inşallah diyelimAlıntı:
LostParadise Nickli Üyeden Alıntı
inşallah diyelimAlıntı:
hocam rarlı dosyayı indiremiyorum
eskiden çok basitti indirmem şimdi bilgisayarda bile bulamıyorum
lütfen kayıt olun diyor
bende anlamadım gitti
neyapmam lazım
önceden tf dosyasıyla kolay indiriyordum
unutmadan benim cihaz 10400vci
uyarmı arkadaşım bu dosya
9400 fta 5500 fta yazılımı birinci mesaja eklenmiştir
evet uyar deneyebilirsiniz...Alıntı:
senol_30 Nickli Üyeden Alıntı
ustam harikasın sen çok sağol başarıların devamını dilerim
elime diğer modeller geldikçe size diğer yazılımlarıda ulaştırırım merak etmeyiniz:sunglasses2: :sunglasses2:Alıntı:
teşekkürler
slm
ustalar bende Topfield 5000 Ci var buna emu olurmu.....
teşekkürler ellerine sağlık
emek saygı ister....
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...
tesekkürler..ve tebrikler...ve saygılar..harikasınız..
TeŞekkÜrler Usta
Ellerine sağlık.
40400 cı için gecerli olanı varmı varsa hangisi discovery de gitti çok üzgünüm biri bana cevap verip yardımcı olursa sevinirim
Şu an yok,, bu topicteki dosyalar sizin cihazınıza uymazAlıntı:
lepricon Nickli Üyeden Alıntı
bu settingler neden cı modellerine olmuyor ustalar??
benim bildiğim cım ve cı aynı olması lazım değil mi??
Cı lara olmaz .Her seri farklıdır unutmayın bunuAlıntı:
M u S T a F a Nickli Üyeden Alıntı
usta özellikle topfield 3000 ci pro içinde çalışmalarınızı sıklıkla sürdürürseniz sevinirim.Çünkü çok uzun süreler ile çıkıyor...Ama sayenizde güncelliğimizi koruyacağız.Saygılarımla...
usta ellerin dert görmesin
Cok tesekkür ederim .
usta ellerine sağlık
thaks
yeni yazzılımlar nezaman çıkacak arkadaşlar ne polsatlar var ne multivizyonlar var yaaaa ustalar ellerin bir çabuk olurlarsa insanlar sıkılmaz
GOLDMASTER aldımız pişmanmı olacagız yoksa
polsat kanalları şu an hiç bir çihazda açmıyor.Multivisyonlar şu an çok şık *** degiştiriyorlar.Tps oto yazılımını bazı çihazlar çıkardılar ama bu cihazlarda 15-20 dakikada keyleri ancak otomatik güncelleme yapabiliyorlar.Şu an bunlarda çok çazip bir yazılım degil.Zaten diger sistemlerinin çogunu çihaza *** girince cihaz açıyor.Alıntı:
cengiz06 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkurler
Arkadaslar topfield tf 4000 fe receiveri hangi yazilimla goldmastere veya sürekli yazilim cikan bir modele cevirebilirim.yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.dildil
Editcode Bölümünün içerside Viaccess bölümüne Freex TV XDream TV kanallarının identleri eklendi güncel keylerle ok. denmiş 9400 cı için bu kanalların identleri nedir. Ayrıca rdi satta şifreler hangi paket içinde bulunuyor?
Bu konuyla bunun ne alakası var :49: diger konudan devam edebilirsiniz..Alıntı:
chees007 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşalr bu forumda 4150 junoya yhazılım varmı? bis *** bölümü olan şimdiden teşekürler
Guncel emu yazılımları bölümünü lütfen bakınız..Alıntı:
hindi Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler eline saglık.
Bu kanal listesi goldmasterdan dönme aciko 4222 cı ya olmuyor neden acaba?Goldmastera döndürsem olurmu:49: :49:
Hazır Kanal Listesi Goldmaster yazılımı üzerine yükleyiniz.Alıntı:
Kosavalı Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler eline saglık serkan hoca güzel çalışma olmuş...
payaşım için teşekkürler
Teşekkürler...yüklüyeyim bakalım...
teşekkürler. sağol...
Teşekkurler Liste için
teşekkürler
teşekkür ederiz sağol.
selam hocalarım kolay gelsin goldmaster cihazlarının 4000-9000-10000-50000-70000-bu serilerin menü ve yazılımlarının degiştirme imkanı varmıdır örnegin sunyy ve kaon yazılınları nasıl aynısa goldmaster cihazlarının menü ve yazılımları tabiki topfield'le aynı ise buna benzer menü yazılımlar olmazmı.
eger bu konuda beni aydınlatırdanız çok memmun olacagım ustalar heppinize kolay gelsin. sayılarımla iyi çalışmalar. tanerhakan
arkadaşım böyle bir menü değişimi malesef olmuyor sadece goldmaster dan topfield a dönüştürebilirsin cihazı o kadar oda sadece menü rengi değişiyorAlıntı:
tanerhakan01 Nickli Üyeden Alıntı
saygı deger üstat goldmaster'le topfield arasındaki yazılım farkı ne amaç cihaz için en iyi yazılımları bulabilmek ne yapmak lazım usta bazı cihazlar veri tabanları birbirine oluyor ben o yüzde bu konuda bilgi almak istedim sayılar
bütün ustalara kolay gelsin iyi çalışmalar.
ustacığım 20300 cı lara yokmu komşuya aldık hergün soruyo gelişme var mı diye
nedersiniz gelişme olur mu ??
elhan usta gm 9400 cı'ya cw yazılımı çıkaracakmısınız? Çıkarsa cw yazılımına kumandadan *** girilebilecekmi?
fox klds
cartoon network
hastler *****
vb kanalar açiyor
dosdum kardeşim emegine yüregine tşk bilirim emek tşk ödenmez ama paylaşım insanı yüceltir yüceligin büyük olsun izmirden sevgiler
mtv netvorks ,easy tv bunlarda acılıyomu bu yazılımla
elhan usta yazımın başlığında gm 9400vcı yazıyor bu yazılım gm (9400cı) ya uyarmı ?
Elinize sağlık.Elhan usta bu yazılımın 9400vcı için dha önce çıkan cw yazılımından bir farkı varmı .çünkü onda da hustler tv seyredilebiliyordu. bunda kumandadan *** girebiliyormuyuz. Teşekkürler
elhan usta gm ( 9400cı ) ya cw yazılımı çıkaracakmısınız?