paylaşım için teşekküler
Printable View
paylaşım için teşekküler
iyi günler, ben dün sunny 1030 12.03.a5 cihaza 15.10 yazılımını yukledim, gayet güzel calıstı. Fakat makinenın pin kodu 4 haneye inmiş ve degişmiş. bu nedenle memüde bazı bolumlere ulasamıyorum. pin 0000,1111,9999,1234, denendi ama sonuc olumsuz, yardım ederseniz sevinirim.
menü pin koduna gel kırmzı,yeşil,sarı,mavi tuşalarına bas öyle birdene bakalım
Sistem ayarlarına gel kırmızı-yeşil-sarı-mavi tüşa sırayla bas şifreni yeniden oluştur:clap2:
tsk ederim
teşekkürler
arkadaşlar tekilaların yeni programını nereden alabilirim yardım
12.03 a5 cihaz saygılar
arkadaşlar kanal kilidini birtürlü açamadım ne yaptıysam olmadı
merhaba.kaon ksc511z 12.01.a5ye animasyon menülü yazılımı yükledim.önce BL 219v4 yükledim. fakat eski menüler daha güzel.tekrar eski menülü yazılımı nasıl yüklerim.tekrar bl 219 v 3 mü yüklemem lazım? yükleyemiyorum
bana yol gösterirmisiniz?
kuru kafa atın ve hws ne uygun olan 12.01.a5 yazılımını atın alacaktır
teşekürler paylaşımın için...:45:
bendede onwa x5 cı modeli varbunun loaderi yokmu lütfen bi link rica etsem...
:sad:
kaon (digix) 911 u 13.42.65 cihazımda sorun oluştu cihazın ekranında dönüşümlü olarak L5.16 ve lnıE yazıyor ve televizyon ekranında hiçbirşey görünmüyor. Kuru kafa attım ama sorun hala devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşım bu serıye kurukafa atmaman lazımdı. arkadaşım orjınal yazılım dene olmaz ise 516 loaderını atman gerekır.
Ustam verdiğin bilgi için sağol. Dediğin gibi yazılımı yükledim. Fakat yükleme (download) tamamlandıktan sınra FAIL yazısı çıktı ve aynı sorun hala devam ediyor. <yazılımı üç kez yüklemeye çalıştım hepsindede aynısı oldu. <ustam acaba yapabileceğim başka birşey varmı. yoksa cihazı tamiremi götürmek zorundayım.
arkadaşım loader 516 tekrar atman gerekıo.
arkadaşım bide orjınal yazılımı yuklerken kup 230 da enjıneer moda geçion dımı.
arkadaşım yukleme programı up 300 kullan.
Merhaba
Bende Kaon
Model:KSF-511Z
İnfo:10.05.21-D313
S/W:v02.00.06
H/W:v16.C0.A1
Loader:V2.1.9v3
Yazılımı var.
Yazılımı değiştirmeden önceki leoder im 619 du(Cihaz açılırken 619 yazıyordu)
619 galiba 219 dan daha hızlı kanal değişimini sağlıyormuş.
Ben tekrar leoder olarak 619 a dönmek istiyorum.
Leoderi buldum ama yüklemedim,
acaba yüklerken neye dikkat etmeliyim,
nasıl bir sıra izlemeliyim,
hangi programla yüklemeliyim,
hata yaparsam cihazıma zarar verir mi?
Yardım ederseniz sevinirim.
iyi günler....
teşekkür
elinize sağlık hocam
teşekkürler
sağol.
:8[1]:teşekkürler
mesaj çok eski ama, bu kuru kafanın bende bir hatırası var.senin yükleyip yüklemediğini bilmiyorum ama ben sunny nin animasyolu bir modeline yükledim.cihaz gözünü tamircide açtı. flashı uçmuş...:puah:
eyvallah aga
Ben de de bu cihaz var söylenenleri yapayım tekrar yazarım
benimde bir sorunum var ksc510 12.41.65 yanlış yazılım sonucu cihaz ekranda L5.16 yazıp kalıyor açılmıyor ne yapmam gerekir yardım bekliyorum saygılar...
teşekkürler
tşkkrlr
ellerinize sağlık güzel çalışma
emeğine sağlık
teşekkürler
tşk deneyeceğim.
teşekkürler...
sağol bi deneyelim
cevap yazdım ama dosyayı indiremiyorum
Cihazına Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile loderini yazılım yükler gibi sıra ile yükselt.
ilk önce kup 230 ile Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ikinci olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üçünçü olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sonra 619 loderden sonra çihazına BL219V4 yükleyebilirsin.
Supersatforumdaki Bu eklentiyi İndirmeniz İçin Forumun Belirli Bölümlerinde En az 1 Mesajınız Veya Konunuz Olması Gerekmektedir. Dosyayı indirmek istediğiniz konunun altında cevap yaz bölümüne yorum yazarakta bu mesaj sınırını kaldırabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bakalım bn yükleyebilecek miyim.teşekkürler.
kaon yazılımı
Slm ustalar hayİrlİ İsler bol kazanclar emegİ gecen tum ustalara ayrİ ayrİ tskrler
Slm ustalar hayİrlİ İsler bol kazanclar emegİ gecen tum ustalara ayrİ ayrİ tskrler....
teşekkurler
kup dosyasını indiremiyorum
ok usta eline sağlık
saolasın...
teşekürler
Bİ deneyelİm bakalim.
TÜRKSAT 2013 kanal listesi almak istiyorum
paylaşım için teşekkür ederim.
emeğiniz için teşekkür ederim.