Yapma yaaaa ????Alıntı:
Biz Kontöre O Kadar Para Veremiyoruz 55 doları nerden bulupta verelim ???
Ayrıca Bİlgilendirme için Site Yöneticilerine Teşekkürü Bir Borç Bilirim :)
Printable View
uyarılanız ve paylaşimlarınız için yürekten teşekür ederim saygılarımla
26 yaşında dul bayanım. Ben de seni merak ettim. Yeni telefon numaram bu'şeklinde mesaj banada iki kez geldi bende netten bedava rus sitesi mesaj hattından uygun bi dille güzel bir cevap yolladım canım sıkıldıkçada yolluyorum:D :yahoo: hep onlar yapacak değil ya:common001:
arkadaşlar banada bu mesaj geldi dün şu numaradan +905343760623 mesajı aynen yazıyorum
uzakta olmasamda sadece sesini duymam yeterli 05922115757 de seni bekliyorum .beni fazla bekletme olurmu?05922115757
mesaj bu fakat hiç aramadım.
Bilgilendirme için teşekkürler. Ortalık iyice dolandırıcı kaynamaya başladı. Para sanki çok kolay kazanılıyormuş gibi bazı ş....ler boş nedenlerle paramızı elimizden almaya kalkıyorlar. Bu tiplere en ağır şekilde ceza verilmelidir.
bilgilendirmen için teşekkürler.dikkatli olmak lazım.
Bu bilgilendirici metni gönderdiğiniz için teşekkür ederim.:clap2:: :clap2:: :clap2::
uyarınız için çok teşekkür ederim.
bu numara banada çaldırıp kapatı ama aramam sorunuvarsa o ardısın
İnsan düşünerek hareket etmeli beni arayan meramı neyse söylemeli ben niye arayayım beni niye aradın diye Allah kötüye ve kötü olana fırsat vermesin
arkadaslar ben Bulgaristandanim boyle numaralar cok s1k raslanir buralarda,,,SAKIN ALDANMAYIN,,,Akrabalarinizdan biri(isim de soyluyorlar)iste kaza yapti filan gibi hemen para yollayin gibi seyler,yada boyle boyle isler yapariz cok para kazaniriz gibi,kontor yollayin hemen diyola...DIKKATLI OLUN....
BU SIZIN VERDIGINIZ NUMARA;; BG;''GLOBUL'' - operatorudur!!!!!
paylaşım ve uyarı için teşekkürler........
burası baya hareketli bilgilendirme ve paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar başıma böle bir olay henüz gelmedi neyse ki artık bilgi sahibiyiz tedbirimizi alırız artık gelsede sorun değil...sulh&saygı
+3598884713585
dün bu numara aynı şekilde bana cevapsız yapıp kapattı
benimde hiç adetim değildir cevapsız yapan babam olsa aramam :8[1]:
bilgilendirmeniz için tesekurler
verdiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkdaşlar elinize saglık böyle herkezi bilgilendirmek büyük bir görev
libya tripoliden selamlar yaklaşık altı aydır vatandan uzaktayım.paylaşım için teşekkürler.:wave:
teşekkürler ellerinize sağlık paylaşım için sağolun
Arkadaşlar;insanımızın yardımsever ve de çok duygusal oluşlarının yanı sıra emniyet güçlerine karşı olan sempatileri hemde güvenleri,bu gibi işlerde başlarını ağrıtıyor.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
yaw bgli olarak katilitorum ben bu foruma ama ne diyeyim - okudukca bu olayi utaniyorum abi . walla yapsa yapsa bunu bizim alocular yapar, bunlar da baya bi para yapti bu isten . walla bizde boyle. soparlar zengin oldu bu isten . yani kimse ustune alinmasin arkadaslar, ama gercek bu , malesef .
ben bgli olarak ve sozkonusu operatoru GLOBUL kullandigim icin utanc duyuyorum
walal ne diyeyim :(
Bilgi için teşekkürler
00359896453480 benide bu numaradan aradılar yurt dışında tanıdık bir yakınım olmadığından fazla önemsemedim fakat bir daha cagrı gelince ülke kodlarından bulgaristan olduğunu ögrendim bilgisayarımda VO-İP programından aradım bayan cıktı geri kapadım bidaha aramadılar
böyle önemli bir konuda forum sakinlerini uyardığınız ve onları büyük bir zarara uğramaktan kurtardığınız için çok teşekkür ederim.sağolun varolun.
bilgi için teşekkür
eniştesinin elinden kurtaracaksın bu gibileri bir de sen tacavüz edeceksin aq bebelerini
Paylaşım için Teşekkürler,İnsanlar iyice bozuldu ya,nerden para kazanacaklarını şaşırıyorlar.Ya gerçek olmuş olsa?
