انا لااعرف ترکي
انا لااعرف ترکي
sayın cabbari bu konu burada kargaşa çıkaracak gibi görünüyor tavsiyem konunu kapanmasıdır hava sertleşmeye başladı
yukarıda anketin oranlarına bakıp şöyle diyorum:
LEŞ GEBERDİĞİ YERDE KALIR.
AYYILDIZLI BAYRAĞA CAN VEREN BAŞ VERENLERDENİZ
EY ABDULLAH ÖCALAN,SAKLANDIĞIN DAĞLARDA İTLERİNE AMATÖR KAYIT YAPTIRIRKEN ÖKÜZLER GİBİ NARA ATIP MEYDAN OKURDUN..PEKİ SONRA NE OLDU,KUYRUĞU SIKIŞMIŞ UYUZ İT GİBİ TÜRK BAYRAĞININ ÖNÜNDE YALVARDIN,TÜRK VATANDAŞIYIM DEDİN.SEN BİR ŞEREFSİZSİN..
bunlarla zaman harcayana kadar bu memlekette halledilmesi tartışılması gereken o kadar çok konu varki getirilmesi yada getirlmemesi tarihi değiştirmeyecek.bu kişiler hakkında ister olumlu düşünün ister olumsuz toprak olmuş bedenlerden medet ummaya yada insafsız eleştirmeye gerek yok fikirler ortada zaten..............
türkiyenin bu kadar sorunu varken 2 vatan haininin mezarı çokmu lazım kim açıyor bu anketi ya çıldırtmayın insanı bırakın herkes yerinde yatsın
yattıkları yerde kalsınlar sakın haaa gelmesinler
Arkadaşlar 4 ayfalık iletilerinizin hepsini okudum. Bazıları kendilerini kaybedip, işi küfre kadar vardırmışlar. Burada bir anket açılmış. İster katılırsınız, ister katılmazsınız. Ancak işi küfre kadar vardırırsanız, tartışmanın seviyesini düşürürsünüz. Tartışmayı adabında götürün lütfen.
Sizlerin vatan severliğinizden asla şüphem yok, olamazda. Ancak sizlerin takiyeli davranışlarınız samimiyetinize gölge düşürüyor malesef.
Şöyle ki:
Daha geçen günlerde adamın biri çıkıp "Yav şu istiklal marşınıda her yerde okumak şart mı? Herkes bundan rahatsız oluyor. Ne o öyle maçta, şurda burda marş mı söylenirmiş" mealinde;
Yine aynı kişi; "İyiki bu adamlar zamanında savaşa filan girmemişiz. Bunların savaşacak halleri kalmamış, askerlikten başka her işe karışmışlar" derken sanki 30 yıldır kendisi savaşıyormuş gibi. Aksine kendileri azdırdılar terörü ödünler vererek.
Aynı adam önceki yılda Yunan kadın dışişleri bakanı ülkemizi ziyarete geldiğinde; "Yav bu karasularında on iki milde ne oluyor, bunu savaş sebebi olmaktan çıkarılım" derken;
Bir cemaatin kurşun asker kalemşörleri, fikir babaları Abant toplantısını Kuzey Irak'ta yaparak, sonuç bildirgesinde Irakın Kuzeyiyle iyi ilişkiler kurulması gerekiyor, tüm komşularımız kötüde bir biz mi iyiyiz? derlerken; Sanki PKK alçaklarını 30 yıldır koruyup, kollayan, yedirip besleyen, hastanelerinde tedavi edenler bu komşularımız değilmiş gibi.
O cemaat Kuzey Irak'ta işler alıp yaparken ve üniversite dahil, çeşitli okullar açarken, (kimse oralara türkçe öğretiyoruz gibi ucuz laflar etmesin. Gerekirse o konuyuda başka bir yerde tartışırız) aklınıza şu yazdıklarınızı onlarada söylemek hiç gelmedi nedense.
Söz konusu sol kesim olunca vurun abalıya, ama daha beterlerini yapanlara karşı tek bir itirazınız yok maşallah. Ölenlerin arkasından efelenmek kolay. Sıkıysa yukarıda yazdıklarımada bir çift laf söyleseydiniz, sözlerinizin samimi olduğunu herkes görürdü.
