiba haydi bakalım oylamaya..
uygun bir tarife alırsanız türkcell derim.
Bende Turkcell diyorum kesintisiz iletişim adı yeter TURKCELL.......
bende dün geciş yaptım Turkcell e gectim telsimden haydi hayırlısı bakalım
Mecburen her gsm firmasınıda kullanıyorum ama turkcell her yerde iyi ve kaliteli hizmet veriyor haydi hayırlısı rekabet olsun hem kalite artsın hemde fiyatlar ucuzlasın bu ekonomik krizde kendi insanlarımıza yarasın
rekabet güzel bir şey vatandaşa yarıyor
şu an için avea nın her yöne aylık sabit 55.tl uygulaması en avantajlısı!
ben 12 yıldır turkcell faturalı kulanıyorum onunda avantajlı tarifeleri çok.
Turkcell ve Vodafone kullanıyorum, Turkcell de 250 kontöre her yöne, Vodafone de 100 kontör yeterli olup cep 1 tarifesi ile her yöne 1 aylık dakikası 1 kontöre konuşabiliyorum çift hatlı telefonlar sayesinde Turkcell e kontör yüklemekten kurtuldum.Bence VODAFONE Saygılar
almanyadayim vodavon kullaniyorum.türkiyedede vodavon oparetörü olunca benim icin daha iyi oldu...
vodafone diyorum baska birsey demiyorum
turkcelden vodafone a geçtim gayet memnunum turkcelde aynı görüşmelerden 45-50 tl verirken vodafone de ise 25-30 arası fatura geliyor. benim açımdan daha karlı.
bence V O D A F O N E tek geçerim.
yaarkadaşlarbence dış ulkeleri göz önünde tutarsanız hala bizmkiler bizi sömürüyor ,bence daha çok yol katetmemiz lazım iyi olması için.duyduguma göre avusturalya mı ne çep körüşmeleri ev telefonlarının heme hemen yarısıymış ,onlar gibi olunça anket yapalım şimdilik iç açıcı bir durum yok ,ne demek ya 100 kontür nerdeyse 20 tl ya askeri üçretlinin günlügü 20 tl degil ,boş verin hiç olmassa reklamlarını uçuza yapıyor olmayın bari.
vodafone daha karlı ama şu an için turkcell kulnıyorum
en kısa zamanda vodafone geçeceğim...:yahoo:
sonuna adar AVEA var mı daha avantajlı olan yeter artık TURKcel in kazık fiyatlarından
butun hatları kullandım sımdı avea harıcınde hat kullanamlara sadece şaşıyorum.......
:rtfm: Hepsi aynı ama avea çıktı çıkalı kullanıyorum.avea olmasa türkcel - vodafon el ele bizleri soymaya devam edeceklerdi sağolasın avea .esas kampanyalar nisan mayıs da bekleyelim arkadaşlar.:common001: :common001:
selamlar türkcell bugün soygun yapıyor 5 sms kampanyası bugün yok 17.00 / 00.00 haberiniz olsun
avea - turkcell başa baş gidiyor. bu iyiye işaret. rekabette kazanan mutlaka müşteri yani bizler olacağız
bence hiç birinin birbirinden farkı yok..baktığınızda aynı kapıya çıkıyor hepsi
Turkcell kazanacak gibi :)
vodafonenun bu aralar çöküşü var.
TRde barınamaz Vodafone bence.
Uzan bile diyorki vodafoneu kapatmayın. eski Telsimi geri getiricem diyor
:46:Araştırırsanız vodafonenin en ucuz tarifede olduğunu herkes görür inanmayan bana tarifesini söylesin ben ona tarife söyleyimAlıntı:
bana sorarsanız çöküş yok araştıran bunu görür zaten kdv dahil ve kdv olmadan fiyatlara dikkat
arkadaşım ben her ikisinin olduğu zaman ücretsiz mesaj gönderebiliyordum telsimden sen galiba arkadaşım trc de bende ondan alıyım hesaplı olsun diyordun galiba ben trc de sabit ücreti en önce mahkemeye veren ve kazanan lardan biriyim ne diyeceksin.yanlız hakkını yiyemem trc gerçekten teknolojide çok atılım yaptı kısa sürede bu tabiki farkeder sadece kızdığım spor klüplerine ve tv ye harcanan reklam parasıyla birazdaha ücretleri düşürseler
Turkcele devamm. fatura ödemiyorum. daha ne diyim. konuş konuş bedava :)
avea almayın ben yandım siz yanmayın çünkü hiç bir tükcelliye ve vodafon luya ulaşamasınız yanlız 50 ve 60 defa ararsanız bir defa tuturursunuz buda piskolojınızı tamamıyen bozar ınankı arkadaşlar bu sınırsız tarifeye gectim piskolojim bozuldu sadece avea lıları araya bilirsiniz o yüzde hiç ama hiç tasviye etmem ben yandım siz yanmayın
avea birinciligi kaptı turkcelli yok mu başka yaw vodafone sonuncu olacagı belli
bence hepsi birbirinin aynı olan biz tüketicilere oluyor
anketi avea lılar kazandı.:wave:
anket bittiği için konu kapanmıştır.