Bir ülkenin başı gıçı olmazsa bir ülkede idam olmazsa bir ülkede lüks içinde yaşayıp fakir fukara ezilip çiğnenirse o ülkede sorun var demektir.bu sorunu da çözmek bize deyil yukarıdakiler çözecektir.çuval dolusu maaş almakla bu işlere sessiz kalmakla ülke yönetilmez.ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK nerdesin atam gör bıraktığın TÜRKİYE nin halini hırsızlık yolsuzluk vurgun talan kol geziyor geleceğimiz den artık ümidimiz yok.YÜCE ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN...
:mad2:
tesekkurler bilgi ve uyari icin
00359896 dün eşimi bu numarayla başlayan bir numaradan aramışlar ama tabiki dönmedik..Bu tip şeylere kolay kolay cevap vermeyiz...beni ödemeli arayanlara bile en cevap vermiyorum...
bilgilendirme için çok teşekkürler...gerçekten tanıdıklarımı uyaracağım...:45:
bilgilendirme için teşekkürler
slm bize uyardığınız için ayrıca tşk ler ALLAH böyle insanların cezasını versin şerefsizlerr :49:
bilgi için teşekkküe ederim
bu tuzağa düşen var mı acaba
var ise olanları anlatırsa olay daha iyi anlaşılır
+359886857577 banada 29 nisanda cevapsız çağrı geldi,uluslararası tel kodlarından baktım bulgaristanmış.ne alaka dedim kendi kendime meğerse geri arasam başımıza iş alcakmışız.bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler...
Vediğiniz bilgilere gerçekden teşekkür edrim.İşimize yarayacaktır.
Bir arakadaşımın başına da geldi.
Bayan aramış, bununda karısı bir ay önce öldüğü için çok meraklandı hemen geri aradı.
2-3 aydır çok güzel konuşuyorlar, hatta kadın ona fotosunu gönderiyor, civcivler gibi birbirilerine aşık oldular.
Hatta bana sordu "ulaaa fariiiii, baaaa bir notbok lazumdur."
"niye"
"ulaaaa bilisun daaa, bir kariii var, haaa onunla meçeneden görüşcem, baaa diikii, meçene ver, bende diyiiimki ulaaa o nedur ?"
"yahu amca, o meçene dediğini sen nasıl kullancan, bilgisayar kullanmasını biliyormusun"
"ulaaaa torunim, sen kullaniiisin yaaaa, baaa çösterursun bende oni kullanırum"
"yahu amca, o iş okadar kolay değil, sen kamerasız titreşimsiz cep telefonu bile kullanamıyorsun"
"ulaaaa baaak, haaa buni alalum, yoksa .......... ağzuna senin"
"yahu sen boşver notebook istemeyi, valla başına iş açacaksın"
dedim, aradan 1 hafta geçti bizim amca geldi.
"Ulaaaa fariiiii, haaa bu ağzuna yanduğumun makinasunu baaa almadun, benum makina parasuni çönderdim, karii gelecodiii, celmedi. telefonla ariyorum oni, telefonuda açmayiii"
"kaç para gönderdin ?"
"kariii deduki, 2000 $ bu makinalar, bende oaaa parayi cönderdim, baaa bir notbog alacak"
"yahu amca iyi bok yedin, ne makina gelir nede notebookun, yahu biz sana demedikmi bu karı hikaye, ille taptın ona, bak seni kandırdı. Paranı aldı, birdaha da aramaz seni, şimdi senin gibi başka bir keriz arayıp bulacak"
dediiiiiiimmmmm
küfür kıyamet koptu
ne sülalem kaldı, nede yedi celt akrabağım
Not : Ata yarısı olduğu için biz ona "nediyon lan" demeyiz kahvede gül gül geberdik.
Şimdi ara sıra kahveye geliyor ve hayıflanıyor....