Anket konusuna dönersek, Ahmet Kaya yurt dışına kaçtıktan sonra (korkak herif) PKK'nın oyuncağı olmuştur. Ama Nazım Hikmet vb. Süper Nato Gladyosunun emriyle yıllarca hapisanelerde işkenceler altında süründürülürken kaçmayıpta napacaktı, söyler misiniz? Nazım Hikmetin mezarı getirilsin.
Saygılar.
Demokrasinin anlamı bu zaten, herkezin fikirlerini açıkça ifade edebilmesi.
Bu fikirlere katılma mecburiyetide yok. ama katılmadığın fikri tenkit ederken kullanılan üslup kişinin karakter yapısını ve kültür seviyesini gösterir.
Gelelim nazım hikmet ve ahmet kayanın mezarlarının türkiyeye getirilmesine.
bu konuya hiç ilgi duymuyorum gelsede olur gelmesede. daha çok ailelerini ilgilendiren bir mesele.
saygılar.
ne işi var bü ülkede yatsınalr yattıkları yerde
siyasi tuzaklara aldanmayalım
ahmet kaya ve nazım hikmeti aynı kefeye koyarım bana göre birbirlerinden farkı yok
ya zamanında nazım hikmetin resimlerini yayınlyan gazeteler vardı bu vatan hainin yüzüne tükürün diye ne olduda adam bu kadar tutldu başta cumhuriyet gazetesi yayınlamıştı onun resimlerini vatan haini d,iye valla ben de anlamadım bu işten gelse neolur gelmese ne olur
Arkadaşım;eğer istersen o konularda da cevap veriririz...Ama şimdi asıl mesele yukarıdaki anket...
Meselâ ben yukarıdaki iki şahsiyetin de bu ülkede olmasından yanayım...
Keşke her meselede daha geniş düşünebilsek...Ama bilhassa sen ve senin gibi arkadaşlar;her konuya dar çerçeveden baktığınız için,size verilecek her cevap "SİZLERİN İSTEDİĞİ" gibi olmalı..Yoksa "GEÇERSİZDİR"!
Ben gelmelerinden yanayım.
Ne Nazım Hikmete ilgim var,ne de Ahmet Kaya'ya...
Ama ikisi de demokrattılar..
Ben ise sağ görüş temayüllü,hakiki demokrsi'den yanayım...Görüşüm de o meyildedir..
Burada bahsini yaptıın "cemaat" ile yakılıım yok ama saygı da duyuyorum...
Yaptıklarına tabii!
Sen asıl savunduklarına bir bak;gerçekten "objektif" bakabiliyorsan tabii..
Tanzanyadan Kanadaya kadar "istiklal marşını öğreten,Atatürkü tanıtan,TÜRK insanı ve dilini,ahlaki yapısını hatta dinini öğreten veya kısacasıTÜRKİYE için az da olsa çabası olan bir "SOL" cemaat var mı?Örgüt var mı?Var tabii ama sadece "aşağılayan,aşağılatan"..
Sizlerde aşağılık komleksi doğuştan mı bilmem ama ben ve benim gibi düşünenler de herzaman ATAM UZHAN'a,METEHAN'a,ERTUĞRUL GAZİ'ye,OSMAN GAZİ'ye,FATİH'e,KANUNİ'ye,YAVUZ'a ve ATATÜRK'e yakışan torunlarız...Olmaya da tüm zürriyetlerimiz devam edecek.Dolayısıyla "oturduumuz yerden" dünyayı yönetmek gibi bir derdimiz yok!Ama dünya da bizi kabullenecek!Sen de!
Özgür TÜRKİ'ye yi sadece kendiniz için istiyorsanız;size kendiniz yetersiniz ve alın o statikocu özgürlüğünüz ve tabularınız sizin olsun.
Ama bırakın da GÜZEL YURDUMda TÜRK,KÜRT,ARAP,ÇERKEZ,LAZ ve diğerleri,dünyayı 700 yıl özgürce yöneten O BÜYÜK MİLLETE layık birarada bulunma örneğini devam ettirsin..
Öyle nara ile bu işler olmaz.
