Teşekkürler:)
Teşekkürler:)
tesekurler guzel anlatım
teşekkürler
teşekkür ederim
tşkkkkkkkkkkkkk
çok teşekkürler ellerine sağlık
teşekkürler
arkadaşlar parola kullanıcı adı yanlış diyor
ne acaba buraya ne yazacaz
sağol. teşekkür ederim.
teşekkürlerr..:clap2::
Tşkler
teşekkürlerrrrrr.
çok teşekkürler
teşekkürlerrrrrrrrrrrr
teşekkürler volkan usta emeğine sağlık
tskkkrrr
ben daha yeni aldım cihazı biraz acemiyim. kanal yüklemeyi rs232 ile nasıl yaparım.yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler
kanal yüklemeyi yaparken cihaz açık mı olacak yoksa kapalı mı oacak..belirtirseniz sevinirim.
sayın ustam bu dream 800HD PVR lerde usb ne işe yarar ben daha once next lerde softcam kanal listesi son çıkan yazılımı kısaca usb eyle bir çok şeyi yapabılıyordum fakat bu dreamde pek öyle görünmüyo galiba bu kanal listesini usb eyle atma imkanimız varmı nasıl tşkrler.
Sagol usta
:clap2:::45:
Ellerine sağlık usta cuk güzel olmuş
teşekkürler
emeğin için çok sağol kardeşim!!
kanal listesi güncel mi acaba
teşekkürler emeğine sağlık
teşekkürler.....
tesekkurler
tşkler
ya kanallar yokmu guncel
ellerinize sağlık..
slm ustadlar dreambox kanal lıstesı arıyorum en son bı yardımcı olanbılırmsınız
bu gün dm s500 e yeni setting yükleyeyim dedim bu hatayı alıyorum sorun ne olabilir arkadaşlar
dream edit programında ilk önce kanal listesini açman lazım. resimden anlaşıldığı üzere sen kanal listesini direk yuklemek istemışsın ilk önce listeleri programda bir gör sonra FTP den gönder direk gönderirsen bu hatayı alırsın.
ya abi yukarıda anlatımda ufak ayrıntıyı unutmuşum ilk önce AC kısmından kanal listesini ac sonra FTP den sec yoksa bu şekilde hata alırsın. İlk önce butun kanalları ve buketleri programda gör sonra FTP den yolla
kanalları nasıl güncelleriz network tarama ile güncellenir mi? ( Turksat örneğin. )
teşekkürler
saol dostum...
emeğinize sağlık
teşekkürler umarım olur
tesekkürler...
Teşekkürler..
teşşekkürler
teşekkürler usta
Paylaşımınız için teşekkürler.:tomato:
Eline saglık güzel bir anlatım
tesekkürler
çok güzel bir anlatım olmuş teşekür ediyorum