"ulaaa ben bu kariiiyi bir yakalarsam, onaaa dunyanun kaç buçak olduğunu cösterecem"
millette başlıyor kıkır gülmeye
"yahu offliiiii, bizim bilduğumiz ofliler şeytandan 5 dk önce doğmuş idu, sen 10 dk geç geldin, anan nereye idu, babani mi arayduuu"
bizim amca gene başlıyor, busefer bütün kahveyi sövüyor
herkes gülmekten kırılıyor.
Bu bizim eğlencemiz ve eğlendik. Ama HERKESİN başına gelebilir.
Sevgilerimle
alıntı....
bilgi için teşekkürler
paylaşım için teşekkürler.
tesekkürler kardeş .. kendini uyanık belleyen o kadar cok insan varki dünyada;insan kime inanacagını yani güvenecegini bilemez hale geldi..bilgi için tesekkürler dostum ...
PAYLAŞACAK DOSTLARIN YOKSA İYİ ŞEYLERE SAHİP OLMANIN ANLAMI YOKTUR
Bilgin için tşk.ciddi bir konu
tesekkurler bilgilendırdıgın ıcın
Bilgilendirme ve tüm yorumlar için teşekkürler. ne yazıkki bu tip insanlar yüzünden insan yapacağı iyiliktende korkuyor. aslında bu tip insanları hemen asacak bir yasa olması lazımki . nerde... :((
eeeeeeeeeeeee bunlar benide aradılar numaramı nereden buldun dedim kontörüm yok senin açilen beni araman gerek dedi :D oysaki yeni hattımıda dün aldım bugun numaramı nereden buldular hayret
bilgilendirme için teşekkurler
bilgi için teşekkürler
teşekkürler dostlar bilgilendirme güzel olmuş..
buna kanacak insanlar var hata brakın yabancı noları kendi şebekemizdekilerinide merak edip bilmediğimiz noyu ararlar sadece meraktan acaba kim bu tanıyurmuyum falan filan
bunlara kanmayın,inanmayın,bencede merak etmeyin ben şahsen bilmediğim noyu
beni çaldırınca hiç geri aramam kime ayıt olduğunuda merek etmem bazı arkadaşlarım var
hemen kim aramış servisine msj gönderirler, kimişdiye öğrenmeye çalışırlar.kisacası tanımadığınız kişilere inanmayın kanmayın brakın sizi arayan arasın eğer çok önemli'ise zaten o kişi size bişekilde ulaşacaktır buna emin olun saygılar sevgiler
:rockon:valla beni arasınlar ama kusura bakmasınlar geri arayamam knt yok telefon nun imeil nosu nu sıfırlamışim hattım iptal olmş araya bilen varsa arasın........heeee:clap2::
bilgi ve iyi niyetinizden dolayı çok teşekkür ederim
sonsuz teşekkür ederim saygılar
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
Evet ayni numaradan bugun yeniden arandim.
Yanlis hatirlamiyorsam tam numarayi soranlar vardi.
Buradan numarayi vermem ne kadar dogru olur bilemiyorum yani forum kurallarinda boyle bir kisitlama varmi yokmu emin degilim ama illada numara lazim diyen varsa PM den verebilirim.
vay anasini neler oluyor hayatta
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Emniyet Genel Müdürlüğü Türkiye geneli bütün cep telefonlarına MSN ile uyarı gönderirken, kontör dolandırıcıları yine de kandırdıkları vatandaşları tuzaklarını düşürüyor.
Samsun'un Kadıköy Mahallesi'nde ikamet eden Murat K.'yi (25) cep telefonundan arayan kimliği belirsiz dolandırıcı, kendisini emniyet görevlisi olarak tanıtıp babasına ait cep telefonunu sim kartının kopyalandığı ve söz konusu kişilerin ise bu sim kartı kullanarak albayın eşini rahatsız ettiğini söyleyip savcılığın telefon kayıtlarını takibe alması için iki adet 250'lik kontör yükletmesi istedi. Murat K., aldığı 250 kontörden birini dolandırıcın cep telefonuna yüklerken, ikincisini yüklemeden dolandırıldığını anlayıp polise şikayette bulundu. Polis yetkilileri, vatandaşların bu tür dolandırıcılara itibar etmemelerini ve kanmamalarını istedi. Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir doktorda bugün kimliği belirsiz dolandırıcılar tarafından aynı yöntemle arandı. Ancak, doktor dolandırıcıları inanmayıp durumu polise bildirdi. Soruşturma sürdürülüyor.
İHA
bu numara bugunde beni aradı bugun konuyu gördügüm için geri dönmedim