Senin liderlerin daha TÜRKİYE'min komşularını sayamzken bu insanlar Merhum Ecevit tarafından "ÖZEL TEŞEKKÜR"e lâyık görülmüşlerdir..
Haa "sol cenah "derken Merhumu tenzih ediyorum.
O enazından vatan sevdası olan demokrattı...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=azLPmvh91zU[/YOUTUBE]
Birgün ölürsem eğer herkes bilsinki asla ve asla bu ül***i sevmedi demesinler Edirneden ardahan a her karış toprağını seviyorum.... (ahmet kaya)
işte arkadaşlar hala bizi birbirimize düşürmeye uğraşıyorlar malzeme vermeyelim lütfen!!!
arkadaşlar 2 ölü hakkında saygısızlık yapmayın bü ülke hepimizin herkes gelebilir
Arkadaşlar tek bayrak kaçınılmazdır, bunun yanında tek millet deyişimizde elbette; lazı-çerkezi-manavı-kürdü-arnavutu-abazası-gürcüsü-tatarı-arabı-rumu-almanı-ingilizi-fransızı-italyanı-ermenisi-yahudisi-romanı velhasıl tüm bu toprak yaşayanları kast ediyoruz. Bu memleket, bu yurt, bu vatan sen adına ne diyorsan... Bu toprak bizim, hepimizin. Ama yok sen hala burda benim çoğunluğum var, yok orda onun çoğunluğu var dersen, bu Ülkenin Polisi, Ordusu vede hakının tamamına yakını sana ÇÜŞŞŞ.. der. Anlatmak istediğimin özeti; çizmeyi aşmayalım, kaşınmayalım, şükür ile edep ile ihsan ile destur ile adam gibi lütfun sahibine bi tamam olalım. ( Benim nacizane görüşüm )
Konu anket olunca kimse site sahibini takmıyor ben geçende sadece görüş dile getirdim 1 ay ban edildim ama küfür edenlerin ban deyil mesajlarına bile müdahale edilmiyorAlıntı:
saygılar
Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak :(
ben küfür göremedim konuda acaba nerde o küfürler ayrıca burda bir anket açıyoruz saygısızlık etmeyin yorum yapcak olan yapar zorla size oy attıran yok yorum yaz diyen yok halka açık emege saygı :mad2: :mad2:
sen buraya görüş belirtmeye değil ortalığı karıştırmaya gelmişsin ama bu sizin en iyi yaptığınız iş hiç bir site yöneticisi küfüre müsade etmez burası senin meydanı boş bulupta at koşturabileceğin formlardan değil ayrıca sebepsiz hiç bir yönetici saygısızlık ve form kurallarına aykırı hareket edilmediği sürece banlamaz çamur atma güneşi balçıkla sıvayamazsın he son bir şey daha ben vatan hainlerinin fikirlerine saygı duymadım ve duymayacağım:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
oy getirecekse evet.stalin,hitler bile gelsin.oy oy......var mı?
:mad2: vatan hainlerinin bu topraklarda yatacak yeri yok bu forum sitesinde saçma konuları koymayın uydu forum sitesi bu değerli admin bu işe bir el at biz bu site uydu için kullanalım
1-burası sadece uydu forumu değilAlıntı:
2-saçma konu dediğiniz bir görüş öngörüsüdür oy verirsin vermezsin saygılı ol
3-admin sanamı soracak neyi nereye koyacagını
lütfen saygılı ol dogru düzgün yorum yap
selametle
sayın cabbari ustam dediklerinize tamamı ile katılıyorum lakin şu da bir gerçekki bazen konular içinden çıkılmaz bir hale geliyor çıta geriliyor bazende kopma noktasına geliyor ben dahil olmak üzere bazen sinirlere hakim olunamıyor maaleef türk insanının yapısı bu işte bu durumda müdahele sırası sizde oluyor ben gerekli müdahalelerin yapıldığı konusunu ısrarla anlatmaya çalışırken bazı arkadaşlar formu ve sizleri koruduğumu düşünerek benim tahsilimi sorguluyorlar ben gerçekleri hep söyleyeceğim varsın insanlar ne düşünürse düşünsün saygılar!